2liye güvenen dr sayısı çok inşllh bebeklerimiz iyidir
ikili sonucu kaç ve yaşınız kaç
kızlar nolur bana yardım edin, isim konusunda acayip kararsızım. eşim bana bıraktı ama onun da beğenmesi için soruyorum tabi. güzel buldukları ÖYKÜ (bir yakınımız benden önce bu ismi koydu ama) , ÖZGÜ ve ARMİN arasında kaldım sanırım son olarak. :44:
ARMİN isminin söylenişi ve anlamı çok hoşuma gidiyor (özgürlük yanlısı, barış yanlısı demek) ama bazı yerlerde erkek ismi olarak geçiyor, bazılarında unisex. sizde ARMİN çok mu erkek adı çağrıştırıyor?
önerilerinize ihtiyacım var :44:
1:1210 yazıyor canım,2li iyi çıktığı için diğerlerine gerek yok demişti doktorum ense kalınlığı da iyi çıkmıştı yaşım 27
kızlar nolur bana yardım edin, isim konusunda acayip kararsızım. eşim bana bıraktı ama onun da beğenmesi için soruyorum tabi. güzel buldukları ÖYKÜ (bir yakınımız benden önce bu ismi koydu ama) , ÖZGÜ ve ARMİN arasında kaldım sanırım son olarak. :44:
ARMİN isminin söylenişi ve anlamı çok hoşuma gidiyor (özgürlük yanlısı, barış yanlısı demek) ama bazı yerlerde erkek ismi olarak geçiyor, bazılarında unisex. sizde ARMİN çok mu erkek adı çağrıştırıyor?
önerilerinize ihtiyacım var :44:
maşallah keşke ben de sadece ikili yapsaydım diğerleri beni çok üzdü
genelde ikiliye güveniyorlar inşalksh sağlıklıdır :)
Öyle düşünme oferta yaa, neden çok kötüyüm diyorsun sen bugün bütçenin hesabını iyi tutmaya çalışıyorsan bebeklerine iyi bir gelecek sunmak adına yapıyorsun, daha çok masraf olmasın onlara daha güzel şeylere alabileyim diye. Hepimiz onlar için çalışmıyor muyuz zaten. Bence çok iyi bir annesin, fikirlerin de çok güzel hem senin oğlanın yaşlardaki çocuklar hep arabalı oda istiyorlar. bugün istemese yarın isteyecek belki şimdiden hallet bitsin işte :)
Çok iyi almışsınız canım biz de e-bebekten sorduk 1200tl dedi tamamına
bugün doktor kontrolümüz var heyecanlıyım.çok kilo aldım hala elevit kullanıyorum acaba ondanmı diye soracağım doktora sabah tartıldım tam 9 kilo almışım bööööööö.çok mutsuzummm.daha 3.5 ay var ne olurum ben acaba.
sizinde fikrinizi sorayım bir konuda.şimdi bebek odası hakkında şöyle bir fikir geldi aklıma.bebeğe sadece beşik alıp oğlumun eski odasını kullansamda oğlumada şöyle arabalı filan bir çocuk odasımı alsam acaba diyorum.oğlumun şu anki odası küçük bebeğe orayı versem oğluma büyük bir odam daha var onada oraya bir odamı yapsam.akşam soruyorum istermisin yeni oda diye aslında ben eskisinide seviyorum diyor.sonra tamam eskiyi kardeşime verebilirim diyor.şimdi yeni bebek odası alsam evde iki bebek odası olacak ama oğluma oda yapsam hiç olmazsa oğlum daha da büyüüğünde arabalı odasını küçüğe veririm.ayy çok mu kötüyüm şimdiden .hep eskiler bebeğe:26:
bayıldımmm çok güzel olmuş.elerine sağlık annesi.minik kızımızıda çeker resmini koyarsın doğduğunda giymiş şekilde
İnşallah canım o günleride görürüz :) atarım tabi ya biz mayıs anneleri olarak burada takip etmezsen ne yazdığımız göremiyoruz kopmayalım istiyorum ben ya
Özgü'yü beğendim ben.
