canım ben de okudum 5 tane allah kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın...
cok haklisin esimin ailesine cok kafai takiorum anlatamam yani boyutunu....eee hala cocuk odamizi yapmadik hastane cantam icin alsw. bile yapmadik yok oyle yok boyle derken offffff haklisin en aza indirmek sartAnneler sıkıntılı bir rüya gördüğünde bile anne karnındaki bebek kendini daha da sıkışmış hissedermiş ve anneyi uyandırırmış,diye okumuştum.. Tabi ki üzüldüğümüz anlar oluyor,ister istemez sıkılan haber bekleyen arkadaşlar oluyor,çevre olarak ya da aile olarak herkes iyi geçiremeyebiliyor hamileliğini ama sıkıntılarımızı en aza indirmek bizim elimizde,en azından boş zamanlarımızda düşünmek yerine keyifli birşeylerle uğraşmak bile yetecektir bazenBende üzülüyorum tabi ara ara hiç olmadık birşeye takıldığım bile oluyor ama en kısa sürede toparlamaya çalışıyorum kendimi..
inşaallah güzel sonuçlar alırsın canım.
ben de bugün şikayetlerim için gittim, gitmişken şeker yüklemesini yaptırdım ve şeker 211 çıktı, çok yüksekmiş, diyete başladım bende
canım bugün gittim hastaneye, o şiddetli acının gaz sancısı olduğunu söyledi doktor.
seninde dediğin gibi aşağıya olan baskının normal olduğunu söyledi, bebek büyüdüğü için vs falan dedi.
bende acı değil de fazlaca hassasiyet var ayrıca şeffaf sarı renkte minicik sıvı geliyor, ama iltihap falan değilmiş. doktora sordum normal dedi.Kızlar bu arada göğüs uclarim nasıl ağrıyor acıyor anlatamam fındık gibi oldular uçları mi patlıyor acaba ilk olunca acemi oluyor insan deneyimli anneler normal mi bu süt më zaman gelmişti sizden bende henüz yok gerçi erken sanırım ama acı var aci
canım o baskıdan dolayı bende çok telaşlanmıştım, 5-6 defa tekrarlıyordu yarım saatte bir. bir hafta takip ettik progestan başladım vs. sonra ne açlık ne yorgunluk ne ayakta kalma ne uyuma hiç birşeye bağlı olmadığını anladık. ultrasonda bizimkini suçüstü yakalık ayakları aşağıda idrar kesesinin üzerini tekmeliyordu.kızlar 22+4 hafta olduk çok şükür.
Allahım sağlıklı bir şekilde alabilsek kucaklarımıza yavrularımızı,
küçük bir ağrıda sızıda hemen endişeleniyorumbir düşüğüm var, ondan dolayı sanırım
ve bugün ilk defa vajinaya doğru baskı hissettim 2 kez, 1-2 saniye sürdü.
erken değilmi?sizlerde yaşayan varmı böyle birşey.
ve bu vajinaya baskıdan yarım saat kadar önce göğsümün hemen altındaki bölgede şiddettli bir acı oldu ve hemen yattım, geçti.
gaz sancısı böyle mi olur acababilemedim.
hepatit c arkadaşların söylediği kadar zor bulaşan bir şey değil, ama eve gelen temizlikçiden de kapılacak kadar basit değil, hiç düşünme şimdi bunu çünkü canını sıktığınla kalacaksın, sonuç da temiz gelecek zaten içini ferah tut. ben haberim olmadan hıv pozitif hastaya bakmıştım, test sonucu gelene kadar çektiğim eziyeti ben bilirim. kimbilir söylemeyen kaç hepatit c li hastaya baktım.Kızlar, bugün ne olup bitti hiç okuyamadım. Şuan çok canım sıkkın...
Yanımda çalışan yardımcıda hepatit C cıktı. Bulaşması zor ama en kötü hepatit türü. Çok memnundum kendisinden, uzun zamandır bizimleydi ama artık bu tur işlerde çalışması mumkun değil tabii. Çocuk ve kadın doğum doktorlarımızla konustum, yarın gidip kan vereceğiz bize de bakılacak. Dua edin bende ve oğlumda çıkmasın ne olur. Endişeden, uzuntuden ne yapacağımı bilemiyorum.
Buarada bugun ultrasona gittik. Minik kuzum kum döküyormuş buyuk ıhtımalle , taş filan yok çok şükür.
Tekbaşıma koca karnım ve oğluşla ultrasona gitmek çok zor oldu. Yardımcısız artık işim çok zor.
