hamileliğin tadı ayrı tabiki ama prenseslerin tadının daha doyumsuz olacağına inanıyorum o yüzden bian önce hayırlısıyla kavuşmak istiyorum mis kokulu minigime :)
benim de yarın ayrıntılı randevum var. Bilgilerini gelince paylaşırsan sevinirim. Dogumlarımız aynı tarihte görünüyo. Minikler de az cok birbirine yakındır :)
Hımm anladım medipol mega bağcılara gidiyorum ben ama aynı yermi..önümüzdeki pazartesi gideceğim bi sıkıntı olmazsa ayrıntılı ultrason cektireceğim cuma günü dısarıda onu göstericem.
hamileliğin tadı ayrı tabiki ama prenseslerin tadının daha doyumsuz olacağına inanıyorum o yüzden bian önce hayırlısıyla kavuşmak istiyorum mis kokulu minigime :)
benim de yarın ayrıntılı randevum var. Bilgilerini gelince paylaşırsan sevinirim. Dogumlarımız aynı tarihte görünüyo. Minikler de az cok birbirine yakındır :)
evet oradayım megada bende cumartesi günü gidicem ayrıntılıyı bilgede yaptırmıştım şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım
kızlar benim gögüsler acayip büyüdü zaten büyüktü şimdi futbol topundan hallice yani.hala eski sütyenimi kullanıyorum ama akşam eve gidince sıkıntıdan çıkarıyorum sonra bir kaşıntı başlıyor bende rahat 45 dakika kaşınıyorum.bakıyorum öyle çatlak filanda yok nedir anlamadım yani.artık eşim ve oğlum alay ediyorlar benimle o kadar yani.
ya bende kavuşmak istiyorumda birazda korkuyorum galiba
Hayırlısı olsun şeker yüklemesi zor diyorlar helede şeker sevmeyenler için ben hiç sewmiyorum tatlı şeyler
kızlar benim gögüsler acayip büyüdü zaten büyüktü şimdi futbol topundan hallice yani.hala eski sütyenimi kullanıyorum ama akşam eve gidince sıkıntıdan çıkarıyorum sonra bir kaşıntı başlıyor bende rahat 45 dakika kaşınıyorum.bakıyorum öyle çatlak filanda yok nedir anlamadım yani.artık eşim ve oğlum alay ediyorlar benimle o kadar yani.
Canım bendimde büyüdü gayet normal diyorlar sen bide ikinci evladın daha tecrübelisin
dogumdan mı korkuyosun yoksa evlat yetiştirme kaygısı mıı :)
canım büyümesi değil sorun oğlumdada büyümüştü ama bu kaşıntı hiç olmuyordu kaşınmaktan yırttım resmen heryerimi
Bana kimse cevap vermemiş
Şeker yüklemesi en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı? Özel hastanede yapılıyor mu, muayene için özel hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi için extra ücret alınır mı?
28.haftaya kadar diye biliyorum 24. Haftada başlıyor
Hangi dotora gidiyrsun canım?
Herkese selam ,
Zombilik günlerim geri geldi kızlar bebekler beni sağa sola artık hiç yatırıymıyorlar. Sırt üstüde imkansız nefes alamıyorum cünkü 3 gündür cok fenayım oturarak felan derken parça parça uyumaya calışıyorum cok ağırlaştığımı hissettim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Hafta sonu burdaki bi arkadaşın tavsiyesiyle hellobaby'e gittim kimi malzemeler ck uygun chiconun biberonu ve nuk un 2 adet emziği 7,5 tl ile 9 tl idi herşey bulabilirsiniz bazı seyler pahalı ama guzel bu hafta sonu vucudum izin verirse bende eminönüne gitmeyi planlıyorum bakalım nasip
Canım ben de seninle aynı kaderi paylaşıyordum, lütfen yüreğini ferah tut ve bol bol dua et Allah'a şükrediyorum ki benim işim çok yoğun ve hareketli unutup aklımdan çıkabiliyordu. Sen de kafanı dağıtacak şeyler bulursan bebeğine de zarar vermemiş olursun, ben emnim sonucun çok temiz gelecek, sağlıkla alacaksın bebeği kucağına.merhaba kızlar,
benım bugun moralim çok bozuk test sonucum bu hafta netleşecekti sabah aradım haftaya netleşeceğini söylediler bütün hevesim kursağımda kaldı 1 aydır hevesle gezdiğim kafamda netleştirdiğim hiçbirşeyi alamıyorum. Hafta sonuda annemle eminönüne gidecektik kaldı. iyice gerildim bu belirsizlikten dolayı hatta 2 gündür kızımın hareketlerini bile hissedemiyorum. Çok moralim bozuk çok.
kızlar dün biraz yürüdüm civil e gittim bebeğime 3 tane yelek aldım:) çok tatlılar ayrıcada uygun fiyatlar. hiç girmemiştim daha önce oraya genelde ankaradan yada internetten alışveriş yapardım. tavsiye ederimneyse konuma döneyim alışveriş deyince kendimi unutuyorum. dün biraz yürümüş oldum bu vesileyle ama yürürken bile ağrımın olduğunu hissettim. bebeğim sanki aşağıdan çıkacak oderece baskı yapıyo akşam eve kendimi zor attım biraz uzandım sonra oturdum kalkamıyorum bacaklarım kasıklaırm kilitlendi sanki. neden bukadar ağrım oluyo yürüdüğüm zaman saat 8de uyudum akşam sabah 6 ya kadar. döne döne oflaya puflaya uyudum.. çok canım sıkıldı dr a sorcam ama pazartesiyi bekliyorum.. telefonda pek ilgilenmiyolar
amin bi tanem ama bnm de enbuyuuk korkum buKorkma senin doktorun biliyo sonuçta kontrol altındasın... zamanında alıcaksın yavrunu kucağına inş
guzel miss bana da normal geliio artik ama :)))))8 günde 500 gram almışım((
bayiliorummmm kg alqn arkadaslar gorunce cok mutlu oluorym kendime es buluncaaaaa tam bi kucuk ayi yawrusu oldum cunkuKIZLAR ARA DIRA YAZIYORUM AMA HEP TAKİPDEYİM GEBE KALDIĞIMDA 68 falandım 5 kg verdim kusmalardan gecen saglık ocağından çağırdılar 10 kg almışım öyle asırı biyememde yok ama anlamadım gitti
kızlar 22+4 hafta olduk çok şükür.
Allahım sağlıklı bir şekilde alabilsek kucaklarımıza yavrularımızı,
küçük bir ağrıda sızıda hemen endişeleniyorumbir düşüğüm var, ondan dolayı sanırım
ve bugün ilk defa vajinaya doğru baskı hissettim 2 kez, 1-2 saniye sürdü.
erken değilmi?sizlerde yaşayan varmı böyle birşey.
ve bu vajinaya baskıdan yarım saat kadar önce göğsümün hemen altındaki bölgede şiddettli bir acı oldu ve hemen yattım, geçti.
gaz sancısı böyle mi olur acababilemedim.
Bana kimse cevap vermemiş
Şeker yüklemesi en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı? Özel hastanede yapılıyor mu, muayene için özel hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi için extra ücret alınır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?