2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba arkadaşlar.

sabah şeker yüklememi yaptırdım başka şeker dışında kan ve idrar testleride istemişti doktorum, koşuşturmaktan fenalık geldi, öğleden sonra sonuçlarımı alıcam inşallah iyi haberlerle dönerim,

canım ben de okudum Allah dileğine kavuştursun inşallah sağlıklı bi evlat kucağına alırsın

İyi gidiyor sıkıntım yok eskisi gibi medipol megaya gidiyorum şuan için bi sıkıntım yok doğuma 1 ay kala işten çıkıcam o zaman devlet hastanedine gitmeyi düşünüyorum doğum için..

Hangi dotora gidiyrsun canım?

Herkese selam ,

Zombilik günlerim geri geldi kızlar bebekler beni sağa sola artık hiç yatırıymıyorlar. Sırt üstüde imkansız nefes alamıyorum cünkü 3 gündür cok fenayım oturarak felan derken parça parça uyumaya calışıyorum cok ağırlaştığımı hissettim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hafta sonu burdaki bi arkadaşın tavsiyesiyle hellobaby'e gittim kimi malzemeler ck uygun chiconun biberonu ve nuk un 2 adet emziği 7,5 tl ile 9 tl idi herşey bulabilirsiniz bazı seyler pahalı ama guzel bu hafta sonu vucudum izin verirse bende eminönüne gitmeyi planlıyorum bakalım nasip

Canim sıkma canını bulasmamistir geçmiş olsun

Cevaplarını için teşekkürler ayva çekirdeği kurunu biliyorum ama çatlak falan olmadığı için yapmadim bugün alayım bari
😊😊😊dün pek bir pisbogaz oldum sabah tartıldığımda hemen neyseki degisiklik yok dikkat etmem lazım abartmamam lazım

Canim karşıda Eminönü tarafında havuzluhan var bebeğe anneye dair herseyi bulabilirsin susten pusten kozmetige kiyafetten plastik gereçlere... uğrayın derim

Canim yatarken bacak arana yastık koy ben daha rahatım yaptıktan sonra kesin destek yastiklarindan da kullanabilirsin hamıleliğin üzerine yorgunluk çekilmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

hellobaby nerde canım neler var gitsemmi bende.

bu arada bende geceleri uyuyamıyorum sen iki katı daha fazlasını yaşıyorsun.yastıklarını yükseltsen işe yarar belki.sağa sola yatınca bebeklerde rahatsız oluyordur tabi.ayy canım ya zor işin gerçekten.neyse az kaldı çoğu bitti diye düşünmek lazım.

merhaba kızlar,
benım bugun moralim çok bozuk test sonucum bu hafta netleşecekti sabah aradım haftaya netleşeceğini söylediler bütün hevesim kursağımda kaldı 1 aydır hevesle gezdiğim kafamda netleştirdiğim hiçbirşeyi alamıyorum. Hafta sonuda annemle eminönüne gidecektik kaldı. iyice gerildim bu belirsizlikten dolayı hatta 2 gündür kızımın hareketlerini bile hissedemiyorum. Çok moralim bozuk çok.

Bostancı'da E5 yanında carfourre un hemen yanında canım sen Ümraniye'de oturuyorsun sanırım uzak sayılmaz sana bu arada dün gece ilkkez uyku arasında tekme hissettim ben uyuyunca o da uyuyor sanıyordum demekki uyandıracak kadar kuvvetli değildi

Gunaydin annisler ve bebisler;
Bugun boyaci gelecekti gelmedi gelmedigi gibi telefonuda kapali

suan o adami oldurebilirim o kadar sinirliyim sinirlendim diyemi neyse bebegimidw sabahtan beri hissetmiyorum

Tatlım bozma moralini geç olsun güç olmasın sen kendini mutlu etmek için ufak tefek alışveriş yapabilirsin bence

Canim yatarken bacak arana yastık koy ben daha rahatım yaptıktan sonra kesin destek yastiklarindan da kullanabilirsin hamıleliğin üzerine yorgunluk çekilmiyor

Kızlar halimi görseniz vallahi gülersiniz bacak aramda önümde arkamda yastık dolu ama sanki içimde böyle organlarımı camasır sıkar gibi sıkıyorlar ölüyorum sanıyorum birde tekmeleri okadar sertleştiki üstlerine yatsam başlıyorlar beni dövmeye en rahat pozisyonunu bulasıya sabah oluyor zaten hep otarafa yattığım için tutuluyorumda aman ne biliyim işte böyle

Ofertacım temden trafik olmazsa tabi gişelere kadar calışmadan dolayı biraz oluyor ondan sonrası rahat yarım saat sürüyor güzel mesela ben coğu şeyin uygun olduğunu gördüm bebek gereçlerinde 12 tl küvet aldım hemde cok güzel

Bostancıda canım aradığınız herşeyi bulabilirsiniz internet sitesini inceleyin isterseniz

Son düzenleme:

bİRAZ PAHALI BİLGE BANADA UYMUYOR O YÜZDEN YOKSA BENDE ORAYA GİTMEK İSTİYORUM...

özlem hanımdı ama doğum yaptı doktorum ebru hanım var ona başladım memnunum bi sıkıntı yok

kızlar dün biraz yürüdüm civil e gittim bebeğime 3 tane yelek aldım:) çok tatlılar ayrıcada uygun fiyatlar. hiç girmemiştim daha önce oraya genelde ankaradan yada internetten alışveriş yapardım. tavsiye ederim neyse konuma döneyim alışveriş deyince kendimi unutuyorum. dün biraz yürümüş oldum bu vesileyle ama yürürken bile ağrımın olduğunu hissettim. bebeğim sanki aşağıdan çıkacak oderece baskı yapıyo akşam eve kendimi zor attım biraz uzandım sonra oturdum kalkamıyorum bacaklarım kasıklaırm kilitlendi sanki. neden bukadar ağrım oluyo yürüdüğüm zaman saat 8de uyudum akşam sabah 6 ya kadar. döne döne oflaya puflaya uyudum.. çok canım sıkıldı dr a sorcam ama pazartesiyi bekliyorum.. telefonda pek ilgilenmiyolar

Geçmesin hemen ya hamileliğinde tadını doyasıya çıkaralım :))
Aminnnn inşallah

hamileliğin tadı ayrı tabiki ama prenseslerin tadının daha doyumsuz olacağına inanıyorum o yüzden bian önce hayırlısıyla kavuşmak istiyorum mis kokulu minigime :)

Selam kızlar. Nasılsınız?. Bugün ayrıntılıya randevum var. Görelim kuzumuzu bakalım özledik fazlasıyla zaten :))

benim de yarın ayrıntılı randevum var. Bilgilerini gelince paylaşırsan sevinirim. Dogumlarımız aynı tarihte görünüyo. Minikler de az cok birbirine yakındır :)

yok canım ben gaziosmanpaşadayım.ama şimdi baktım internetten gidilebilir.

bozma moralini çok zor demesi ama.sende ufak tefek al canım bişeyler hem mutlu olursun hemde moralin biraz düzelir

canım şimdi bakıyorum internetten bakalım haftasonu hava güzel olursa giderim belki oğluşumada gezme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…