2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar nolur bana yardım edin, isim konusunda acayip kararsızım. eşim bana bıraktı ama onun da beğenmesi için soruyorum tabi. güzel buldukları ÖYKÜ (bir yakınımız benden önce bu ismi koydu ama) , ÖZGÜ ve ARMİN arasında kaldım sanırım son olarak. :44:
ARMİN isminin söylenişi ve anlamı çok hoşuma gidiyor (özgürlük yanlısı, barış yanlısı demek) ama bazı yerlerde erkek ismi olarak geçiyor, bazılarında unisex. sizde ARMİN çok mu erkek adı çağrıştırıyor?
önerilerinize ihtiyacım var :44:

Özgü'yü beğendim ben.
Armin farklı ve hoş ama dediğin gibi erkek ismini de çağrıştırıyor.

arkadaşlar iştahım çok açıldı canım sürekli birşeyler yemek istiyor nasıl kemdime hakim olacağım bensizler nasılsınız?

Armin güzel ama öykü daha da güzel benim kızımın adı DURU olacak Allah nasip ederse

Aman iyi bari içim rahatladı şimdi :)))

Oğlun alçakgönüllüymüş başka çocuk olsa isterim yeni isterim diye kıyameti koparır :) kıskanıyor mu hiç kardeşim olacak diye

teşekkür ederim canım yorumun için. sizlerin yorumlarıyla artık bir karar vermek istiyorum, çok zormuş yaa :44:

evet çok zor bizde zor karar verdik, baya bi isim araştırmasına girdim, artık babasıda bende ortak noktada buluşunca başka isim bakmıyorum kafam karışmasın diye, Kuzey olacak Allah'ın izniyle oğlumuzun adı

Armin güzel ama öykü daha da güzel benim kızımın adı DURU olacak Allah nasip ederse

duru da çok güzel bir isim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Artık içime sinen Öykü olursa yakınımız da koymuş olsa napıyım bzim minik de Öykü olcak : ))
bakalım Armin i seçeneklerden kaldırabilecek myim, anlamı yüzünden sanırım çok sıcak bakıyorum eğer erkek adı çağrıştırmıyorsa tabi :44:

erkek olsaydı hiç isim sorunum olmayacsktı benim yaa :44:
eşimin eskiden beri çok istediği bir isim varmış oğlum olunca koyarım diye onu koyardık sanırım. ama kız olunca işler karıştı
bakalım hangisi olacak, ama artık karar vermek istiyorum :44:

okudum ben canımm.

ben okudum canım

bence erkek adı gibi değil. o i harfi ismi yumuşatmış:) ikiside çok güzel adıyla yaşasın ben armin i dah açok beğendim:)

ne mutlu bana sizleri gulumsettisem ))))

arkadaşlar iştahım çok açıldı canım sürekli birşeyler yemek istiyor nasıl kemdime hakim olacağım bensizler nasılsınız?
ayni durumdayim tatlim

Son düzenleme:
Benim oglusumun adida KUZEY olacak allah nasip ederse daha hamile kalmadan once kiz olursa berra erkek olursa kuzey demistik
Sukurler olsunki saglikli suan insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…