2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Benimde yatak odam büyük değil işte o yüzden odama alamıyorum oda yapıcam kendisine bu gidişle inş canım memnun kalırız :)

kontrolümüz vardı çok şükür sorunsuz geldik.haftaya 75 gr şeker yüklemesi yapılacak.eleviti kestik demir ilacı başladı onuda ben ısrar ettim çok kilo alıyorum dedim.bebek haftasıyla uyumlu herşey yolunda 580 gr olmuş bu arada.

gözünaydın. inşallah seker de çıkmaz.

ne güzel, maşaallah sana, dünden beri herkes bana portakalın şekeri yükslteceğini söylüyor.

çok şanslısın sana hiç etkisi olmamış, inş. bundan sonrada olmaz

Yarin son is gunum somestre girecegim.mudur ogrenciler bolumesin 2. Donem icin rapor al dedi.artik ev hanimi oluyorum. :) tek sikintim top gibi yuvarlanmam.8 kg aldim

okudum canim..........

Ahahah ay ne güldüm yaa
Ben de okudum allah kabul etsin
Armin bana gayet kız ismi gibi geldi erkeğe yakistirsmadim
Aman dikkat et allah hepimize zamanında dogurmadi nasip etsin
Canim dr una söyle durumu o rapor yazar gerekçeyi de kendisi gösterir sen de yalan söylemiş olmazsın
Kızlar isim konusunda bana yardımcı olun lütfen yiğit ayaz düşünüyorum oğlumun ismini sizce nasıl yada sizin önere bileceğiniz erkek isimleri varmı
Ikısı de guzel ama tek tek
Formasyon alabilmek çalışan bir öğretmenim canım bi alsam ben de başlayacağım insallah
kızlar ilk ne zaman bebişinizi dışardan hissttiniz ve babanız ne zaman hissetti
20. Hafta dolaylarında sırt üstü yatarken hissettim ilk elimde ama eşim hala hissedemedi ama tamamen onun beceriksiz ligi zira karnım oynuyor resmen
Oh maşallah kuyuya ben de ilaçlarımı bi düzenli kullanabilmek çok iyi olacak
Yarin son is gunum somestre girecegim.mudur ogrenciler bolumesin 2. Donem icin rapor al dedi.artik ev hanimi oluyorum. :) tek sikintim top gibi yuvarlanmam.8 kg aldim

Oh ne güzel keşke ben de devlette olsam da izne ayrilsam

canim gozun aydin bende 75 lik yaptircam oyle dedi dr ama bana eleviti kesmeden kan ilaci werdi nie kg aldiran banada o demek ki hem cok kg aldin dioo hem nie kesmio zaten kislarrrrr bisi dicem bn bu ka hapini icemiom hic ackirnina denk gelmio gecede uykumdan uyandircak kadar mide yanmasi yapio ;(((( sabahta hormo ilacimin saatini bekliom ühu ((

Belki ufaklık yükünü hafifletir,çok sahiplenir kardeşini ve seni şaşırtır inşallah :)

Allah yardımcın olsun,inşallah zamanını bekler minik..Söylemesi kolay ama çok üzülmemeye çalış

Çok üzüldüm..Yslan bile söylemene gerek kalmadan sadece rsporunu götürsen..Doktor yardımcı olacaktır zaten..Senin kendini iyi hissetmen,sağlıkla bebeğini kucağını alman insanların ne düşündüğünden çok daha önemli..Sen kalbini temiz tut,bebeğin ve kendin için önemli olanı yap gerisi gelir Allahın izniyle..

Portakal greyfurt suyu gece içtiğinde çok gaz yapmıyor mu canım merak ettim..bende çok severim meyve ama çok geç saatte yememeye hatta görmemeye çalışıyorum :))

Maşallah miniğee :)
Demir hapı kilo yapmıyor mu?
Önceki hsmileliğinden biliyorsundur diye sordum..Ben hamilelikten öncede kullanıyordum yapıyordu bırakıyordum bu yüzden,şimdide düzenli kullanmaya başladığımdan beri kilo slıyorum..4 kilo aldım ben,ilk 3-4 ay hiç almamıştım..belki artık normaldir tsbi almamda :) ama çok iştah açıyor,acıktırıyor ilaç beni..

Bende ilk yazdığını içememiştim doktorun,değiştirdi gynoferon kullanıyorum..onuda içemedim ilk zmnlarda sonra doktorum dedi ki illa içemiyorum dersen iğne vurmaya başlayalım demişti tahlillerini yapıp :) şimdi zorlada olsa içiyorum :) çok geç yediğin şeyler varsa onlarda zorluyor olabilir mi mideni? Ben yatmadan 1-2 saat önceye kdar birşeyler yemiyorum,yatarken ilacı içiyorum bol suyla sabah çok çok aç uyanıyorum hemen kahvaltı yapıyorum 7:30 gb..

Son düzenleme:
Evet haklısın canım tam bir devlet hastanesi kliniği ve gerçekten çok şükür ki başka hastanelere gidebiliyoruz

Son düzenleme:
ben 20. haftada 50 gr şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırdım. kendi doktoruma bu gittiğimde sormasını unutmuşum. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. acaba ben tekrardan şeker yüklemesi olacak mıyım ? 23. hafta kontrolünde şeker yüklemesi dışında sizin kontrolleriniz ne şekilde devam ediyor ? 15 gün sonra ne için gidicem merak ettim taramalarda bitti.

birsürü nazar boncukları yolluyorum oğluşuna maşallah... çok sevindim canım. rabbim tamamına erdirsin. hepimizi

Kızlar babamlada konuştum oğluşumun adı yiğit Aras olarak konuldu:)

canım bende yiğit ismi düşünüyorum. eşimde yiğitim aslan oğlum diye sever. ama ben daha ona açılamadım. acaba siz nasıl yiğit ismini benimsediniz. bende eşimle konuşmak istiyorum ama istemez diye korkuyorum nasıl karar verdiniz..

canım sabah yataktan kalkmadan ben hem demir hapını hem tiroiti beraber içiyorum. kalkıp hazırlanma kahvaltı diyene kadar 1 saat geçiyo. kahvaltıda portakal suyu sıkıyorum oda emilimini kolaylaştrsın diye oldu bitti. böyle dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…