hamile arkadaşlarım bende anne olmak istiyorum ama olmuyo tedavi görüyorum biçok şey deniyorum çok yıprandım...
bugün yeni bişey öğrendim 41 hamile kişi hepsi 41 er tane Ayetel kürsi okursa okudukları kişide hamile kalıyomuş benim içinde okuyun lütfen okuyan mesajımı alıntılasın sayısını bileyim şimdiden hepinizden Allah razı olsun..
İyi gidiyor sıkıntım yok eskisi gibi medipol megaya gidiyorum şuan için bi sıkıntım yok doğuma 1 ay kala işten çıkıcam o zaman devlet hastanedine gitmeyi düşünüyorum doğum için..
ayy ne güzel bende dün gittim ama doluymuş nasılde heveslenmiştim görcem diye taaa pazartesiye kadar bekle işin yoksaSelam kızlar. Nasılsınız?. Bugün ayrıntılıya randevum var. Görelim kuzumuzu bakalım özledik fazlasıyla zaten :))
Canim sıkma canını bulasmamistir geçmiş olsunKızlar, bugün ne olup bitti hiç okuyamadım. Şuan çok canım sıkkın...
Yanımda çalışan yardımcıda hepatit C cıktı. Bulaşması zor ama en kötü hepatit türü. Çok memnundum kendisinden, uzun zamandır bizimleydi ama artık bu tur işlerde çalışması mumkun değil tabii. Çocuk ve kadın doğum doktorlarımızla konustum, yarın gidip kan vereceğiz bize de bakılacak. Dua edin bende ve oğlumda çıkmasın ne olur. Endişeden, uzuntuden ne yapacağımı bilemiyorum.
Buarada bugun ultrasona gittik. Minik kuzum kum döküyormuş buyuk ıhtımalle , taş filan yok çok şükür.
Tekbaşıma koca karnım ve oğluşla ultrasona gitmek çok zor oldu. Yardımcısız artık işim çok zor.
İstanbul içi (çekmeköy-yatılı da olabılır) çalışmak isteyen bır bıldıgınız varsa lütfen bana bir msj atın cok sevınırım.
Seker diyetinin en guzel yani bu galiba:)
Canım 23 haftada göğüsler yine faaliyete geciyo benim hassasiyeti yok denecek kadar azalmıştı ama yine başladı hele bazen bi sizi giriyo sorma gitsin :) bu arada şeffaf bi sıvı da gelmeye başladı az az..ben uçlarına krem kullanmaya başladım bu hafta..
Canım hemen telaş etme ins bulasmamistir bi kan sonuclarınız çıksın bak rahatlicaksin ins..allah o kadıncağıza da yardım etsin..ins sende en kısa zamanda yeni yardımcı bulursun..
canım benim ilk doğumumda sütün doğumdan 4 gün sonra gelmişti cahillik işte doğumdan önce göğüslere maşajla uyarmak gerekirmiş son ay tabii bazılarının kendiliğinden geliyor göğüs uçlarını yumuşak tutmaya çalış ben susam yağı kullanıyorum
Canım kesinlikle ayva çekirdeğini tavsiye ediyorum... 1-2 hafta önce benim de olmuştu denedim 1 saat içinde geçirdi acısını, ertesi güne de uçlarında hiçbirşey kalmadı... Ayva çekirdeğini bir kaba koy, çok az da su ekle biraz beklet, jel oluyor, o jeli sür göğüs uçlarına, faydasını göreceksin...
Cevaplarını için teşekkürler ayva çekirdeği kurunu biliyorum ama çatlak falan olmadığı için yapmadim bugün alayım barigünaydın annişler,
ben dün farkettim benim de sol göğüsümden birkaç damla süt gibi birşey gelmiş galiba. çamaşırımda su,süt izi gibi leke vardı. uçları da zaten beyaz beyaz kurumuş süt gibi duruyor. ve benim bir göğüsüm daha çok büyüdü. zaten eşit olmazmış ama ne bileyim garip geliyor. birde süt gibi sıvı gelen aslında diğerine göre küçük olan göğüsümden gelmiş. ben acaba o göğüsümden az süt gelecek diye düşünürken???? anlamadım valla. aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı?
