2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim ben de özel de yaptırdım idrara falan bakmadilar bende sadece açlığa ve 1 saat sonra olana baktılar ikisi için de koldan aldılar idrarda şeker e baktıklarını emin misin protein kacağına falan bakmış olmasinlar

Kızlar bu arada göğüs uclarim nasıl ağrıyor acıyor anlatamam fındık gibi oldular uçları mi patlıyor acaba ilk olunca acemi oluyor insan deneyimli anneler normal mi bu süt më zaman gelmişti sizden bende henüz yok gerçi erken sanırım ama acı var aci

bugün sabah kalktığımda sağ göğsümün ucu resmen şiddetli acıyordu, yarım dakika kadar sonra geçti. bunun dışında bugüne kadar sadece dokunulduğunda hafif bir acı oluyordu uçlara doğru. kardeşim bunun normal olduğunu söylüyor, süt çalışması olduğuna işaretmiş bu :)

Bilmiyorum ki kağıtta açlık kan şekeri yazıyo sonrada değerler yazıyo 1 saat sonra idrarda negatif 2 saat sonra negatif falan yazıyo dr da şekerin yok dedi başka bişeye bakıldığını söylemedi bide bana direk 75 lik yükleme yapıldı

kızlar 22+4 hafta olduk çok şükür.
Allahım sağlıklı bir şekilde alabilsek kucaklarımıza yavrularımızı,
küçük bir ağrıda sızıda hemen endişeleniyorum bir düşüğüm var, ondan dolayı sanırım

ve bugün ilk defa vajinaya doğru baskı hissettim 2 kez, 1-2 saniye sürdü.
erken değilmi? sizlerde yaşayan varmı böyle birşey.

ve bu vajinaya baskıdan yarım saat kadar önce göğsümün hemen altındaki bölgede şiddettli bir acı oldu ve hemen yattım, geçti.

gaz sancısı böyle mi olur acaba bilemedim.

Kızlar, bugün ne olup bitti hiç okuyamadım. Şuan çok canım sıkkın...
Yanımda çalışan yardımcıda hepatit C cıktı. Bulaşması zor ama en kötü hepatit türü. Çok memnundum kendisinden, uzun zamandır bizimleydi ama artık bu tur işlerde çalışması mumkun değil tabii. Çocuk ve kadın doğum doktorlarımızla konustum, yarın gidip kan vereceğiz bize de bakılacak. Dua edin bende ve oğlumda çıkmasın ne olur. Endişeden, uzuntuden ne yapacağımı bilemiyorum.

Buarada bugun ultrasona gittik. Minik kuzum kum döküyormuş buyuk ıhtımalle , taş filan yok çok şükür.

Tekbaşıma koca karnım ve oğluşla ultrasona gitmek çok zor oldu. Yardımcısız artık işim çok zor.
İstanbul içi (çekmeköy-yatılı da olabılır) çalışmak isteyen bır bıldıgınız varsa lütfen bana bir msj atın cok sevınırım.

Ben 2 haftadır kilo almadım ki yaşasın yaşasın yuppi
Seker diyetinin en guzel yani bu galiba:)
Canım 23 haftada göğüsler yine faaliyete geciyo benim hassasiyeti yok denecek kadar azalmıştı ama yine başladı hele bazen bi sizi giriyo sorma gitsin :) bu arada şeffaf bi sıvı da gelmeye başladı az az..ben uçlarına krem kullanmaya başladım bu hafta..
Canım hemen telaş etme ins bulasmamistir bi kan sonuclarınız çıksın bak rahatlicaksin ins..allah o kadıncağıza da yardım etsin..ins sende en kısa zamanda yeni yardımcı bulursun..

Canım endişelenme hepatit- c bulaşması zor gerçekten cinsel yolla yada kan yolu ile bulaşır. Bana hepatit c li hastanın iğnesi battı elime yinede bulaşmadı çok şükür. Aylarca çok zor beklemiştim tabiki ama senin endişelenmene gerek yok bence

çok geçmiş olsun canım. umarım en yakın zamanda bulursun yardımcı. oğlunda bolbol su içsin annesi:)

çok geçmiş olsun bencede bulaşmamıştır.sonucu yaz bizede

geçmiş olsun canım inşallah bulaşmamıştır Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

canım benim ilk doğumumda sütün doğumdan 4 gün sonra gelmişti cahillik işte doğumdan önce göğüslere maşajla uyarmak gerekirmiş son ay tabii bazılarının kendiliğinden geliyor göğüs uçlarını yumuşak tutmaya çalış ben susam yağı kullanıyorum

