yatak odam 3-4 yaşına kadar yatabileceği bir beşiği alacak kadar büyük değil, ilk amanlar ayrı bir odada da olmuyor dedi etrafımdaki herkes. ben de en iyisi ayrı odada yatana kadar park yatak alalaım diye düşündüm. sanırım öyle yapıcam. umarım memnun kalırız sen de ben de : ))
kontrolümüz vardı çok şükür sorunsuz geldik.haftaya 75 gr şeker yüklemesi yapılacak.eleviti kestik demir ilacı başladı onuda ben ısrar ettim çok kilo alıyorum dedim.bebek haftasıyla uyumlu herşey yolunda 580 gr olmuş bu arada.
Kızlar babamlada konuştum oğluşumun adı yiğit Aras olarak konuldu:)
hayırlı uğurlu olsun miniğinin adı:)
Çok tşkr ederim canım :)hayırlı uğurlu olsun miniğinin adı:)
benim kadar portakal yiyen yoktur herhalde günde 3 bardak su bardağı portakal suyu içiyordum. bir oturmada 7-8 mandalina yiyordum benim şekerim 136 çıktı. bende korkuyordum şeker fırlıyacak diye ama olmadı şükür.
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
Ahahah ay ne güldüm yaaselam kizlar saate bakin yaaa millet gezmeege gidio calisanlar gunu yariladi falan totomi kaldiramiom 2 gundur ustunuze saglik bnm yine migren ataklarim basladi akintim kasintim bide migren degmeyin keyfime ühukaldirdim popomu da kizima badiler bakim bari dedim netten bu butikbebe yi bildiniz mi hic alan war mi guwenilir mi gayet mantikli fiyatlar da onun icin bi danisaim haber edeim sizlerede dedim.....napicaz biz kizlar ya her gecen gun zorlanioz daha da catlagimizdan agrimiza cogaldikca cogalio ve ilgimi ceken hepimizin bi sekilde bazi nedenlerden cokta ailemizden destek almioz hani bi elleri bizde degil ayni kaderdeniz bi sekilde (((( yine allaha sukur en kotu gunumiz bole olsunn onlari bebislerimizi yani odalarinda uyurken seyredince herseyi unutucaz ama simdilik. hep bir agizdan kizlar hadi UYUTMUYOR BU YASANANLAR AKSAM OLUNCA ......................
Ben de okudum allah kabul etsinkızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
Armin bana gayet kız ismi gibi geldi erkeğe yakistirsmadimkızlar nolur bana yardım edin, isim konusunda acayip kararsızım. eşim bana bıraktı ama onun da beğenmesi için soruyorum tabi. güzel buldukları ÖYKÜ (bir yakınımız benden önce bu ismi koydu ama) , ÖZGÜ ve ARMİN arasında kaldım sanırım son olarak. :44:
ARMİN isminin söylenişi ve anlamı çok hoşuma gidiyor (özgürlük yanlısı, barış yanlısı demek) ama bazı yerlerde erkek ismi olarak geçiyor, bazılarında unisex. sizde ARMİN çok mu erkek adı çağrıştırıyor?
önerilerinize ihtiyacım var :44:
Aman dikkat et allah hepimize zamanında dogurmadi nasip etsinslm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
dr 9.ayını tamamlamaya bak yat dedi:26:
dua edin olur mu çok üzüldüm.evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Canim dr una söyle durumu o rapor yazar gerekçeyi de kendisi gösterir sen de yalan söylemiş olmazsınMerhaba arkadaşlar,
size bir konuda itirafda bulunucam
malumunuz çalışan bir gebeyim.özel bir bankada çalışıyorum.oldukça yoğun bir tempodayız.dışarıdan da şahit olmuşsunuzdur.
her sabah 7 de başlayan koşturmacam akşam 8 de bitiyor.ilk hamileliğim vucumda birçok şeyi yadırgıyorum.sıfır enerji ile gün bitiryorum.düzenli beslenemiyorum,yoğunluktan 2 bardak su içtiysem mutlu oluyorum.çok fazla bayan çalışan bir yerdeyim tuvalet sırasında çatlamak üzereyken yer bulabiliyorum.anlayışsız insanların arasında geçiyor hamileiğim.istanbulda uzun süren trafik de cabası.eve gel yemek yap,topla yerleştir derken çok yoruluyorum.
