çok teşekkür ederim :)))
kızlar benim gögüsler acayip büyüdü zaten büyüktü şimdi futbol topundan hallice yani.hala eski sütyenimi kullanıyorum ama akşam eve gidince sıkıntıdan çıkarıyorum sonra bir kaşıntı başlıyor bende rahat 45 dakika kaşınıyorum.bakıyorum öyle çatlak filanda yok nedir anlamadım yani.artık eşim ve oğlum alay ediyorlar benimle o kadar yani.
aman çok büyümesin,benimde ilkinde öyleydi emzimeyi kestikten sonra küçültme ameliyatı oldum şimdi tam istediğim gibi
bende istiyorum ameliyat ama korkuyorum belki bu çocuktan sonra yaptırırım.sen istanbuldamısın canım nerde yaptırdın ameliyatı
Kızlar, bugün ne olup bitti hiç okuyamadım. Şuan çok canım sıkkın...
Yanımda çalışan yardımcıda hepatit C cıktı. Bulaşması zor ama en kötü hepatit türü. Çok memnundum kendisinden, uzun zamandır bizimleydi ama artık bu tur işlerde çalışması mumkun değil tabii. Çocuk ve kadın doğum doktorlarımızla konustum, yarın gidip kan vereceğiz bize de bakılacak. Dua edin bende ve oğlumda çıkmasın ne olur. Endişeden, uzuntuden ne yapacağımı bilemiyorum.
Buarada bugun ultrasona gittik. Minik kuzum kum döküyormuş buyuk ıhtımalle , taş filan yok çok şükür.
Tekbaşıma koca karnım ve oğluşla ultrasona gitmek çok zor oldu. Yardımcısız artık işim çok zor.
İstanbul içi (çekmeköy-yatılı da olabılır) çalışmak isteyen bır bıldıgınız varsa lütfen bana bir msj atın cok sevınırım.
merhaba kızlar,
benım bugun moralim çok bozuk test sonucum bu hafta netleşecekti sabah aradım haftaya netleşeceğini söylediler bütün hevesim kursağımda kaldı 1 aydır hevesle gezdiğim kafamda netleştirdiğim hiçbirşeyi alamıyorum. Hafta sonuda annemle eminönüne gidecektik kaldı. iyice gerildim bu belirsizlikten dolayı hatta 2 gündür kızımın hareketlerini bile hissedemiyorum. Çok moralim bozuk çok.
Kızlar halimi görseniz vallahi gülersiniz bacak aramda önümde arkamda yastık dolu ama sanki içimde böyle organlarımı camasır sıkar gibi sıkıyorlar ölüyorum sanıyorum birde tekmeleri okadar sertleştiki üstlerine yatsam başlıyorlar beni dövmeyeen rahat pozisyonunu bulasıya sabah oluyor zaten hep otarafa yattığım için tutuluyorumda aman ne biliyim işte böyle:43
kızlar benim gögüsler acayip büyüdü zaten büyüktü şimdi futbol topundan hallice yani.hala eski sütyenimi kullanıyorum ama akşam eve gidince sıkıntıdan çıkarıyorum sonra bir kaşıntı başlıyor bende rahat 45 dakika kaşınıyorum.bakıyorum öyle çatlak filanda yok nedir anlamadım yani.artık eşim ve oğlum alay ediyorlar benimle o kadar yani.
Benim memelerim o kadar küçük ki, eşim eskiden "aaaa meme yooookkk" diye dalga geçerdi. Şimdilerde de çok büyüdüğü söylenemez ama korkuyorum süt gelmeyecek diye inşallah öyle birşey olmaz, ben de büyütmek istiyorum çünkü hakikaten hiç yok
Bana kimse cevap vermemiş
Şeker yüklemesi en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı? Özel hastanede yapılıyor mu, muayene için özel hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi için extra ücret alınır mı?
canım herkes kendinde olmayanı istiyor işte.bu arada küçük diye süt olmayacak diye üzülme.komşumuz vardı inan gögüsleri fındık kadardı oğlunu 3 yaşına kadar emzirdi.sıkınca taa 2 metreye kadar süt fışkırıyordu inan abartmıyorum.benim memeler ise maşallahtır yani ama 8. ayda sütüm bitti yani o büyüklüğe bağlı değil bizzat ben kendimden biliyorum.birde en önemli etken psikoloji sütünün geleceğine olan inancını hiç kaybetmeyeceksin.benim sütüm bir gecede kesildi.abimin eşiyle yaptığımız bir tartışma nedeniyle üzüntüden bir gecede gitti.bir gece önce sağdığımda 200 ml geleb süt bir gün sonra 10 ml çıkmaya başladı.tabi bir haftadada kesilip bitti.neyse bu deneyimleri bebekler doğunca sık sık paylaşacağız zaten şimdidedn kafa şişirmeyeyim ben
ayy inşallah önemli değildir. senin ilk gebeliğinmi canım. ilklerde daha çok oluyomuş sanırımÇok iyi yapmışsın annesi, ben de chicco dan bir iki tane gelecek kış giyinsin diye tulum aldım, içlik aldım, pijama gibi birşey vardı onu aldım. Daha önce bebiş olmadığı için bilemiyorum ki neler lazım, inşallah aldıklarımızı giydirmeyi kullanmayı nasip eder Rabbim :)
Canım ben de seninle aynı kaderi paylaşıyordum, lütfen yüreğini ferah tut ve bol bol dua et Allah'a şükrediyorum ki benim işim çok yoğun ve hareketli unutup aklımdan çıkabiliyordu. Sen de kafanı dağıtacak şeyler bulursan bebeğine de zarar vermemiş olursun, ben emnim sonucun çok temiz gelecek, sağlıkla alacaksın bebeği kucağına.
