Benim oglusumun adida KUZEY olacak allah nasip ederse daha hamile kalmadan once kiz olursa berra erkek olursa kuzey demistik
Sukurler olsunki saglikli suan insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz..
Bana da bazen öyle geliyorrAma bi yandan da zamanın hızlı geçmesinden korkuyorum çünkü kpssye hazırlanmaya çalışıyorum her ne kadar düzenli çalışamasam da.. Biliyorum ki bebek doğduktan sonra pek çalışma fırsatı bulamayacağım, bugünler değerli benim için, ne var ki iyi değerlendiremiyorum o da ayrı meselee
ben hakim olmuyorum canım. ne istersem yiyorum vallahi
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
Ben okudum canımkızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
slm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
dr 9.ayını tamamlamaya bak yat dedi:26:
dua edin olur mu çok üzüldüm.evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Sana da dua ettim canım ama doktorun söylediği gibi dinlenmeye bak. Biz çalışanlar kendimizi o kadar çok yoruyoruz ki hem evin, işi hem iş yerinin işi, hem misafir ağırlama felandı derken dinlenmeyi kendimizi dinlemeyi unutuyoruz. Bari sizler bizim yerimize de dinlenin :)slm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
dua edin olur mu çok üzüldüm.evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Merhaba arkadaşlar,
size bir konuda itirafda bulunucam
malumunuz çalışan bir gebeyim.özel bir bankada çalışıyorum.oldukça yoğun bir tempodayız.dışarıdan da şahit olmuşsunuzdur.
her sabah 7 de başlayan koşturmacam akşam 8 de bitiyor.ilk hamileliğim vucumda birçok şeyi yadırgıyorum.sıfır enerji ile gün bitiryorum.düzenli beslenemiyorum,yoğunluktan 2 bardak su içtiysem mutlu oluyorum.çok fazla bayan çalışan bir yerdeyim tuvalet sırasında çatlamak üzereyken yer bulabiliyorum.anlayışsız insanların arasında geçiyor hamileiğim.istanbulda uzun süren trafik de cabası.eve gel yemek yap,topla yerleştir derken çok yoruluyorum.
iş yerine kanamam oldu diyerek rapor almayı düşünüyorum.2 hafta.başka türlü grip di ağrım vardı vs böyle şeyleri kabul etmiyorlar.
stresden ölücem.Allah da biliyor kendimi çok sorumşu hissediyorum.ama başka çarem kalmadı.nasıl olsa 2 ay sonra çalışabili rraporundan dolayı çalışmaya mecbur kalıcam bari bu hakkımı kullanayım.
bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.onun üzerinden gitmek istemiyorum.ama çok mecburum
Cok iyi düşünmüssun bence bende aynı şeyi yapardım haksızlık demiyelim bence kardeşler arası paylaşım olsun adı:) ben hatırlıyorum ablamdan bana bi eşya geçtiği zaman cok sevinirdimbugün doktor kontrolümüz var heyecanlıyım.çok kilo aldım hala elevit kullanıyorum acaba ondanmı diye soracağım doktora sabah tartıldım tam 9 kilo almışım bööööööö.çok mutsuzummm.daha 3.5 ay var ne olurum ben acaba.
sizinde fikrinizi sorayım bir konuda.şimdi bebek odası hakkında şöyle bir fikir geldi aklıma.bebeğe sadece beşik alıp oğlumun eski odasını kullansamda oğlumada şöyle arabalı filan bir çocuk odasımı alsam acaba diyorum.oğlumun şu anki odası küçük bebeğe orayı versem oğluma büyük bir odam daha var onada oraya bir odamı yapsam.akşam soruyorum istermisin yeni oda diye aslında ben eskisinide seviyorum diyor.sonra tamam eskiyi kardeşime verebilirim diyor.şimdi yeni bebek odası alsam evde iki bebek odası olacak ama oğluma oda yapsam hiç olmazsa oğlum daha da büyüüğünde arabalı odasını küçüğe veririm.ayy çok mu kötüyüm şimdiden .hep eskiler bebeğe:26:
Canım ultrasonda hafta hesabı sadece kilo ile yapılmıyor kilo+boy+kafa çapı alınarak yapılıyor..normal dediyse normaldir..merhaba bende mayıs annesiyim 23+2 günlükte 836 gr çıktı ve doktorum önden gidiyor falan demedi haftasına göre gayet iyi dedi
Oğlun alçakgönüllüymüş başka çocuk olsa isterim yeni isterim diye kıyameti koparır :) kıskanıyor mu hiç kardeşim olacak diye
bayıldımmm çok güzel olmuş.elerine sağlık annesi.minik kızımızıda çeker resmini koyarsın doğduğunda giymiş şekilde
İnşallah canım o günleride görürüz :) atarım tabi ya biz mayıs anneleri olarak burada takip etmezsen ne yazdığımız göremiyoruz kopmayalım istiyorum ben ya
canım inşallah kopmayız ben daha öncede ocak 2010 anneleriyle burdaydım şu anyüzyüze kurulmuş bir çok arkadaşım oldu.bebeklerimiz doğuştan kankalar yani.
