2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın güzel anneler inşallah güzel bir gün olur bizler için.

Günaydın canım inşallah dediğin gibi olur :)

Sıkıntısı olan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun tez zamanda atlatır, şifa bulursunuz inşallah.

Sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza :) Rabbim sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.

Bende yarın en sonunda ayrıntılı ultrason randevusuna gideceğim içimde tüm karmaşık duygular var. Heyecan, korku, stres..
Gitmişken şeker yüklemesinide yaptıracağım.

Şu alt tarafa baskı durumunu bende çok sık yaşıyorum doktora sordum idrar yolu enfeksiyonudur dedi ama idrarda enfeksiyon çıkmadı. Bende bebeğin hareketlerine bağlıyorum çünkü sürekli oraya çarpıyor farkediyorum inşallah bir sorun olmaz beni her halukarda tedirgin ediyor yinede.

Bu arada bu dağ başında kalmaktan psikolojim resmen bozuldu onun farkına vardım her şey tedirgin ediyor sürekli elim karnımda acaba şu olursa falan demekten kendimi alıkoyamıyorum. Eşimi yalnız bırakmak hiç içimden gelmiyordu hep erteledim ama korkularım bebeği etkileyecek derecede. Doktor yarın seyehat için sorun yok derse ailemin yanına gidicem artık.

Günaydın güzel anneler inşallah güzel bir gün olur bizler için.

çok güzel bir gün olur inşallah hepimz için.

canım bencede ailenin yanına gel bu aylardan sonra daha çok ihtiyaçların artacak.hem bulunduğun yerde doktor sıkıntın da var en azından içinrahat eder korkularında geçer.eşin nasılsa bir şekilde idare eder sen bebeğini ve kendini düşün.

Günaydın güzel mayıs anne adayları..
Ben de 2013 Mayıs annesiyim çok şükür 8 aylık olacağız 27sinde.. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Size nacizane birkaç öneri sunayım deneyimlerden..
Sevgiler..

* Bebek arabası çok önemli, travel sistem almayı düşünen annelere concord neo öneririm inanılmaz memnunuz
* Süt makinası alacaklara özellikle çalışacaksa lansinoh 2li pompa harika, sütü güzel sağıyor canı acıtmıyor
* Hastaneye yanınızda mutlaka lansinoh krem götürün feci acı olabiliyor, sürüp göğüs kalkanını takarsanız sonraki emmeye kadar baya toparlıyor
* Kilolara dikkat bayanlar ben 30 kilo aldım ne yazık ki, emzirirken verirsine inanmayın öyle kolay verilmiyor halen 15 kilom var( (10 kilo fazlalıkla hamile kalmıştım zaten halim harap yani )
* Anadolu yakasında özele gidip dr/hastanesinden memnun olmayanlar Central Hospital FatmaNur Hacıbaloğlu'nu tüm kalbimle öneririm. Benim bebeğimi kurtardı. (preeklempsi yaşadım hamilelikte 22. hafta itibariyle farketti hep kontrol altında tuttu çok şükür 39+3 te -oğluşum yola girmediği için- sezeryan olacakken aynı gün gecesi eşi önden geldi acil sezeryan oldum; normalde Rabbim esirgesin sonucu çok kötü bu olayın ama sakinliği ve ustalığıyla oğlumu çok 1000 şükür kucağıma aldım)
* Kıyafetleri pek yenidoğan almayın 2-3 set yenidoğan yeterli olur, sonrasında 0-3 ay 3-6 aya geçersiniz
* Anadolu yakasında kozyatağı carrefour'un karşı hizasında demstock var mothercare outlet ürünleri var, 5li body setleri 20-30 TL arasında değişiyor, mutlaka bakın:))

Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)) sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..

Evet canım orda hastanelerde yakın en azından bir şey olsa bile yetiştirebilirler burda hastaneye varmamız 2 saat Eşim zaten başından beri bırakayım diyordu kendi daha tedirgin öğle arasında bile yemek yicem bahanesiyle kontrole geliyor O'nun da içi rahat eder kendi zaten bekar hayatıda yaşamış benden güzel yemek falan yapar maşallah :) sıkıntım yokta bazen fenalaşıyor o arada yalnız kalırsa ne yapar diye düşünüyorum. Bekar arkadaşlarıyla kalma şartına uyarsa giderim artık..

günaydın kızlar.dün dr gittim.şeker yüklemesi yapıldı.tadı iğrençti.nerdeyse kusacaktım.zaten çok tatlı şeylerden haz etmem.şerbet ama ne biçim şerbet.iğrençti.çok şükür sonuç temiz çıktı.açlık 86, yüklemeden60dk sonra 140 çıktı,120 dk 99 çıktı. bebeğim maşallah baya büyümüştü.1 kg olmuş ağırlığı,boyuda 35cm. sadece 2 hafta önden gidiyor o kadar çok şükür dr um şekerin yok bebeğin önden gitmesinin bi sakıncası yok gayet sağlıklı deyincede rahatladım.RABBİM herkesin evladını bağışlasın.yavrumu gördüm ya gece boyu yüzü aklımdan hiç gitmedi.çok tatlı bi kızım olacak sanırım.kilo olarakta 3 kilo almışım.78 kg olarak 26 haftamı tamamlıyorum

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah benim de haftaya cuma günü var kontrolüm. Heyecanlıyım valla, günler geçmiyor :)
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle tabi ki, Allah oğlunu sana bağışlasın ben eminim hiç bir sıkıntısı çıkmayacak annesinin telaşlanması da yanına kar kalacak :)

Evet bundan söz ediyorum, biz de alacaktık da benim arabam küçük biraz Polo benim arabam acaba sığar mı diye tereddüt ediyorum. Yoksa hafifliği felan çok hoşuma gitti ve çok kaliteli duruyor.

