2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

aman çok büyümesin,benimde ilkinde öyleydi emzimeyi kestikten sonra küçültme ameliyatı oldum şimdi tam istediğim gibi

bende istiyorum ameliyat ama korkuyorum belki bu çocuktan sonra yaptırırım.sen istanbuldamısın canım nerde yaptırdın ameliyatı

Benim memelerim o kadar küçük ki, eşim eskiden "aaaa meme yooookkk" diye dalga geçerdi. Şimdilerde de çok büyüdüğü söylenemez ama korkuyorum süt gelmeyecek diye inşallah öyle birşey olmaz, ben de büyütmek istiyorum çünkü hakikaten hiç yok

Bende durumlar iyi,sadece buara lavaboya girdiğimde çok sıkışıkmış gb gidiyorum ama çok az yapabiliyorum küçük abdestimi
Sanırım idrar yollarıyla alakalı birşey yine..İlaç kullanmıştım biara iyi gelmişti,Cuma günü kontrole gideceğim bu yüzden..

Canım inşallah güzel haberlerle dönersiniz..Bilgim yok ama birkaç arkadaş daha demiş bulaşıcı değil diye,içini ferah tut

İyi haberler olsunda azcık daha bekle annesi Bi anda hepsi olur hiç merak etme

Bir an kendimi senin yerine koydum,gerçekten hareketi oldukça iyi miniğin,2 tane düşününce hareketleri uyyy Allah kolaylık versin canım..Bitanesi uyandırıyor,senin ikitanesi uyutmuyordur :) Sağlık olsun tabii..

bak ne buldum :):) buda cok cici olmuş

Eki Görüntüle 944737

Çok şekerlermiş :) Benim patik olarak ilk denememdi,çok güzel şeyler var,yapacam birkaç tane daha inşallah :)

Geçen pazar günü eşimle bebek arabalarına baktık 2 markada karar kıldık 1.Bebe confort 2. Mamas& Papas bu ürünlerden herhangi birini kullananınız var mı aranızda veya çevrenizde hangisini tavsiye edersiniz?

Siyah olanında port bebesi var ama onun fotosunu bulamadım

Son düzenleme:

aynı problemi ben de yaşıyorum hatta bugün sütyen almaya gittim 34B den 36D olmuşum hatta satıştaki bayan ölçtü yok canım bu kadar olamaz dedim ama oldu ve sıktı biraz:) kaşıntı için bebek yağı sürüyorum iyi geliyor.

canım herkes kendinde olmayanı istiyor işte.bu arada küçük diye süt olmayacak diye üzülme.komşumuz vardı inan gögüsleri fındık kadardı oğlunu 3 yaşına kadar emzirdi.sıkınca taa 2 metreye kadar süt fışkırıyordu inan abartmıyorum.benim memeler ise maşallahtır yani ama 8. ayda sütüm bitti yani o büyüklüğe bağlı değil bizzat ben kendimden biliyorum.birde en önemli etken psikoloji sütünün geleceğine olan inancını hiç kaybetmeyeceksin.benim sütüm bir gecede kesildi.abimin eşiyle yaptığımız bir tartışma nedeniyle üzüntüden bir gecede gitti.bir gece önce sağdığımda 200 ml geleb süt bir gün sonra 10 ml çıkmaya başladı.tabi bir haftadada kesilip bitti.neyse bu deneyimleri bebekler doğunca sık sık paylaşacağız zaten şimdidedn kafa şişirmeyeyim ben

24-25 hafta yapıldığını doktorum söylemişti.Özel hastaneler genelikle laboratuvar ve diğer tetkikler için extra üzret alıyor. Yine de doktorunla görüş istersen.

Canım ben de seninle aynı kaderi paylaşıyordum, lütfen yüreğini ferah tut ve bol bol dua et Allah'a şükrediyorum ki benim işim çok yoğun ve hareketli unutup aklımdan çıkabiliyordu. Sen de kafanı dağıtacak şeyler bulursan bebeğine de zarar vermemiş olursun, ben emnim sonucun çok temiz gelecek, sağlıkla alacaksın bebeği kucağına

Canım moral için çok teşekkür ederim. Aslında çok kafama takmıyordum ama yapmak istediklerimi sürekli erteler olmak canımı sıktı. Neyse bugün biraz alışveriş yaptım ama ben alıncaya kadar indirimdeki butun urunlerin hemen hemen bedenleri bitmiş İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.

Ya inşallah olur gerçekten de bu konuya çok takılıyorum, bu arada tartışma konusunda ben de kimseyle tartışamam hep içime atarım. Benim abimin eşinin de tartışmadan hiç kaçındığı yok, en basit olayımızı anlatayım yeni evlenmişlerdi bizim akrabalar bize gelecekti salak ben de bu eksik kalmasın evde tek başına sıkılmasın diye gittim aldım. Arabaya bindi 30 sn sonra sen de abin gibi gıcıksın araba kullanmandan bile belli dedi, yine içime attım ne söylese içime atıyorum zaten kendinin yardıma ihtiyacı oldu mu kuzu gibi ama onun dışında hep hırçın, kırıcı ve kaba. Bir de bizim buralarda bebekleri çirkin çirkin diye severler, şimdiden düşünmeye başladım, benim kızıma çirkin derlerse ne yaparım diye. Geçen gün arkadaşlarla otururken, aaa evet onun kızımı gerçekten çok çirkin hatta kafasında bant olmasa ben hiç kıza benzetemiyorum bile dediler ne kadar üzüldüm anlatamam. Hep kendimi onların yerine koyuyorum...

