2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar artık bebişimi hissediyorum ama sadece içten elimi koyunca yada dışardan bakınca hareketlerini hissedemiyor ve göremiyorum bunlar için erken mi 21+2 yiz şimdi :26:

dışardan gözükmesi için bırazcık daha büyümesi lazım annesi :)) ama sert dönüşlerini hıssedebılırsın bazen dışardan karnın yamulur gıbı oluyo.Benım oğluş balık gıbı takıpteyım hep.

karın yamukluğuda göremiyorum bazen geceleri balık gibi ordan oraya kayıyor.

Çok sevindim gözün aydın. Neden böyle birşey söylemişler pekii?

kordondan bebeğe kan akışının kesik kesik olduğunu söylemişti dr 2 günüm çok kötü geçti çok şükür bugün kü kontrolümde herşeyin normal old söyledi dr yani dr yanılmış öyle korktum ki böyle bir sorun olması demek bebeğin 2-3 gün içinde ölmesi demek allah korusun.

kızlar ya bgn tam haff eğilip pantoluomu giyineceğim zmn göbek delliğim çevresin de ani çok kısa süren ama ağrılı , elektirik çarpması gibi bişi hissettim , hemn oturdu göbeğimi açtım göbek deliğinin yan kısmı resmen yukarı atıp indi , ilk olduğu için çok korktum , bebek göbek deliği çevresine tekme atmış olabilir mi , neydi o yaşadığım hala bilmiom

Merhaba arkadaşlar 24 haftalık hamileyim 2 gün önce uyurken saat gece 2 sıralarında burnumdan yarım su bardağı kadar su geldi ve akan sıvıyla uyandım acilee gittik hemen konsültasyonla kbb doktoru geldi kan aldılar ve bi sürü kötü şey söyledi moralim bozuldu bi daha böyle bi sıvı gelirse ölürsün dedi ilaç verdi gelmemesi için içiceksin dedi neyse kan tahlil sonuçlarını aldık ve değerlerim çok yüksek çıktı bir beyin cerrahının görmesi lazımmış hamile olduğum için tomografiyede giremiyorum benden gelen su omurilik beyin sıvısıymış genelde beyin zarının yırtılması yada trafik kazalarında oluşan bi durummuş ki başıma hiç böyle şey gelmedi çok korkuyorum kızlar tedaviden falan söz ediliyo hamileliğimi sonlandırmaktan bahsediyolar ameliyat falan.... Yarın için beyin cerrahına randavumuz var inşallah o kötü şeyler söylemez çünkü kbb doktoru çok moralimi bozdu sizden ricam bana dua edin nolur bişey olmasın bana bebeğimi kızımı kucağıma alma hayali kuruyorum bebeğimede hiç bi zarar gelmesin daha fazla konuşamıyorum kızlarr dua edin sadece bana....

Canım şimdi dua okudum senin için inşallah o doktor yanılır Rabbim yardımcın olsun bizi gelişmelerden haberdar et

Son düzenleme:
Kizlar anmiyon sıvım alt sınırlamış doktor bol su iç dedi suda iciyorum yetmedi sanırım tehlikeli seviyede değil desede icim ahit etmiyor basına böyle bir durum gelen var mı cok üzüldüm

hamile arkadaşlarım bende anne olmak istiyorum ama olmuyo tedavi görüyorum biçok şey deniyorum çok yıprandım...
bugün yeni bişey öğrendim 41 hamile kişi hepsi 41 er tane Ayetel kürsi okursa okudukları kişide hamile kalıyomuş benim içinde okuyun lütfen okuyan mesajımı alıntılasın sayısını bileyim şimdiden hepinizden Allah razı olsun..

rabbim şifa versin inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

Canım ilk defa bunu duyuyorum mutlaka bi sebebi vardır bu çaresi de vardır allah bebegini sana bagışlasın ins guzel haberlerini bekliyoruz ins doktorun dedigi gibibtehlikeli bi durum yoktur..

Okudum canım Allah sanada nasip etsin bir evlat

kızlar artık bebişimi hissediyorum ama sadece içten elimi koyunca yada dışardan bakınca hareketlerini hissedemiyor ve göremiyorum bunlar için erken mi 21+2 yiz şimdi :26:

Erken hissederlerse oluyor geç hissedenlerde canım endişe erme bende daha yeni dışardan görmeye başladım oda çok güçlü hareketlerinde

Canım geçmiş olsun inşallah bişey olmaz ve iyi şeyler duyarsın doktordan ama tek bir doktorla yetinme gerekirse araştır en iyi doktorlara git bu önemli bitşey

Okudum canım inş en kısa zamanda seninde sağlıklı evlatların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…