​Canim gecmis olsun umarim beyin cerrahi ayni seyleri soylemez sana..zaten nazi doktorlar o kadar acimsizki bazen emin olmadiklari seyi bie soyuyorlar..rabbim yar ve yardimcinizolsun seninde yvrununda...hayirli guzel haberlerini bekliyoruz..Merhaba arkadaşlar 24 haftalık hamileyim 2 gün önce uyurken saat gece 2 sıralarında burnumdan yarım su bardağı kadar su geldi ve akan sıvıyla uyandım acilee gittik hemen konsültasyonla kbb doktoru geldi kan aldılar ve bi sürü kötü şey söyledi moralim bozuldu bi daha böyle bi sıvı gelirse ölürsün dedi ilaç verdi gelmemesi için içiceksin dedi neyse kan tahlil sonuçlarını aldık ve değerlerim çok yüksek çıktı bir beyin cerrahının görmesi lazımmış hamile olduğum için tomografiyede giremiyorum benden gelen su omurilik beyin sıvısıymış genelde beyin zarının yırtılması yada trafik kazalarında oluşan bi durummuş ki başıma hiç böyle şey gelmedi çok korkuyorum kızlar tedaviden falan söz ediliyo hamileliğimi sonlandırmaktan bahsediyolar ameliyat falan.... Yarın için beyin cerrahına randavumuz var inşallah o kötü şeyler söylemez çünkü kbb doktoru çok moralimi bozdu sizden ricam bana dua edin nolur bişey olmasın bana bebeğimi kızımı kucağıma alma hayali kuruyorum bebeğimede hiç bi zarar gelmesin daha fazla konuşamıyorum kızlarr dua edin sadece bana....
hamile arkadaşlarım bende anne olmak istiyorum ama olmuyo tedavi görüyorum biçok şey deniyorum çok yıprandım...
bugün yeni bişey öğrendim 41 hamile kişi hepsi 41 er tane Ayetel kürsi okursa okudukları kişide hamile kalıyomuş benim içinde okuyun lütfen okuyan mesajımı alıntılasın sayısını bileyim şimdiden hepinizden Allah razı olsun..
canım geçmiş olsun çok yorma birden kendini yavaş yavaş yap alışverişini:) daha önce ben bebek arabasınıda park yatağınıda paylaşmıştım burda. ben ikisinide tavsiye üzerine aldım yatağı kurduk gayet şirin bebek arabasıda çok rahat ve hafif. tavsiye ederim. park yatak chicco nun bebek arbasıda quınny maxi cosi. hatta tekrar ekleyeyim bak:)ne güzel alışverişler yapılıyo ne büyük heyecan ne güzel mutluluk... bende aldım bebişime zıbınlar, tulumlar, hastane çıkışı,battaniye,nevresim takımı, kendime gecelik, pijama takımı...baya birşeyler almışız:)tabi alışveriş heyecanında birde hasta oldum boğazlarım şişti geceleri öksürükten uyuyamadım.nefes alırken bile acıyo.sesim kısıldı inşllh bebeğim de bunları hissetmiydur... bu arada bebek arabası park yatak ve bebeğimin ismi konusunda kararsızlık ve belirsizlik canımı sıkıyor.bebek arabası ve park yatak alan arkadaşlarım tavsiyelerinize ihtiyacım var birde erkek isimleri konusunda tavsiyeleriniz varsa değerlendirebilirim :)
çok şükür arkadaşım geçmişler olsun.
kızlar tamda geçti derken dün aşı olduğum kolum ilk gün ki gibi ağrımaya başladı. annem üşütmüşsündür dedi ama bütün gece döndüm durdum uyuyamadım acısındanne beter bişeymiş
slm anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir... hasta olanlara Rabbim şifa versin inş.. 1 haftadır temizlik yapıyodum haftasonuda kardeşim yardım etti bitti çok şükür gerçi bitti sayılmaz bu haftadan sonra camlar değişcekmiş ev inşaat olucak sonrada oğlumun doğum günü geliyo yandım ben
komşumda doğum yaptı 8 aylık bebek okadar küçükki görmeniz lazım.. idrar yollarında enfeksiyon var diye ilaç vermişler kullanmış sürekli tuvaleti gelmiş halbuki suyu geliyomuş haberi yok kontrol günü yakınmış Allahta kontrole gidince bebeğin suyu bitmiş acil sezeryana almışlar... bebek sağlıklı şükür küveze falan gerek kalmamış... banada enfeksiyon için geçen ilaç verince ben idrarın rengi değişti diye korkup bırakmıştım iyiki bırakmışım
İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep oluyor, arkadaşın da muhtemelen enfeksiyondan dolayı erken doğum yapmıştır, suyunun geldiğini farketmemesi falan ayrı birşey. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu normalde olduğumuz sistitden farklı olabiliyormuş, yani hiç belirti vermeme ihtimali varmış, o yüzden şikayet olmasa bile ayda bir idrar kültürü yapılması faydalıymış ben hunu dün öğrendim hemen bugün idrar verdim, sonucunu bekliyorum. Her ne kadar teşhisiniz takip eden doktorunuz tarafından konulmamışsa da bence kendi doktorunuza bu durumdan bahsedin ve gerekiyorsa ilaç kullanın. Bu ciddi bir durum. İdrar renginin değişmesinden falan da korkmayın, Allah korusun daha önemli sorunlarla karşılaşabiliriz.Merhaba canım, çok geçmiş olsun arkadaşın zor bir durum yaşamış cidden.