Canım için daralıyorsa ailenin yanına geçiş yap istersen, senin psikolojin çok önemli bebeğin var sonuçta sen sıkılırsan o da sıkılır. Sen geç annenlerin yanına uzat ayaklarını yat, benim eşim ayda 2 kez felan il veya yurt dışına çıkıyor, annemlere gidiyorum keyif yapıyorum vallahi :)

ayy bende iki hafta sonra yaptırcam.ikizlerim olcağı için biraz daha fazla içicekmişim iğrenç desene.

seninde hayırlı olsun sağlıkla inş.kilosu epey yüksek walla nazar değmesin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bir de hiç kilo almamışsın sen yaa şaşırdım maşallah diyim tabi :)

merak etme canım bunuda atlatacaksınız.. rabbim sağlık sıhhat sabır versin.. sonuçlar çıkınca mutlaka haberdar et bizide. dualarım sizinle

maşallah ikinizede bebeğin kilo aldığı için sen almadığın için.

ALLAH razı olsun.sende sağlıkla kucağına al bebişlerini inş canımm..eşimde şaşırıyo sen hiç kilo almadın bi göbek var ama bebek nasıl o kadar büyüdü diyo.doğrusu elimden geldiğince sağlıklı ve doğal beslenmeye çalışıyorum.meyve çok seviyorum mevsim sebzeleriyle salata tüketiyorum.yazın buzluğa domatesbiber atmıştım,konserve tutmuştum.yemeklerime kullanıyorum.kış geldiğinden beri hiç domates biber almadım.2 defa patlıcan aldım o kadar.o da misafir geldi mecburiyetten.yağlı salçalı yemekleri karartmıştım ilkgünden o yüzden arada bir yiyorum.balık,kırmızı et sade şekilde yada çok az yağlı sulu pişiriyorum.tuzdan ilkgünden beri vazgeçemedim o yüzden kayatuzu kullanıyorum çok şükür hiç ödemim yok.tavsiye ederim.gün içinde kuruyemiş yemekten vazgeçemedim.o yüzden incir hurma kuru siyah üzüm ceviz fıstık vede fındık bi tane yiyorum.arada kuru kayısı.o da çok iyi geliyo.en sevdiğim şeyde yoğurt.her öğlen yemekte ne olursa olsun yerim yada ayran yapar içerim.ekmeği hiç kısmadım ama pilav ve tavuk hiç yemem.bulgur pilavı dışında.bu şekilde besleniyorum.ha bide yumurtada köy yumurtası getirip kullanıyorum.onuda öyle hergün yemem,arada bir işte.çok uzun oldu kusura bakma ne olur

bugün doktor kontrolümüz var heyecanlıyım.çok kilo aldım hala elevit kullanıyorum acaba ondanmı diye soracağım doktora sabah tartıldım tam 9 kilo almışım bööööööö.çok mutsuzummm.daha 3.5 ay var ne olurum ben acaba.
sizinde fikrinizi sorayım bir konuda.şimdi bebek odası hakkında şöyle bir fikir geldi aklıma.bebeğe sadece beşik alıp oğlumun eski odasını kullansamda oğlumada şöyle arabalı filan bir çocuk odasımı alsam acaba diyorum.oğlumun şu anki odası küçük bebeğe orayı versem oğluma büyük bir odam daha var onada oraya bir odamı yapsam.akşam soruyorum istermisin yeni oda diye aslında ben eskisinide seviyorum diyor.sonra tamam eskiyi kardeşime verebilirim diyor.şimdi yeni bebek odası alsam evde iki bebek odası olacak ama oğluma oda yapsam hiç olmazsa oğlum daha da büyüüğünde arabalı odasını küçüğe veririm.ayy çok mu kötüyüm şimdiden .hep eskiler bebeğe :26:

canım benim 10-12 portakal demek şekerinin fırlaması demek.nasıl okadar yiyebildin.ALLAH yardımcın olsun.bi süre dikkat et bakalım belki düzelir durumun.ama şekerini tetikleyen diğer yediklerini bilmiyorum portakalı çok tüketmen olmuş.ben 1 tane yiyorum,çok çookk canım isterseki nadirdir2 tane o da hemen kalkar üstüne eevde turlarım.çünkü aşırı gazda yapıyor.rahatsız oluyorum.tekrar geçmiş olsun

Evet bundan söz ediyorum, biz de alacaktık da benim arabam küçük biraz Polo benim arabam acaba sığar mı diye tereddüt ediyorum. Yoksa hafifliği felan çok hoşuma gitti ve çok kaliteli duruyor.

Evet bagaj küçükse belki sıkıntı yaratabilir onu iyi hesaplamak lazım. Ben anne bebek fuarından aldım geçen cuma. Söylediklerine göre 1780 liradan satılıyormuş normalde, fuar fiyatı 1300 dü. Bizde biraz daha konuşup 1100 e aldık. Mamas papasın Normal piyasada ki fiyatlarını tam olarak bilmiyorum ama genel olarak araba fiyatlarını düşününce bana iyi geldi fiyatı. Hadi hayırlısı ozaman son kararını yaz bana da :))

hayırlı haberlerle dönün inş.korkma ama öyle hemencecik bulaşmaz.içini biraz ferah tut ve lütfen karnındakinide düşünü.hamileliğin en başından beri mahvettin kendini.ALLAH sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…