Armin farklı ve hoş ama dediğin gibi erkek ismini de çağrıştırıyor.
teşekkür ederim canım yorumun için. sizlerin yorumlarıyla artık bir karar vermek istiyorum, çok zormuş yaa :44:
Armin güzel ama öykü daha da güzelbenim kızımın adı DURU olacak Allah nasip ederse
evet çok zor bizde zor karar verdik, baya bi isim araştırmasına girdim, artık babasıda bende ortak noktada buluşunca başka isim bakmıyorum kafam karışmasın diye, Kuzey olacak Allah'ın izniyle oğlumuzun adı
okudum ben canımm.kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
ben hakim olmuyorum canım. ne istersem yiyorum vallahiarkadaşlar iştahım çok açıldı canım sürekli birşeyler yemek istiyor nasıl kemdime hakim olacağım bensizler nasılsınız?
ben okudum canımkızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
bence erkek adı gibi değil. o i harfi ismi yumuşatmış:) ikiside çok güzel adıyla yaşasın ben armin i dah açok beğendim:)duru da çok güzel bir isim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Artık içime sinen Öykü olursa yakınımız da koymuş olsa napıyım bzim minik de Öykü olcak : ))
bakalım Armin i seçeneklerden kaldırabilecek myim, anlamı yüzünden sanırım çok sıcak bakıyorum eğer erkek adı çağrıştırmıyorsa tabi :44:
ne mutlu bana sizleri gulumsettisemcanım yanlız değilsin bende aynı durumdayım.benim oğlumda 4 yaşında ve 16 kilo bende hep kaldırıyorum uğraşıyorum çok anneci çünkü bütün gün beni görmeyince akşam hep benimle olmak istiyor.hatta bu ağır kaldırmalar sebebiyle kaç kere hastanelik oldum ben.aynı suçluluk bendede var hatta bu sabahta yazmıştım bebeğe oda yapacaktım vazgeçtim büyük oğluma arabalı oda almaya karar verdim bebeğede oğlumun eski odasını vereceğim gerçi beşiği vermiştik bir daha bebek düşünmediğimiz için ama.yeni bir beşik alacağım sadece diğer kısımlarını kullanacağım.sevgi konusunda bende endişeliyim ama sanırım doğunca öyle olmaz.bende akşamları oğlumu yatırırken çok fena oluyorum çok küçük sanki yeni bir bebekle onun hayatından çocukluğunu çalıyormuşum gibi garip bir duygu yaşıyorum.biliyorum saçma ama bende vijdan azabı duyuyorum.benimki daha çok büyük oğlum için endişe.bebek nasılsa kendine baktırır diye düşünüyorum.aradaki dengeyi koruyamazsam ne yaparım bilmiyorum.çünkü eşim öyle çocuğu oyalasın yada büyüğü alsın gezdirsin filan asla yapmaz.evden çıkmasında adam ne olursa olsun.ben şimdi bile oğlumu bu halde sinemaya tiyatroya götürürüm adam karnın burnunda bende geleyim demez.o yüzden yüküm iki kat olacak bu defa .inşallah yavrularıma layıkıyla bakabilirim.
canım koptum son yazdığına işte çok güldüm
Kızlar benim 2 il testim iyi çıkmıştı ama dün kontrolde kızımın kalbinde parlaklık gördü doktorumuz,panik yapacak bişey yok dedi sağlıklı bebeklerde de görülüyor sık karşılaştığımız bi durum dedi,bizi çocuk kardioloji uzmanına yönlendirdi Pazartesi rendevumuz fetal eko yapılacak umarım bişey çıkmaz insan panik olmadan duramıyor ki :18: onun dışında çok tatlıydı kızım elleri yüzünde çok hareketli yavrum maşallah
ayni durumdayim tatlimarkadaşlar iştahım çok açıldı canım sürekli birşeyler yemek istiyor nasıl kemdime hakim olacağım bensizler nasılsınız?
Benim oglusumun adida KUZEY olacak allah nasip ederse daha hamile kalmadan once kiz olursa berra erkek olursa kuzey demistikevet çok zor bizde zor karar verdik, baya bi isim araştırmasına girdim, artık babasıda bende ortak noktada buluşunca başka isim bakmıyorum kafam karışmasın diye, Kuzey olacak Allah'ın izniyle oğlumuzun adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?