2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım on tane okudum daha fazlasınıda okurum aklıma geldikçe senin gibi evlat isteyen herkese rabbim kabul eder inşallah kısa zamanda

amin allah razı olsun canım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bizde sigorta üzerinden gidiyoruz ama fiyat dediğim gb..Şehir olarak ya da hastane hastane bile farkediyor sanırım..Şeker taraması genelde aynı galiba..

ben istanbul avrupa yakasındayım semt olarak bile çok farkediyo burdada var muayenesi 50 60 olan yerler hemde yakın ama gittiğim hastaneyi çok met ettiler bide yeni doğanı çok iyiymiş ondan dolayı oraya gidiyorum

geçmiş olsun canım. ay inşaallah yükselmez bundan sonra.

bende çok korktum hemen başladım diyete bugün ama daha 12 saat olmadı
diyete başlayalı ve çok zormuş, günde 10-12 portakal yiyordum, çok seviyordum,
ama doktor kesinlikle meyve çok az olacak dedi, mesela 1 tane mandalina allah
sabır versin bizlere, daha 3,5 ay falan var

bana ölçüm aleti verdiler, moral bozukluğundan sormadım bile kaç çıkmalı bu ölçümlerde diye,
demekki açlık 130 un altında çıkmalı.
açlıktan 1 saat ve 2 saat sonrasında da ölçüm var, onlar kaç çıkmalı ki, bilgin varmı canım ?

ordan burdan derleyerek bir liste yapmaya çalışıyorum bende (

bayanlar selammm.hamilelerden ayet el kürsi topluyorum Allah rızasıiçin okumak isteyen varsa şu bebek hasretiyle yanan arkadaşınız için
her hamile bir tane okuyacak di mi. Ben de okudum.Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Bende artık meyve yiyemiyorum Dr ara öğünlerde bir tane dedi açlık 90 altında çıkması lazım canım 1 saat sonra ölçtğün tokluk 130 altında olmalı. Ben 2 saat sonra ölçmüyorum çünkü o pek etkili olmuyor bence ara öğün saatin gelmiş oluyor. Açlık mı tokluk mu kafam karışıyor oyüzden. Birbirimize artık yapacağımız yemekler konusunda danışırız ben yapacak yemek bulamıyorum

Aynen öyle tatlım :) Allah sabrını versin diyorum artık..Evet bende bayıldım deneyeceğim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…