Canım kesinlikle ayva çekirdeğini tavsiye ediyorum... 1-2 hafta önce benim de olmuştu denedim 1 saat içinde geçirdi acısını, ertesi güne de uçlarında hiçbirşey kalmadı... Ayva çekirdeğini bir kaba koy, çok az da su ekle biraz beklet, jel oluyor, o jeli sür göğüs uçlarına, faydasını göreceksin...

benimde ilk doğumumda süt 10 gün sonra gelmişti.ama öyle masaj yap diyen filan olmamıştı.şimdi masaj yapayım bu defa ne kadar önce başlamak lazım acaba masaj yapmaya.

kızlar günaydınlar süt meselesini açmışsınız dün sağ tarafıma doğru yattığımda göğsüme baskı olmuş ucundan baya bi sıvı sızmış bu haftalarda gelmesi normal mi 25 haftanın içindeyim ayrıca göğüslerim çok ateşleniyo bazı günler sizdede oluyo mu ?:44:

benimde ilk doğumumda süt 10 gün sonra gelmişti.ama öyle masaj yap diyen filan olmamıştı.şimdi masaj yapayım bu defa ne kadar önce başlamak lazım acaba masaj yapmaya.

canım bir arkadaşım yarın doğum yapacak Alllahın izniyle onun 7 ayında kendiliğinden süt gelmeye başlamış doktor normal demiş ama bende olmadı öyle bir şey bence son ay on dakika yapsak yeterli olur benim emzirmem doğumdan daha zor oldu korkutmak istemem ama bu göğüs acısı fena birşey ya inşallah kimse öyle sıkıntılar yaşamaz ama bana en iyi gelen susam yağı oldu herşeyi denedim hiçbirşey fayda etmemişti

çok yaşa duygularıma tercüman olmuşsun,ben patronuma öyle bağırsamm neler olur düşünemiyorum,ama haklısın galiba çok sammimi olduk,biraz işveren olduğunu hissettirmek lazım yaa çok bozuldum çünkü gerçekten haketmedim,çok özele girmek istemiyorum ama ben onun çocuklarının hertürlü sıkıntısına yardımcı olmaya çalışıyorum hemde isteyerek, benim gibi düşünmem rahatlattı beni çok sağol,
cevap veren diğer arkadaşlarda çok sağolun, dün aramadım hiç sabahta eşim bıraktı görmedim ama hiiçç göresim yok bana bu tavrı gösteren evlaıma nasıl davranır psikolojsine girdim ateşler basıyor kızlar çok üzgünüm, aramadım hiç bugün arayım birkere kız nasıl diye sorayım diyorum ama konuşmakta istemiyorum aramasam bak bak bağırdım çekindi bidahada arayamadı diye düşünmesinden korkuyorum,başınızı ağrıttım kusura bakmayıni,
cevap yazan herkes çok sağolsun,,,

ara mutlaka bence sonuçta kızını sormak isteyebilirsin.birde bak ben azıcık bağırınca nasılda sindi demesin.eminim kızına farklı davranmıyordur sonuçta iyi baktığını düşünüyorsun zaten kızında söyler dimi öyle bişey olsa.

günaydın annişler,

ben dün farkettim benim de sol göğüsümden birkaç damla süt gibi birşey gelmiş galiba. çamaşırımda su,süt izi gibi leke vardı. uçları da zaten beyaz beyaz kurumuş süt gibi duruyor. ve benim bir göğüsüm daha çok büyüdü. zaten eşit olmazmış ama ne bileyim garip geliyor. birde süt gibi sıvı gelen aslında diğerine göre küçük olan göğüsümden gelmiş. ben acaba o göğüsümden az süt gelecek diye düşünürken???? anlamadım valla. aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı?

derinelma ve koseden haberlerinize cok sevindim. benimde bu hafta nifty testimin sonucu belli olacak bende güzel haberler alırım inşallah.

Sizin için de dua edeceğim Allah bize bir daha bu kadar kaygılı haftalarca beklemeyi yaşatmasın.

çok sevindim canım.. bakma sen dr a hep bi ucu açık bırakıyolar. sapasağlam işte bebişin:)

çok çok geçmiş olsun canım bu gün haberler hep güzel umarım kimse kötü şeyler yaşamaz

gözunaydın, benim de aynen %99.99 bebeğinizde t21,t13,t18 bozuklukları yoktur yazıor. benim drlar da "onlar kesin yoktur ama başkaları olabilr" yorumunu yaparak sevincimi kursağıma tıktılarsa da rahatladım ben de.
Çok teşekkür ederim kızlar, Allah hiç birimize o endişeli günleri tekrardan yaşatmasın.

Aaaaa ne güzel bir haber bu gerçi bize güzel de sizin için nasıldır bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun :)

Canım o öyle kolayca bulaşabilen bir hastalık değil, sonucunu bize de muhakkak yaz merakta kalırız. Oğluna da çok geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamaz yavrum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…