Biz bugün odasını siparis ettik 4 kapakli gardırop .sifonyer.buyuyen besik tabi yatağı uyku swti cibinligi derken 3 bin buldu rabbim hayirlisiyla dogumunuda gostersin yatacagi vakitleri nasip etsin bide yatak odama sepet beşik düşünüyorum cokmu erken aldım oda bilemiyorum. Bide kızlar ben simdiden cok ama cok yoruluyorum nolcak bu gidisle anlamadım:44:
Mwrhaba mobilyaniz masif ahşaptan mi acaba?
Tam mdf kapaklarida mebran parlak kapak uyguna yapririyorum odamiz 2.500 digerleri 500 tuttu
mrb arkadaşlar doktordan geldim çok çok şükür herşey normalmiş.
slm anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir... hasta olanlara Rabbim şifa versin inş.. 1 haftadır temizlik yapıyodum haftasonuda kardeşim yardım etti bitti çok şükür gerçi bitti sayılmaz bu haftadan sonra camlar değişcekmiş ev inşaat olucak sonrada oğlumun doğum günü geliyo yandım ben
komşumda doğum yaptı 8 aylık bebek okadar küçükki görmeniz lazım.. idrar yollarında enfeksiyon var diye ilaç vermişler kullanmış sürekli tuvaleti gelmiş halbuki suyu geliyomuş haberi yok kontrol günü yakınmış Allahta kontrole gidince bebeğin suyu bitmiş acil sezeryana almışlar... bebek sağlıklı şükür küveze falan gerek kalmamış... banada enfeksiyon için geçen ilaç verince ben idrarın rengi değişti diye korkup bırakmıştım iyiki bırakmışım
benimde bel ağrım var ve gece aniden bi bacak krampı ile uyanıyorum
ona kendi doktoru vermemiş acilde vermişler banada aynı acil dr u vermişti tansiyonum yüksek diye gitmiştim idrar tahlili yapıp vermişti... hastanede ona ilaçtan dolayı anlıyamamışsın suyun geldiğini falan demişler bende o kadar biliyorum yaniMerhaba canım, çok geçmiş olsun arkadaşın zor bir durum yaşamış cidden.
Seni yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla "idar yolu enfeksiyonu" tedavi edilmediğinde erken doğum ve düşük kilolu doğum sebebi... Yani arkadaşının ilaç yüzünden su gelmesi ve erken doğum yaşadığına emin misin? Acaba tedavisi mi başarılı olmamıştı ya da başka bir nedeni mi vardı? Doktorunla konuşursan bize de bilgi verir misin, çok merak ettim gerçekten...
Merhaba arkadaşlar.. Bi sorum olacak size. Bilhassa detaylı ultrason yaptıran arkadaşlara..
Rutin doktor takiplerimizde bebeğimizin organlarına renkli 4 boyutlu ultrasondan bakıyoruz.. Midesini beynini elini kolunu parmaklarını yani organlarını tek tek gösterip, gelişimlerinin normal olup olmadığına bakıyor doktor.
Haftasıyla uyumlu ve Allaha sükür başından beri en ufak bi problem olmadı hicbi konuda. Bu hafta detaylı ultrason yaptırmamız gerekiyor.. Ama ben açıkçası cok lüzumlu görmüyorum. Bu detaylıda diyelim ki bi problem oldugu söylendi. Çaresi olan durumlar oluyomu tedavisini yapabiliyolar mı? Allah esirgesin ama bi sıkıntı olsa da bebeğimin her ne halde olursa dünyaya gelmesini zaten engellemem söz konu olamaz. Yani Aldırmak, seçeneğimizde yok bile.. Diger türlü bi avantajı var mı bilgilendirirseniz sevinirim..
mrb arkadaşlar doktordan geldim çok çok şükür herşey normalmiş.
yarın şeker yüklemem var bide ayrıntılı yapılcakmış sıra olmaz hemen girersin demişti dr dua edin bişey çıkmasın kızlar korkuyorum
Genel olarak bakılıyor evet ama 4 boyutlu dediğin dış sorunlar için,yarık damak ya da vücudunda olabilecek birşey,dış görünüşü yani:26: Ayrıntılıda 3-4 boyut değil önemli olan,heryerine detaylı bir şekilde bakılıp ölçümler yapılıyor..Tabi ki size kalmış yaptırıp yaptırmamak zorunlu değil diye biliyorumBende sorun olsada aldırmayı düşünmediğim için 2li3lü4lü tarama testlerini yaptırmadım ama detaylıyı yaptırmıştım,farklı bilgiler ya da dikkat etmen gereken durumlar varsa çıkabilir..Allah korusun tabii,güzel haberlerini hep duyun hep miniğin inşallah :)
Maşallah ikinizedeeeÇok sevindim :)
Allahın izniyle sende güzel haberlerle gelirsin inşallah
amin inşallah iyi çıkar en çok şekerden tırsıyorum tansiyondan dolayı tuzlu yiyemiyorum bide şeker çıkarsa tatlıda yiyemem ki ben bide ekmeksiz doymuyorum aç kalırım valla
Doktrla konusup uygun buluyorsa agnezyum isteseniz hemen geçer
ona kendi doktoru vermemiş acilde vermişler banada aynı acil dr u vermişti tansiyonum yüksek diye gitmiştim idrar tahlili yapıp vermişti... hastanede ona ilaçtan dolayı anlıyamamışsın suyun geldiğini falan demişler bende o kadar biliyorum yani
benim enfeksiyonum geçti şükür kullanmama gerek kalmadı....
böyle bi ilaç kullanılıcaksada kadın doğumcu vermeli bence acil dr u değil
Kızlar rahmimde iğne batması hissediyorum ve kasılmalarım oluyor bu şekilde olan varmı beden oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?