2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ya bende kavuşmak istiyorumda birazda korkuyorum galiba

Hımm anladım medipol mega bağcılara gidiyorum ben ama aynı yermi..önümüzdeki pazartesi gideceğim bi sıkıntı olmazsa ayrıntılı ultrason cektireceğim cuma günü dısarıda onu göstericem.

evet oradayım megada bende cumartesi günü gidicem ayrıntılıyı bilgede yaptırmıştım şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım

Paylaşırız tabi :) cuma günü çekilicem ben inş bi sıkıntımız olmaz hamiş anneler dua edin ben ilçada kullanıyorum epileosi hastasıyım korkuyorum o yüzden ama şuana kadar bütün herseyimiz temiz çok şükür

kızlar benim gögüsler acayip büyüdü zaten büyüktü şimdi futbol topundan hallice yani.hala eski sütyenimi kullanıyorum ama akşam eve gidince sıkıntıdan çıkarıyorum sonra bir kaşıntı başlıyor bende rahat 45 dakika kaşınıyorum.bakıyorum öyle çatlak filanda yok nedir anlamadım yani.artık eşim ve oğlum alay ediyorlar benimle o kadar yani.

Canım bendimde büyüdü gayet normal diyorlar sen bide ikinci evladın daha tecrübelisin

Hayırlısı olsun şeker yüklemesi zor diyorlar helede şeker sevmeyenler için ben hiç sewmiyorum tatlı şeyler

Daha önce yaptırmıştım canım giderken mutlaka yanınızda limon götürün ve içine sakın yoksa içemezsiniz özellikle hamileler cok bayıyor cünkü bildiğiniz pudra şekeri gibi bişey suya katıp içiyorsunuz ama bööö bende sevmiyorum

Sütyen giymeyeli okadar oldu ki resmen memeler foraaacok sıkıyor beni normalde büyüktü ama karnım büyüyünce küçük gözküyolar ya hoşuma gitmiyor değil valla :)

aynı şeyleri yaşıoruz cnm dr bana bi krem verdi ama işe yaramıor.ptesi gidince sölicem gene. bende evdeki el kremlerimden falan sürüorum yumuşasın die.ama çok fayda etmio

Bana kimse cevap vermemiş

Şeker yüklemesi en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı? Özel hastanede yapılıyor mu, muayene için özel hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi için extra ücret alınır mı?

28.haftaya kadar diye biliyorum 24. Haftada başlıyor

Çok iyi yapmışsın annesi, ben de chicco dan bir iki tane gelecek kış giyinsin diye tulum aldım, içlik aldım, pijama gibi birşey vardı onu aldım. Daha önce bebiş olmadığı için bilemiyorum ki neler lazım, inşallah aldıklarımızı giydirmeyi kullanmayı nasip eder Rabbim :)

Canım ben de seninle aynı kaderi paylaşıyordum, lütfen yüreğini ferah tut ve bol bol dua et Allah'a şükrediyorum ki benim işim çok yoğun ve hareketli unutup aklımdan çıkabiliyordu. Sen de kafanı dağıtacak şeyler bulursan bebeğine de zarar vermemiş olursun, ben emnim sonucun çok temiz gelecek, sağlıkla alacaksın bebeği kucağına.

Bugünlerde ben de wc ye gittiğimde aynı şeyi hissediyorum, özellikle alaturkaya gitmeye çok korkuyorum hatta duştan çıkarken abdest alırken hafif çömelir gibi oluyorum, orda bile çok tedirginim yani. İnşallah birşeyiniz yoktur.

Korkma senin doktorun biliyo sonuçta kontrol altındasın... zamanında alıcaksın yavrunu kucağına inş
amin bi tanem ama bnm de enbuyuuk korkum bu
8 günde 500 gram almışım((
guzel miss bana da normal geliio artik ama :)))))
KIZLAR ARA DIRA YAZIYORUM AMA HEP TAKİPDEYİM GEBE KALDIĞIMDA 68 falandım 5 kg verdim kusmalardan gecen saglık ocağından çağırdılar 10 kg almışım öyle asırı biyememde yok ama anlamadım gitti
bayiliorummmm kg alqn arkadaslar gorunce cok mutlu oluorym kendime es buluncaaaaa tam bi kucuk ayi yawrusu oldum cunku

walla gaz sancisi ne alaka bilmuorum hani bagirsak gazi gibi mi diosun....bnm ayaklarimi usuttugumde gaz sancim oluo hemde cok agrio kasiklarim karnim ve yanlari ama ayagima sicak koyuorumm biraz ii geliiopoo....asa yapan baskina gelince de senin o 2 dk da gecio dedigin var ya ben hep yasioorummmm sik sik yani normal dediler amq dr ma da sorcam akintimda var galiba bu erken gelicek die kurmaya basladim kafamda

26 ya kadar diye biliyorum ama emin değilim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…