Bugünlerde ben de wc ye gittiğimde aynı şeyi hissediyorum, özellikle alaturkaya gitmeye çok korkuyorum hatta duştan çıkarken abdest alırken hafif çömelir gibi oluyorum, orda bile çok tedirginim yani. İnşallah birşeyiniz yoktur.
Ya inşallah olur gerçekten de bu konuya çok takılıyorum, bu arada tartışma konusunda ben de kimseyle tartışamam hep içime atarım. Benim abimin eşinin de tartışmadan hiç kaçındığı yok, en basit olayımızı anlatayım yeni evlenmişlerdi bizim akrabalar bize gelecekti salak ben de bu eksik kalmasın evde tek başına sıkılmasın diye gittim aldım. Arabaya bindi 30 sn sonra sen de abin gibi gıcıksın araba kullanmandan bile belli dedi, yine içime attım ne söylese içime atıyorum zaten kendinin yardıma ihtiyacı oldu mu kuzu gibi ama onun dışında hep hırçın, kırıcı ve kaba. Bir de bizim buralarda bebekleri çirkin çirkin diye severler, şimdiden düşünmeye başladım, benim kızıma çirkin derlerse ne yaparım diye. Geçen gün arkadaşlarla otururken, aaa evet onun kızımı gerçekten çok çirkin hatta kafasında bant olmasa ben hiç kıza benzetemiyorum bile dediler ne kadar üzüldüm anlatamam. Hep kendimi onların yerine koyuyorum...
takmayacaksın kafana canım kesinlikle kulaklarını tıkayacaksın.bizde bebekler çirkin diye severiz o nazar değmesin diye sanırım.abinin karısında boşver gitsin.biz ailecek sildik kendisini herkes kendine yapar ben abimi arar sorarım ama asla karısını aramam.nerdeyse 20 yıllık evliler ama anneme yaptıklarını anlatsam kim gelin kim kaynana belli değil.neyse bu tarz insanları hayatından kim olursa olsun çıkaracaksın.en son abim anneme diyorki ben gelmeyi çok istiyorum sizi çok özledim diyor ama karısı gelmek istemiyormuş.düşün bunu annemim yüzüne diyor.
Bana kimse cevap vermemiş
Şeker yüklemesi en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı? Özel hastanede yapılıyor mu, muayene için özel hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi için extra ücret alınır mı?
takmayacaksın kafana canım kesinlikle kulaklarını tıkayacaksın.bizde bebekler çirkin diye severiz o nazar değmesin diye sanırım.abinin karısında boşver gitsin.biz ailecek sildik kendisini herkes kendine yapar ben abimi arar sorarım ama asla karısını aramam.nerdeyse 20 yıllık evliler ama anneme yaptıklarını anlatsam kim gelin kim kaynana belli değil.neyse bu tarz insanları hayatından kim olursa olsun çıkaracaksın.en son abim anneme diyorki ben gelmeyi çok istiyorum sizi çok özledim diyor ama karısı gelmek istemiyormuş.düşün bunu annemim yüzüne diyor.
Yaa var ya Allah'a havale ediyorum artık ben onları, abimin bebeği olduğunda ki bir ay oldu altı üstü artık canım abimlere gitmek istemiyor. O derecede surat, kötü söz, emri vaki cümleler, abimi doldurmalar sanırım sonumuz sizin gibi olacak oferta. Ben hayatımda böyle bir aile terbiyesi görmedim ki kayınbabanın kayınvalidenin yanında " aaaahhh aaaahh soy ismi oğlu olanlarla evlenmek gerekmiş, bak biz şimdi sürünüyoruz" cümlesini kurabilsin. Abimin peşinden 6 yıl koşmasına rağmen bunları söylüyor, sanki evlendiğinde anneciğimin babacığımın emekli memur olduklarını bilmiyordu. Neyse akşama yine gideceğiz bebeğimizi görmeye şimdiden kendimi germeyeyim :)
ayy inşallah önemli değildir. senin ilk gebeliğinmi canım. ilklerde daha çok oluyomuş sanırım
ewet ne zaman kasinsam yada karnim gerilip agrisa catladim harita oldumCanım o zaman çatlayacaktır belkide kaşınmanın nedeni o olabilir krem sür bol bol
bi tanem benim de ozel hastane fakat kan tahlileri idrarlar wb tahlillerrrr ek ucret hep alinip die biliorummmm...24 ve 28 arasi en gec 28 dedi drm bana .....Bana kimse cevap vermemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?