Selam KIZLAR bugün kontrolümüz vardı şekerlerin çok yüksek çıkmamış dedi doktor bende ben yiyorum ama dedim karbonhidrat tüketiyorum dedim 2 haftada kilo almadım diyordum ya 1.5 kilo almışımDr çok almışsınız dedi :) biraz daha dikkat et dedi bebişim 25+3 te 820gr 33 cm gelişimi haftası ile uyumluymuş çok şükür biliyorsunuz şeker Hastalığı'nda iri bebek riski var oyüzden bu önemli benim için. 28. Haftada tekrar çağırdı kontrole bebişim çok tatlı artık usg de iskelet gibi görünmüyor yüzü toplamış sanki bide gülüyordu el salladı yavru kuşum bana. Ay şimdiden özledim :)
Yiğit de Ayaz da çok guzel isimler. Ben bir de Uras ismini çok beğeniyorum.
Yiğit ismindeki tüm öğrencilerim çok başarılı ve sevimli cocuklardir bu arada : ))
Bende isteyerek hamile kaldım arkadaşım ikisini beraber büyütürüm diye ama kendimide hamile gibi görmüyorumBenimde 2. Ama hic unutmuyorum hamile oldugumu kizimi kucagima falan alip tasimiyorum otururken elbette aliyorum kucagima onun disinda alisveris meragi yok bende bi kundak battaniye bide hastane cikisi aldim hep buyuk kizima biseyler aliyorum :) besik almam lazim buyuk kizima ranza bakaken buluyorum kendimi mesela. Halbuki cok uzun ugraslarla ve isteyerek hamile kaldim niye boyle bende anlamiyorum.
Okudum inşallah Allah nasip ederkızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
canım yanlız değilsin bende aynı durumdayım.benim oğlumda 4 yaşında ve 16 kilo bende hep kaldırıyorum uğraşıyorum çok anneci çünkü bütün gün beni görmeyince akşam hep benimle olmak istiyor.hatta bu ağır kaldırmalar sebebiyle kaç kere hastanelik oldum ben.aynı suçluluk bendede var hatta bu sabahta yazmıştım bebeğe oda yapacaktım vazgeçtim büyük oğluma arabalı oda almaya karar verdim bebeğede oğlumun eski odasını vereceğim gerçi beşiği vermiştik bir daha bebek düşünmediğimiz için ama.yeni bir beşik alacağım sadece diğer kısımlarını kullanacağım.sevgi konusunda bende endişeliyim ama sanırım doğunca öyle olmaz.bende akşamları oğlumu yatırırken çok fena oluyorum çok küçük sanki yeni bir bebekle onun hayatından çocukluğunu çalıyormuşum gibi garip bir duygu yaşıyorum.biliyorum saçma ama bende vijdan azabı duyuyorum.benimki daha çok büyük oğlum için endişe.bebek nasılsa kendine baktırır diye düşünüyorum.aradaki dengeyi koruyamazsam ne yaparım bilmiyorum.çünkü eşim öyle çocuğu oyalasın yada büyüğü alsın gezdirsin filan asla yapmaz.evden çıkmasında adam ne olursa olsun.ben şimdi bile oğlumu bu halde sinemaya tiyatroya götürürüm adam karnın burnunda bende geleyim demez.o yüzden yüküm iki kat olacak bu defa .inşallah yavrularıma layıkıyla bakabilirim.
Allah yardımcın olsun eşinin yardım etmemesi zor benim eşimde kızım doğduğu zaman hiç ilgilenmiyordu ben cahilim ilk bebeğim çok zorlandım ama kızım 1 yaşına geldi eşime bir haller oldu okadar ilgiliki şaştım kaldım küçüktü diye korkuyordum diyor şimdi. Ben kendimi karnımdaki bebeğime karşıda çok suçlu hissediyorum sanki bir tek ben değil hiç kimse sevmiyormuş gibi geliyor hatta kayınvalideme söyledim kimse sevmiyor diye oda olur mu öyle şey ablası var diye oyalanıyoruz ondan dedi yüzünü görelim ikiside aynı olucak diyor inşallah sıkıntı yaşamam yaşamayız canım
İnşallah sorunsuz atlarsın canım su seker olayını. Ben daha seker yüklemesi yaptırmadım, inşallah iyi cikar bakalım.
