2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bencede yeter, sağol teyzesi, ya ben 3aydan sonra giyeceklerinide aldım çünkü kızımda hep yenidoğan ve 3 aylık almışım babacım birgün kızdı bana kızım 3aylık oldu hala tulum giydiriyosun diye gitti alt üst takımlardan almış gerçekten farkettimki hiç 3-6 ay yada daha fazla olmamışım 0-3 ay çabuk geçiyor,buarada onları yazmamışım 3 -6 aylık 4 5 takımda penye aldım alt üst,birde lcw dan 17 tlye ince kadiye erkek bebişler için çok güzel battaniye aldım bulursanız alın kumaşı çok güzel,hemen büyüyorlar maşallah oyüzden bunda çok minik almadım çıkamam bişi olur eliimin altında olsun istedim, mutfak alışverişini de böyle yapıyorum sonra koyacak yer olmuyor oda ayrı konu

banyo seti ablamızdan kalma var küvet filesi v.s.,sarı tülbent doğduğunda örtmek için, penye yelek 2 tane yeni aldım 3 tanede ablasından kalma var,4 önlük aldım yine ablamızda 7 8 tane kalan var, batteniye hastane çıkışında var,birde lcw dan aldım ablamızdan kalan 2 penye bir pazen,bir örgü, 2kadife ,1ince kadife yani çok battaniye var,banyo havlusu 1 hastaneçıkışında var 4 5 tanede ablamızdan var ablada çok abartmışım ilk hevesle onlar şimdi işime yarayacak inşallahh, görürsün tabi bende 30.haftaya gözümü diktim bi kontrolde bi bayan 27 haftalık gebeyim dedi ben nasıl imrenmiştim ne güzel diye bak bende geldim o haftaya sende geleceksin rabbimin izniyle

Maşallah sana ....

Neden daha cok içeceksin ki canım m.ettim şimdi ben 50 lik yükleme yaptırıcam

Ödem olmasın o canım bol su içiyomusun Hep öyle değilmidir zaten bu gelenek gibi bişey :) eskiler hep arkadan gelene verilir hiç takma hem büüyük oğlunda sevinmiş olur.

Ah kpss ah...
Allah bebeğini sağlıkla buyutmeyi nasip etsin bilgiler çok faydalı olacak bizim icin

Maşallah bebeğine de sana da benim bebis de en son yarım kiloydu ben de 1 bucuk kilo almıştım ama sen ne kadar güzel besleniyorum imreniyorum valla keşke ben de böyle beslenebilsem
Aaa niye eski olsun öyle düşünme tertemiz odayı atacak misin
Eki Görüntüle 946345

Kızlar buda benim bebeğime ördüğüm elbise nasıl :))
Maşallah annesi ne becerikli bu bidigin

aaaaaaaaaminnn inşallah günler geçmiyo derken haftalar geçiyo ama yinede biz sabırsızlara yetmiyo işte:) maşallah bitirmişsin herşeyi önden ablasının olmasıda etken tabiki benimde ablamın kızı var 1.5 yaşında o verdi birsürü kıyafet:)

inanki hiç becerikli değilimdir :) ama heves ettim bitane daha başlayacagım oda bitsin atarım :)

Merhaba kızlar umarım hepinizin bebişleri iyidir ben bu sabah hayatımın paniği ve şokunu yaşadım.Ben normalde kontrollerim için Türkiye hastanesine Figen hanıma gidiyorum çokda memnunum dün kuzenim şeker yüklemesi için zamanın geçmiş diyince Figen hanımı aradım ama ona ulaşamadım yardımcısıda sabah saatleri dolu ancak öğlene randevu verebiliriz dedi bende o kadar saat nasıl aç kalıcam diye düşünüp evime çok yakın olan okmeydanı ssk hastanesinden sabah 8 e randevu aldım.Saat 8,15 te doktorun asistanı geldi ve önce bir muayene edeyim dedi.Muayene sırasında sana bir kağıt yazıyorum hemen doplere gidip dopler çektir dedi.Bende bir sıkıntımı var diyince bebeğin kalp atışlarını alamadım dedi.Ben bir panikle hemen doplere gittim neyse doplere bakan doktor bir sıkıntı yok 24 haftalık canlı bebek ama yinede içinin rahat etmesi için daha iyi ultrasonu olan bir yere git istersen dedi.Hemen Figen hanıma gittik Figen hanım ne alakası var kalp atışı olmayan bebek oynarmı bak bebeğin gayet sağlıklı herhalde asistan bebeğin göğsüne doğru ultrasonu çok bastırdı o yüzden kalp atışlarını alamadı bebeğin süper hiç sıkıntı yok dedi.Of kızlar ya bu devlet hastaneleri ne böyle ya oraya giden dahada hasta olup geliyor ben yaşadığım sıkıntı ve üzüntüyü kelimelerle anlatamam Rabbim bir daha yaşatmasın banada hiçbirinizede hala kendimde değilim neticede şeker içinde geç kalmamışım cumartesi günü sabahtan yaptırıcam.

MERHABA :)

Umarım herkes iyidir, hafta sonu sınavlar var, yumurta kapıya gelince çalışanlardan olduğum için hiç bakamıyorum buraya..
Ne güzel yeni topiclerimiz olmuş, aldıklarımı ekleyecem bende

Bebeğimiz için anomali testi yaptırdık, çok şükür hiç bir sıkıntımız çıkmadı. Çok hareketli kıpır kıpır maşallah.. Bir de ultrasonda poz verdi doktorlar gül gül öldüler elini çene altına koyup poz veriyor miniğim benim..

Aa hic duymamistim iyi olur aslinda gidip bakmak lazim :)

Eki Görüntüle 946345

Kızlar buda benim bebeğime ördüğüm elbise nasıl :))

bayıldımmm çok güzel olmuş.elerine sağlık annesi.minik kızımızıda çeker resmini koyarsın doğduğunda giymiş şekilde

ayy canım ya nasıl korkmuşsundur.malesef devlet hastanesi klasiği diyeceğim.Şükrediyorum halimize en azından özele gidecek kadar durumumuz olduğu için.

Gecmis olsun buyuk bi sok ve uzuntu olmustur allah bi daha yasatmadin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…