2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
herkese iyi akşamlar ...
3-4 gündür giremiyodum, her şey yolundadır umarım haftaya salı kardeşimin şeekr testi var bakalım hayırlısı olur inşaAllah
kızlar dün (convers patik ) başladım an itibariyle bitirmiş bulunuyorum (tekini ama ) yani söküp söküp yapmaktan bi hal oldum ...
görseniz varya çok tatlı oldu düşünenlere önerebilirim ...
hatta link inide verhttp://www.youtube.com/watch?v=PEzCb5bch5giyim

keşke benim de bilgilerim bu tabloya eklense :2:

Arkadaşlar merhaba herkese,

Son günleri fazla okuyamadım, umarım hepiniz iyisinizdir.

Bugün yarım günü hep hastanelerde geçirdik. Sabah erkenden kan verebilmek için oğlumla düştük yollara. Oğlumun doktoru farklı bir yerde istek kağıdını aldık, benimki ayrı bir yerde onu da aldık. Oradan hastanede kan vermeye gittik. Prosedürler, kalabalık vs derken aç karnına epeyce bir dolandık durduk ana-oğul...

Benim tüm kan sonuçlarım temiz geldi. Yarın da oğlumunkiler çıkacak. Dua edin ne olur oğlumunkiler de temiz çıksın.

Dünden beri ne yediğimi, içtiğimi ne uyuduğumu biliyorum. Öyle fenayım ki. Hepatit C, en kötü, aşısı olmayan ama nispeten bulaşması zor olan türüymüş. Bir kere geçirildiği zaman ömür boyu vücutta taşınan, çok ağır etki ve sonucu olan bir virüs türü... Kadıncağıza da o kadar üzüldüm ki. Çok seviyorduk, uzun zamandır bizimleydi. Telefonda nasıl ağlıyor yollarımız böyle mi ayrılacaktı, oğlanı benim çin öpün koklayın diye... İçim parçalanıyor, çok seviyordum gerçekten...

Yine de en büyük üzüntüm merakım şuan; oğlum... Önce envai çeşit gripler, sonra kum dökme, şimdi de bu... Yarın olsa tüm tahlilleri temiz çıksa...Şuan başka dileğim yok

Mesaj gönderen destek olan herkese çok çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun gözün aydın. Burada dualarla, iyi dieklerimizle şimdiye dek hepimizin olumlu sonuçlandı kötü haberleri. Tek yürek olduk. Hep böyle olsun inşallah.

Arkadaşım senin üzerine gelen gelene Rabbim yardımcın olsun umarım son aksilik olur

Canım inan ben de farkındayım ama diyorum ki belki buyuk kaldıramayacağımız bir yuk yerıne boyle sureklı sıkıntılar gelıyordur. Insallah bu son olur artık, sağlık konusunda en azından.

benim de yarın ayrıntılı randevum var. Bilgilerini gelince paylaşırsan sevinirim. Dogumlarımız aynı tarihte görünüyo. Minikler de az cok birbirine yakındır :)

Canım geç oldu ama anca girebildim evet tarihler aynı hayırlısıyla gelsinler inşsllahh :) 526 gram 25-26 cm gibi dedi boyu. Bütün organlarına teker teker baktı çok şükür hiç bi sıkıntı çıkmadı. Kalp, böbrek, ayak el parmakları, beyin herşeye baktı herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi. Sadece kordonu boynuna bi kere bağlanmış oda küçükkken çok hareket ettiğinde olmuştur. Sıkıntılı bi durum değil, daha fazla dolanmaz dedi. 5-6 tane vesikalık fotoğraf verdi ama inanılmaz ya resmen yüzünü görüyoruz. Dudaklar aynı babası çok tatlı Böyle yani, sana da güzel şeyler duymak nasip olsun inşallah yarın arkadaşım. Bekliyorum haberlerini :)

Canım bunu diyorsun değil mi? Biz bundan aldık bu cuma günü port bebesi ve ana kucağıyla birlikte. Ben seviyorum bu arabayı valla. Biraz büyük gelebilir belki bazılarına ama bizim arabanın bagajı küçük olmadığı için sorun yapmadı. KAALiteli ve görüntüsü çok güzel bence.

Eklentiler

• $image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 49

28.haftaya kadar diye biliyorum 24. Haftada başlıyor

26 ya kadar diye biliyorum ama emin değilim:26:

24-25 hafta yapıldığını doktorum söylemişti.Özel hastaneler genelikle laboratuvar ve diğer tetkikler için extra üzret alıyor. Yine de doktorunla görüş istersen.

canım ben doktoruma sormuştum 24-28 hafta arasında yapılıyor,özel hastanelerde de yapılıyor ama ücret konusunda bilgim yok.
bende daha bugün yaptırdım.

bi tanem benim de ozel hastane fakat kan tahlileri idrarlar wb tahlillerrrr ek ucret hep alinip die biliorummmm...24 ve 28 arasi en gec 28 dedi drm bana .....

yeteri kadar cevap yazılmış ama bir de ben yazayım 24-28. haftalar arası yapılıyor.özel hastanede yapılabilir tabi zaten basit bir test ama ücretini ayrıca alırlar.

Kızlar hepinize teşekkürler
bazen sitem etmek gerekiyormuş galiba 24+ larda randevum var ama şeker yüklemesinden bahsetmedi dr. 28 e kadar yolu var diye düşüneyim en iyisi, randevumda sorarım ne zaman olacağını..

mayıs gelir mi kii yaaa bugünlerde bana zaman geçmiyor gibi geliyor:)

Bana da bazen öyle geliyorr Ama bi yandan da zamanın hızlı geçmesinden korkuyorum çünkü kpssye hazırlanmaya çalışıyorum her ne kadar düzenli çalışamasam da.. Biliyorum ki bebek doğduktan sonra pek çalışma fırsatı bulamayacağım, bugünler değerli benim için, ne var ki iyi değerlendiremiyorum o da ayrı meselee

ben istanbul avrupa yakasındayım semt olarak bile çok farkediyo burdada var muayenesi 50 60 olan yerler hemde yakın ama gittiğim hastaneyi çok met ettiler bide yeni doğanı çok iyiymiş ondan dolayı oraya gidiyorum

Bende Sakaryadayım canım..Sevindim istediğin gb bir yer bulduğuna..İnsan alışıyor sevince :)

Aynen öyle tatlım :) Allah sabrını versin diyorum artık..Evet bende bayıldım deneyeceğim inşallah...
Yapınca paylaşırsan sevinirim kolaygelsin şimdiden..

inşallah iyi haberler duyup,bizide iyi haberlerle sevindirirsin canım.. Allahın izniyle ufaklıktada birşey çıkmayacak inanıyorum..artık sıkıntısız zamanlar geçirmeni diliyorum gönülden,dualarımdasınız..Allah o bayanında yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…