Ben özelde yaptırdım ama devlettede yapılıyomuş.. önce açlık şekerine baktıp sonra şekerli su içirdiler ondan sonra birer saat arayla hem parmak ucundan şekere bakıp hemde 3 kere idrar verdim 1 kerede koldan kan aldılar tabi bu arada hiç birşey yemiyosun ve aç gidiyosun
Kızlar bu arada göğüs uclarim nasıl ağrıyor acıyor anlatamam fındık gibi oldular uçları mi patlıyor acaba ilk olunca acemi oluyor insan deneyimli anneler normal mi bu süt më zaman gelmişti sizden bende henüz yok gerçi erken sanırım ama acı var aci
Canim ben de özel de yaptırdım idrara falan bakmadilar bende sadece açlığa ve 1 saat sonra olana baktılar ikisi için de koldan aldılar idrarda şeker e baktıklarını emin misin protein kacağına falan bakmış olmasinlar
Seker diyetinin en guzel yani bu galiba:)Ben 2 haftadır kilo almadım ki yaşasın yaşasın yuppi
Canım 23 haftada göğüsler yine faaliyete geciyo benim hassasiyeti yok denecek kadar azalmıştı ama yine başladı hele bazen bi sizi giriyo sorma gitsin :) bu arada şeffaf bi sıvı da gelmeye başladı az az..ben uçlarına krem kullanmaya başladım bu hafta..Kızlar bu arada göğüs uclarim nasıl ağrıyor acıyor anlatamam fındık gibi oldular uçları mi patlıyor acaba ilk olunca acemi oluyor insan deneyimli anneler normal mi bu süt më zaman gelmişti sizden bende henüz yok gerçi erken sanırım ama acı var aci
Canım hemen telaş etme ins bulasmamistir bi kan sonuclarınız çıksın bak rahatlicaksin ins..allah o kadıncağıza da yardım etsin..ins sende en kısa zamanda yeni yardımcı bulursun..Kızlar, bugün ne olup bitti hiç okuyamadım. Şuan çok canım sıkkın...
Yanımda çalışan yardımcıda hepatit C cıktı. Bulaşması zor ama en kötü hepatit türü. Çok memnundum kendisinden, uzun zamandır bizimleydi ama artık bu tur işlerde çalışması mumkun değil tabii. Çocuk ve kadın doğum doktorlarımızla konustum, yarın gidip kan vereceğiz bize de bakılacak. Dua edin bende ve oğlumda çıkmasın ne olur. Endişeden, uzuntuden ne yapacağımı bilemiyorum.
Buarada bugun ultrasona gittik. Minik kuzum kum döküyormuş buyuk ıhtımalle , taş filan yok çok şükür.
Tekbaşıma koca karnım ve oğluşla ultrasona gitmek çok zor oldu. Yardımcısız artık işim çok zor.
İstanbul içi (çekmeköy-yatılı da olabılır) çalışmak isteyen bır bıldıgınız varsa lütfen bana bir msj atın cok sevınırım.
Kızlar, bugün ne olup bitti hiç okuyamadım. Şuan çok canım sıkkın...
Yanımda çalışan yardımcıda hepatit C cıktı. Bulaşması zor ama en kötü hepatit türü. Çok memnundum kendisinden, uzun zamandır bizimleydi ama artık bu tur işlerde çalışması mumkun değil tabii. Çocuk ve kadın doğum doktorlarımızla konustum, yarın gidip kan vereceğiz bize de bakılacak. Dua edin bende ve oğlumda çıkmasın ne olur. Endişeden, uzuntuden ne yapacağımı bilemiyorum.
Buarada bugun ultrasona gittik. Minik kuzum kum döküyormuş buyuk ıhtımalle , taş filan yok çok şükür.
Tekbaşıma koca karnım ve oğluşla ultrasona gitmek çok zor oldu. Yardımcısız artık işim çok zor.
İstanbul içi (çekmeköy-yatılı da olabılır) çalışmak isteyen bır bıldıgınız varsa lütfen bana bir msj atın cok sevınırım.
çok geçmiş olsun canım. umarım en yakın zamanda bulursun yardımcı. oğlunda bolbol su içsin annesi:)Kızlar, bugün ne olup bitti hiç okuyamadım. Şuan çok canım sıkkın...
