- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
ara mutlaka bence sonuçta kızını sormak isteyebilirsin.birde bak ben azıcık bağırınca nasılda sindi demesin.eminim kızına farklı davranmıyordur sonuçta iyi baktığını düşünüyorsun zaten kızında söyler dimi öyle bişey olsa.
haklısın aramam lazım, iyi bakıyor diye düşünüyorum kızım babamız alırken akşam yine ağlamış gelmicem diye,ama onunda ilkokula giden kızı var onunla oynuyor filan oyüzden de olabilir ahh anne yüreği ne fırtınalar kopuyor içimde gözümün nuru rabbime emanet onun koruduğuna lkimse işi yapamazkayınvalidemden daha çok nefret ediyorum bunları yaşadıkça benim canım onun canı değil demekki ya ben kadının yanında dur dedim sadece bak bile demedm yaa
Eyvahlar olsun bir gaflet anında 6 tane ekler yedim😨
selam arkadaslar ben 2013 mayıs annesıyım ve yıne hamıleyım.beebgımı de 5 aylık olunca ogrendım.2 aylıkken hamıle kalmısım yanı hıc adet olmadan.sımdı tahmını tarıh yıne mayıs gorunuyor.ama ben sezeryanlıyım cok korkuyorum.var mı boyle bır sey yasayan ya da benım gıbı olanların yazıstıgı yer acaba?allah hepımızın yardımcısı olsun ıns.
ara tabiki canım olurmu öyle şey ara direk sor çocuğunu bence. oda hatasını anlasın.. kendinide üzme boştanyere düzelir meraketme..çok yaşa duygularıma tercüman olmuşsun,ben patronuma öyle bağırsamm neler olur düşünemiyorum,ama haklısın galiba çok sammimi olduk,biraz işveren olduğunu hissettirmek lazım yaa çok bozuldum çünkü gerçekten haketmedim,çok özele girmek istemiyorum ama ben onun çocuklarının hertürlü sıkıntısına yardımcı olmaya çalışıyorum hemde isteyerek, benim gibi düşünmem rahatlattı beni çok sağol,
cevap veren diğer arkadaşlarda çok sağolun, dün aramadım hiç sabahta eşim bıraktı görmedim ama hiiçç göresim yok bana bu tavrı gösteren evlaıma nasıl davranır psikolojsine girdim ateşler basıyor kızlar çok üzgünüm, aramadım hiç bugün arayım birkere kız nasıl diye sorayım diyorum ama konuşmakta istemiyorum aramasam bak bak bağırdım çekindi bidahada arayamadı diye düşünmesinden korkuyorum,başınızı ağrıttım kusura bakmayıni,
cevap yazan herkes çok sağolsun,,,
kızlar aşağıda bir sürü kişinin adı var kimseden ses çıkmıyor hadi sohbete gelin azıcık
Ben buradayımmm :)20+6 oldukki biz
Ben buradayımmm :)20+6 oldukki biz
çok zor bir durum gerçektende kaç yaşında kızın canım kreşe versen ben oğlumu 2.5 yaşında verdim çokta memnunum verdiğime gözüm hiç arkada kalmıyor çünkü.kendi yaşıtlarıyla oynuyor bir çok şey öğreniyor.
Günaydın güzel annişler, umarım iyisinizdir. ben hamileliğimin çok şiddetli 2. gribini geçiriyorum. allahtan 2 gün sonra okullar tatil. sürekli grip öğrencilerden bana benden öğrencilere bulaşıyor. çok zor oluyor. bu arada biz haftasonu alışveriş için istanbula gitmeyi düşünüyoruz. biraz ani bir karar oldu. hani uzun uzun listeler vardı burada alışveriş için bulamadım onları. ellerinde böyle kapsamlı bir liste olan varsa paylaşabilirmi. birde eminönü düşünüyoruz. başka nerelere gidilebilir bebek alışverişi için. bide bebek şekeri kapı süsü gibi malzemeleri de bulabilirim sanırım eminönünde. Off kafamda hiçbirşey yok bebek şekeri için fln düşünmemiştim daha ama gitmişken hepsini halledeyim diyorum..
kızlar aşağıda bir sürü kişinin adı var kimseden ses çıkmıyor hadi sohbete gelin azıcık
nasılsın peki nasıl gidiyor takipleri nerde oluyorsun sen hastane bakıyordun bir ara.
hayıııır 21+6 oldunuz ki siiiiizz :) biz de 22+0 ız cünküüü :)
yanlış yazmışım 21+6 olduk :)) aynı zamanda doğum yapacağız allah nasip ederse benm kız senn ne olacak canım
canım kızım 2,5 yaşında ama kreşte çok hastalanır diye korkuyorum, ankaradayım ben sen nerdesin önerebileceğin bir kreş varmı? ne güzel Allah bozmasın
slm bende burdayım
geçmişi okuyordum
buarada kafama takıldı cuma günü sabah 9 da 4lü usg ye girecem dopplere girmeden önce aç yada tok olmam fark edermi ki
İyi gidiyor sıkıntım yok eskisi gibi medipol megaya gidiyorum şuan için bi sıkıntım yok doğuma 1 ay kala işten çıkıcam o zaman devlet hastanedine gitmeyi düşünüyorum doğum için..
benim de kızım olcak insaallah canım :) evet nasip olursa aynı zamanda dogum yapcaz insaallah.. Günler hemen hemen geçsin mayıs bian önce gelsin kii prenseslerimizin mis kokusunu içimize cekelim insaallah hayırlı sağlıklı bi sekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?