Günaydın güzel anneler inşallah güzel bir gün olur bizler için.
Günaydın canım inşallah dediğin gibi olur :)
Sıkıntısı olan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun tez zamanda atlatır, şifa bulursunuz inşallah.
Sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza :) Rabbim sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Bende yarın en sonunda ayrıntılı ultrason randevusuna gideceğim içimde tüm karmaşık duygular var. Heyecan, korku, stres..
Gitmişken şeker yüklemesinide yaptıracağım.
Şu alt tarafa baskı durumunu bende çok sık yaşıyorum doktora sordum idrar yolu enfeksiyonudur dedi ama idrarda enfeksiyon çıkmadı. Bende bebeğin hareketlerine bağlıyorum çünkü sürekli oraya çarpıyor farkediyorum inşallah bir sorun olmaz beni her halukarda tedirgin ediyor yinede.
Bu arada bu dağ başında kalmaktan psikolojim resmen bozuldu onun farkına vardım her şey tedirgin ediyor sürekli elim karnımda acaba şu olursa falan demekten kendimi alıkoyamıyorum. Eşimi yalnız bırakmak hiç içimden gelmiyordu hep erteledim ama korkularım bebeği etkileyecek derecede. Doktor yarın seyehat için sorun yok derse ailemin yanına gidicem artık.
canım bencede ailenin yanına gel bu aylardan sonra daha çok ihtiyaçların artacak.hem bulunduğun yerde doktor sıkıntın da var en azından içinrahat eder korkularında geçer.eşin nasılsa bir şekilde idare eder sen bebeğini ve kendini düşün.
bizde hala bebek odamızı yapmadık hala bana erken gibi geliyor nedense.büyük ihtimal 1-2 ay daha beklerim.bebeğe ladığım bir kaç parça kıyafette öylece duruyor torbalarda elim gitmiyor bir türlü düzeltmeye dolabı hele bir gelsin filan diyorum hep.normalmi bu durum bilmiyorum ama böyle hissediyorum.
yarın doktor kontrolümüz var inşallah sorunsuz atlatrırız bu defa.
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle tabi ki, Allah oğlunu sana bağışlasın ben eminim hiç bir sıkıntısı çıkmayacak annesinin telaşlanması da yanına kar kalacak :)Arkadaşlar merhaba herkese,
Son günleri fazla okuyamadım, umarım hepiniz iyisinizdir.
Bugün yarım günü hep hastanelerde geçirdik. Sabah erkenden kan verebilmek için oğlumla düştük yollara. Oğlumun doktoru farklı bir yerde istek kağıdını aldık, benimki ayrı bir yerde onu da aldık. Oradan hastanede kan vermeye gittik. Prosedürler, kalabalık vs derken aç karnına epeyce bir dolandık durduk ana-oğul...
Benim tüm kan sonuçlarım temiz geldi. Yarın da oğlumunkiler çıkacak. Dua edin ne olur oğlumunkiler de temiz çıksın.
Dünden beri ne yediğimi, içtiğimi ne uyuduğumu biliyorum. Öyle fenayım ki. Hepatit C, en kötü, aşısı olmayan ama nispeten bulaşması zor olan türüymüş. Bir kere geçirildiği zaman ömür boyu vücutta taşınan, çok ağır etki ve sonucu olan bir virüs türü... Kadıncağıza da o kadar üzüldüm ki. Çok seviyorduk, uzun zamandır bizimleydi. Telefonda nasıl ağlıyor yollarımız böyle mi ayrılacaktı, oğlanı benim çin öpün koklayın diye... İçim parçalanıyor, çok seviyordum gerçekten...
Yine de en büyük üzüntüm merakım şuan; oğlum... Önce envai çeşit gripler, sonra kum dökme, şimdi de bu... Yarın olsa tüm tahlilleri temiz çıksa...Şuan başka dileğim yok
Mesaj gönderen destek olan herkese çok çok teşekkürler.
Canım bunu diyorsun değil mi? Biz bundan aldık bu cuma günü port bebesi ve ana kucağıyla birlikte. Ben seviyorum bu arabayı valla. Biraz büyük gelebilir belki bazılarına ama bizim arabanın bagajı küçük olmadığı için sorun yapmadı. KAALiteli ve görüntüsü çok güzel bence.
Canım için daralıyorsa ailenin yanına geçiş yap istersen, senin psikolojin çok önemli bebeğin var sonuçta sen sıkılırsan o da sıkılır. Sen geç annenlerin yanına uzat ayaklarını yat, benim eşim ayda 2 kez felan il veya yurt dışına çıkıyor, annemlere gidiyorum keyif yapıyorum vallahi :)Günaydın canım inşallah dediğin gibi olur :)
Sıkıntısı olan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun tez zamanda atlatır, şifa bulursunuz inşallah.
Sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza :) Rabbim sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Bende yarın en sonunda ayrıntılı ultrason randevusuna gideceğim içimde tüm karmaşık duygular var. Heyecan, korku, stres..
Gitmişken şeker yüklemesinide yaptıracağım.
Şu alt tarafa baskı durumunu bende çok sık yaşıyorum doktora sordum idrar yolu enfeksiyonudur dedi ama idrarda enfeksiyon çıkmadı. Bende bebeğin hareketlerine bağlıyorum çünkü sürekli oraya çarpıyor farkediyorum inşallah bir sorun olmaz beni her halukarda tedirgin ediyor yinede.
Bu arada bu dağ başında kalmaktan psikolojim resmen bozuldu onun farkına vardım her şey tedirgin ediyor sürekli elim karnımda acaba şu olursa falan demekten kendimi alıkoyamıyorum. Eşimi yalnız bırakmak hiç içimden gelmiyordu hep erteledim ama korkularım bebeği etkileyecek derecede. Doktor yarın seyehat için sorun yok derse ailemin yanına gidicem artık.