Seni yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla "idar yolu enfeksiyonu" tedavi edilmediğinde erken doğum ve düşük kilolu doğum sebebi... Yani arkadaşının ilaç yüzünden su gelmesi ve erken doğum yaşadığına emin misin? Acaba tedavisi mi başarılı olmamıştı ya da başka bir nedeni mi vardı? Doktorunla konuşursan bize de bilgi verir misin, çok merak ettim gerçekten...
çok güzel olmuş annesi ellerine sağlıkEki Görüntüle 941993 Eki Görüntüle 941992
bu arada boş durmadım bebişime şeker şeker sepeti yaptım nasıl olmuş
DOKTORDAN GELDİMM KIZLAR ÖNCELİKLE DUA EDEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN hastaneden geldim iyi haberlerle döndüm çok şükür korkulacak bişeyim yokmuş zaten bi defa olmuş dedi tekrarı olmaz alerjiden kaynaklanmıştır dedi tabi hamile olduğum için tetkikler yapamadı ama bi daha olursa o zaman yaparız dedi kbb doktoru olayı çok abartmış ne ölmesi saçmalamış dedi alerjiden kim ölmüş dedi ve kullandığım ilacı içme bebeğe zararı var bi daha sıvı gelmez zannetmiyorum dedi olursa gelirsin dedi burun deliklerin tıkalı doğumdan sonra ameliyat olman lazım dedi büyük ihtimal gelen sıvıda sıkışmadan dolayı gelmiştir dedi sadece burun spreyi kullanıcam nefes alabilmek için o kadar dua eden bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun sizi seviyorum yavrularım çok mutluyum çok şükür
canım benm çok geçmişolsun umarım kbb ci yanılmıştır. böyle bişey yoktur. dualarım seninle. haberdar et bizide..Merhaba arkadaşlar 24 haftalık hamileyim 2 gün önce uyurken saat gece 2 sıralarında burnumdan yarım su bardağı kadar su geldi ve akan sıvıyla uyandım acilee gittik hemen konsültasyonla kbb doktoru geldi kan aldılar ve bi sürü kötü şey söyledi moralim bozuldu bi daha böyle bi sıvı gelirse ölürsün dedi ilaç verdi gelmemesi için içiceksin dedi neyse kan tahlil sonuçlarını aldık ve değerlerim çok yüksek çıktı bir beyin cerrahının görmesi lazımmış hamile olduğum için tomografiyede giremiyorum benden gelen su omurilik beyin sıvısıymış genelde beyin zarının yırtılması yada trafik kazalarında oluşan bi durummuş ki başıma hiç böyle şey gelmedi çok korkuyorum kızlar tedaviden falan söz ediliyo hamileliğimi sonlandırmaktan bahsediyolar ameliyat falan.... Yarın için beyin cerrahına randavumuz var inşallah o kötü şeyler söylemez çünkü kbb doktoru çok moralimi bozdu sizden ricam bana dua edin nolur bişey olmasın bana bebeğimi kızımı kucağıma alma hayali kuruyorum bebeğimede hiç bi zarar gelmesin daha fazla konuşamıyorum kızlarr dua edin sadece bana....
Gözün Aydın çok geçmiş olsun ilk gittiğin doktorun dediği gibi gerçekten beyin omurilik sıvısı gelmiş olsaydı bu gerçekten çok ciddi bir durum. Fakat belliki yanlış değerlendirmiş. Kendimmiş gibi rahatladım, Allah başka sıkıntı yaşatmasın.DOKTORDAN GELDİMM KIZLAR ÖNCELİKLE DUA EDEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN hastaneden geldim iyi haberlerle döndüm çok şükür korkulacak bişeyim yokmuş zaten bi defa olmuş dedi tekrarı olmaz alerjiden kaynaklanmıştır dedi tabi hamile olduğum için tetkikler yapamadı ama bi daha olursa o zaman yaparız dedi kbb doktoru olayı çok abartmış ne ölmesi saçmalamış dedi alerjiden kim ölmüş dedi ve kullandığım ilacı içme bebeğe zararı var bi daha sıvı gelmez zannetmiyorum dedi olursa gelirsin dedi burun deliklerin tıkalı doğumdan sonra ameliyat olman lazım dedi büyük ihtimal gelen sıvıda sıkışmadan dolayı gelmiştir dedi sadece burun spreyi kullanıcam nefes alabilmek için o kadar dua eden bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun sizi seviyorum yavrularım çok mutluyum çok şükür
şuan işteyi canım akşam eve gider gitmez okuyacağım. rabbim hayırlı zamnada sağlıklı bi evlat nasip etsin sana ve bütün bebek bekleyenlere..hamile arkadaşlarım bende anne olmak istiyorum ama olmuyo tedavi görüyorum biçok şey deniyorum çok yıprandım...
