8 günde 500 gram almışım((
Canancim'ismim canokud
çok teşekkür ederim canım okudu olarak ekliyorum senide okuyamazsan mesaj atarmısın sayı önemli çünki
Eyvahlar olsun bir gaflet anında 6 tane ekler yedim😨
Eyvahlar olsun bir gaflet anında 6 tane ekler yedim😨
Arkadasim ben yanlis anlafim sanirim. 41 tane okudum:)))
KIZLAR ARA DIRA YAZIYORUM AMA HEP TAKİPDEYİM GEBE KALDIĞIMDA 68 falandım 5 kg verdim kusmalardan gecen saglık ocağından çağırdılar 10 kg almışım öyle asırı biyememde yok ama anlamadım gitti
Doktor fazla almışsın dediCanim artık bir haftada yarım kilo almamız normal uzulme
Ne mutlu sana bende şimdiye kadar fazla almadım diye seviniyodum ama bu ara almışımBen 2 haftadır kilo almadım ki yaşasın yaşasın yuppi
Allah yardımcın olsun işin zor gerçekten ama Rabbim bi kolaylığını verin.... burda öyle bişey yaşayan duymadımselam arkadaslar ben 2013 mayıs annesıyım ve yıne hamıleyım.beebgımı de 5 aylık olunca ogrendım.2 aylıkken hamıle kalmısım yanı hıc adet olmadan.sımdı tahmını tarıh yıne mayıs gorunuyor.ama ben sezeryanlıyım cok korkuyorum.var mı boyle bır sey yasayan ya da benım gıbı olanların yazıstıgı yer acaba?allah hepımızın yardımcısı olsun ıns.
Kızlar hastaneden yeni geldim.. şeker yüklemesi ne uzun sürüyomuş tam 4 saat bunaldım ama çok şükür sonuç iyiydi.... ayrıntılıya girdim ama sizin gibi cd falan vermedi, bütün değerleri çok iyiydi sadece kalbi tam değerlendiremedim dedi 10 gün sonra tekrar bakıcak ama içim çok rahat yavrularımız Allaha emanet o neylerse güzel eyler
Ye tabi benim yerimede 2 tane ye :)
Oy yavrum ya Kıyamam sana ikimizin yerine de yemeye artık😕Ben 2 haftadır kilo almadım ki yaşasın yaşasın yuppi
Ora nere yavrum bilmiyorum ben bizim burda has firın var herseyi güzel olanTUZLA SERİN PASTANESİNİN EKLERI ISE 10 TANE BILE YERSİNbenimde canım suffle istiyor ((
Allah yardimcin olsun zor bir durum güler misin Ağlar mısın 😨selam arkadaslar ben 2013 mayıs annesıyım ve yıne hamıleyım.beebgımı de 5 aylık olunca ogrendım.2 aylıkken hamıle kalmısım yanı hıc adet olmadan.sımdı tahmını tarıh yıne mayıs gorunuyor.ama ben sezeryanlıyım cok korkuyorum.var mı boyle bır sey yasayan ya da benım gıbı olanların yazıstıgı yer acaba?allah hepımızın yardımcısı olsun ıns.
Doktor fazla almışsın dedi(
Ne mutlu sana bende şimdiye kadar fazla almadım diye seviniyodum ama bu ara almışım
Allah yardımcın olsun işin zor gerçekten ama Rabbim bi kolaylığını verin.... burda öyle bişey yaşayan duymadım
oy yavrum ya kıyamam sana ikimizin yerine de yemeye artık😕
ora nere yavrum bilmiyorum ben bizim burda has firın var herseyi güzel olan
allah yardimcin olsun zor bir durum güler misin ağlar mısın 😨
hmm ben dün 72.4 çıktım sabah aç tuvaletten sonra ve cibil cibil😊bugün de aynı saatte aynı şartlar altında 72.0 çıktım günlük bile değişimler olabilir takılma bu kadar dikkat et elinden geleni yap yeter
[sıze=3]hadı ya has fırın çok yakınız senınle her sabah uğrarım has fırına :) kafkalenin ordayım bu arada :)[/sıze]
şeker yüklemesi nasıl yapılıyor. 26.haftamda eşimin yanına gidecem. orda devlet hastanesi var bitek. devlette yapılıyor değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?