2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Oyy oyy..Bence en azından iyi görünüp yanında olup sana zarar vermiyor bu iyi yanı..Bazı insanlar değişmiyor malesef,yapacak birşeyde yok..Rabbim kötü gözlerden,zarar vermek isteyenlerden korusun,fırsat vermesin..Tabi ki insan üzülür,iyi olsaydı mesela aranız ne güzel arkadaş gb olurdunuz,ama dediğim gb zararı olmasında böyle kendini çekmeside iyi bi yandan..Sen çok üzme kendini bu sebepten

bu şekilde bile zarar veriyor bi anlatsam sayfalar dolar:) dedigin gibi yanımda olupta zarar vermesi daha kötü olurdu,beterin beteri var diyorlar ya dogru valla,Allahım fırsat vermesin böyle insanlara,teşk ederim cnm destegin için

28. haftaya kadar yapılıyor cnm,bende özele gidiyorum şeker yüklememide özelde yaptırdım ki devlette yapılcak gibi degil bence,özelde yaptırmama ragmen sonuçlar 2 saat sonra çıktı,hele o şekerli suyu içtikten sonra 1 saat beklemek yokmu midem alt üst oldu çıkarmamak için kendimi zor tuttum,şeker yüklemesi içinde ek ücret aldılar tabi,ama çok uygun 12 lira verdim ben şeker yüklemesine

Miniklerimiz için,üzülmememiz gerektiğini hep hatırlatmalıyız birbirimize..

Uygunmuş gerçekten..Bende özele gidiyorum,bir daha ki kontrolümde yaptıracam şeker taramasınıda..Normal muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz?Bizim burda en azından gittiğim hastane,yeni yıldan sonra 57 lira oldu..

Son düzenleme:

zaten ne zaman birşeye üzülsem hep bebegimi düşünüyorum,o bi dogsun yeterki,onu kucagıma alayım kim napıyorsa yapsın..Muayene ücreti 50 lira cnm,daha zam yapmamışlar ama yapılır sanıyorum...

bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için

zaten ne zaman birşeye üzülsem hep bebegimi düşünüyorum,o bi dogsun yeterki,onu kucagıma alayım kim napıyorsa yapsın..Muayene ücreti 50 lira cnm,daha zam yapmamışlar ama yapılır sanıyorum...

Evet,sağlık olsunda Rabbim er ya da geç veriyor herkesin hakkını..
Bizim tam Ocak 2 ye fln denk gelmişti kontrol..Birde kayıt yaptılar direk el okutulması için bundan sonra..Ondan önceki kontroldede 45 lira fln vermiştik çok zam olmadı aslında..

ewet uzulmemeliyiz ama nasil olcak bilmem gecen aksam hickira hickira agladim nasil tutcan kendini ama nasil gerildi karnim sanki oda icerde fir donuo bize bunlari yasatmaya haklari yok ama iste anlayana

Son düzenleme:
ewet uzulmemeliyiz ama nasil olcak bilmem gecen aksam hickira hickira agladim nasil tutcan kendini ama nasil gerildi karnim sanki oda icerde fir donuo bize bunlari yasatmaya haklari yok ama iste anlayana

Anneler sıkıntılı bir rüya gördüğünde bile anne karnındaki bebek kendini daha da sıkışmış hissedermiş ve anneyi uyandırırmış,diye okumuştum.. Tabi ki üzüldüğümüz anlar oluyor,ister istemez sıkılan haber bekleyen arkadaşlar oluyor,çevre olarak ya da aile olarak herkes iyi geçiremeyebiliyor hamileliğini ama sıkıntılarımızı en aza indirmek bizim elimizde,en azından boş zamanlarımızda düşünmek yerine keyifli birşeylerle uğraşmak bile yetecektir bazen Bende üzülüyorum tabi ara ara hiç olmadık birşeye takıldığım bile oluyor ama en kısa sürede toparlamaya çalışıyorum kendimi..

Son düzenleme:
bende özele gidiyorum muayene ücreti sigortalıya 25 tl şeker yüklemesinede 17 tl verdim

bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için

5 tanede benden canım rabbim tez zamanda sanada nasip eder inş

kızlar alıntı yaptım tek tek hepsi silindi sarj bitince neyse burdan yazayım kaynana elti görümce aman takmayın kafaya ben ilk hamileliğimde taka taka sütüm felan kalmadı boşverin şimdi görüşmüyoruz hiçbiriyle kafam rahat valla uzak dursunlar benden şeker yüklemesi bende askeri hastanede yaptırcam normalde özele gidiyorum ama sehir dışına çıkacağız orda gideceğim eski dr orda zaten sorun yaşamadan yaptırırım herhalde hasta olanlar var geçmiş olsun benimde esim hasta oldu ama sükür geçemedi sanırım vitaminler felan etkili geldi

sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.Rabbimsizi ve bebişlerinizi korusun

inşaallah güzel sonuçlar alırsın canım.

ben de bugün şikayetlerim için gittim, gitmişken şeker yüklemesini yaptırdım ve şeker 211 çıktı, çok yüksekmiş, diyete başladım bende

canım bugün gittim hastaneye, o şiddetli acının gaz sancısı olduğunu söyledi doktor.

seninde dediğin gibi aşağıya olan baskının normal olduğunu söyledi, bebek büyüdüğü için vs falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…