2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
çok sevindim canım.. bakma sen dr a hep bi ucu açık bırakıyolar. sapasağlam işte bebişin:)

çok sevindim canım.. bakma sen dr a hep bi ucu açık bırakıyolar. sapasağlam işte bebişin:)
gözünaydın canım,

ah kızlar ah bende çok kötüyüm bugün,bugün yaşadıklarımı anlatoyorum,ben kızımı 2 aylıkken bıraktım kayınvalideye, 1yaşına kadar baktı ama afrasından tafrasından gına geldi,ev araba borcu ödüyoruz be düşüncesiz senin oğluna yıkmıyorum işte tüm yükü daha ne istiyosun,neyse sağlıklıda olsa gençte olsa zorla baktıramıyosunuz,o yaşlanınca bende bakıcı firini önereyeceğimm yavruma merhamet etmeyene ben hiiiçç merhamet etmem, velhasıl şimdi bakıcıda kızım 1,5 yıldır hiç sorun yaşamıyoruz kızımada çoook iyi bakıyor ben onu aramadığım bile oluyor gittiği gezmeye kızımıda götürüyor yani sonuna kadar önce rabbime sonra ona emanet ettim fakkkaaattt bugün başıma geleni anlatmak istiyorum,gece kızım çok az öksürdü devamı gelmedi ama bende işe gelince sabah aradım abla gece az bişi öksürdü çoğalırsa eşime haber ver bi doktora götürün dedim peki dedi sonra 10 dk sonra ardaı beni azarlayarak neden sabah kendiniz götürmediniz zaten öksürsen ben sana haber veririm filan amannn şookk oldum yaw ben anneyim akşam sekize kadar kız seninle yatmadan yatmaya görüyoruöm takip et kötü olursa doktora götürelim demek bukadar kötü bişeymi velhasıl çoook bozuldum hiç sorun yaşamamıştık şimdiye kadar şimdi ne olur bilmem ama çok kötüyüm kızlar iki çocuğu birden nasıl bırakıcamm ooff Allahım tam vergi dönemi işim başımdan aşkın konsantre olamıyorum çok kötüyüm çokkk

çok şükür merakla oturdum ekranın başına güzel heberlerin için.çok sevindim.

canım çok sevindim artık derin bir ohhh çek.hadi gözün aydın.

belkide onunda bir sorunu vardır bugün.yoksa öyle davranmaz.bak ne güzel bakıyormuş kızına.takma kafana büyütme içinde iyicene.

Ay Allah korusun tüylerim diken diken oldu.

Size söylemedim ama internetten aratmıştım ilk yazdığınızda. Aynı sebepten 26 haftalık doğum yapmak zorunda kalan bir annenin yazısı çıktı bu forumdan. Sayfalarca çektiği çileleri gözlerim dolarak okudum ama çok şükür bebeği aylarca küvözde kaldıktan sonra mucizevi şekilde hayata tutunmuş ve 3.5 yaşındaymış şimdi. Allah meleklerimizi korusun, bize acılarını göstermesin.
Zamanı geldiğinde, buradan pıtır pıtır arka arkaya, güzel sorunsuz doğum haberlerimiz gelsin inşallah:)

derinelma ve koseden haberlerinize cok sevindim. benimde bu hafta nifty testimin sonucu belli olacak bende güzel haberler alırım inşallah.

Kizlar doktorum ameliyata girdigi icin bugun baska bi doktora gittim bebek gayet iyi dedi ve yine idrar tahlili verdim her ay vermekten biktim vallahi yarin detayli ultrasona gircem bebek gayet iyiymis kasilmalar normal dedi aacilma yok dedi doktor şehzademinde keyfi yerindeydi valla 410 gram olmus benim kemik yapim cok ince 50 kiloyla kaldim hamile e bide 2 sezeryan var bunlarda etken olabilirmis ama suan bile sancim var yani dikislerimin ustunde agri var daha 17 hafta var doguma nasil geccek gerci biliyorum dogumdan sora uykusuz geceler daha cok isyan ettircek ama rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ben cok korkuyorum erken dogumdan bebek icin premature bebek cok zor 6 aylik dogum yapti arkadasim ppamuklain icinde buyuttuler bebegi buyuzden cok korkuyorum

ismim canan..
çok teşekkür ederim canım okudu olarak ekliyorum senide okuyamazsan mesaj atarmısın sayı önemli çünki

canım bu kadar stres yapma daha yolumuz uzun sürekli evhamlanmak sanada bebeğede zarar oda sen gibi stresli olur tadını çıkarmaya bak bu günlerin inşallah güzel geçer kontrolün