Banada hic gecmiyor gunler :)mayıs gelir mi kii yaaa bugünlerde bana zaman geçmiyor gibi geliyor:)
günaydın kızlar.dün dr gittim.şeker yüklemesi yapıldı.tadı iğrençti.nerdeyse kusacaktım.zaten çok tatlı şeylerden haz etmem.şerbet ama ne biçim şerbet.iğrençti.çok şükür sonuç temiz çıktı.açlık 86, yüklemeden60dk sonra 140 çıktı,120 dk 99 çıktı. bebeğim maşallah baya büyümüştü.1 kg olmuş ağırlığı,boyuda 35cm. sadece 2 hafta önden gidiyor o kadarçok şükür dr um şekerin yok bebeğin önden gitmesinin bi sakıncası yok gayet sağlıklı deyincede rahatladım.RABBİM herkesin evladını bağışlasın.yavrumu gördüm ya gece boyu yüzü aklımdan hiç gitmedi.çok tatlı bi kızım olacak sanırım.kilo olarakta 3 kilo almışım.78 kg olarak 26 haftamı tamamlıyorum
merak etme canım bunuda atlatacaksınız.. rabbim sağlık sıhhat sabır versin.. sonuçlar çıkınca mutlaka haberdar et bizide. dualarım sizinleArkadaşlar merhaba herkese,
Bugün yarım günü hep hastanelerde geçirdik. Sabah erkenden kan verebilmek için oğlumla düştük yollara. Oğlumun doktoru farklı bir yerde istek kağıdını aldık, benimki ayrı bir yerde onu da aldık. Oradan hastanede kan vermeye gittik. Prosedürler, kalabalık vs derken aç karnına epeyce bir dolandık durduk ana-oğul...
Benim tüm kan sonuçlarım temiz geldi. Yarın da oğlumunkiler çıkacak. Dua edin ne olur oğlumunkiler de temiz çıksın.
Dünden beri ne yediğimi, içtiğimi ne uyuduğumu biliyorum. Öyle fenayım ki. Hepatit C, en kötü, aşısı olmayan ama nispeten bulaşması zor olan türüymüş. Bir kere geçirildiği zaman ömür boyu vücutta taşınan, çok ağır etki ve sonucu olan bir virüs türü... Kadıncağıza da o kadar üzüldüm ki. Çok seviyorduk, uzun zamandır bizimleydi. Telefonda nasıl ağlıyor yollarımız böyle mi ayrılacaktı, oğlanı benim çin öpün koklayın diye... İçim parçalanıyor, çok seviyordum gerçekten...
Yine de en büyük üzüntüm merakım şuan; oğlum... Önce envai çeşit gripler, sonra kum dökme, şimdi de bu... Yarın olsa tüm tahlilleri temiz çıksa...Şuan başka dileğim yok
bugun yarın geçsinde haftasonuna yatılı misafirim geliyo zaten onlarla oyalanırım pazartesi oluyyyyAmann insan heves edince de iyice uzun geliyor zaman ya. Neyse bi gün geçti bile ha gayret kaldı 4 :)))
günaydın kızlar.dün dr gittim.şeker yüklemesi yapıldı.tadı iğrençti.nerdeyse kusacaktım.zaten çok tatlı şeylerden haz etmem.şerbet ama ne biçim şerbet.iğrençti.çok şükür sonuç temiz çıktı.açlık 86, yüklemeden60dk sonra 140 çıktı,120 dk 99 çıktı. bebeğim maşallah baya büyümüştü.1 kg olmuş ağırlığı,boyuda 35cm. sadece 2 hafta önden gidiyor o kadarçok şükür dr um şekerin yok bebeğin önden gitmesinin bi sakıncası yok gayet sağlıklı deyincede rahatladım.RABBİM herkesin evladını bağışlasın.yavrumu gördüm ya gece boyu yüzü aklımdan hiç gitmedi.çok tatlı bi kızım olacak sanırım.kilo olarakta 3 kilo almışım.78 kg olarak 26 haftamı tamamlıyorum
ayy bende iki hafta sonra yaptırcam.ikizlerim olcağı için biraz daha fazla içicekmişimiğrenç desene.
seninde hayırlı olsun sağlıkla inş.kilosu epey yüksek walla nazar değmesin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bir de hiç kilo almamışsın sen yaa şaşırdım maşallah diyim tabi :)
maşallah ikinizede bebeğin kilo aldığı için sen almadığın için.
geçmiş olsun canım. ay inşaallah yükselmez bundan sonra.
bende çok korktum hemen başladım diyete bugün ama daha 12 saat olmadı
diyete başlayalı ve çok zormuş, günde 10-12 portakal yiyordum, çok seviyordum,
ama doktor kesinlikle meyve çok az olacak dedi, mesela 1 tane mandalinaallah
sabır versin bizlere, daha 3,5 ay falan var
bana ölçüm aleti verdiler, moral bozukluğundan sormadım bile kaç çıkmalı bu ölçümlerde diye,
demekki açlık 130 un altında çıkmalı.
açlıktan 1 saat ve 2 saat sonrasında da ölçüm var, onlar kaç çıkmalı ki, bilgin varmı canım ?
ordan burdan derleyerek bir liste yapmaya çalışıyorum bende(
Evet bundan söz ediyorum, biz de alacaktık da benim arabam küçük biraz Polo benim arabam acaba sığar mı diye tereddüt ediyorum. Yoksa hafifliği felan çok hoşuma gitti ve çok kaliteli duruyor.
Arkadaşlar merhaba herkese,
bugun yarın geçsinde haftasonuna yatılı misafirim geliyo zaten onlarla oyalanırım pazartesi oluyyyyinşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?