çok sevindim canım.. bakma sen dr a hep bi ucu açık bırakıyolar. sapasağlam işte bebişin:)Kızlar size derinelma'dan sonra bir de ben güzel haber vermek istiyorum. Test sonuçlarım için aradılar demin sonucu mail attılar, çıkan sonuçlarımda düşük risk yazıyordu. Hemen doktorumu aradım, sonuçlar iyi fakat unutmayın bunlarda yüzdelik hesabına göre yapılıyor %100 kesin sonuç yok dedi. En azından biraz da olsa içime su serpilmiş oldu. Dua eden ve yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz minnet sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun..
gözünaydın canım,çok sevindim canım.. bakma sen dr a hep bi ucu açık bırakıyolar. sapasağlam işte bebişin:)
DOKTORDAN GELDİMM KIZLAR ÖNCELİKLE DUA EDEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN hastaneden geldim iyi haberlerle döndüm çok şükür korkulacak bişeyim yokmuş zaten bi defa olmuş dedi tekrarı olmaz alerjiden kaynaklanmıştır dedi tabi hamile olduğum için tetkikler yapamadı ama bi daha olursa o zaman yaparız dedi kbb doktoru olayı çok abartmış ne ölmesi saçmalamış dedi alerjiden kim ölmüş dedi ve kullandığım ilacı içme bebeğe zararı var bi daha sıvı gelmez zannetmiyorum dedi olursa gelirsin dedi burun deliklerin tıkalı doğumdan sonra ameliyat olman lazım dedi büyük ihtimal gelen sıvıda sıkışmadan dolayı gelmiştir dedi sadece burun spreyi kullanıcam nefes alabilmek için o kadar dua eden bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun sizi seviyorum yavrularım çok mutluyum çok şükür
Kızlar size derinelma'dan sonra bir de ben güzel haber vermek istiyorum. Test sonuçlarım için aradılar demin sonucu mail attılar, çıkan sonuçlarımda düşük risk yazıyordu. Hemen doktorumu aradım, sonuçlar iyi fakat unutmayın bunlarda yüzdelik hesabına göre yapılıyor %100 kesin sonuç yok dedi. En azından biraz da olsa içime su serpilmiş oldu. Dua eden ve yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz minnet sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun..
gözünaydın canım,
ah kızlar ah bende çok kötüyüm bugün,bugün yaşadıklarımı anlatoyorum,ben kızımı 2 aylıkken bıraktım kayınvalideye, 1yaşına kadar baktı ama afrasından tafrasından gına geldi,ev araba borcu ödüyoruz be düşüncesiz senin oğluna yıkmıyorum işte tüm yükü daha ne istiyosun,neyse sağlıklıda olsa gençte olsa zorla baktıramıyosunuz,o yaşlanınca bende bakıcı firini önereyeceğimmyavruma merhamet etmeyene ben hiiiçç merhamet etmem, velhasıl şimdi bakıcıda kızım 1,5 yıldır hiç sorun yaşamıyoruz kızımada çoook iyi bakıyor ben onu aramadığım bile oluyor gittiği gezmeye kızımıda götürüyor yani sonuna kadar önce rabbime sonra ona emanet ettim fakkkaaattt bugün başıma geleni anlatmak istiyorum,gece kızım çok az öksürdü devamı gelmedi ama bende işe gelince sabah aradım abla gece az bişi öksürdü çoğalırsa eşime haber ver bi doktora götürün dedim peki dedi sonra 10 dk sonra ardaı beni azarlayarak neden sabah kendiniz götürmediniz zaten öksürsen ben sana haber veririm filan amannn şookk oldum yaw ben anneyim akşam sekize kadar kız seninle yatmadan yatmaya görüyoruöm takip et kötü olursa doktora götürelim demek bukadar kötü bişeymi velhasıl çoook bozuldum hiç sorun yaşamamıştık şimdiye kadar şimdi ne olur bilmem ama çok kötüyüm kızlar iki çocuğu birden nasıl bırakıcamm ooff Allahım tam vergi dönemi işim başımdan aşkın konsantre olamıyorum çok kötüyüm çokkk
kordondan bebeğe kan akışının kesik kesik olduğunu söylemişti dr 2 günüm çok kötü geçti çok şükür bugün kü kontrolümde herşeyin normal old söyledi dr yani dr yanılmış öyle korktum ki böyle bir sorun olması demek bebeğin 2-3 gün içinde ölmesi demek allah korusun.
