slm kızlar,herkesin var bir derdi maalesef,benim sütüm olurmu olmazmı bilmiyorum ama çokda olcagını sanmıyorum,çok strese sokuyorlar beni,iyiki eşim hep benim yanımda,1 tane eltim var ama Allah düşman başına vermesin,zaten kaynanamada iyi davranmaz,kaynanam benim teyzem olur,ben teyze derim anne demedim,teyzemde anne dememi istemedi zaten ama eltim teyzeme hep karı karı diye hitap eder,teyzemde kimse kötü bilmesin diye hep güler geçer,birde vurdumduymazdır teyzem,eşim yengesinden nefret eder annesine davranışları yüzünden,eltim benlede iyi degildir geldigimden beri kıskanır durur,1 tane oglu var 8 yaşında,ben gelin oldum geldim bebek yapcam demeye başladı,yapsın tabiki ama bunu her zaman benim yanımda söylemesi beni çok üzüyordu,çünkü biz bebek için 1 yıldan fazla ugraştık,ne zaman yanıma gelse ki gelmezdi ben çagırırdım oturmaya gel diye,kimse bişey demeden ben bebek yapcam diyip duruyordu,çok şükür hamile kaldım aynı apartmanda olmamıza ragmen 1 kere yanıma gelmedi,beni gördügü yerdede kafasını çeviriyor,anneme babama bile kafa çeviriyor gördügünde,hiçbir zamanda karşı karşıya gelip bir tartışmamız olmamıştır,komşulara ne diyorsa artık her gören eltin seni çok kıskanıyor diyor,ne kadar umursamamaya çalışsamda insan içine atıyork.bakmayın uzun oldu...
Oyy oyy..Bence en azından iyi görünüp yanında olup sana zarar vermiyor bu iyi yanı..Bazı insanlar değişmiyor malesef,yapacak birşeyde yok..Rabbim kötü gözlerden,zarar vermek isteyenlerden korusun,fırsat vermesin..Tabi ki insan üzülür,iyi olsaydı mesela aranız ne güzel arkadaş gb olurdunuz,ama dediğim gb zararı olmasında böyle kendini çekmeside iyi bi yandan..Sen çok üzme kendini bu sebepten
Bana kimse cevap vermemiş
Şeker yüklemesi en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı? Özel hastanede yapılıyor mu, muayene için özel hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi için extra ücret alınır mı?
bu şekilde bile zarar veriyor bi anlatsam sayfalar dolar:) dedigin gibi yanımda olupta zarar vermesi daha kötü olurdu,beterin beteri var diyorlar ya dogru valla,Allahım fırsat vermesin böyle insanlara,teşk ederim cnm destegin için
28. haftaya kadar yapılıyor cnm,bende özele gidiyorum şeker yüklememide özelde yaptırdım ki devlette yapılcak gibi degil bence,özelde yaptırmama ragmen sonuçlar 2 saat sonra çıktı,hele o şekerli suyu içtikten sonra 1 saat beklemek yokmu midem alt üst oldu çıkarmamak için kendimi zor tuttum,şeker yüklemesi içinde ek ücret aldılar tabi,ama çok uygun 12 lira verdim ben şeker yüklemesine
Miniklerimiz için,üzülmememiz gerektiğini hep hatırlatmalıyız birbirimize..
Uygunmuş gerçekten..Bende özele gidiyorum,bir daha ki kontrolümde yaptıracam şeker taramasınıda..Normal muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz?Bizim burda en azından gittiğim hastane,yeni yıldan sonra 57 lira oldu..
zaten ne zaman birşeye üzülsem hep bebegimi düşünüyorum,o bi dogsun yeterki,onu kucagıma alayım kim napıyorsa yapsın..Muayene ücreti 50 lira cnm,daha zam yapmamışlar ama yapılır sanıyorum...
bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
5tane okudum canm inşallah en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırsın..
ewet uzulmemeliyiz ama nasil olcak bilmem gecen aksam hickira hickira agladim nasil tutcan kendini ama nasil gerildi karnim sanki oda icerde fir donuo bize bunlari yasatmaya haklari yok ama iste anlayana
Bende 5 tane okudum canım..bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
bende özele gidiyorum muayene ücreti sigortalıya 25 tl şeker yüklemesinede 17 tl verdimMiniklerimiz için,üzülmememiz gerektiğini hep hatırlatmalıyız birbirimize..
Uygunmuş gerçekten..Bende özele gidiyorum,bir daha ki kontrolümde yaptıracam şeker taramasınıda..Normal muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz?Bizim burda en azından gittiğim hastane,yeni yıldan sonra 57 lira oldu..
bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
ben okudum canım rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin sanada.. 5 tane okudummbayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
merhaba arkadaşlar.
sabah şeker yüklememi yaptırdım başka şeker dışında kan ve idrar testleride istemişti doktorum, koşuşturmaktan fenalık geldi, öğleden sonra sonuçlarımı alıcam inşallah iyi haberlerle dönerim,
walla gaz sancisi ne alaka bilmuorum hani bagirsak gazi gibi mi diosun....bnm ayaklarimi usuttugumde gaz sancim oluo hemde cok agrio kasiklarim karnim ve yanlari ama ayagima sicak koyuorumm biraz ii geliiopoo....asa yapan baskina gelince de senin o 2 dk da gecio dedigin var ya ben hep yasioorummmm sik sik yani normal dediler amq dr ma da sorcam akintimda var galiba bu erken gelicek die kurmaya basladim kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?