2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yorulma, bel ağrısı, kramp bende de var kızlar bunlar çok normal. gögüsler kocaman oldu göbek desen büyüdü. hepimiz kilo aldık bunlar çok etken. daha son aylarda hiç uyuyamıyorsunuz sağa dön sola dön. bunlar sizi anneliğe hazırlıyor gece kalkmalarınız zor olmuyor bunlar sayesinde :)

Mwrhaba mobilyaniz masif ahşaptan mi acaba?

slm anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir... hasta olanlara Rabbim şifa versin inş.. 1 haftadır temizlik yapıyodum haftasonuda kardeşim yardım etti bitti çok şükür gerçi bitti sayılmaz bu haftadan sonra camlar değişcekmiş ev inşaat olucak sonrada oğlumun doğum günü geliyo yandım ben

komşumda doğum yaptı 8 aylık bebek okadar küçükki görmeniz lazım.. idrar yollarında enfeksiyon var diye ilaç vermişler kullanmış sürekli tuvaleti gelmiş halbuki suyu geliyomuş haberi yok kontrol günü yakınmış Allahta kontrole gidince bebeğin suyu bitmiş acil sezeryana almışlar... bebek sağlıklı şükür küveze falan gerek kalmamış... banada enfeksiyon için geçen ilaç verince ben idrarın rengi değişti diye korkup bırakmıştım iyiki bırakmışım

Merhaba canım, çok geçmiş olsun arkadaşın zor bir durum yaşamış cidden.

Seni yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla "idar yolu enfeksiyonu" tedavi edilmediğinde erken doğum ve düşük kilolu doğum sebebi... Yani arkadaşının ilaç yüzünden su gelmesi ve erken doğum yaşadığına emin misin? Acaba tedavisi mi başarılı olmamıştı ya da başka bir nedeni mi vardı? Doktorunla konuşursan bize de bilgi verir misin, çok merak ettim gerçekten...

ona kendi doktoru vermemiş acilde vermişler banada aynı acil dr u vermişti tansiyonum yüksek diye gitmiştim idrar tahlili yapıp vermişti... hastanede ona ilaçtan dolayı anlıyamamışsın suyun geldiğini falan demişler bende o kadar biliyorum yani
benim enfeksiyonum geçti şükür kullanmama gerek kalmadı....
böyle bi ilaç kullanılıcaksada kadın doğumcu vermeli bence acil dr u değil

yarın şeker yüklemem var bide ayrıntılı yapılcakmış sıra olmaz hemen girersin demişti dr dua edin bişey çıkmasın kızlar korkuyorum

Genel olarak bakılıyor evet ama 4 boyutlu dediğin dış sorunlar için,yarık damak ya da vücudunda olabilecek birşey,dış görünüşü yani:26: Ayrıntılıda 3-4 boyut değil önemli olan,heryerine detaylı bir şekilde bakılıp ölçümler yapılıyor..Tabi ki size kalmış yaptırıp yaptırmamak zorunlu değil diye biliyorum Bende sorun olsada aldırmayı düşünmediğim için 2li3lü4lü tarama testlerini yaptırmadım ama detaylıyı yaptırmıştım,farklı bilgiler ya da dikkat etmen gereken durumlar varsa çıkabilir..Allah korusun tabii,güzel haberlerini hep duyun hep miniğin inşallah :)

mrb arkadaşlar doktordan geldim çok çok şükür herşey normalmiş.

Maşallah ikinizedeee Çok sevindim :)

yarın şeker yüklemem var bide ayrıntılı yapılcakmış sıra olmaz hemen girersin demişti dr dua edin bişey çıkmasın kızlar korkuyorum

Allahın izniyle sende güzel haberlerle gelirsin inşallah

amin inşallah iyi çıkar en çok şekerden tırsıyorum tansiyondan dolayı tuzlu yiyemiyorum bide şeker çıkarsa tatlıda yiyemem ki ben bide ekmeksiz doymuyorum aç kalırım valla

Kızlar rahmimde iğne batması hissediyorum ve kasılmalarım oluyor bu şekilde olan varmı beden oluyor acaba

Çok geçmiş olsun. Bana da acil doktoru gizli kanaman var, düşük riskin var diyip progesteron vermişti. İki gün sonra kendi doktorum hayret etmişti yok öyle birşey diye?

kızlar artık bebişimi hissediyorum ama sadece içten elimi koyunca yada dışardan bakınca hareketlerini hissedemiyor ve göremiyorum bunlar için erken mi 21+2 yiz şimdi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…