bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
canım okuyalım kaç tane gerekiyorsa rabbim evlat hasreti çeken herkese en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah
canım her hamileye bi tane dağıtıyorum.aminn
canım on tane okudum daha fazlasınıda okurum aklıma geldikçe senin gibi evlat isteyen herkese rabbim kabul eder inşallah kısa zamanda
Bizde sigorta üzerinden gidiyoruz ama fiyat dediğim gb..Şehir olarak ya da hastane hastane bile farkediyor sanırım..Şeker taraması genelde aynı galiba..
Sende benim kervana katıldın demekki canım bende şeker çıktı 207 diyet dedi doktor şuanda tam olarak yapamıyorum karbonhidrat ve tatlı yiyorum henüz maalesefama abur cubur yemiyorum artık fazla çok zor çok tabi bu arada yasaklı şeylere yiyincede hemen 1 saat sonra şekerime bakıyorum şuanda 132 lerde seyrediyor en fazla umarım dahada yükselmez Dr 130 altında olacak tokluk dedi. Napayım doymuyorum
bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
her hamile bir tane okuyacak di mi. Ben de okudum.Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsinbayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
amin allah razı olsun canım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
geçmiş olsun canım. ay inşaallah yükselmez bundan sonra.
bende çok korktum hemen başladım diyete bugün ama daha 12 saat olmadı
diyete başlayalı ve çok zormuş, günde 10-12 portakal yiyordum, çok seviyordum,
ama doktor kesinlikle meyve çok az olacak dedi, mesela 1 tane mandalinaallah
sabır versin bizlere, daha 3,5 ay falan var
bana ölçüm aleti verdiler, moral bozukluğundan sormadım bile kaç çıkmalı bu ölçümlerde diye,
demekki açlık 130 un altında çıkmalı.
açlıktan 1 saat ve 2 saat sonrasında da ölçüm var, onlar kaç çıkmalı ki, bilgin varmı canım ?
ordan burdan derleyerek bir liste yapmaya çalışıyorum bende(
amin allah razı olsun canım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben de okudum canım 5 tane allah herkese nasip etsin cennet kokululari
her hamile bir tane okuyacak di mi. Ben de okudum.allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
ben de okudum,allah kabul etsin
Allah razı olsun çok sağolun ya bu kadar olacağını düşünmemiştim :)
bende okudum canım allah sanada hayırlı bir evlat nasip etsin
Bende durumlar iyi,sadece buara lavaboya girdiğimde çok sıkışıkmış gb gidiyorum ama çok az yapabiliyorum küçük abdestimi
Sanırım idrar yollarıyla alakalı birşey yine..İlaç kullanmıştım biara iyi gelmişti,Cuma günü kontrole gideceğim bu yüzden..
Canım inşallah güzel haberlerle dönersiniz..Bilgim yok ama birkaç arkadaş daha demiş bulaşıcı değil diye,içini ferah tut
İyi haberler olsunda azcık daha bekle annesiBi anda hepsi olur hiç merak etme
Bir an kendimi senin yerine koydum,gerçekten hareketi oldukça iyi miniğin,2 tane düşününce hareketleri uyyyAllah kolaylık versin canım..Bitanesi uyandırıyor,senin ikitanesi uyutmuyordur :) Sağlık olsun tabii..
Çok şekerlermiş :) Benim patik olarak ilk denememdi,çok güzel şeyler var,yapacam birkaç tane daha inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?