😊😊😊dün pek bir pisbogaz oldum sabah tartıldığımda hemen neyseki degisiklik yok dikkat etmem lazım abartmamam lazımohhhh afiyet bal şeker olsun... cümlesi bile sanki yemişim gibi mutlu etti beni :)))
canım Allah kısmet etmiş. doktorunla görüş. eğer olumsuz bişeyler söylerse mutlaka bi uzman görüşü daha al. Sağ salim doğurursun inşallah diğer bebeğini de. Allah yardımcın olsun.
Günaydın güzel annişler, umarım iyisinizdir. ben hamileliğimin çok şiddetli 2. gribini geçiriyorum. allahtan 2 gün sonra okullar tatil. sürekli grip öğrencilerden bana benden öğrencilere bulaşıyor. çok zor oluyor. bu arada biz haftasonu alışveriş için istanbula gitmeyi düşünüyoruz. biraz ani bir karar oldu. hani uzun uzun listeler vardı burada alışveriş için bulamadım onları. ellerinde böyle kapsamlı bir liste olan varsa paylaşabilirmi. birde eminönü düşünüyoruz. başka nerelere gidilebilir bebek alışverişi için. bide bebek şekeri kapı süsü gibi malzemeleri de bulabilirim sanırım eminönünde. Off kafamda hiçbirşey yok bebek şekeri için fln düşünmemiştim daha ama gitmişken hepsini halledeyim diyorum..
Hangi dotora gidiyrsun canım?
Herkese selam ,
Zombilik günlerim geri geldi kızlar bebekler beni sağa sola artık hiç yatırıymıyorlar. Sırt üstüde imkansız nefes alamıyorum cünkü 3 gündür cok fenayım oturarak felan derken parça parça uyumaya calışıyorum cok ağırlaştığımı hissettim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Hafta sonu burdaki bi arkadaşın tavsiyesiyle hellobaby'e gittim kimi malzemeler ck uygun chiconun biberonu ve nuk un 2 adet emziği 7,5 tl ile 9 tl idi herşey bulabilirsiniz bazı seyler pahalı ama guzel bu hafta sonu vucudum izin verirse bende eminönüne gitmeyi planlıyorum bakalım nasip
Hangi dotora gidiyrsun canım?
Herkese selam ,
Zombilik günlerim geri geldi kızlar bebekler beni sağa sola artık hiç yatırıymıyorlar. Sırt üstüde imkansız nefes alamıyorum cünkü 3 gündür cok fenayım oturarak felan derken parça parça uyumaya calışıyorum cok ağırlaştığımı hissettim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Hafta sonu burdaki bi arkadaşın tavsiyesiyle hellobaby'e gittim kimi malzemeler ck uygun chiconun biberonu ve nuk un 2 adet emziği 7,5 tl ile 9 tl idi herşey bulabilirsiniz bazı seyler pahalı ama guzel bu hafta sonu vucudum izin verirse bende eminönüne gitmeyi planlıyorum bakalım nasip
hellobaby nerde canım neler var gitsemmi bende.
bu arada bende geceleri uyuyamıyorum sen iki katı daha fazlasını yaşıyorsun.yastıklarını yükseltsen işe yarar belki.sağa sola yatınca bebeklerde rahatsız oluyordur tabi.ayy canım ya zor işin gerçekten.neyse az kaldı çoğu bitti diye düşünmek lazım.
merhaba kızlar,
benım bugun moralim çok bozuk test sonucum bu hafta netleşecekti sabah aradım haftaya netleşeceğini söylediler bütün hevesim kursağımda kaldı 1 aydır hevesle gezdiğim kafamda netleştirdiğim hiçbirşeyi alamıyorum. Hafta sonuda annemle eminönüne gidecektik kaldı. iyice gerildim bu belirsizlikten dolayı hatta 2 gündür kızımın hareketlerini bile hissedemiyorum. Çok moralim bozuk çok.