evet çok zor bizde zor karar verdik, baya bi isim araştırmasına girdim, artık babasıda bende ortak noktada buluşunca başka isim bakmıyorum kafam karışmasın diye, Kuzey olacak Allah'ın izniyle oğlumuzun adı
Benim oglusumun adida KUZEY olacak allah nasip ederse daha hamile kalmadan once kiz olursa berra erkek olursa kuzey demistik
Sukurler olsunki saglikli suan insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz..
ayyy yerim ben o minik kuzeyleri.benim büyük oğlumun adı kuzey.şimdiki bebeğin adı da ayaz olacak.
slm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
neden olurmuş acaba çok geçmiş olsun kendini yorma canım.
Merhaba arkadaşlar,
malumunuz çalışan bir gebeyim.özel bir bankada çalışıyorum.oldukça yoğun bir tempodayız.dışarıdan da şahit olmuşsunuzdur.
her sabah 7 de başlayan koşturmacam akşam 8 de bitiyor.ilk hamileliğim vucumda birçok şeyi yadırgıyorum.sıfır enerji ile gün bitiryorum.düzenli beslenemiyorum,yoğunluktan 2 bardak su içtiysem mutlu oluyorum.çok fazla bayan çalışan bir yerdeyim tuvalet sırasında çatlamak üzereyken yer bulabiliyorum.anlayışsız insanların arasında geçiyor hamileiğim.istanbulda uzun süren trafik de cabası.eve gel yemek yap,topla yerleştir derken çok yoruluyorum.
iş yerine kanamam oldu diyerek rapor almayı düşünüyorum.2 hafta.başka türlü grip di ağrım vardı vs böyle şeyleri kabul etmiyorlar.
stresden ölücem.Allah da biliyor kendimi çok sorumşu hissediyorum.ama başka çarem kalmadı.nasıl olsa 2 ay sonra çalışabili rraporundan dolayı çalışmaya mecbur kalıcam bari bu hakkımı kullanayım.
bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.onun üzerinden gitmek istemiyorum.ama çok mecburum
hiç umrunda olmasın al sen raporunu otur evde.belki arkadaşlar hatırlar bende senin gibi çok yoğun çalışıyordum hatta 9. haftada bebeklerimden birini kaybettim ikizmişler meğerse.hatta sonrasında kanamalarla uğraşıp durdum bende senin gibi düşünüyordum nemi oldu sonunda 16. haftaişten attılar beni hiç acımadan ben ise kendimi parçalamıştım resmen işimi çok seviyordum.burdaki arkadaşlarım defalarca rapor al yat evde dediler ama yapamadım işte salaklık diyelim.sonra bir ay içinde tekrar iş buldum hamile halimle şimdiki firmam işe aldı beni allah razı olsun onlardan.arkadaşlarım bana öyle iyi davranıyorki şimdi allaha binlerce kez şükrediyorum.o yüzden hiç düşünme sağlığın ve bebeğin herşeyden önemli doktoruna çok yoruluyorum desen bile sana rapor yazar emin ol.al raporunu dinlen biraz bence.sen bari benim yaptığım hatayı yapma canım.
Merhaba arkadaşlar,
Canım al iznini otur evinde bebeğini iyice besle, kendini dinle ve dinlen herkesin de dediği gibi kimse kimseyi düşünmüyor ki sen onları düşünesin. Emin ol sizin başınıza birşey gelse sizi düşünmeden kapının önüne koyuverirler neye uğradığınızı şaşırırsınız. Alın raporunuzu 2 hafta da siz dinlenin :)
bende öyle dedim aynen başıma geldi biliyorsunuz pat diye attılar iştn bilseydim 40 gün alırdım rapor
hiç tereddüt etmeden al raporunu Allah biliyor senin niyetini yazık canına,bende bikçgün önce kızımı uyuttuktn sonra çok ağladım,çok yoruldum çünkü bende özeldeyim müşavirim ve çokk yoğunum,ağlamaktan başka bişi gelmedi elimdenMerhaba arkadaşlar,
ayni bnde oyleyim hatta ay hic bisi yemedim bile dedigim oluo onlada oturup yiommmdr haftada 250 gr al dedi ben öğün başı alıyorum vallabiri bana dur demeli eşimden gizli yemek yiyorum
gecmis olsun bi tanem neden kaynaklanmis bu peki...dogum pozisyonuna mi girmis yoksa asami kaymis...dinlen hayatim yaaaa uzat ayaklarini aaa ;(((((slm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?