allah şükür iyiyiz biz:) benim kız fazla hareketli sürekli karnımda tekmeleme falan artık acıtmaya başladı:) kilosunu bilmiyorum en son 20 haftalıkken 385 grdı:) pazartesi öğrencem :) benim kilolarsa aldı başını gidiyo vallahi bu ay çok aldım. 23 haftalık olmak üzereyiz 5 kilo aldımSelam Kızlar...
Nasılsınız ? Nasıl gidiyor hamilelik ? Bebişlerin ve sizin kilolar ne alemde ?
Maşallah sana ....
Neden daha cok içeceksin ki canım m.ettim şimdi ben 50 lik yükleme yaptırıcam
bak yalan söylemeyim ama ya 70 ya da 80 gibi bişey demişti bana hemşire öyle dedi ikiz oldukları içinmiş anlamadım
hımm benimde bebeişler ikiz tatlım ama keşke 50 başlasalardı bunun ikizlikle pek alakası yok içmesi sana ağır gelir hayırlısı tabi her doktorun görüşü farklı
hımm benimde bebeişler ikiz tatlım ama keşke 50 başlasalardı bunun ikizlikle pek alakası yok içmesi sana ağır gelir hayırlısı tabi her doktorun görüşü farklı
yapılmadı zaten daha canım söylerim öyleyse bana doktor değil sağlık ocağı yapcak.Biz yapcağız dediler bende tamam dedim:)
ayy yesinler :)) maşallah kuzuna:) benimki yüzünü göstermiyo iki eliyle kapatıyo ikidir bi türlü göremedik gül cemaliniMERHABA :)
Umarım herkes iyidir, hafta sonu sınavlar var, yumurta kapıya gelince çalışanlardan olduğum için hiç bakamıyorum buraya..
Ne güzel yeni topiclerimiz olmuş, aldıklarımı ekleyecem bende
Bebeğimiz için anomali testi yaptırdık, çok şükür hiç bir sıkıntımız çıkmadı. Çok hareketli kıpır kıpır maşallah.. Bir de ultrasonda poz verdi doktorlar gül gül öldülerelini çene altına koyup poz veriyor miniğim benim..
Canım benim hamilelik reflü dışında iyi sayılır aslında ama akşamları da kusmaya başladım artık hiç yediklerim midemde kalmıyor buna rağmen iyi kilo alıyorum 57 kilo oldum, 9 kilo aldım :) 25 felan alırım heraldeSelam Kızlar...
Nasılsınız ? Nasıl gidiyor hamilelik ? Bebişlerin ve sizin kilolar ne alemde ?
Merhaba kızlar umarım hepinizin bebişleri iyidir ben bu sabah hayatımın paniği ve şokunu yaşadım.Ben normalde kontrollerim için Türkiye hastanesine Figen hanıma gidiyorum çokda memnunum dün kuzenim şeker yüklemesi için zamanın geçmiş diyince Figen hanımı aradım ama ona ulaşamadım yardımcısıda sabah saatleri dolu ancak öğlene randevu verebiliriz dedi bende o kadar saat nasıl aç kalıcam diye düşünüp evime çok yakın olan okmeydanı ssk hastanesinden sabah 8 e randevu aldım.Saat 8,15 te doktorun asistanı geldi ve önce bir muayene edeyim dedi.Muayene sırasında sana bir kağıt yazıyorum hemen doplere gidip dopler çektir dedi.Bende bir sıkıntımı var diyince bebeğin kalp atışlarını alamadım dedi.Ben bir panikle hemen doplere gittim neyse doplere bakan doktor bir sıkıntı yok 24 haftalık canlı bebek ama yinede içinin rahat etmesi için daha iyi ultrasonu olan bir yere git istersen dedi.Hemen Figen hanıma gittik Figen hanım ne alakası var kalp atışı olmayan bebek oynarmı bak bebeğin gayet sağlıklı herhalde asistan bebeğin göğsüne doğru ultrasonu çok bastırdı o yüzden kalp atışlarını alamadı bebeğin süper hiç sıkıntı yok dedi.Of kızlar ya bu devlet hastaneleri ne böyle ya oraya giden dahada hasta olup geliyor ben yaşadığım sıkıntı ve üzüntüyü kelimelerle anlatamam Rabbim bir daha yaşatmasın banada hiçbirinizede hala kendimde değilim neticede şeker içinde geç kalmamışım cumartesi günü sabahtan yaptırıcam.
merhaba yaş 33 24. hafta ve dörtlü tarama riskli olunca amniosentez ve bekleyiş özetle benim durumum sizi tebrik ediyorum ben duramadım ve yaptırdım a.s. bugün yarın çıkaca sonuç ultrasonda bişey yok deniyor ama
neyse inşallah hepimiz mayısta bayram ederiz bebeklerimiz allaha emanet
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda tertemiz gelir sonuçlarınız.