iş yerine kanamam oldu diyerek rapor almayı düşünüyorum.2 hafta.başka türlü grip di ağrım vardı vs böyle şeyleri kabul etmiyorlar.
stresden ölücem.Allah da biliyor kendimi çok sorumşu hissediyorum.ama başka çarem kalmadı.nasıl olsa 2 ay sonra çalışabili rraporundan dolayı çalışmaya mecbur kalıcam bari bu hakkımı kullanayım.
bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.onun üzerinden gitmek istemiyorum.ama çok mecburum
Ikısı de guzel ama tek tekKızlar isim konusunda bana yardımcı olun lütfen yiğit ayaz düşünüyorum oğlumun ismini sizce nasıl yada sizin önere bileceğiniz erkek isimleri varmı
Formasyon alabilmek çalışan bir öğretmenim canım bi alsam ben de başlayacağım insallah
Randevum 16 da ama :44:
Ah ki ne ah. Seninde mi kpss ile ilgili bi durumun var canım?
Tavsiyen için sağol canım.. Şekerden hiç bahsetmeyince dr bizde kafamıza göre eşimde gelebilsin diye 16da randevu aldık. Eğer şeker yüklemesi yapcaz derse ertesi gün filan erken gidebiliriz yakında dr çok şükür canım..
Amin sağol canım..
20. Hafta dolaylarında sırt üstü yatarken hissettim ilk elimde ama eşim hala hissedemedi ama tamamen onun beceriksiz ligi zira karnım oynuyor resmenkızlar ilk ne zaman bebişinizi dışardan hissttiniz ve babanız ne zaman hissetti
Oh maşallah kuyuya ben de ilaçlarımı bi düzenli kullanabilmek çok iyi olacakkontrolümüz vardı çok şükür sorunsuz geldik.haftaya 75 gr şeker yüklemesi yapılacak.eleviti kestik demir ilacı başladı onuda ben ısrar ettim çok kilo alıyorum dedim.bebek haftasıyla uyumlu herşey yolunda 580 gr olmuş bu arada.
Yarin son is gunum somestre girecegim.mudur ogrenciler bolumesin 2. Donem icin rapor al dedi.artik ev hanimi oluyorum. :) tek sikintim top gibi yuvarlanmam.8 kg aldim
kontrolümüz vardı çok şükür sorunsuz geldik.haftaya 75 gr şeker yüklemesi yapılacak.eleviti kestik demir ilacı başladı onuda ben ısrar ettim çok kilo alıyorum dedim.bebek haftasıyla uyumlu herşey yolunda 580 gr olmuş bu arada.
canım yanlız değilsin bende aynı durumdayım.benim oğlumda 4 yaşında ve 16 kilo bende hep kaldırıyorum uğraşıyorum çok anneci çünkü bütün gün beni görmeyince akşam hep benimle olmak istiyor.hatta bu ağır kaldırmalar sebebiyle kaç kere hastanelik oldum ben.aynı suçluluk bendede var hatta bu sabahta yazmıştım bebeğe oda yapacaktım vazgeçtim büyük oğluma arabalı oda almaya karar verdim bebeğede oğlumun eski odasını vereceğim gerçi beşiği vermiştik bir daha bebek düşünmediğimiz için ama.yeni bir beşik alacağım sadece diğer kısımlarını kullanacağım.sevgi konusunda bende endişeliyim ama sanırım doğunca öyle olmaz.bende akşamları oğlumu yatırırken çok fena oluyorum çok küçük sanki yeni bir bebekle onun hayatından çocukluğunu çalıyormuşum gibi garip bir duygu yaşıyorum.biliyorum saçma ama bende vijdan azabı duyuyorum.benimki daha çok büyük oğlum için endişe.bebek nasılsa kendine baktırır diye düşünüyorum.aradaki dengeyi koruyamazsam ne yaparım bilmiyorum.çünkü eşim öyle çocuğu oyalasın yada büyüğü alsın gezdirsin filan asla yapmaz.evden çıkmasında adam ne olursa olsun.ben şimdi bile oğlumu bu halde sinemaya tiyatroya götürürüm adam karnın burnunda bende geleyim demez.o yüzden yüküm iki kat olacak bu defa .inşallah yavrularıma layıkıyla bakabilirim.