hayırlı haberler alırsın ins bir sorun çıkmaz yavrunuda sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim yardımcın olsun. acildeki dr.lar genelde endişe yaptırıyorlar ama sonrasında bir bakıyorsun birşey çıkmıyor arkadaşım içini ferah tut canım.
arkadaşım eve gidince okuyacagım senin için ismin nedir?
canım bu kadar stres yapma daha yolumuz uzun sürekli evhamlanmak sanada bebeğede zarar oda sen gibi stresli olur tadını çıkarmaya bak bu günlerin inşallah güzel geçer kontrolün
DOKTORDAN GELDİMM KIZLAR ÖNCELİKLE DUA EDEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN hastaneden geldim iyi haberlerle döndüm çok şükür korkulacak bişeyim yokmuş zaten bi defa olmuş dedi tekrarı olmaz alerjiden kaynaklanmıştır dedi tabi hamile olduğum için tetkikler yapamadı ama bi daha olursa o zaman yaparız dedi kbb doktoru olayı çok abartmış ne ölmesi saçmalamış dedi alerjiden kim ölmüş dedi ve kullandığım ilacı içme bebeğe zararı var bi daha sıvı gelmez zannetmiyorum dedi olursa gelirsin dedi burun deliklerin tıkalı doğumdan sonra ameliyat olman lazım dedi büyük ihtimal gelen sıvıda sıkışmadan dolayı gelmiştir dedi sadece burun spreyi kullanıcam nefes alabilmek için o kadar dua eden bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun sizi seviyorum yavrularım çok mutluyum çok şükür
Kızlar size derinelma'dan sonra bir de ben güzel haber vermek istiyorum. Test sonuçlarım için aradılar demin sonucu mail attılar, çıkan sonuçlarımda düşük risk yazıyordu. Hemen doktorumu aradım, sonuçlar iyi fakat unutmayın bunlarda yüzdelik hesabına göre yapılıyor %100 kesin sonuç yok dedi. En azından biraz da olsa içime su serpilmiş oldu. Dua eden ve yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz minnet sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun..
gözünaydın canım,
ah kızlar ah bende çok kötüyüm bugün,bugün yaşadıklarımı anlatoyorum,ben kızımı 2 aylıkken bıraktım kayınvalideye, 1yaşına kadar baktı ama afrasından tafrasından gına geldi,ev araba borcu ödüyoruz be düşüncesiz senin oğluna yıkmıyorum işte tüm yükü daha ne istiyosun,neyse sağlıklıda olsa gençte olsa zorla baktıramıyosunuz,o yaşlanınca bende bakıcı firini önereyeceğimmyavruma merhamet etmeyene ben hiiiçç merhamet etmem, velhasıl şimdi bakıcıda kızım 1,5 yıldır hiç sorun yaşamıyoruz kızımada çoook iyi bakıyor ben onu aramadığım bile oluyor gittiği gezmeye kızımıda götürüyor yani sonuna kadar önce rabbime sonra ona emanet ettim fakkkaaattt bugün başıma geleni anlatmak istiyorum,gece kızım çok az öksürdü devamı gelmedi ama bende işe gelince sabah aradım abla gece az bişi öksürdü çoğalırsa eşime haber ver bi doktora götürün dedim peki dedi sonra 10 dk sonra ardaı beni azarlayarak neden sabah kendiniz götürmediniz zaten öksürsen ben sana haber veririm filan amannn şookk oldum yaw ben anneyim akşam sekize kadar kız seninle yatmadan yatmaya görüyoruöm takip et kötü olursa doktora götürelim demek bukadar kötü bişeymi velhasıl çoook bozuldum hiç sorun yaşamamıştık şimdiye kadar şimdi ne olur bilmem ama çok kötüyüm kızlar iki çocuğu birden nasıl bırakıcamm ooff Allahım tam vergi dönemi işim başımdan aşkın konsantre olamıyorum çok kötüyüm çokkk
derinelma ve koseden haberlerinize cok sevindim. benimde bu hafta nifty testimin sonucu belli olacak bende güzel haberler alırım inşallah.
