canım ben henüz yaptrmadım bi bilgim yok açıkcası. pazartesi ayrıntılı usg m var cumada şeker yüklemesi.bunlar dışında başka bişey yok bildiğim kadarıyla..:44:ben 20. haftada 50 gr şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırdım. kendi doktoruma bu gittiğimde sormasını unutmuşum.15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. acaba ben tekrardan şeker yüklemesi olacak mıyım ? 23. hafta kontrolünde şeker yüklemesi dışında sizin kontrolleriniz ne şekilde devam ediyor ? 15 gün sonra ne için gidicem merak ettim taramalarda bitti.
arkadaşlar iştahım çok açıldı canım sürekli birşeyler yemek istiyor nasıl kemdime hakim olacağım bensizler nasılsınız?
Yerim ben o 580 gr lık bıdığı, çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına. Allah zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallahkontrolümüz vardı çok şükür sorunsuz geldik.haftaya 75 gr şeker yüklemesi yapılacak.eleviti kestik demir ilacı başladı onuda ben ısrar ettim çok kilo alıyorum dedim.bebek haftasıyla uyumlu herşey yolunda 580 gr olmuş bu arada.
Randevum 16 da ama :44:
[/B]
En iyisini yapmışsın icine sinen bir isim olunca kurcalamayacaksin zaten. Yoksa benim gibi kararsızlık yasardin.
Kuzey ismi çok guzel bu arada, sağlıkla doğar inşallah kuzey bebek : )
okudukça ben de rahatlıyorum aslında,48 ile başladım şimdi 58,,ki iki haftada 3 kilosu :) doktorum zaten ekside başladın diye diye böyle olduk
Kızlar, oğlumun kan tahlillerinden bazıları hala çıkmadı, bazıları ise yuksek çıktı ve sınır değerde olanlar varmış. O hastaneye ve laboratuvarına olan güvenimizi kaybettik çünkü; çıkan sonuçları doktoruna götürdüm hemen, hep yanlış giriş yapılmış. Yani doktorun istedikleri dışında garip testler yapılmış. Doktorun asıl yanıt bulacağı testler ise yapılmamış.
Dün tekrar başka hastanede kan verdik, yeniden yapılacak testler. Zavallı yavrum 5 tup kan verdi iki günde.
Kaç gündir yaşadığım üzüntüyü ifade edemem. Bugun inşallah yeni testler çıkacak akşama kadar. Ne olur dua edin yavrum için.
Yarin son is gunum somestre girecegim.mudur ogrenciler bolumesin 2. Donem icin rapor al dedi.artik ev hanimi oluyorum. :) tek sikintim top gibi yuvarlanmam.8 kg aldim
Belki ufaklık yükünü hafifletir,çok sahiplenir kardeşini ve seni şaşırtır inşallah :)
Allah yardımcın olsun,inşallah zamanını bekler minik..Söylemesi kolay ama çok üzülmemeye çalış
Çok üzüldüm..Yslan bile söylemene gerek kalmadan sadece rsporunu götürsen..Doktor yardımcı olacaktır zaten..Senin kendini iyi hissetmen,sağlıkla bebeğini kucağını alman insanların ne düşündüğünden çok daha önemli..Sen kalbini temiz tut,bebeğin ve kendin için önemli olanı yap gerisi gelir Allahın izniyle..
Portakal greyfurt suyu gece içtiğinde çok gaz yapmıyor mu canım merak ettim..bende çok severim meyve ama çok geç saatte yememeye hatta görmemeye çalışıyorum :))
CEWAP....yani cok fazla degill zaten renni emme aliorum yaaaa yanmasini engellio sanirim....
Maşallah miniğee :)
Demir hapı kilo yapmıyor mu?
Önceki hsmileliğinden biliyorsundur diye sordum..Ben hamilelikten öncede kullanıyordum yapıyordu bırakıyordum bu yüzden,şimdide düzenli kullanmaya başladığımdan beri kilo slıyorum..4 kilo aldım ben,ilk 3-4 ay hiç almamıştım..belki artık normaldir tsbi almamda :) ama çok iştah açıyor,acıktırıyor ilaç beni..