ayy inşallah önemli değildir. senin ilk gebeliğinmi canım. ilklerde daha çok oluyomuş sanırım

takmayacaksın kafana canım kesinlikle kulaklarını tıkayacaksın.bizde bebekler çirkin diye severiz o nazar değmesin diye sanırım.abinin karısında boşver gitsin.biz ailecek sildik kendisini herkes kendine yapar ben abimi arar sorarım ama asla karısını aramam.nerdeyse 20 yıllık evliler ama anneme yaptıklarını anlatsam kim gelin kim kaynana belli değil.neyse bu tarz insanları hayatından kim olursa olsun çıkaracaksın.en son abim anneme diyorki ben gelmeyi çok istiyorum sizi çok özledim diyor ama karısı gelmek istemiyormuş.düşün bunu annemim yüzüne diyor.

kesinlikle sakin olmalısınız. siz üzüldüğünüzde ya da neşeli olduğunuzda bebekleriniz de aynı duygu hali içine giriyorlar. en basitinden stres sonucu kan değerlerimizde değişimlerimiz oluyor değil mi? Kanımızı da bebişlerle paylaştığımız için onlar da aynı şekilde etkileniyorlar. mümkün olduğunca sizi sıkan, strese sokan insnalardan uzak durun. duramıyorsanız da kendi kendinize telkin yöntemiyle sinirlenip strese girmeyin. sonradan olayları düşünüp kendinizi kurmayın, bebişiniz de içeride mutlu mutlu büyüsün. komedi filmleri izleyin, rahatlatıcı şeyler yapın hamileliğiniz boyunca.

canım ben doktoruma sormuştum 24-28 hafta arasında yapılıyor,özel hastanelerde de yapılıyor ama ücret konusunda bilgim yok.
bende daha bugün yaptırdım.

Yaa var ya Allah'a havale ediyorum artık ben onları, abimin bebeği olduğunda ki bir ay oldu altı üstü artık canım abimlere gitmek istemiyor. O derecede surat, kötü söz, emri vaki cümleler, abimi doldurmalar sanırım sonumuz sizin gibi olacak oferta. Ben hayatımda böyle bir aile terbiyesi görmedim ki kayınbabanın kayınvalidenin yanında " aaaahhh aaaahh soy ismi oğlu olanlarla evlenmek gerekmiş, bak biz şimdi sürünüyoruz" cümlesini kurabilsin. Abimin peşinden 6 yıl koşmasına rağmen bunları söylüyor, sanki evlendiğinde anneciğimin babacığımın emekli memur olduklarını bilmiyordu. Neyse akşama yine gideceğiz bebeğimizi görmeye şimdiden kendimi germeyeyim :)

boşver sen yine git bebeğinizi sev abinle çok iyi ol bırak oda ne hali varsa görsün.sonuçta huylu huyundan vazgeçmez.bizimki 20 yıldır aynı aynı aynı.

slm kızlar,herkesin var bir derdi maalesef,benim sütüm olurmu olmazmı bilmiyorum ama çokda olcagını sanmıyorum,çok strese sokuyorlar beni,iyiki eşim hep benim yanımda,1 tane eltim var ama Allah düşman başına vermesin,zaten kaynanamada iyi davranmaz,kaynanam benim teyzem olur,ben teyze derim anne demedim,teyzemde anne dememi istemedi zaten ama eltim teyzeme hep karı karı diye hitap eder,teyzemde kimse kötü bilmesin diye hep güler geçer,birde vurdumduymazdır teyzem,eşim yengesinden nefret eder annesine davranışları yüzünden,eltim benlede iyi degildir geldigimden beri kıskanır durur,1 tane oglu var 8 yaşında,ben gelin oldum geldim bebek yapcam demeye başladı,yapsın tabiki ama bunu her zaman benim yanımda söylemesi beni çok üzüyordu,çünkü biz bebek için 1 yıldan fazla ugraştık,ne zaman yanıma gelse ki gelmezdi ben çagırırdım oturmaya gel diye,kimse bişey demeden ben bebek yapcam diyip duruyordu,çok şükür hamile kaldım aynı apartmanda olmamıza ragmen 1 kere yanıma gelmedi,beni gördügü yerdede kafasını çeviriyor,anneme babama bile kafa çeviriyor gördügünde,hiçbir zamanda karşı karşıya gelip bir tartışmamız olmamıştır,komşulara ne diyorsa artık her gören eltin seni çok kıskanıyor diyor,ne kadar umursamamaya çalışsamda insan içine atıyor k.bakmayın uzun oldu...

Canım o zaman çatlayacaktır belkide kaşınmanın nedeni o olabilir krem sür bol bol
ewet ne zaman kasinsam yada karnim gerilip agrisa catladim harita oldum (((( (((( (((((
bi tanem benim de ozel hastane fakat kan tahlileri idrarlar wb tahlillerrrr ek ucret hep alinip die biliorummmm...24 ve 28 arasi en gec 28 dedi drm bana .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…