Kızlar bu arada göğüs uclarim nasıl ağrıyor acıyor anlatamam fındık gibi oldular uçları mi patlıyor acaba ilk olunca acemi oluyor insan deneyimli anneler normal mi bu süt më zaman gelmişti sizden bende henüz yok gerçi erken sanırım ama acı var aci
canım benim ilk doğumumda sütün doğumdan 4 gün sonra gelmişti cahillik işte doğumdan önce göğüslere maşajla uyarmak gerekirmiş son ay tabii bazılarının kendiliğinden geliyor göğüs uçlarını yumuşak tutmaya çalış ben susam yağı kullanıyorum
benimde ilk doğumumda süt 10 gün sonra gelmişti.ama öyle masaj yap diyen filan olmamıştı.şimdi masaj yapayım bu defa ne kadar önce başlamak lazım acaba masaj yapmaya.
canım benim ben herzman çok samimi olmamaktan yanayım yani gittiği yerlere götürmesi falan ne bileyim benistemem açıkcası bebeğim evinde büyüsün isterim. bukadar güven ve samimiyet bunlarıda beraberinde getirebilir. belki kötü amaçla söylememiştir ama nasıl olurda sana o şekilde konuşur onu aklım almıyo işte. kaldıki biz çalışıyoruz meslek sahibiyiz bi üstümüz varsa elimizden geldiğince saygılı konuşmaya özen gösteririz. senin samimiyetine güvenrek söylemiş olabilir. cannı sıkma eve gidince konuşursun. derdi neymiş öğrenirsin.
çok yaşa duygularıma tercüman olmuşsun,ben patronuma öyle bağırsamm neler olur düşünemiyorum,ama haklısın galiba çok sammimi olduk,biraz işveren olduğunu hissettirmek lazım yaa çok bozuldum çünkü gerçekten haketmedim,çok özele girmek istemiyorum ama ben onun çocuklarının hertürlü sıkıntısına yardımcı olmaya çalışıyorum hemde isteyerek, benim gibi düşünmem rahatlattı beni çok sağol,
cevap veren diğer arkadaşlarda çok sağolun, dün aramadım hiç sabahta eşim bıraktı görmedim ama hiiçç göresim yok bana bu tavrı gösteren evlaıma nasıl davranır psikolojsine girdim ateşler basıyor kızlar çok üzgünüm, aramadım hiç bugün arayım birkere kız nasıl diye sorayım diyorum ama konuşmakta istemiyorum aramasam bak bak bağırdım çekindi bidahada arayamadı diye düşünmesinden korkuyorum,başınızı ağrıttım kusura bakmayıni,
cevap yazan herkes çok sağolsun,,,
derinelma ve koseden haberlerinize cok sevindim. benimde bu hafta nifty testimin sonucu belli olacak bende güzel haberler alırım inşallah.
çok şükür merakla oturdum ekranın başına güzel heberlerin için.çok sevindim.
canım çok sevindim artık derin bir ohhh çek.hadi gözün aydın.
belkide onunda bir sorunu vardır bugün.yoksa öyle davranmaz.bak ne güzel bakıyormuş kızına.takma kafana büyütme içinde iyicene.
çok sevindim canım.. bakma sen dr a hep bi ucu açık bırakıyolar. sapasağlam işte bebişin:)
çok çok geçmiş olsun canım bu gün haberler hep güzel umarım kimse kötü şeyler yaşamaz
Çok sevindimRabbim hep iyi haberler duyursun inşallah..Gözünüzaydın..
Bugün güzel haberler geliyor inşallah ardı arkası kesilmez..Çok sevindim..Rabbim hep iyi haberler duyursun inşallah..
Bence de onunda bugün ya da bugünlerde bir sorunu olmalı,yoksa insan neden durup dururken böyle bir tepki versin ki..Tatlı dille sorarsanız hem ona yardımcı olmuş olursunuz biraz,hemde içiniz rahatlar diye düşünüyorum
İnşallah sizde güzel haberlerle gelirsinizRabbim iyi haberler nasip etsin..
Çok teşekkür ederim kızlar, Allah hiç birimize o endişeli günleri tekrardan yaşatmasın.gözunaydın, benim de aynen %99.99 bebeğinizde t21,t13,t18 bozuklukları yoktur yazıor. benim drlar da "onlar kesin yoktur ama başkaları olabilr" yorumunu yaparak sevincimi kursağıma tıktılarsa da rahatladım ben de.
selam arkadaslar ben 2013 mayıs annesıyım ve yıne hamıleyım.beebgımı de 5 aylık olunca ogrendım.2 aylıkken hamıle kalmısım yanı hıc adet olmadan.sımdı tahmını tarıh yıne mayıs gorunuyor.ama ben sezeryanlıyım cok korkuyorum.var mı boyle bır sey yasayan ya da benım gıbı olanların yazıstıgı yer acaba?allah hepımızın yardımcısı olsun ıns.
Canım o öyle kolayca bulaşabilen bir hastalık değil, sonucunu bize de muhakkak yaz merakta kalırız. Oğluna da çok geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamaz yavrum yaaaKızlar, bugün ne olup bitti hiç okuyamadım. Şuan çok canım sıkkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?