Bende ilk yazdığını içememiştim doktorun,değiştirdi gynoferon kullanıyorum..onuda içemedim ilk zmnlarda sonra doktorum dedi ki illa içemiyorum dersen iğne vurmaya başlayalım demişti tahlillerini yapıp :) şimdi zorlada olsa içiyorum :) çok geç yediğin şeyler varsa onlarda zorluyor olabilir mi mideni? Ben yatmadan 1-2 saat önceye kdar birşeyler yemiyorum,yatarken ilacı içiyorum bol suyla sabah çok çok aç uyanıyorum hemen kahvaltı yapıyorum 7:30 gb..
CEWAP.....birlikte icilince bisi olmuo mu yani o zaman icerim hetapde bi deniyim yacanım sabah yataktan kalkmadan ben hem demir hapını hem tiroiti beraber içiyorum. kalkıp hazırlanma kahvaltı diyene kadar 1 saat geçiyo. kahvaltıda portakal suyu sıkıyorum oda emilimini kolaylaştrsın diye oldu bitti. böyle dene istersen
günn ayyy dınn arkadaşlar :)
Yarın ve pazar benim gibi sınava gidecek olanlar kimler ?
Doğum yasasını benim gibi heyecanla bekleyenler kimler ?
karnı çatlamasın diye bebe yağı, vazelin, bir de çatlak kremi kullanan kimler ?
CEWAP....catlamis karnina yag ve catlak kremini suren olur mu ??????
gecmis olsun tatlim cok uzuldum size yaaaa allah yardimciniz olsun ucunuzundeKızlar, oğlumun kan tahlillerinden bazıları hala çıkmadı, bazıları ise yuksek çıktı ve sınır değerde olanlar varmış. O hastaneye ve laboratuvarına olan güvenimizi kaybettik çünkü; çıkan sonuçları doktoruna götürdüm hemen, hep yanlış giriş yapılmış. Yani doktorun istedikleri dışında garip testler yapılmış. Doktorun asıl yanıt bulacağı testler ise yapılmamış.
Dün tekrar başka hastanede kan verdik, yeniden yapılacak testler. Zavallı yavrum 5 tup kan verdi iki günde.
Kaç gündür yaşadığım üzüntüyü ifade edemem. Bugun inşallah yeni testler çıkacak akşama kadar. Ne olur dua edin yavrum için.
Kızlar, oğlumun kan tahlillerinden bazıları hala çıkmadı, bazıları ise yuksek çıktı ve sınır değerde olanlar varmış. O hastaneye ve laboratuvarına olan güvenimizi kaybettik çünkü; çıkan sonuçları doktoruna götürdüm hemen, hep yanlış giriş yapılmış. Yani doktorun istedikleri dışında garip testler yapılmış. Doktorun asıl yanıt bulacağı testler ise yapılmamış.
Kaç gündür yaşadığım üzüntüyü ifade edemem. Bugun inşallah yeni testler çıkacak akşama kadar. Ne olur dua edin yavrum için.
Yarin yakışıklı kelebegimi görmeye gidiyorum...saat 1.30da bana sans dileyinnnnnnnnnnnnnnnnn...herşey yolunda olsun
canım bende yiğit ismi düşünüyorum. eşimde yiğitim aslan oğlum diye sever. ama ben daha ona açılamadım. acaba siz nasıl yiğit ismini benimsediniz. bende eşimle konuşmak istiyorum ama istemez diye korkuyorum nasıl karar verdiniz..
Yarin yakışıklı kelebegimi görmeye gidiyorum...saat 1.30da bana sans dileyinnnnnnnnnnnnnnnnn...herşey yolunda olsun
inş. hayırlı haberlerle ,
iyi haberlerle gel innşallah,,,
LILACSOFT
Hiiç üzülme talihsizlik olmuş ama benim içime kötü bşi doğmuyor hani olur ya bişi duyunca endişelenirsin ben hiç endişelenmedim,sendende tertemiz sonuçlar bekliyoruz inşallah,
buarada herkese merhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?