Annesinin kuzusu bugun hic durmuyor hep ben burdayim, iyiyim, beni merak etme diyor sanki.simdi biraz daha rahatim.yarin annemde geliyor memleketten hayirlisiyla.umarim hersey guzel olur

Çok sevindim Rabbim hep iyi haberler duyursun inşallah..Gözünüzaydın..

Bugün güzel haberler geliyor inşallah ardı arkası kesilmez..Çok sevindim..Rabbim hep iyi haberler duyursun inşallah..

Bence de onunda bugün ya da bugünlerde bir sorunu olmalı,yoksa insan neden durup dururken böyle bir tepki versin ki..Tatlı dille sorarsanız hem ona yardımcı olmuş olursunuz biraz,hemde içiniz rahatlar diye düşünüyorum

derinelma ve koseden haberlerinize cok sevindim. benimde bu hafta nifty testimin sonucu belli olacak bende güzel haberler alırım inşallah.

İnşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz Rabbim iyi haberler nasip etsin..

canım benim ben herzman çok samimi olmamaktan yanayım yani gittiği yerlere götürmesi falan ne bileyim benistemem açıkcası bebeğim evinde büyüsün isterim. bukadar güven ve samimiyet bunlarıda beraberinde getirebilir. belki kötü amaçla söylememiştir ama nasıl olurda sana o şekilde konuşur onu aklım almıyo işte. kaldıki biz çalışıyoruz meslek sahibiyiz bi üstümüz varsa elimizden geldiğince saygılı konuşmaya özen gösteririz. senin samimiyetine güvenrek söylemiş olabilir. cannı sıkma eve gidince konuşursun. derdi neymiş öğrenirsin.

ne kadar morel oldu anlatamam bu yazdigin gercekten bole mi dusunmeliyim geceleri uyandiimda ühu ((((((

aglaamak istiorum bnmde ayni sikayetlerim war esofmanima kadar islaniom ama bn fitilimden sanipdum

gözunaydın, benim de aynen %99.99 bebeğinizde t21,t13,t18 bozuklukları yoktur yazıor. benim drlar da "onlar kesin yoktur ama başkaları olabilr" yorumunu yaparak sevincimi kursağıma tıktılarsa da rahatladım ben de.

Hayırlı olsun Allah mutluluğunu bidaha hiç bozmasın inşallahh aminnn :)

Kızlar hastaneden yeni geldim.. şeker yüklemesi ne uzun sürüyomuş tam 4 saat bunaldım ama çok şükür sonuç iyiydi.... ayrıntılıya girdim ama sizin gibi cd falan vermedi, bütün değerleri çok iyiydi sadece kalbi tam değerlendiremedim dedi 10 gün sonra tekrar bakıcak ama içim çok rahat yavrularımız Allaha emanet o neylerse güzel eyler

Aminnn inşallah canım tavsiye için teşekkür ederim :)

ne kadar morel oldu anlatamam bu yazdigin gercekten bole mi dusunmeliyim geceleri uyandiimda ühu ((((((

aglaamak istiorum bnmde ayni sikayetlerim war esofmanima kadar islaniom ama bn fitilimden sanipdum

Korkma senin doktorun biliyo sonuçta kontrol altındasın... zamanında alıcaksın yavrunu kucağına inş

Ay yarın bende şeker yüklemesi yaptırıcam, koşuşturmaya devam edicez desene, inşallah bende iyi sonuçlarla gelirim, gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…