2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benim oglusumun adida KUZEY olacak allah nasip ederse daha hamile kalmadan once kiz olursa berra erkek olursa kuzey demistik
Sukurler olsunki saglikli suan insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz..

Aminnnnnn canım inşallah
Kuzey'lerimiz gelsin hayırlısıyla inşallah

Allah kolaylık versin cnm inş hayırlısı ile gönlüne göre olur herşey

Bende okudum,hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda güzel haberi alması dileğiyle..

slm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
dr 9.ayını tamamlamaya bak yat dedi:26:
dua edin olur mu çok üzüldüm.evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza alalım insallah

Ben okudum canım

Allah yardimcin olsun insallah 9. Ayinda saglikla sihhatle dogar bebegin

Sana da dua ettim canım ama doktorun söylediği gibi dinlenmeye bak. Biz çalışanlar kendimizi o kadar çok yoruyoruz ki hem evin, işi hem iş yerinin işi, hem misafir ağırlama felandı derken dinlenmeyi kendimizi dinlemeyi unutuyoruz. Bari sizler bizim yerimize de dinlenin :)

Merhaba arkadaşlar,

size bir konuda itirafda bulunucam
malumunuz çalışan bir gebeyim.özel bir bankada çalışıyorum.oldukça yoğun bir tempodayız.dışarıdan da şahit olmuşsunuzdur.
her sabah 7 de başlayan koşturmacam akşam 8 de bitiyor.ilk hamileliğim vucumda birçok şeyi yadırgıyorum.sıfır enerji ile gün bitiryorum.düzenli beslenemiyorum,yoğunluktan 2 bardak su içtiysem mutlu oluyorum.çok fazla bayan çalışan bir yerdeyim tuvalet sırasında çatlamak üzereyken yer bulabiliyorum.anlayışsız insanların arasında geçiyor hamileiğim.istanbulda uzun süren trafik de cabası.eve gel yemek yap,topla yerleştir derken çok yoruluyorum.

iş yerine kanamam oldu diyerek rapor almayı düşünüyorum.2 hafta.başka türlü grip di ağrım vardı vs böyle şeyleri kabul etmiyorlar.
stresden ölücem.Allah da biliyor kendimi çok sorumşu hissediyorum.ama başka çarem kalmadı.nasıl olsa 2 ay sonra çalışabili rraporundan dolayı çalışmaya mecbur kalıcam bari bu hakkımı kullanayım.
bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.onun üzerinden gitmek istemiyorum.ama çok mecburum

Özelde kimse kimseyi düşünmüyor boşver sende düşünme arkadaşım Alabileceğin bir doktor varsa hiç tereddüt etme Allah yardımcın olsun

Cok iyi düşünmüssun bence bende aynı şeyi yapardım haksızlık demiyelim bence kardeşler arası paylaşım olsun adı:) ben hatırlıyorum ablamdan bana bi eşya geçtiği zaman cok sevinirdim
merhaba bende mayıs annesiyim 23+2 günlükte 836 gr çıktı ve doktorum önden gidiyor falan demedi haftasına göre gayet iyi dedi
Canım ultrasonda hafta hesabı sadece kilo ile yapılmıyor kilo+boy+kafa çapı alınarak yapılıyor..normal dediyse normaldir..

Oğlun alçakgönüllüymüş başka çocuk olsa isterim yeni isterim diye kıyameti koparır :) kıskanıyor mu hiç kardeşim olacak diye

şimdilik çok kıskanıyormuş gibi sayılmaz doğunca göreceğiz bakalım neler olacak.

Canım al iznini otur evinde bebeğini iyice besle, kendini dinle ve dinlen herkesin de dediği gibi kimse kimseyi düşünmüyor ki sen onları düşünesin. Emin ol sizin başınıza birşey gelse sizi düşünmeden kapının önüne koyuverirler neye uğradığınızı şaşırırsınız. Alın raporunuzu 2 hafta da siz dinlenin :)

bende öyle dedim aynen başıma geldi biliyorsunuz pat diye attılar iştn bilseydim 40 gün alırdım rapor

bende öyle dedim aynen başıma geldi biliyorsunuz pat diye attılar iştn bilseydim 40 gün alırdım rapor

Canım ben de bebeğin eşi aşağıda diye zorunlu olarak rapor aldım geldim herkeste 5 karış surat neymiş rapor almışım, ben geldim bir arkadaşım izne gitti diğer arkadaşla başbaşa kaldım ve nasıl hasta oldum sana anlatamam kadını bırakıp gitmek istemedim ki sırf yalnız kalmasın diye, bir hafta sonra kendisi hasta oldu ve beni bu halde bırakıp eve gitti hem de 2 gün. Şimdi sen ne dersin yani bu insanlara acımak ancak benim gibi bir salağa yakışır zaten.

hiç tereddüt etmeden al raporunu Allah biliyor senin niyetini yazık canına,bende bikçgün önce kızımı uyuttuktn sonra çok ağladım,çok yoruldum çünkü bende özeldeyim müşavirim ve çokk yoğunum,ağlamaktan başka bişi gelmedi elimden

dr haftada 250 gr al dedi ben öğün başı alıyorum vallabiri bana dur demelieşimden gizli yemek yiyorum
ayni bnde oyleyim hatta ay hic bisi yemedim bile dedigim oluo onlada oturup yiommm )))
gecmis olsun bi tanem neden kaynaklanmis bu peki...dogum pozisyonuna mi girmis yoksa asami kaymis...dinlen hayatim yaaaa uzat ayaklarini aaa ;(((((

bi tanem o rappru vercek drun hazirsa hic durma eger insanlar yalana tesvik edio ise bunun sucu bizde degil bn ewde esimin vc den cikmasini beklmeye dayanamiom masalarina giderde iserim walla ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…