bende aynı senin gibiyim geceleri uyuyamıyorum uyursam wc ve su içmek için uyanıyorum acayip ağzım kuruyor çok susuyorum geceleri üstüne bi de grip oldum ya
kızlar ben 25+1 im. karnım çok sert korkmalımıyım acaba? Aranızda böyle olan varmı?
canım bende aynı durumdayım ama kesinlikle doğum sonrası izne daha çok ihtiyaç oluyor çok büyük sıkıntılarım olmadığı sürece ben 37 de ayrılacağım izne inşallah bebeklerimizde sağlıklı sıhatli olurda o günleri görürüz
Merhaba arkadaşlar.. Bi sorum olacak size. Bilhassa detaylı ultrason yaptıran arkadaşlara..
Rutin doktor takiplerimizde bebeğimizin organlarına renkli 4 boyutlu ultrasondan bakıyoruz.. Midesini beynini elini kolunu parmaklarını yani organlarını tek tek gösterip, gelişimlerinin normal olup olmadığına bakıyor doktor.
Haftasıyla uyumlu ve Allaha sükür başından beri en ufak bi problem olmadı hicbi konuda. Bu hafta detaylı ultrason yaptırmamız gerekiyor.. Ama ben açıkçası cok lüzumlu görmüyorum. Bu detaylıda diyelim ki bi problem oldugu söylendi. Çaresi olan durumlar oluyomu tedavisini yapabiliyolar mı? Allah esirgesin ama bi sıkıntı olsa da bebeğimin her ne halde olursa dünyaya gelmesini zaten engellemem söz konu olamaz. Yani Aldırmak, seçeneğimizde yok bile.. Diger türlü bi avantajı var mı bilgilendirirseniz sevinirim..
selam kizlar nasilsiniz firsat bulunca yazim dedim birazdan donup okuycam neler yaptiginizi......ben cokk ii degilimmm akintim bitmedi ustune bide hafif kasintim oluo......arti inanilmaz bir bel agrim warrrrr ve butun gece karnim sizladi durdu..........va catlaklarim warrrrrrr.....egr birqz yorulayim oluorum bel agrisindan sizlerde de war mi bu sorunlardan
Bendede çatlak var bacak arasında müthiş ağrım var akıntım şimdilik azaldı şekerim var midem yanıyor uhuu
selam kizlar nasilsiniz firsat bulunca yazim dedim birazdan donup okuycam neler yaptiginizi......ben cokk ii degilimmm akintim bitmedi ustune bide hafif kasintim oluo......arti inanilmaz bir bel agrim warrrrr ve butun gece karnim sizladi durdu..........va catlaklarim warrrrrrr.....egr birqz yorulayim oluorum bel agrisindan sizlerde de war mi bu sorunlardan
ne güzel alışverişler yapılıyo ne büyük heyecan ne güzel mutluluk... bende aldım bebişime zıbınlar, tulumlar, hastane çıkışı,battaniye,nevresim takımı, kendime gecelik, pijama takımı...baya birşeyler almışız:)tabi alışveriş heyecanında birde hasta oldum boğazlarım şişti geceleri öksürükten uyuyamadım.nefes alırken bile acıyo.sesim kısıldı inşllh bebeğim de bunları hissetmiydur... bu arada bebek arabası park yatak ve bebeğimin ismi konusunda kararsızlık ve belirsizlik canımı sıkıyor.bebek arabası ve park yatak alan arkadaşlarım tavsiyelerinize ihtiyacım var birde erkek isimleri konusunda tavsiyeleriniz varsa değerlendirebilirim :)
renni emme hap benim hemen yanmami kesio bitanem.....bi tek o derdime carem war bnm de malesef ne akintim ne de asagi baskilar bitmedi....ve gece oyle sizladiki karnimmm bugun olusan catlaklarimi qnladim sebebini buyuo sanirim
benimde bel ağrım var ve gece aniden bi bacak krampı ile uyanıyorum
Renni meneni olmuyo canım ben yanmaya başladığında renni Dio şurubu 5 dk da bir içiyorum yinede kesmiyor.çatlaklarda olacağı varsa oluyor maalesef durduramıyorsun kızım içerde dolaşsın büyüsün anne ben buradayım desin ben hepsini çekmeye razıyım
Vala gündüz öyle yoruluyorumki işte gece tuvalete bile kalkmıyorum bu ara :)
napicaz bilmiorum kizlarrr ewet herseyin basi saglik......ama biz 6 ayligiz daha bunun 8,,,,9 unu dusunemiorummmmm
Ben bebek arabasını uygun bişey alacağım joie aire travel sistem isminden emin değilim 350 lira park yatak chiocco nunkini beğendim 450 lira bakalım şimdilik düşüncem böyle
Erkek ismi olarakta eymen yağız Buğra tunç isimleri hoşuma gidiyor
kızlar ben 25+1 im. karnım çok sert korkmalımıyım acaba? Aranızda böyle olan varmı?
sağlık ocağı yapıomu bilmiorum canım benm 3 hafta sonra var , gittiğim hastanede yaptırıcam , bunun için ek bir ücret ödenecek mi onuda bilmiyorumBen de 2li 3lü testi yaptırmadım.. Bi sıkıntımız yok, Haftamızla uyumlu gidiyoruz hersey normal elhamdülillah.. Ayrıntılı usg ve seker yüklemesi hakkında neler düşünüyosunuz?
Sağlık ocağındaki ebe, Seker yüklemesini orda yaptırabileceğimi söyledi. Hastanedeki Doktorum ise sağlık ocağında hata payı olduğunu orda yaptırmamamı söyleyince ikilemde kaldım.. Aslında cok üzerine düşüp evham yapmam ama bu defa karar veremedim
amin cnm , kesinlikle aynı durumda olan arkadaşlarımızın fikirleri insanın içini rahatlatıyoçooook sağol canım, işte söz konusu yavrularımız olunca böyle evham yapıyoruzAslında doktorum bana yazmadan önce sordu yoğurt tüketiyor musun diye, ben de evet dedim, olsun yine yazalım dedi. Öyle doktor hataları duyuyoruz ki o yüzden içim huzursuz oldu. Allah razı olsun canımm, içim rahatlıyor sizler böyle söyleyince...Hepimizin yavruları Rabbime emanett...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?