2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
​Canim gecmis olsun umarim beyin cerrahi ayni seyleri soylemez sana..zaten nazi doktorlar o kadar acimsizki bazen emin olmadiklari seyi bie soyuyorlar..rabbim yar ve yardimcinizolsun seninde yvrununda...hayirli guzel haberlerini bekliyoruz..

Derinelma acil şifa diliyorum üzülme ve korkma dualarımiz seninle umarım cerrah KBB doktoru gibi düşünmez durum farklıdır
Bizi haberdar et

Okudum canım allah kabul etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
canım geçmiş olsun çok yorma birden kendini yavaş yavaş yap alışverişini:) daha önce ben bebek arabasınıda park yatağınıda paylaşmıştım burda. ben ikisinide tavsiye üzerine aldım yatağı kurduk gayet şirin bebek arabasıda çok rahat ve hafif. tavsiye ederim. park yatak chicco nun bebek arbasıda quınny maxi cosi. hatta tekrar ekleyeyim bak:)

Eklentiler

• $smCHI-6079111780_1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $FB,5580,55,quinny-zapp-xtra-bebek-arabasi-crossed-lines-maxi-cosi-pebble-oto-koltugu-travel-...webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 39
çok şükür arkadaşım geçmişler olsun.

ALLAH razı olsun şuanda bebeklerimiz çok küçük en azından 31 -32.haftalarımızı bir atlatsaydık ALLAHIN izniyle gebelik öyle birşey ki herşey yolundayken bir terslik olabiliyor benim ilk bebeğimde öyle olmuştu...tavsiyem tansiyonunuzu ölçmeyi ihmal etmeyin..buradaki arkadaşların çogunun ilk gebeliği ama anneliği o çocuk dillenip sana bağlılığını arttırdığı zamaan daha iyi anlıyorsun...rabbbim kimseye evlat acısı yaşatmasın...saağlıklar sıhhatler versin inşallah hepimize

Eskisi gibi her yazılanı takip edemiyorum. İşte yoğunun bu aralar, fırsat bulduğum zamanlarda da bebek bakımında mucize çözümler diye bir kitap aldım onu okuyorum. Bebek doğduğunda emzirme, uyutma disiplini ile ilgili birsürü şey öğrendim hepinize tavsiye ederim, çok farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bebeğim artık çok daha haraketli, gün içersinde o çok haraket ettiği zaman kendimi bitkin hissediyorum, doktoruma sordum alakası olabilir mi yoksa ben saçmalıyor muydum diye, senin enerjini kullanıyor çok normal dedi. Uyurken üzerine biraz fazla yüklenince tekmeleyerek uyandırıyor, arkamı yasladığımda dıştan farkedilebiliyor haraketleri. Onun dışında yine kum döküyorum, su içmekten başka yapacak birşeyim yok

İlk başta ben de çok korktum ama ağrınızın olması aşının tuttuğunu gösteriyor. :)2güne kadar hafifler. Bir sonraki ay ikinci doz var en azından tecrübe etmiş olduk.O değil de şeker yüklemesinde ne yapacağız bilmiyorum .Geçmiş olsun.

DOKTORDAN GELDİMM KIZLAR ÖNCELİKLE DUA EDEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN hastaneden geldim iyi haberlerle döndüm çok şükür korkulacak bişeyim yokmuş zaten bi defa olmuş dedi tekrarı olmaz alerjiden kaynaklanmıştır dedi tabi hamile olduğum için tetkikler yapamadı ama bi daha olursa o zaman yaparız dedi kbb doktoru olayı çok abartmış ne ölmesi saçmalamış dedi alerjiden kim ölmüş dedi ve kullandığım ilacı içme bebeğe zararı var bi daha sıvı gelmez zannetmiyorum dedi olursa gelirsin dedi burun deliklerin tıkalı doğumdan sonra ameliyat olman lazım dedi büyük ihtimal gelen sıvıda sıkışmadan dolayı gelmiştir dedi sadece burun spreyi kullanıcam nefes alabilmek için o kadar dua eden bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun sizi seviyorum yavrularım çok mutluyum çok şükür

İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep oluyor, arkadaşın da muhtemelen enfeksiyondan dolayı erken doğum yapmıştır, suyunun geldiğini farketmemesi falan ayrı birşey. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu normalde olduğumuz sistitden farklı olabiliyormuş, yani hiç belirti vermeme ihtimali varmış, o yüzden şikayet olmasa bile ayda bir idrar kültürü yapılması faydalıymış ben hunu dün öğrendim hemen bugün idrar verdim, sonucunu bekliyorum. Her ne kadar teşhisiniz takip eden doktorunuz tarafından konulmamışsa da bence kendi doktorunuza bu durumdan bahsedin ve gerekiyorsa ilaç kullanın. Bu ciddi bir durum. İdrar renginin değişmesinden falan da korkmayın, Allah korusun daha önemli sorunlarla karşılaşabiliriz.

ohh ohhh canım çok sevindim doktorada sinir oldum neden en son söylenecek şeyi başta söylerler ki şükür ki dedikleri doğru değilmiş Allahım tüm hastalara şifa versin

canım benm çok geçmişolsun umarım kbb ci yanılmıştır. böyle bişey yoktur. dualarım seninle. haberdar et bizide..

Gözün Aydın çok geçmiş olsun ilk gittiğin doktorun dediği gibi gerçekten beyin omurilik sıvısı gelmiş olsaydı bu gerçekten çok ciddi bir durum. Fakat belliki yanlış değerlendirmiş. Kendimmiş gibi rahatladım, Allah başka sıkıntı yaşatmasın.

şuan işteyi canım akşam eve gider gitmez okuyacağım. rabbim hayırlı zamnada sağlıklı bi evlat nasip etsin sana ve bütün bebek bekleyenlere..

Kızlar size derinelma'dan sonra bir de ben güzel haber vermek istiyorum. Test sonuçlarım için aradılar demin sonucu mail attılar, çıkan sonuçlarımda düşük risk yazıyordu. Hemen doktorumu aradım, sonuçlar iyi fakat unutmayın bunlarda yüzdelik hesabına göre yapılıyor %100 kesin sonuç yok dedi. En azından biraz da olsa içime su serpilmiş oldu. Dua eden ve yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz minnet sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun..

canım bu kadar stres yapma daha yolumuz uzun sürekli evhamlanmak sanada bebeğede zarar oda sen gibi stresli olur tadını çıkarmaya bak bu günlerin inşallah güzel geçer kontrolün

Çok sevindim canım Allah evlatlarımıZla sınamasın bizleri inşallah

çok çok geçmiş olsun canım bu gün haberler hep güzel umarım kimse kötü şeyler yaşamaz

öylemiymiş:) umarım tutmuştur boşuna çekmeylim bu acıları. bende merak ediyorum şeker yüklemesini. normalde şekerim üst sınıra yakındır umarım gebelik şekeri çıkmaz. ayın 31nde şeker yüklemem. senin ne zman. bide ben daha ayrıntılı usg yede girmedim bugun gireyim dedim hastaneye gttm doluymuş. sıra yok taaa pazartesiye verdi halbuki ne çok alıştırmıştım kendimi bugun görcem diye.

allah razı olsun hepinizden canlarım benim bende çok korktum gerçekten kbb doktoru hamileliğimi sonlandırmaktan bahsetmişti 24 haftalık olmuşum 6 aylığım şurda 3 ayım kalmış doğuma salak adam bebeğimi öldürecekti yok yere.. gelen sıvıda omurilik beyin sıvısı değildir öyle olsa sen şuan komalık olurdun dedi kbb doktoru çok abartmış saçmalamış dedi bi daha sıvı gelirse ölürsün demişti beyin cerrahıda ölmek o kadar kolay değil o seni iyice korkutmuş olabilecek ihtimalleri söylemiş ama sen hamilesin bu kadar açık ve net konuşmaması lazımdı dedi benden gelen sıvı hakkında da sol burun deliğim tıkalı olduğu için nefes almakta zorlanıyorum buda damarlardaki sıkışmaya sebep olmuş olabilir dedi sinizüt gibi bir defalığına böyle bi sıvı gelmiş olabilir korkma dedi dolan sıvı boşalmış korkma dedi beyin sıvısı değil dedi kbb doktorunun verdiği ilaca bakrı sakın içme bebeğe zararlı sana böyle bi ilacı neden verdiki dedi bende bilmiyorum dedim sadece burun spreyi kullanıcam oda burun deliklerimi açmak için o kadar... HERKESE TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM ALLAH RAZI OLSUNN KIZLARR ÇOK MUTLUYUMM :))

ayy çok şükür rabbime yüreğimize indrdin vallahi:) o kbb ciyide gidip ağzını burnunu dağıtasım var bidaha olmaz inşallah. hadi bununla geçmiş olsun. kuzunu sana bağışlasın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…