bugün yeni bişey öğrendim 41 hamile kişi hepsi 41 er tane Ayetel kürsi okursa okudukları kişide hamile kalıyomuş benim içinde okuyun lütfen okuyan mesajımı alıntılasın sayısını bileyim şimdiden hepinizden Allah razı olsun..
Selam kizlar nasilsiniz.bizimde yarin doktor kontrolumuz var umarim hersey yolundadir.yahu ben neden doktora gitmeden once sıkıntı yasiyorum.mesela artik bebegimi cok net hissediyorum ama simdi ya hissettiğim gazsa diyorum.sorun olucakmis gibi geliyor. simdi bu gece hic uyumam ben. Stres yapıyorum ben heralde cok fazla.
DOKTORDAN GELDİMM KIZLAR ÖNCELİKLE DUA EDEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN hastaneden geldim iyi haberlerle döndüm çok şükür korkulacak bişeyim yokmuş zaten bi defa olmuş dedi tekrarı olmaz alerjiden kaynaklanmıştır dedi tabi hamile olduğum için tetkikler yapamadı ama bi daha olursa o zaman yaparız dedi kbb doktoru olayı çok abartmış ne ölmesi saçmalamış dedi alerjiden kim ölmüş dedi ve kullandığım ilacı içme bebeğe zararı var bi daha sıvı gelmez zannetmiyorum dedi olursa gelirsin dedi burun deliklerin tıkalı doğumdan sonra ameliyat olman lazım dedi büyük ihtimal gelen sıvıda sıkışmadan dolayı gelmiştir dedi sadece burun spreyi kullanıcam nefes alabilmek için o kadar dua eden bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun sizi seviyorum yavrularım çok mutluyum çok şükür
Kızlar size derinelma'dan sonra bir de ben güzel haber vermek istiyorum. Test sonuçlarım için aradılar demin sonucu mail attılar, çıkan sonuçlarımda düşük risk yazıyordu. Hemen doktorumu aradım, sonuçlar iyi fakat unutmayın bunlarda yüzdelik hesabına göre yapılıyor %100 kesin sonuç yok dedi. En azından biraz da olsa içime su serpilmiş oldu. Dua eden ve yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz minnet sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun..
öylemiymiş:) umarım tutmuştur boşuna çekmeylim bu acıları. bende merak ediyorum şeker yüklemesini. normalde şekerim üst sınıra yakındır umarım gebelik şekeri çıkmaz. ayın 31nde şeker yüklemem. senin ne zman. bide ben daha ayrıntılı usg yede girmedim bugun gireyim dedim hastaneye gttm doluymuş. sıra yok taaa pazartesiye verdiİlk başta ben de çok korktum ama ağrınızın olması aşının tuttuğunu gösteriyor. :)2güne kadar hafifler. Bir sonraki ay ikinci doz var en azından tecrübe etmiş olduk.O değil de şeker yüklemesinde ne yapacağız bilmiyorum .Geçmiş olsun.
ayy çok şükür rabbime yüreğimize indrdin vallahi:) o kbb ciyide gidip ağzını burnunu dağıtasım varDOKTORDAN GELDİMM KIZLAR ÖNCELİKLE DUA EDEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN hastaneden geldim iyi haberlerle döndüm çok şükür korkulacak bişeyim yokmuş zaten bi defa olmuş dedi tekrarı olmaz alerjiden kaynaklanmıştır dedi tabi hamile olduğum için tetkikler yapamadı ama bi daha olursa o zaman yaparız dedi kbb doktoru olayı çok abartmış ne ölmesi saçmalamış dedi alerjiden kim ölmüş dedi ve kullandığım ilacı içme bebeğe zararı var bi daha sıvı gelmez zannetmiyorum dedi olursa gelirsin dedi burun deliklerin tıkalı doğumdan sonra ameliyat olman lazım dedi büyük ihtimal gelen sıvıda sıkışmadan dolayı gelmiştir dedi sadece burun spreyi kullanıcam nefes alabilmek için o kadar dua eden bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun sizi seviyorum yavrularım çok mutluyum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?