Benim kızım da bana el sallasın artık ya
Selam KIZLAR bugün kontrolümüz vardı şekerlerin çok yüksek çıkmamış dedi doktor bende ben yiyorum ama dedim karbonhidrat tüketiyorum dedim 2 haftada kilo almadım diyordum ya 1.5 kilo almışımDr çok almışsınız dedi :) biraz daha dikkat et dedi bebişim 25+3 te 820gr 33 cm gelişimi haftası ile uyumluymuş çok şükür biliyorsunuz şeker Hastalığı'nda iri bebek riski var oyüzden bu önemli benim için. 28. Haftada tekrar çağırdı kontrole bebişim çok tatlı artık usg de iskelet gibi görünmüyor yüzü toplamış sanki bide gülüyordu el salladı yavru kuşum bana. Ay şimdiden özledim :)
slm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
dr 9.ayını tamamlamaya bak yat dedi:26:
dua edin olur mu çok üzüldüm.evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza alalım insallah
ay ne güzel, maşaallah haftasıylada uyumlu bebeşin, Sonuna kadar böyle gitsin inşaallah.
geçmiş olsun canım, yatman gerekiyorsa yat tabi, zaten az kaldı, bi 38. haftaları görebilsek ne iyi olur.
canım benim 10-12 portakal demek şekerinin fırlaması demek.nasıl okadar yiyebildin.ALLAH yardımcın olsun.bi süre dikkat et bakalım belki düzelir durumun.ama şekerini tetikleyen diğer yediklerini bilmiyorum portakalı çok tüketmen olmuş.ben 1 tane yiyorum,çok çookk canım isterseki nadirdir2 tane o da hemen kalkar üstüne eevde turlarım.çünkü aşırı gazda yapıyor.rahatsız oluyorum.tekrar geçmiş olsun
Canım ben de bebeğin eşi aşağıda diye zorunlu olarak rapor aldım geldim herkeste 5 karış surat neymiş rapor almışım, ben geldim bir arkadaşım izne gitti diğer arkadaşla başbaşa kaldım ve nasıl hasta oldum sana anlatamam kadını bırakıp gitmek istemedim ki sırf yalnız kalmasın diye, bir hafta sonra kendisi hasta oldu ve beni bu halde bırakıp eve gitti hem de 2 gün. Şimdi sen ne dersin yani bu insanlara acımak ancak benim gibi bir salağa yakışır zaten.
Bende artık meyve yiyemiyorum Dr ara öğünlerde bir tane dedi açlık 90 altında çıkması lazım canım 1 saat sonra ölçtğün tokluk 130 altında olmalı. Ben 2 saat sonra ölçmüyorum çünkü o pek etkili olmuyor bence ara öğün saatin gelmiş oluyor. Açlık mı tokluk mu kafam karışıyor oyüzden. Birbirimize artık yapacağımız yemekler konusunda danışırız ben yapacak yemek bulamıyorum
Kızlar babamlada konuştum oğluşumun adı yiğit Aras olarak konuldu:)
slm cnm doğum tarihimiz aynı hatta bebeğimizin hafta ve günü bile aynıben daha şeker yüklemesi yaptırmadım detaylıyıda girmedim sen girdin mi
Çok sağol canım tşkr ederim ben beşik düşünüyorum şöyle üç dört yaşına kadar yatabilsin birde dolap alıcam istikbal ve çileğe bir bakacam park yatak hakkındada güzel yorumlar okudum aslında ama ben beşik düşünüyorumuras aras bu isimleri çok severim ben. zeka küpü çok tatlı bir oğlun olacak bak görürsün. ben isimlerin insanlar üzerindeki etkisine inanıyorum
gözün aydın bu arada, bir kararsızlıktan daha kurtuldun, ben tam bir kararsızlık abidesiyim. isim konusunda, park yatak mı beşik mi? park ytaksa hangi marka, bebek arabası nasıl olmalı vs.. offffff
anladım canım, sağol bilgi için. sen dün 130 un altında yazınca bugün tok iken ölçtüm merakımdan, 84 çıktı, birgünde bukadar düşmez herhalde, sanırım yanlış ölçtüm yarın eczaneye gidip tekrar soracağım nasıl kullanıldığını.
yemek konusunda bende mutsuzum, ne yapacağımı bulamıyorum, et kıyma yiyemiyorum hala tiksintiden.
fikir veririz artık yemekler konusunda birbirimize,
sağolasın canım, bende bilmiyordum bunu, hemde yükleme yapılmadan birgün önce okadar portakal,
üstüne akşam yemeğinde patates... ben mide bulantısı ve ekşimeden çok çektim, yavaş yavaş yemeğe başladığım zamanlarda en çok portakalı sevmiştim, bu sevgiyle yeri geldi aç karnımı bile portakallla doyurdum midemden dolayı(
dünden beri telefonda olsun
yüzyüze olsun herkese anlattım başıma geleni ve herkes aynı şeyi diyor, PORTAKALDAN DOLAYI.
herkes de şaşırıyor nasıl yiyebildin diyebende bilmiyorum nasıl yiyordum
neyseki birgünde alıştım portakal yiyememe fikrine
Çok sağol canım tşkr ederim ben beşik düşünüyorum şöyle üç dört yaşına kadar yatabilsin birde dolap alıcam istikbal ve çileğe bir bakacam park yatak hakkındada güzel yorumlar okudum aslında ama ben beşik düşünüyorum
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?