2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
selam kizlar nasilsiniz firsat bulunca yazim dedim birazdan donup okuycam neler yaptiginizi......ben cokk ii degilimmm akintim bitmedi ustune bide hafif kasintim oluo......arti inanilmaz bir bel agrim warrrrr ve butun gece karnim sizladi durdu..........va catlaklarim warrrrrrr.....egr birqz yorulayim oluorum bel agrisindan sizlerde de war mi bu sorunlardan

Bende hep 37 e kadar çalışırım diye düşünüyordum ama çalıştığım yer çok yoğun. Çok yoruluyorum. Korkarım çalışamayacam

ayrica inanilmaz asa baski yapio normal demislerdi ilk sordugumda normal die die dogurcam bu gidisleeee

Bunu daha önce çok konuştuk detaylı usg nin önemini evet çaresi bulunan durumlar oluyor kesinlikle yaptırılmalı. Ama bu sizin seçimimiz tabi. Basit bişey neden yaptırmak istemiyorsun ki.

Bendede çatlak var bacak arasında müthiş ağrım var akıntım şimdilik azaldı şekerim var midem yanıyor uhuu

ne güzel alışverişler yapılıyo ne büyük heyecan ne güzel mutluluk... bende aldım bebişime zıbınlar, tulumlar, hastane çıkışı,battaniye,nevresim takımı, kendime gecelik, pijama takımı...baya birşeyler almışız:)tabi alışveriş heyecanında birde hasta oldum boğazlarım şişti geceleri öksürükten uyuyamadım.nefes alırken bile acıyo.sesim kısıldı inşllh bebeğim de bunları hissetmiydur... bu arada bebek arabası park yatak ve bebeğimin ismi konusunda kararsızlık ve belirsizlik canımı sıkıyor.bebek arabası ve park yatak alan arkadaşlarım tavsiyelerinize ihtiyacım var birde erkek isimleri konusunda tavsiyeleriniz varsa değerlendirebilirim :)

selam kızlar
uzun zamandır giremiyorum, hatta sık sık giremiyorum.
bende ayrıntılı ultrasonu yaptırdım, amniyo sıvısının fazla olması haricinde bir sıkıntı yok dedi
ama bebek 1 hafta önden gidiyormuş yani böyle devam ederse normal dogum zor olur dedi
bu arada izin konusunda kızlar gidebildiğiniz kadar gidin çunku doğumdan sonra izne daha çok ihtiyacınız olacak
ben 36. haftamda izne çıkmıştım 37 de doğum yaptım, yani iznim bebeğimle bana kalmıştı, çok iyi oluyor.
bizden şimdilik bu kadar. öpüldünüz

Bendede çatlak var bacak arasında müthiş ağrım var akıntım şimdilik azaldı şekerim var midem yanıyor uhuu

renni emme hap benim hemen yanmami kesio bitanem.....bi tek o derdime carem war bnm de malesef ne akintim ne de asagi baskilar bitmedi....ve gece oyle sizladiki karnimmm bugun olusan catlaklarimi qnladim sebebini buyuo sanirim

benimde bel ağrım var ve gece aniden bi bacak krampı ile uyanıyorum

Ben bebek arabasını uygun bişey alacağım joie aire travel sistem isminden emin değilim 350 lira park yatak chiocco nunkini beğendim 450 lira bakalım şimdilik düşüncem böyle

Erkek ismi olarakta eymen yağız Buğra tunç isimleri hoşuma gidiyor

renni emme hap benim hemen yanmami kesio bitanem.....bi tek o derdime carem war bnm de malesef ne akintim ne de asagi baskilar bitmedi....ve gece oyle sizladiki karnimmm bugun olusan catlaklarimi qnladim sebebini buyuo sanirim

Renni meneni olmuyo canım ben yanmaya başladığında renni Dio şurubu 5 dk da bir içiyorum yinede kesmiyor. çatlaklarda olacağı varsa oluyor maalesef durduramıyorsun kızım içerde dolaşsın büyüsün anne ben buradayım desin ben hepsini çekmeye razıyım

benimde bel ağrım var ve gece aniden bi bacak krampı ile uyanıyorum

napicaz bilmiorum kizlarrr ewet herseyin basi saglik......ama biz 6 ayligiz daha bunun 8,,,,9 unu dusunemiorummmmm

Arkadasim park yatak Chicco gibi belirli bir marka alacaksan netten almani tavsiye ederim. Gecen gun unnado'da 400den 200 liraya kadar inmisti. Iade sansin var begenmezsen. Ustelik bilinen bir marka oldugu icin dandik cikma ihtimali yok diye dusunuyorum. Benim kizimdan kraft park yatagim var aslinda cok da memnundum kullanisliyidi. Kardesimin ogluna vermistim. Sagolsun gelinimiz pek bir ozensiz bakmis. Yataktan gacir gucur sesler geliyor. Bir de cocugun eline yiyecek verip atmis yataga. Disi sökülmuyor ama silinebilir. Insallah temizlenir. Bir sey de diyemiyorsun tabi yegenim sonucta. Olmazsa yeni uygun bir yatak alacagim mecbur.

sağlık ocağı yapıomu bilmiorum canım benm 3 hafta sonra var , gittiğim hastanede yaptırıcam , bunun için ek bir ücret ödenecek mi onuda bilmiyorum

amin cnm , kesinlikle aynı durumda olan arkadaşlarımızın fikirleri insanın içini rahatlatıyo

Biz bugün odasını siparis ettik 4 kapakli gardırop .sifonyer.buyuyen besik tabi yatağı uyku swti cibinligi derken 3 bin buldu rabbim hayirlisiyla dogumunuda gostersin yatacagi vakitleri nasip etsin bide yatak odama sepet beşik düşünüyorum cokmu erken aldım oda bilemiyorum. Bide kızlar ben simdiden cok ama cok yoruluyorum nolcak bu gidisle anlamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…