gözünaydın canım,
ne kadar morel oldu anlatamam bu yazdigin gercekten bole mi dusunmeliyim geceleri uyandiimda ühuyorulma, bel ağrısı, kramp bende de var kızlar bunlar çok normal. gögüsler kocaman oldu göbek desen büyüdü. hepimiz kilo aldık bunlar çok etken. daha son aylarda hiç uyuyamıyorsunuz sağa dön sola dön. bunlar sizi anneliğe hazırlıyor gece kalkmalarınız zor olmuyor bunlar sayesinde :)
slm anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir... hasta olanlara Rabbim şifa versin inş.. 1 haftadır temizlik yapıyodum haftasonuda kardeşim yardım etti bitti çok şükür gerçi bitti sayılmaz bu haftadan sonra camlar değişcekmiş ev inşaat olucak sonrada oğlumun doğum günü geliyo yandım ben
komşumda doğum yaptı 8 aylık bebek okadar küçükki görmeniz lazım.. idrar yollarında enfeksiyon var diye ilaç vermişler kullanmış sürekli tuvaleti gelmiş halbuki suyu geliyomuş haberi yok kontrol günü yakınmış Allahta kontrole gidince bebeğin suyu bitmiş acil sezeryana almışlar... bebek sağlıklı şükür küveze falan gerek kalmamış... banada enfeksiyon için geçen ilaç verince ben idrarın rengi değişti diye korkup bırakmıştım iyiki bırakmışım
allah razı olsun hepinizden canlarım benim bende çok korktum gerçekten kbb doktoru hamileliğimi sonlandırmaktan bahsetmişti 24 haftalık olmuşum 6 aylığım şurda 3 ayım kalmış doğuma salak adam bebeğimi öldürecekti yok yere.. gelen sıvıda omurilik beyin sıvısı değildir öyle olsa sen şuan komalık olurdun dedi kbb doktoru çok abartmış saçmalamış dedi bi daha sıvı gelirse ölürsün demişti beyin cerrahıda ölmek o kadar kolay değil o seni iyice korkutmuş olabilecek ihtimalleri söylemiş ama sen hamilesin bu kadar açık ve net konuşmaması lazımdı dedi benden gelen sıvı hakkında da sol burun deliğim tıkalı olduğu için nefes almakta zorlanıyorum buda damarlardaki sıkışmaya sebep olmuş olabilir dedi sinizüt gibi bir defalığına böyle bi sıvı gelmiş olabilir korkma dedi dolan sıvı boşalmış korkma dedi beyin sıvısı değil dedi kbb doktorunun verdiği ilaca bakrı sakın içme bebeğe zararlı sana böyle bi ilacı neden verdiki dedi bende bilmiyorum dedim sadece burun spreyi kullanıcam oda burun deliklerimi açmak için o kadar... HERKESE TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM ALLAH RAZI OLSUNN KIZLARR ÇOK MUTLUYUMM :))
Aminnn inşallah canım tavsiye için teşekkür ederim :)ALLAH razı olsun şuanda bebeklerimiz çok küçük en azından 31 -32.haftalarımızı bir atlatsaydık ALLAHIN izniyle gebelik öyle birşey ki herşey yolundayken bir terslik olabiliyor benim ilk bebeğimde öyle olmuştu...tavsiyem tansiyonunuzu ölçmeyi ihmal etmeyin..buradaki arkadaşların çogunun ilk gebeliği ama anneliği o çocuk dillenip sana bağlılığını arttırdığı zamaan daha iyi anlıyorsun...rabbbim kimseye evlat acısı yaşatmasın...saağlıklar sıhhatler versin inşallah hepimize
ne kadar morel oldu anlatamam bu yazdigin gercekten bole mi dusunmeliyim geceleri uyandiimda ühu((((((
aglaamak istiorum bnmde ayni sikayetlerim war esofmanima kadar islaniom ama bn fitilimden sanipdum
Kızlar hastaneden yeni geldim.. şeker yüklemesi ne uzun sürüyomuş tam 4 saat bunaldım ama çok şükür sonuç iyiydi.... ayrıntılıya girdim ama sizin gibi cd falan vermedi, bütün değerleri çok iyiydi sadece kalbi tam değerlendiremedim dedi 10 gün sonra tekrar bakıcak ama içim çok rahat yavrularımız Allaha emanet o neylerse güzel eyler
Ay yarın bende şeker yüklemesi yaptırıcam, koşuşturmaya devam edicez desene, inşallah bende iyi sonuçlarla gelirim, gözün aydın.
ismim canan..
çok teşekkür ederim canım okudu olarak ekliyorum senide okuyamazsan mesaj atarmısın sayı önemli çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?