Kızlar hepinize teşekkürlerbazen sitem etmek gerekiyormuş galiba 24+ larda randevum var ama şeker yüklemesinden bahsetmedi dr. 28 e kadar yolu var diye düşüneyim en iyisi, randevumda sorarım ne zaman olacağını..
Kızlar merhaba benim bir sorum var ikinci hamileliğim sanki hiç önemsemiyorum kızım var sürekli kaldırıyorum küçük 19 aylık peşinde koşturuyorum düştümü panik yapıyorum karnımdaki miniğimi ınutuyorum hep sanki sevemicekmişim gibi geliyor bebeğimi ikinci kez hamile olanlar bende mi sorun var yoksa ayn mısınız?? Aslında hevesliyim herşeyin en iysini almaya çalışıyorum herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama sevgim yok sanki o ilk bebekteki heycan yok kendimi suçlu hissediyorum sevemicekmişim gibi geliyorsiz nasılsınız??
merhaba benım rıskım de 1:317 çıktı ayrıntılıda kalpte parlaklık görüldü riskli dendi ben de nifty testi (kanda bakılan) yaptırdım bekliyorum. Bekleyişde zor bazen iyi şeyler düşünüyorum bazen kötü. Bol bol dua ediyorum Rabbim kabul etsin. Hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
amiiiinnn benim riskim 170 moralim bozulunca burun kemiğinin göründüğü ultrason görüntüsüne bakıyorum ne kadar önemli bir teselli bilemiyorum yarın anlicaz
yarın sabah vereceklermiş sonucu
allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inşallah sağlıkla doğarlar.herşey tertemiz çıksın inşallah.
amiiiiinnnn
sizin nasıl hidiyo ikiz mi? :)
Kızlar merhaba benim bir sorum var ikinci hamileliğim sanki hiç önemsemiyorum kızım var sürekli kaldırıyorum küçük 19 aylık peşinde koşturuyorum düştümü panik yapıyorum karnımdaki miniğimi ınutuyorum hep sanki sevemicekmişim gibi geliyor bebeğimi ikinci kez hamile olanlar bende mi sorun var yoksa ayn mısınız?? Aslında hevesliyim herşeyin en iysini almaya çalışıyorum herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama sevgim yok sanki o ilk bebekteki heycan yok kendimi suçlu hissediyorum sevemicekmişim gibi geliyorsiz nasılsınız??
selam kizlar saate bakin yaaa millet gezmeege gidio calisanlar gunu yariladi falan totomi kaldiramiom 2 gundur ustunuze saglik bnm yine migren ataklarim basladi akintim kasintim bide migren degmeyin keyfime ühukaldirdim popomu da kizima badiler bakim bari dedim netten bu butikbebe yi bildiniz mi hic alan war mi guwenilir mi gayet mantikli fiyatlar da onun icin bi danisaim haber edeim sizlerede dedim.....napicaz biz kizlar ya her gecen gun zorlanioz daha da catlagimizdan agrimiza cogaldikca cogalio ve ilgimi ceken hepimizin bi sekilde bazi nedenlerden cokta ailemizden destek almioz hani bi elleri bizde degil ayni kaderdeniz bi sekilde (((( yine allaha sukur en kotu gunumiz bole olsunn onlari bebislerimizi yani odalarinda uyurken seyredince herseyi unutucaz ama simdilik. hep bir agizdan kizlar hadi UYUTMUYOR BU YASANANLAR AKSAM OLUNCA ......................
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
Kızlar benim 2 il testim iyi çıkmıştı ama dün kontrolde kızımın kalbinde parlaklık gördü doktorumuz,panik yapacak bişey yok dedi sağlıklı bebeklerde de görülüyor sık karşılaştığımız bi durum dedi,bizi çocuk kardioloji uzmanına yönlendirdi Pazartesi rendevumuz fetal eko yapılacak umarım bişey çıkmaz insan panik olmadan duramıyor ki :18: onun dışında çok tatlıydı kızım elleri yüzünde çok hareketli yavrum maşallah
canım benimkindede çıktı doktor önemli değil kalp kapakçıklarında kireçlenme bu ilerleyen aylarda düzeliri dedi.burdabir kaç arkadaştada çıktı sanırım.allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar benim 2 il testim iyi çıkmıştı ama dün kontrolde kızımın kalbinde parlaklık gördü doktorumuz,panik yapacak bişey yok dedi sağlıklı bebeklerde de görülüyor sık karşılaştığımız bi durum dedi,bizi çocuk kardioloji uzmanına yönlendirdi Pazartesi rendevumuz fetal eko yapılacak umarım bişey çıkmaz insan panik olmadan duramıyor ki :18: onun dışında çok tatlıydı kızım elleri yüzünde çok hareketli yavrum maşallah
ayy yesinler :)) maşallah kuzuna:) benimki yüzünü göstermiyo iki eliyle kapatıyo ikidir bi türlü göremedik gül cemalini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?