2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım cok g.olsun dualarım seninle kötü birşey yoktur Allahın izniyle sen tek doktorla sınırlı kalma yinede en kısa sürede güzel haberlerini duymak dileğiyle...

çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Guzel haberlerini bekliyorum canim.dualarim seninle

okudum allah nasip etsin hayirla saglikla

inşallah cerrah diğer doktorun yanıldığını söyler önemli birşey değildir dualarımız seninle rabbim sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağına al bebeğini

derin elma çok geçmiş olsun canım Allah seni bebeğine sevdeklerine bağışlasın inşallah birşeycik çıkmaz

okudum canım allah sağlıkla nasip etsin inşallah

RABBİM yar ve yardımcın olsun.inş bi sıkıntı olmaz.sen içini ferah tut canım

allah yardımcın olsun inşallah birşey yoktor rabbim sana ve evladına şifa versin..dualrımız seninle..

merhaba canım bende okudum. Rabbim kabul etsin, umudunu hiçbir zaman kaybetme moralini yüksek tut. Ben de zor hamile kalanlardanım hatta normal yolla olmaz tüp bebek yaptır demişlerdi ama hiç beklemediğimiz bir anda süpriz yaptı bize bebeğimiz. Bol bol dua et:)

canım dualarımız seninle, inşallah iyi haberler alırsın. yalnız doktora da ayrıca sinirlendim, ne kadar duygusuz bir davranış olmuş.

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin dualarımız seninle bence başka bir doktora da göster sonuçlarını hamile bir bayana söylenecek sözler mi bunlar. Ben inanıyorum hayırlısı ile evladını kucağına alacaksın. Moralini yüksek tut güzel haberlerini bekliyoruz.

çok şükür arkadaşım geçmişler olsun.

hayırlı haberler alırsın ins bir sorun çıkmaz yavrunuda sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim yardımcın olsun. acildeki dr.lar genelde endişe yaptırıyorlar ama sonrasında bir bakıyorsun birşey çıkmıyor arkadaşım içini ferah tut canım.

arkadaşım eve gidince okuyacagım senin için ismin nedir?

amin inşallah iyi çıkar en çok şekerden tırsıyorum tansiyondan dolayı tuzlu yiyemiyorum bide şeker çıkarsa tatlıda yiyemem ki ben bide ekmeksiz doymuyorum aç kalırım valla

Buara bende doyamıyorum Hem tuzsuz hem tatlı yasağı boğar gerçekten,inşallah birşey çıkmayacak,haberlerini bekliyorum :)

Okudum canım..Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Bu haftadan sonra sonlandırmak yerine belki beklemek için zaman tanırlar bebeğe,hamilelikle ilgili bir durumu var mı ki?Burun içi beyinle bağlantılı olan kemiklerde incelme olabiliyormuş,bizim kemik yapısıda yavaş yavaş yumuşadığı için yaşanmış olabilir diye düşündüm.Bunu takviye ilaçla zaman kazandırırlar belki..Dualarım seninle canım,Allahın izniyle daha olumlu haberlerle gelirsin inşallah..Doktorun söyleme tarzı gerçekten kötüymüş..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz.bizimde yarin doktor kontrolumuz var umarim hersey yolundadir.yahu ben neden doktora gitmeden once sıkıntı yasiyorum.mesela artik bebegimi cok net hissediyorum ama simdi ya hissettiğim gazsa diyorum.sorun olucakmis gibi geliyor. simdi bu gece hic uyumam ben. Stres yapıyorum ben heralde cok fazla.

Canım dua okudum sana iyi haberlerini duymayı bekliyorum, inşallah bir çaresi vardır ya da tedavi sonraya ertelenebilinir birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…