2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende öyle dedim aynen başıma geldi biliyorsunuz pat diye attılar iştn bilseydim 40 gün alırdım rapor

oferta senin sürecini çok yakından takip etmiştim.hatta yazarkende aklımdan geçtin.
çok teşekkür ederim herkese cevpalrınızdan dolayı.dönüşte karşılaşacağım suratlardan,yapılacak baskıları düşündüğümden yapamıyorum bunu.
ama yapıcam bebeğimi düşündüğümden.allahım kimsenin hakkına girmem inşallah.
destekleriniz için çok teşekkür ederim.

paylasmak istedim hamile kaldigim dan bu yana duzenli olarak ihlamur tarcin zencefil hepsi kabuklu kuru elma ayva yapip bi caydanlik iciorum 2 kupa aksamlari gunduz yada yatarkende portakal greyfurt limon mandalin sikip iciorum belki yuzde yuz deil ama hastaliklara karsi bedenimi guclu tttugunu dusunuorummm cok agir hasta olmadim sizlerede tawsiye ederim ))))))) bi de bu bebisin suyu normal falan dio ya dr bu suyu bizim ictigim sudan mi elde edio vucud yoksa bebek plesanta falan oralarda kendi? olusan bisi mi

Kızlar isim konusunda bana yardımcı olun lütfen yiğit ayaz düşünüyorum oğlumun ismini sizce nasıl yada sizin önere bileceğiniz erkek isimleri varmı

hiç düşünme isterse surat yapsınlar senden ve bebeğinden asla önemli değil.kimseninde hakkına girmiyorsun yalanda söylemene gerek yok kendi doktoruna durumu anlat çok yoruluyorum de zaten kendilğinden verecektir raporu bırak teşhisi doktorun koysun raporda iş yerinede öyle bildirirsin canım.

Okudum canım Allah sağlıklı evlatlar versin

Kızlar isim konusunda bana yardımcı olun lütfen yiğit ayaz düşünüyorum oğlumun ismini sizce nasıl yada sizin önere bileceğiniz erkek isimleri varmı

eğer ikisini beraber söylemek zor olmayacaksa isimler güzel
biz de eğer erkek olsaydı yiğit ali koyacaktık, ali kayınpederimin adı :)

bu yaşadıgın stresten dolayı bebeğine ve kendine yeterli ilgili ve alakayı gösteremiyorsun eğer bence de rapor almalısın
sonuçta hamilesin önce sen ve bebeğin gelmeli iş bir yere kadar
zaten bu durumu kime anlatsan seni suçlamaz arkadaşım için rahat olsun
hem hangi patron çalışanını düşünüyor ki

tatlim bi de soyisim eklenince uzun olmucak mi eger gonlunuze yatiosa cok guzel isimler birlesikte tek tekte

Son düzenleme:
6:canım Allah yardımcın olsun 3 ay kaldı idare edersin yat sende bebişler için napalım

canım, benim kuzenimin kızının adı da armin :))
benim kızım olsaydı eğer öykü koyacaktım ama bizimki erkek çıktı :)) ikinciyi düşünür ve kız olursa o zaman artık koyarım

canım aç karnına git hatta su bile içme.

Randevum 16 da ama
:44:

Ah ki ne ah. Seninde mi kpss ile ilgili bi durumun var canım?

canim bnce sana ufak bi tawsiye eger drun bnim gibi uzaktasa bi kerede halletmek icin ara de seker tahlili yapcaksaniz sabah ac gelim die yoksa yine cagircak

Tavsiyen için sağol canım.. Şekerden hiç bahsetmeyince dr bizde kafamıza göre eşimde gelebilsin diye 16da randevu aldık. Eğer şeker yüklemesi yapcaz derse ertesi gün filan erken gidebiliriz yakında dr çok şükür canım..

Allah kolaylık versin cnm inş hayırlısı ile gönlüne göre olur herşey

Amin sağol canım..

canım, benim kuzenimin kızının adı da armin :))
benim kızım olsaydı eğer öykü koyacaktım ama bizimki erkek çıktı :)) ikinciyi düşünür ve kız olursa o zaman artık koyarım

Kime sorsam öykü çok guzel hiç düşünme diyor ama ben Armin i de çok beğeniyorum. Kiz cocukları icin de kullananlar var yani, icimi rahatlattin : )
Öykü yü birkaç hafta once dogum yapan bir yakınınız da koydu o yüzden aslında kafam karıştı benim, aynısı olmasa mı acaba dedim. Bakalım son durum ne olacak : ))

En iyisini yapmışsın icine sinen bir isim olunca kurcalamayacaksin zaten. Yoksa benim gibi kararsızlık yasardin.
Kuzey ismi çok guzel bu arada, sağlıkla doğar inşallah kuzey bebek : )

Selam kizlar nasilsiniz.dun doktor randevum vardi cok sukur bebis cok iyi ama ailede herkes seker hastasi olunca bugun acilen seker yuklemesi yapildi 2 hafta sonra yapacakti normalde.tam kan, tam idrar ve seker yukkemesi yaptim cok sukur hersey iyi cikti.geriye baska tahlil kalmadi heralde degilmi

bence erkek adı gibi değil. o i harfi ismi yumuşatmış:) ikiside çok güzel adıyla yaşasın ben armin i dah açok beğendim:)

Teşekkür ederim Canım. Ben de bu ismi çok seviyorum : ) bakalım son kararımız ne olacak. Bu gidişle ben minigim dogana kadar kararsız kalicam gibi gerçi : D

Selam KIZLAR bugün kontrolümüz vardı şekerlerin çok yüksek çıkmamış dedi doktor bende ben yiyorum ama dedim karbonhidrat tüketiyorum dedim 2 haftada kilo almadım diyordum ya 1.5 kilo almışım Dr çok almışsınız dedi :) biraz daha dikkat et dedi bebişim 25+3 te 820gr 33 cm gelişimi haftası ile uyumluymuş çok şükür biliyorsunuz şeker Hastalığı'nda iri bebek riski var oyüzden bu önemli benim için. 28. Haftada tekrar çağırdı kontrole bebişim çok tatlı artık usg de iskelet gibi görünmüyor yüzü toplamış sanki bide gülüyordu el salladı yavru kuşum bana. Ay şimdiden özledim :)

sorma canım ya bende bir bankada çalışıyorum. ama gerçekten insanlar senin özel durumun vs dese de hiç de öyle davranmıyorlar. şubede bireysel satışta tek bendin. şimdi yeni birini verdiler ama haftada 2-3 kez kurum ziyaretine gönderdiler. eksik evrak diye 2 sefer tapuya gittim. şimdi biri izin aldı geçirdiler gişeye. 1 hafta gişede olucam. o pis paraların içinde çalışıyorum. akşamları da 7 den önce çıkamıyorum eve varmam 8 i buluyor. sonra yemek yedim derken ertesi güne yemek bile yapamıyorum. ya annem gönderiyor ya da hsonu yapıyorum anca 2 gün idare ediyor o da. sonraki günler zorla kolay birşeyler yapmaya çalışıyorum. o yüzden akşamları güzel beslenemiyorum. sabah ve öğle yemeklerine yükleniyorum bende. allahtan oğluşumun gelişimi iyi şimdilik. inşallah böyle devam eder sonuna kadar hepimizin

Yiğit de Ayaz da çok guzel isimler. Ben bir de Uras ismini çok beğeniyorum.
Yiğit ismindeki tüm öğrencilerim çok başarılı ve sevimli cocuklardir bu arada : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…