Canim yatarken bacak arana yastık koy ben daha rahatım yaptıktan sonra kesin destek yastiklarindan da kullanabilirsin hamıleliğin üzerine yorgunluk çekilmiyor
hellobaby nerde canım neler var gitsemmi bende.
bu arada bende geceleri uyuyamıyorum sen iki katı daha fazlasını yaşıyorsun.yastıklarını yükseltsen işe yarar belki.sağa sola yatınca bebeklerde rahatsız oluyordur tabi.ayy canım ya zor işin gerçekten.neyse az kaldı çoğu bitti diye düşünmek lazım.
canım ben istanbuldayım.dediğin doğru ilk sene kreşte çok hasta oluyorlar ama bu hangi yaşta verirsen ver geçerli olacak bir durum istersen ilkokula kadar evde tut o zmanda o sene hasta olacak çünkü yeni bir çevre ile karşılaşıyor çocuk enfeksiyon malesef bolca oluyor.ama benim fikrim bakıcıda olmasındansa kreşte olması yönünde.sonuçta kreşte daha güvenli bakıcının ne yaptığını bilemiyor insan.
etmez diye biliyorum ben ama birşeyler yediğinde bebek daha hareketli oluyor.
sevindim canım ben hala bilgeye devam ediyorum bende doğumu lüleburgazda abimin çalıştığı hastanede yapmayı planlıyorum son anda bir değişiklik olmazsa tabi.
hangi dotora gidiyrsun canım?
Herkese selam ,
zombilik günlerim geri geldi kızlar bebekler beni sağa sola artık hiç yatırıymıyorlar. Sırt üstüde imkansız nefes alamıyorum cünkü 3 gündür cok fenayım oturarak felan derken parça parça uyumaya calışıyorum cok ağırlaştığımı hissettim.allah hepimizin yardımcısı olsun...
özlem hanımdı ama doğum yaptı doktorum ebru hanım var ona başladım memnunum bi sıkıntı yok
Geçmesin hemen ya hamileliğinde tadını doyasıya çıkaralım :))
Aminnnn inşallah
Selam kızlar. Nasılsınız?. Bugün ayrıntılıya randevum var. Görelim kuzumuzu bakalım özledik fazlasıyla zaten :))
bende oraya gidiyorum canım derya uyandı ama oda gitti şimdi elif çiler erendeyim
Bostancı'da E5 yanında carfourre un hemen yanında canım sen Ümraniye'de oturuyorsun sanırım uzak sayılmaz sana bu arada dün gece ilkkez uyku arasında tekme hissettim ben uyuyunca o da uyuyor sanıyordum demekki uyandıracak kadar kuvvetli değildi
merhaba kızlar,
benım bugun moralim çok bozuk test sonucum bu hafta netleşecekti sabah aradım haftaya netleşeceğini söylediler bütün hevesim kursağımda kaldı 1 aydır hevesle gezdiğim kafamda netleştirdiğim hiçbirşeyi alamıyorum. Hafta sonuda annemle eminönüne gidecektik kaldı. iyice gerildim bu belirsizlikten dolayı hatta 2 gündür kızımın hareketlerini bile hissedemiyorum. Çok moralim bozuk çok.
Kızlar halimi görseniz vallahi gülersiniz bacak aramda önümde arkamda yastık dolu ama sanki içimde böyle organlarımı camasır sıkar gibi sıkıyorlar ölüyorum sanıyorum birde tekmeleri okadar sertleştiki üstlerine yatsam başlıyorlar beni dövmeyeen rahat pozisyonunu bulasıya sabah oluyor zaten hep otarafa yattığım için tutuluyorumda aman ne biliyim işte böyle
Ofertacım temden trafik olmazsa tabi gişelere kadar calışmadan dolayı biraz oluyor ondan sonrası rahat yarım saat sürüyor güzel mesela ben coğu şeyin uygun olduğunu gördüm bebek gereçlerinde 12 tl küvet aldım hemde cok güzel
Bostancıda canım aradığınız herşeyi bulabilirsiniz internet sitesini inceleyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?