canım koptum son yazdığına işte çok güldüm
Allah yardımcın olsun,inşallah zamanını bekler minik..Söylemesi kolay ama çok üzülmemeye çalışslm kızlar.biraz önce dr dan geldim.bebegim kasıklara inmiş:26:
dr 9.ayını tamamlamaya bak yat dedi:26:
dua edin olur mu çok üzüldüm.evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Çok üzüldüm..Yslan bile söylemene gerek kalmadan sadece rsporunu götürsen..Doktor yardımcı olacaktır zaten..Senin kendini iyi hissetmen,sağlıkla bebeğini kucağını alman insanların ne düşündüğünden çok daha önemli..Sen kalbini temiz tut,bebeğin ve kendin için önemli olanı yap gerisi gelir Allahın izniyle..Merhaba arkadaşlar,
size bir konuda itirafda bulunucam
malumunuz çalışan bir gebeyim.özel bir bankada çalışıyorum.oldukça yoğun bir tempodayız.dışarıdan da şahit olmuşsunuzdur.
her sabah 7 de başlayan koşturmacam akşam 8 de bitiyor.ilk hamileliğim vucumda birçok şeyi yadırgıyorum.sıfır enerji ile gün bitiryorum.düzenli beslenemiyorum,yoğunluktan 2 bardak su içtiysem mutlu oluyorum.çok fazla bayan çalışan bir yerdeyim tuvalet sırasında çatlamak üzereyken yer bulabiliyorum.anlayışsız insanların arasında geçiyor hamileiğim.istanbulda uzun süren trafik de cabası.eve gel yemek yap,topla yerleştir derken çok yoruluyorum.
iş yerine kanamam oldu diyerek rapor almayı düşünüyorum.2 hafta.başka türlü grip di ağrım vardı vs böyle şeyleri kabul etmiyorlar.
stresden ölücem.Allah da biliyor kendimi çok sorumşu hissediyorum.ama başka çarem kalmadı.nasıl olsa 2 ay sonra çalışabili rraporundan dolayı çalışmaya mecbur kalıcam bari bu hakkımı kullanayım.
bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.onun üzerinden gitmek istemiyorum.ama çok mecburum
paylasmak istedim hamile kaldigim dan bu yana duzenli olarak ihlamur tarcin zencefil hepsi kabuklu kuru elma ayva yapip bi caydanlik iciorum 2 kupa aksamlari gunduz yada yatarkende portakal greyfurt limon mandalin sikip iciorum belki yuzde yuz deil ama hastaliklara karsi bedenimi guclu tttugunu dusunuorummm cok agir hasta olmadim sizlerede tawsiye ederim))))))) bi de bu bebisin suyu normal falan dio ya dr bu suyu bizim ictigim sudan mi elde edio vucud yoksa bebek plesanta falan oralarda kendi? olusan bisi mi
canim gozun aydin bende 75 lik yaptircam oyle dedi dr ama bana eleviti kesmeden kan ilaci werdi nie kg aldiran banada o demek ki hem cok kg aldin dioo hem nie kesmio zaten kislarrrrr bisi dicem bn bu ka hapini icemiom hic ackirnina denk gelmio gecede uykumdan uyandircak kadar mide yanmasi yapio ;(((( sabahta hormo ilacimin saatini bekliom ühu((
çok teşekkürler canım Rabbim hiç birimize yaşatmasın böyle sıkıntılarGecmis olsun buyuk bi sok ve uzuntu olmustur allah bi daha yasatmadin insallah
ayy benim oğlum olsaydı aras olacaktı. çok seviyorum o ismiKızlar babamlada konuştum oğluşumun adı yiğit Aras olarak konuldu:)
Kızlar babamlada konuştum oğluşumun adı yiğit Aras olarak konuldu:)
canım sabah yataktan kalkmadan ben hem demir hapını hem tiroiti beraber içiyorum. kalkıp hazırlanma kahvaltı diyene kadar 1 saat geçiyo. kahvaltıda portakal suyu sıkıyorum oda emilimini kolaylaştrsın diye oldu bitti. böyle dene istersencanim gozun aydin bende 75 lik yaptircam oyle dedi dr ama bana eleviti kesmeden kan ilaci werdi nie kg aldiran banada o demek ki hem cok kg aldin dioo hem nie kesmio zaten kislarrrrr bisi dicem bn bu ka hapini icemiom hic ackirnina denk gelmio gecede uykumdan uyandircak kadar mide yanmasi yapio ;(((( sabahta hormo ilacimin saatini bekliom ühu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?