2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

İnşallah sorunsuz atlarsın canım su seker olayını. Ben daha seker yüklemesi yaptırmadım, inşallah iyi cikar bakalım.
Benim kızım da bana el sallasın artık ya

Bende isteyerek hamile kaldım arkadaşım ikisini beraber büyütürüm diye ama kendimide hamile gibi görmüyorum ((
Okudum inşallah Allah nasip eder

İnşallah sorunsuz atlarsın canım su seker olayını. Ben daha seker yüklemesi yaptırmadım, inşallah iyi cikar bakalım.
Benim kızım da bana el sallasın artık ya

slm cnm doğum tarihimiz aynı hatta bebeğimizin hafta ve günü bile aynı ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım detaylıyıda girmedim sen girdin mi

ay ne güzel, maşaallah haftasıylada uyumlu bebeşin, Sonuna kadar böyle gitsin inşaallah.

geçmiş olsun canım, yatman gerekiyorsa yat tabi, zaten az kaldı, bi 38. haftaları görebilsek ne iyi olur.

ay ne güzel, maşaallah haftasıylada uyumlu bebeşin, Sonuna kadar böyle gitsin inşaallah.

geçmiş olsun canım, yatman gerekiyorsa yat tabi, zaten az kaldı, bi 38. haftaları görebilsek ne iyi olur.

Âmin canım hepimizin bebişleri inşallah

sağolasın canım, bende bilmiyordum bunu, hemde yükleme yapılmadan birgün önce okadar portakal,
üstüne akşam yemeğinde patates... ben mide bulantısı ve ekşimeden çok çektim, yavaş yavaş yemeğe başladığım zamanlarda en çok portakalı sevmiştim, bu sevgiyle yeri geldi aç karnımı bile portakallla doyurdum midemden dolayı (

dünden beri telefonda olsun
yüzyüze olsun herkese anlattım başıma geleni ve herkes aynı şeyi diyor, PORTAKALDAN DOLAYI.
herkes de şaşırıyor nasıl yiyebildin diye bende bilmiyorum nasıl yiyordum
neyseki birgünde alıştım portakal yiyememe fikrine

öyle deme kendine, ama herzaman kendini dusun. ben ne zaman başkalarını, başkalarının haklarını savunsam anında kim için uğraştıysam ondan sıkı bir kazık yedim bu hatayı da en az 3 kere yaptım. ama artık dunya yıkılsa ben ve ailemden sonra gelir herkes. o yuzden insan dusunceli, yahut adil olmaya çalıştığında hep cezalandırılıyor nasıl olsa... hiç uzme kendini, duzen bu...

anladım canım, sağol bilgi için. sen dün 130 un altında yazınca bugün tok iken ölçtüm merakımdan, 84 çıktı, birgünde bukadar düşmez herhalde, sanırım yanlış ölçtüm yarın eczaneye gidip tekrar soracağım nasıl kullanıldığını.

yemek konusunda bende mutsuzum, ne yapacağımı bulamıyorum, et kıyma yiyemiyorum hala tiksintiden.

fikir veririz artık yemekler konusunda birbirimize,

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR BUGÜN ŞEKER YÜKLEMEMİZ OLDU SONUÇLARI HENÜZ ALMADIK AMA IYKKKK ACAİPTİ 12 kadar aç kaldım. Bebegım çok tatlı olmuş kuzucugum onu görmek bana acayip huzur verdi.

Kızlar babamlada konuştum oğluşumun adı yiğit Aras olarak konuldu:)

uras aras bu isimleri çok severim ben. zeka küpü çok tatlı bir oğlun olacak bak görürsün. ben isimlerin insanlar üzerindeki etkisine inanıyorum
gözün aydın bu arada, bir kararsızlıktan daha kurtuldun, ben tam bir kararsızlık abidesiyim. isim konusunda, park yatak mı beşik mi? park ytaksa hangi marka, bebek arabası nasıl olmalı vs.. offffff

slm cnm doğum tarihimiz aynı hatta bebeğimizin hafta ve günü bile aynı ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım detaylıyıda girmedim sen girdin mi

şeker yüklemesini şubat 6-7 gibi yaptırcam canım. detaylıya geçen hafta bugün girmiştim. herşey yolunda şükür. benim tek sorunum fazla kilo almış olmam :44:
umarım şeker yüksek çıkmaz, ondan korkuyorum hele de fazla kilo aldığım için :44:

Çok sağol canım tşkr ederim ben beşik düşünüyorum şöyle üç dört yaşına kadar yatabilsin birde dolap alıcam istikbal ve çileğe bir bakacam park yatak hakkındada güzel yorumlar okudum aslında ama ben beşik düşünüyorum

Aynen canım bende sebze fazla yiyemiyorum

benim kadar portakal yiyen yoktur herhalde günde 3 bardak su bardağı portakal suyu içiyordum. bir oturmada 7-8 mandalina yiyordum benim şekerim 136 çıktı. bende korkuyordum şeker fırlıyacak diye ama olmadı şükür.

yatak odam 3-4 yaşına kadar yatabileceği bir beşiği alacak kadar büyük değil, ilk amanlar ayrı bir odada da olmuyor dedi etrafımdaki herkes. ben de en iyisi ayrı odada yatana kadar park yatak alalaım diye düşündüm. sanırım öyle yapıcam. umarım memnun kalırız sen de ben de : ))

Okudum canım, RAbbim bütün bebek isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…