2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
cok haklisin esimin ailesine cok kafai takiorum anlatamam yani boyutunu....eee hala cocuk odamizi yapmadik hastane cantam icin alsw. bile yapmadik yok oyle yok boyle derken offffff haklisin en aza indirmek sart

bnm de kesin yuksektir bakalim nasil periz yapiosun.....ozman beni kiz fil yawrusu olcak desene :)))

bende acı değil de fazlaca hassasiyet var ayrıca şeffaf sarı renkte minicik sıvı geliyor, ama iltihap falan değilmiş. doktora sordum normal dedi.

canım o baskıdan dolayı bende çok telaşlanmıştım, 5-6 defa tekrarlıyordu yarım saatte bir. bir hafta takip ettik progestan başladım vs. sonra ne açlık ne yorgunluk ne ayakta kalma ne uyuma hiç birşeye bağlı olmadığını anladık. ultrasonda bizimkini suçüstü yakalık ayakları aşağıda idrar kesesinin üzerini tekmeliyordu.

hepatit c arkadaşların söylediği kadar zor bulaşan bir şey değil, ama eve gelen temizlikçiden de kapılacak kadar basit değil, hiç düşünme şimdi bunu çünkü canını sıktığınla kalacaksın, sonuç da temiz gelecek zaten içini ferah tut. ben haberim olmadan hıv pozitif hastaya bakmıştım, test sonucu gelene kadar çektiğim eziyeti ben bilirim. kimbilir söylemeyen kaç hepatit c li hastaya baktım.

benimde ilk doğumumda süt 10 gün sonra gelmişti.ama öyle masaj yap diyen filan olmamıştı.şimdi masaj yapayım bu defa ne kadar önce başlamak lazım acaba masaj yapmaya.
gebelikte göğüslere masajın erken doğuma neden olabileceğini okumuştum. hatta süt sağma aletinin kullanma broşüründe sakın hamileyken denemeyin, doğum sancısı başlatabilir yazıyordu o yüzden bence bu konuda doktorunuza bir danışın.

benimde küçük olandan daha fazla geliyor. önemli olan boyu değil işlevi lafı doğruymuş demek

yeteri kadar cevap yazılmış ama bir de ben yazayım 24-28. haftalar arası yapılıyor.özel hastanede yapılabilir tabi zaten basit bir test ama ücretini ayrıca alırlar.

benimkide geçen sabah beni uyandırdı sıkıntılı bir rüya görüyordum tekmelerle uyandım.

bizde hala bebek odamızı yapmadık hala bana erken gibi geliyor nedense.büyük ihtimal 1-2 ay daha beklerim.bebeğe ladığım bir kaç parça kıyafette öylece duruyor torbalarda elim gitmiyor bir türlü düzeltmeye dolabı hele bir gelsin filan diyorum hep.normalmi bu durum bilmiyorum ama böyle hissediyorum.
yarın doktor kontrolümüz var inşallah sorunsuz atlatrırız bu defa.

kizlar kafammm corba oldu resmen simdi bizzz sut gelsin die bisi yapcakmiyiz son haftalarda mesela.....bi de ya gelmezse cocuga ne icircez mamami sonra bidaha emmezse. ay cok gerildim cunku benimkiler kirmizi mor damarlar war ama buyukluu degismedi

ayni bende oyleyim herseyi posetlerde duuruo odamizida yapmadik bi ay da ha gecsin die bekliommm korkuom daha dogrusu 7 . ayi atlataim yarisini diodum ama onlar tek tek nasil yikicam utulucem onuda bilmiommmm

kizlar kafammm corba oldu resmen simdi bizzz sut gelsin die bisi yapcakmiyiz son haftalarda mesela.....bi de ya gelmezse cocuga ne icircez mamami sonra bidaha emmezse. ay cok gerildim cunku benimkiler kirmizi mor damarlar war ama buyukluu degismedi

benim ilk doğumumda 10 gün sonra filan gelmişti süt o arada hep mama vermiştik sonra sütüm gelince gayet güzel emmişti oğlum sıkıntı olmamıştı.şimdiden düşüme canım bunları hele bir doğsunlar sağlıkla emzirme işi sonraki aşama.

ay zaten ne yi dusuncemi sasirdim tatlim yaaa akinti erken dogum esyalar odasi annem babbam esim onun ailesi maddiyat saglik ohooooo yetmiosa kafalariniz tasimaya werin dertlerinizi tasirim bn ))))))

Kizlar merhaba ben kizimda dalin sivi deterjan kullanmistim kiyafetleri yikamak icin ama simdi bi kac kisi omo baby onerdi siz hangisini kullanacaksiniz ben kararsiz kaldim. Bu arada sabun tozu makineyi tikiyor o yuzden sabun tozu kullanmak istemiyorum :)

bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için

ben de okudum canim 7 tane.. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insaallah. Hatta ikiz versin :)

Sende benim kervana katıldın demekki canım bende şeker çıktı 207 diyet dedi doktor şuanda tam olarak yapamıyorum karbonhidrat ve tatlı yiyorum henüz maalesef ama abur cubur yemiyorum artık fazla çok zor çok tabi bu arada yasaklı şeylere yiyincede hemen 1 saat sonra şekerime bakıyorum şuanda 132 lerde seyrediyor en fazla umarım dahada yükselmez Dr 130 altında olacak tokluk dedi. Napayım doymuyorum

cok haklisin esimin ailesine cok kafai takiorum anlatamam yani boyutunu....eee hala cocuk odamizi yapmadik hastane cantam icin alsw. bile yapmadik yok oyle yok boyle derken offffff haklisin en aza indirmek sart

Bizde yapmadık oda,alınacak eşyaları en azından önemlileri halletmedik daha,kendi isteğimizle sadece..Çok takılma yani olsun..Çok sona bırakılmasada 1-2 ay içinde yavaşça halledilir,eşyalar yıkanır hazırlanır fln herşey..Rabbim sağlık versin yeter ki..

benimkide geçen sabah beni uyandırdı sıkıntılı bir rüya görüyordum tekmelerle uyandım.
Oyy minicik ayaklarına kurban olsunlar onun :) Kurtarmış annesini daha fazla sıkıntıdan

bende özele gidiyorum muayene ücreti sigortalıya 25 tl şeker yüklemesinede 17 tl verdim
Bizde sigorta üzerinden gidiyoruz ama fiyat dediğim gb..Şehir olarak ya da hastane hastane bile farkediyor sanırım..Şeker taraması genelde aynı galiba..

Doğumdan :)) evlat yetiştirmte zor tabi heleki bu devirde..

Dogum tabiki kolay bi olay degil. Ama sonunda öyle büyük bi güzellik var ki, değerini anlamamız icin bu sekilde yaşatıyor galiba Mevla.. Ben normal doğumu her saniyesiyle acısıyla sancısıyla yaşamak istiyorum. Saatlerce sürmez tabi insaallah:) bide cok dikişimin olmamasını temenni ediyorum
o sancılardan sonra mis kokulu yavrularımızı koynumuza alıp koklamak, iste o aanın mutluluğu sezeryanda olmadığı için Rabbim hayırlı sekilde normal dogum nasip etsin insaallah isteyenlere :)

Allah razı olsun çok sağolun ya bu kadar olacağını düşünmemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…