2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Selam Kızlar...

Nasılsınız ? Nasıl gidiyor hamilelik ? Bebişlerin ve sizin kilolar ne alemde ?
allah şükür iyiyiz biz:) benim kız fazla hareketli sürekli karnımda tekmeleme falan artık acıtmaya başladı:) kilosunu bilmiyorum en son 20 haftalıkken 385 grdı:) pazartesi öğrencem :) benim kilolarsa aldı başını gidiyo vallahi bu ay çok aldım. 23 haftalık olmak üzereyiz 5 kilo aldım

ayy yesinler :)) maşallah kuzuna:) benimki yüzünü göstermiyo iki eliyle kapatıyo ikidir bi türlü göremedik gül cemalini

Selam Kızlar...

Nasılsınız ? Nasıl gidiyor hamilelik ? Bebişlerin ve sizin kilolar ne alemde ?
Canım benim hamilelik reflü dışında iyi sayılır aslında ama akşamları da kusmaya başladım artık hiç yediklerim midemde kalmıyor buna rağmen iyi kilo alıyorum 57 kilo oldum, 9 kilo aldım :) 25 felan alırım heralde

Canım çok geçmiş olsun o nasıl bir panik halidir öyle yaaaa, Allaha şükür başka doktorunuz varmış. Bizleri oraya gitmeye mecbur etmesin Rabbim

canim bnce sana ufak bi tawsiye eger drun bnim gibi uzaktasa bi kerede halletmek icin ara de seker tahlili yapcaksaniz sabah ac gelim die yoksa yine cagircak

Kızlar merhaba benim bir sorum var ikinci hamileliğim sanki hiç önemsemiyorum kızım var sürekli kaldırıyorum küçük 19 aylık peşinde koşturuyorum düştümü panik yapıyorum karnımdaki miniğimi ınutuyorum hep sanki sevemicekmişim gibi geliyor bebeğimi ikinci kez hamile olanlar bende mi sorun var yoksa ayn mısınız?? Aslında hevesliyim herşeyin en iysini almaya çalışıyorum herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama sevgim yok sanki o ilk bebekteki heycan yok kendimi suçlu hissediyorum sevemicekmişim gibi geliyor siz nasılsınız??

selam kizlar saate bakin yaaa millet gezmeege gidio calisanlar gunu yariladi falan totomi kaldiramiom 2 gundur ustunuze saglik bnm yine migren ataklarim basladi akintim kasintim bide migren degmeyin keyfime ühu kaldirdim popomu da kizima badiler bakim bari dedim netten bu butikbebe yi bildiniz mi hic alan war mi guwenilir mi gayet mantikli fiyatlar da onun icin bi danisaim haber edeim sizlerede dedim.....napicaz biz kizlar ya her gecen gun zorlanioz daha da catlagimizdan agrimiza cogaldikca cogalio ve ilgimi ceken hepimizin bi sekilde bazi nedenlerden cokta ailemizden destek almioz hani bi elleri bizde degil ayni kaderdeniz bi sekilde (((( yine allaha sukur en kotu gunumiz bole olsunn onlari bebislerimizi yani odalarinda uyurken seyredince herseyi unutucaz ama simdilik. hep bir agizdan kizlar hadi UYUTMUYOR BU YASANANLAR AKSAM OLUNCA ......................

Benimde 2. Ama hic unutmuyorum hamile oldugumu kizimi kucagima falan alip tasimiyorum otururken elbette aliyorum kucagima onun disinda alisveris meragi yok bende bi kundak battaniye bide hastane cikisi aldim hep buyuk kizima biseyler aliyorum :) besik almam lazim buyuk kizima ranza bakaken buluyorum kendimi mesela. Halbuki cok uzun ugraslarla ve isteyerek hamile kaldim niye boyle bende anlamiyorum.

kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim

canım yanlız değilsin bende aynı durumdayım.benim oğlumda 4 yaşında ve 16 kilo bende hep kaldırıyorum uğraşıyorum çok anneci çünkü bütün gün beni görmeyince akşam hep benimle olmak istiyor.hatta bu ağır kaldırmalar sebebiyle kaç kere hastanelik oldum ben.aynı suçluluk bendede var hatta bu sabahta yazmıştım bebeğe oda yapacaktım vazgeçtim büyük oğluma arabalı oda almaya karar verdim bebeğede oğlumun eski odasını vereceğim gerçi beşiği vermiştik bir daha bebek düşünmediğimiz için ama.yeni bir beşik alacağım sadece diğer kısımlarını kullanacağım.sevgi konusunda bende endişeliyim ama sanırım doğunca öyle olmaz.bende akşamları oğlumu yatırırken çok fena oluyorum çok küçük sanki yeni bir bebekle onun hayatından çocukluğunu çalıyormuşum gibi garip bir duygu yaşıyorum.biliyorum saçma ama bende vijdan azabı duyuyorum.benimki daha çok büyük oğlum için endişe.bebek nasılsa kendine baktırır diye düşünüyorum.aradaki dengeyi koruyamazsam ne yaparım bilmiyorum.çünkü eşim öyle çocuğu oyalasın yada büyüğü alsın gezdirsin filan asla yapmaz.evden çıkmasında adam ne olursa olsun.ben şimdi bile oğlumu bu halde sinemaya tiyatroya götürürüm adam karnın burnunda bende geleyim demez.o yüzden yüküm iki kat olacak bu defa .inşallah yavrularıma layıkıyla bakabilirim.

canım koptum son yazdığına işte çok güldüm

Kızlar benim 2 il testim iyi çıkmıştı ama dün kontrolde kızımın kalbinde parlaklık gördü doktorumuz,panik yapacak bişey yok dedi sağlıklı bebeklerde de görülüyor sık karşılaştığımız bi durum dedi,bizi çocuk kardioloji uzmanına yönlendirdi Pazartesi rendevumuz fetal eko yapılacak umarım bişey çıkmaz insan panik olmadan duramıyor ki :18: onun dışında çok tatlıydı kızım elleri yüzünde çok hareketli yavrum maşallah

okudum inşallah yerini bulur

canım benimkindede çıktı doktor önemli değil kalp kapakçıklarında kireçlenme bu ilerleyen aylarda düzeliri dedi.burdabir kaç arkadaştada çıktı sanırım.allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım çok sağol umarım bişey çıkmaz Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin :2: buarada tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninle

2liye güvenen dr sayısı çok inşllh bebeklerimiz iyidir
ikili sonucu kaç ve yaşınız kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…