İstanbul içi (çekmeköy-yatılı da olabılır) çalışmak isteyen bır bıldıgınız varsa lütfen bana bir msj atın cok sevınırım.
gebelikte göğüslere masajın erken doğuma neden olabileceğini okumuştum. hatta süt sağma aletinin kullanma broşüründe sakın hamileyken denemeyin, doğum sancısı başlatabilir yazıyordu o yüzden bence bu konuda doktorunuza bir danışın.benimde ilk doğumumda süt 10 gün sonra gelmişti.ama öyle masaj yap diyen filan olmamıştı.şimdi masaj yapayım bu defa ne kadar önce başlamak lazım acaba masaj yapmaya.
benimde küçük olandan daha fazla geliyor. önemli olan boyu değil işlevi lafı doğruymuş demekgünaydın annişler,
ben dün farkettim benim de sol göğüsümden birkaç damla süt gibi birşey gelmiş galiba. çamaşırımda su,süt izi gibi leke vardı. uçları da zaten beyaz beyaz kurumuş süt gibi duruyor. ve benim bir göğüsüm daha çok büyüdü. zaten eşit olmazmış ama ne bileyim garip geliyor. birde süt gibi sıvı gelen aslında diğerine göre küçük olan göğüsümden gelmiş. ben acaba o göğüsümden az süt gelecek diye düşünürken???? anlamadım valla. aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı?
yeteri kadar cevap yazılmış ama bir de ben yazayım 24-28. haftalar arası yapılıyor.özel hastanede yapılabilir tabi zaten basit bir test ama ücretini ayrıca alırlar.Bana kimse cevap vermemiş
Şeker yüklemesi en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı? Özel hastanede yapılıyor mu, muayene için özel hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi için extra ücret alınır mı?
benimkide geçen sabah beni uyandırdı sıkıntılı bir rüya görüyordum tekmelerle uyandım.Anneler sıkıntılı bir rüya gördüğünde bile anne karnındaki bebek kendini daha da sıkışmış hissedermiş ve anneyi uyandırırmış,diye okumuştum.. Tabi ki üzüldüğümüz anlar oluyor,ister istemez sıkılan haber bekleyen arkadaşlar oluyor,çevre olarak ya da aile olarak herkes iyi geçiremeyebiliyor hamileliğini ama sıkıntılarımızı en aza indirmek bizim elimizde,en azından boş zamanlarımızda düşünmek yerine keyifli birşeylerle uğraşmak bile yetecektir bazenBende üzülüyorum tabi ara ara hiç olmadık birşeye takıldığım bile oluyor ama en kısa sürede toparlamaya çalışıyorum kendimi..
bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
bende okudum (5 tane)
bizde hala bebek odamızı yapmadık hala bana erken gibi geliyor nedense.büyük ihtimal 1-2 ay daha beklerim.bebeğe ladığım bir kaç parça kıyafette öylece duruyor torbalarda elim gitmiyor bir türlü düzeltmeye dolabı hele bir gelsin filan diyorum hep.normalmi bu durum bilmiyorum ama böyle hissediyorum.
yarın doktor kontrolümüz var inşallah sorunsuz atlatrırız bu defa.
kizlar kafammm corba oldu resmen simdi bizzz sut gelsin die bisi yapcakmiyiz son haftalarda mesela.....bi de ya gelmezse cocuga ne icircez mamami sonra bidaha emmezse. ay cok gerildim cunku benimkiler kirmizi mor damarlar war ama buyukluu degismedi
benim ilk doğumumda 10 gün sonra filan gelmişti süt o arada hep mama vermiştik sonra sütüm gelince gayet güzel emmişti oğlum sıkıntı olmamıştı.şimdiden düşüme canım bunları hele bir doğsunlar sağlıkla emzirme işi sonraki aşama.
bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
inşaallah güzel sonuçlar alırsın canım.
ben de bugün şikayetlerim için gittim, gitmişken şeker yüklemesini yaptırdım ve şeker 211 çıktı, çok yüksekmiş, diyete başladım bende
canım bugün gittim hastaneye, o şiddetli acının gaz sancısı olduğunu söyledi doktor.
seninde dediğin gibi aşağıya olan baskının normal olduğunu söyledi, bebek büyüdüğü için vs falan dedi.
cok haklisin esimin ailesine cok kafai takiorum anlatamam yani boyutunu....eee hala cocuk odamizi yapmadik hastane cantam icin alsw. bile yapmadik yok oyle yok boyle derken offffff haklisin en aza indirmek sart
Oyy minicik ayaklarına kurban olsunlar onun :) Kurtarmış annesini daha fazla sıkıntıdanbenimkide geçen sabah beni uyandırdı sıkıntılı bir rüya görüyordum tekmelerle uyandım.
Bizde sigorta üzerinden gidiyoruz ama fiyat dediğim gb..Şehir olarak ya da hastane hastane bile farkediyor sanırım..Şeker taraması genelde aynı galiba..bende özele gidiyorum muayene ücreti sigortalıya 25 tl şeker yüklemesinede 17 tl verdim
Doğumdan :)) evlat yetiştirmte zor tabi heleki bu devirde..
ben de okudum canim 7 tane.. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insaallah. Hatta ikiz versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?