bende öyle dedim aynen başıma geldi biliyorsunuz pat diye attılar iştn bilseydim 40 gün alırdım rapor
oferta senin sürecini çok yakından takip etmiştim.hatta yazarkende aklımdan geçtin.
çok teşekkür ederim herkese cevpalrınızdan dolayı.dönüşte karşılaşacağım suratlardan,yapılacak baskıları düşündüğümden yapamıyorum bunu.
ama yapıcam bebeğimi düşündüğümden.allahım kimsenin hakkına girmem inşallah.
destekleriniz için çok teşekkür ederim.
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
Kızlar isim konusunda bana yardımcı olun lütfen yiğit ayaz düşünüyorum oğlumun ismini sizce nasıl yada sizin önere bileceğiniz erkek isimleri varmı
Merhaba arkadaşlar,
size bir konuda itirafda bulunucam
malumunuz çalışan bir gebeyim.özel bir bankada çalışıyorum.oldukça yoğun bir tempodayız.dışarıdan da şahit olmuşsunuzdur.
her sabah 7 de başlayan koşturmacam akşam 8 de bitiyor.ilk hamileliğim vucumda birçok şeyi yadırgıyorum.sıfır enerji ile gün bitiryorum.düzenli beslenemiyorum,yoğunluktan 2 bardak su içtiysem mutlu oluyorum.çok fazla bayan çalışan bir yerdeyim tuvalet sırasında çatlamak üzereyken yer bulabiliyorum.anlayışsız insanların arasında geçiyor hamileiğim.istanbulda uzun süren trafik de cabası.eve gel yemek yap,topla yerleştir derken çok yoruluyorum.
iş yerine kanamam oldu diyerek rapor almayı düşünüyorum.2 hafta.başka türlü grip di ağrım vardı vs böyle şeyleri kabul etmiyorlar.
stresden ölücem.Allah da biliyor kendimi çok sorumşu hissediyorum.ama başka çarem kalmadı.nasıl olsa 2 ay sonra çalışabili rraporundan dolayı çalışmaya mecbur kalıcam bari bu hakkımı kullanayım.
bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.onun üzerinden gitmek istemiyorum.ama çok mecburum
eğer ikisini beraber söylemek zor olmayacaksa isimler güzel
biz de eğer erkek olsaydı yiğit ali koyacaktık, ali kayınpederimin adı :)
Kızlar isim konusunda bana yardımcı olun lütfen yiğit ayaz düşünüyorum oğlumun ismini sizce nasıl yada sizin önere bileceğiniz erkek isimleri varmı
slm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
dr 9.ayını tamamlamaya bak yat dedi:26:
dua edin olur mu çok üzüldüm.evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza alalım insallah
kızlar nolur bana yardım edin, isim konusunda acayip kararsızım. eşim bana bıraktı ama onun da beğenmesi için soruyorum tabi. güzel buldukları ÖYKÜ (bir yakınımız benden önce bu ismi koydu ama) , ÖZGÜ ve ARMİN arasında kaldım sanırım son olarak. :44:
ARMİN isminin söylenişi ve anlamı çok hoşuma gidiyor (özgürlük yanlısı, barış yanlısı demek) ama bazı yerlerde erkek ismi olarak geçiyor, bazılarında unisex. sizde ARMİN çok mu erkek adı çağrıştırıyor?
önerilerinize ihtiyacım var :44:
canım aç karnına git hatta su bile içme.
Ah kpss ah...
canim bnce sana ufak bi tawsiye eger drun bnim gibi uzaktasa bi kerede halletmek icin ara de seker tahlili yapcaksaniz sabah ac gelim die yoksa yine cagircak
Allah kolaylık versin cnm inş hayırlısı ile gönlüne göre olur herşey
canım, benim kuzenimin kızının adı da armin :))
benim kızım olsaydı eğer öykü koyacaktım ama bizimki erkek çıktı :)) ikinciyi düşünür ve kız olursa o zaman artık koyarım
evet çok zor bizde zor karar verdik, baya bi isim araştırmasına girdim, artık babasıda bende ortak noktada buluşunca başka isim bakmıyorum kafam karışmasın diye, Kuzey olacak Allah'ın izniyle oğlumuzun adı
bence erkek adı gibi değil. o i harfi ismi yumuşatmış:) ikiside çok güzel adıyla yaşasın ben armin i dah açok beğendim:)
Merhaba arkadaşlar,
size bir konuda itirafda bulunucam
malumunuz çalışan bir gebeyim.özel bir bankada çalışıyorum.oldukça yoğun bir tempodayız.dışarıdan da şahit olmuşsunuzdur.
her sabah 7 de başlayan koşturmacam akşam 8 de bitiyor.ilk hamileliğim vucumda birçok şeyi yadırgıyorum.sıfır enerji ile gün bitiryorum.düzenli beslenemiyorum,yoğunluktan 2 bardak su içtiysem mutlu oluyorum.çok fazla bayan çalışan bir yerdeyim tuvalet sırasında çatlamak üzereyken yer bulabiliyorum.anlayışsız insanların arasında geçiyor hamileiğim.istanbulda uzun süren trafik de cabası.eve gel yemek yap,topla yerleştir derken çok yoruluyorum.
iş yerine kanamam oldu diyerek rapor almayı düşünüyorum.2 hafta.başka türlü grip di ağrım vardı vs böyle şeyleri kabul etmiyorlar.
stresden ölücem.Allah da biliyor kendimi çok sorumşu hissediyorum.ama başka çarem kalmadı.nasıl olsa 2 ay sonra çalışabili rraporundan dolayı çalışmaya mecbur kalıcam bari bu hakkımı kullanayım.
bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.onun üzerinden gitmek istemiyorum.ama çok mecburum
Evet bayağı uzun olacak :) kuzey de olabilir kuzey kahraman çok uyumlu geliyor banatatlim bi de soyisim eklenince uzun olmucak mi eger gonlunuze yatiosa cok guzel isimler birlesikte tek tekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?