2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım ben henüz yaptrmadım bi bilgim yok açıkcası. pazartesi ayrıntılı usg m var cumada şeker yüklemesi.bunlar dışında başka bişey yok bildiğim kadarıyla..:44:

Yerim ben o 580 gr lık bıdığı, çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına. Allah zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah

günn ayyy dınn arkadaşlar :)

Yarın ve pazar benim gibi sınava gidecek olanlar kimler ?

Doğum yasasını benim gibi heyecanla bekleyenler kimler ?

karnı çatlamasın diye bebe yağı, vazelin, bir de çatlak kremi kullanan kimler ?

En iyisini yapmışsın icine sinen bir isim olunca kurcalamayacaksin zaten. Yoksa benim gibi kararsızlık yasardin.
Kuzey ismi çok guzel bu arada, sağlıkla doğar inşallah kuzey bebek : )

Amin canım inşallah, hepimiz vaktiyle sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

okudukça ben de rahatlıyorum aslında,48 ile başladım şimdi 58,,ki iki haftada 3 kilosu :) doktorum zaten ekside başladın diye diye böyle olduk

Canım aynısını ben de yaşıyorum valla, kendime aynada bile bakmak istemiyorum 48 kilo ile başladım. Eksik başladın eksik başladın diye diye beni 58 etti sonunda, bir de eşim var tabi yemin ediyorum ağzımdan sığmayanları burnumdan sokacak o derecede bunaltıyor beni. Hayır reflüm var geceleri uyuyamıyorum diyorum bana ne kızım aç mı kalsın diyor yaaa.

Bugün ayrrıntılı ultrasona girdim kızımı ilk defa renkli gördüm çok tatlıydı maşallah ince uzun yüzlü bi kızın olcak dedi doktor
Sonucu kendi dr uma götürdüm her şeyi normal dedi çok şükür

Kızlar, oğlumun kan tahlillerinden bazıları hala çıkmadı, bazıları ise yuksek çıktı ve sınır değerde olanlar varmış. O hastaneye ve laboratuvarına olan güvenimizi kaybettik çünkü; çıkan sonuçları doktoruna götürdüm hemen, hep yanlış giriş yapılmış. Yani doktorun istedikleri dışında garip testler yapılmış. Doktorun asıl yanıt bulacağı testler ise yapılmamış.

Dün tekrar başka hastanede kan verdik, yeniden yapılacak testler. Zavallı yavrum 5 tup kan verdi iki günde.
Kaç gündür yaşadığım üzüntüyü ifade edemem. Bugun inşallah yeni testler çıkacak akşama kadar. Ne olur dua edin yavrum için.

Son düzenleme:

Canım dualarımız her zaman senin ve yavrunla inşallah tertemiz çıkacak sonuçlarınız, aklına lütfen kötü şeyler getirme. Hastane ve laboratuvarlar da bi garip zaten, o kadar emek ver kan ver bekle yanlış olsun peeh yani

Yarin son is gunum somestre girecegim.mudur ogrenciler bolumesin 2. Donem icin rapor al dedi.artik ev hanimi oluyorum. :) tek sikintim top gibi yuvarlanmam.8 kg aldim

bende çok kilo aldım doğum tarihlerimizde aynı sanırım ben 68 le başlamıştım 75 oldum.belki 76 da olmuşumdur tartya çıkmaya korkuorum:)

CEWAP.....birlikte icilince bisi olmuo mu yani o zaman icerim hetapde bi deniyim ya))

gecmis olsun tatlim cok uzuldum size yaaaa allah yardimciniz olsun ucunuzunde
wapla :)))) kiamam

Son düzenleme:
Kıyamam ben ona yavrum benim. allah cezalarını versin işten anlamayan o çalışanların ne deyim. merak etme canım dua etmezmiyiz hiç. inşallah tertemiz sonuçlar çıkacak sende burda bize müjdeee diyeceksin.

Yarin yakışıklı kelebegimi görmeye gidiyorum...saat 1.30da bana sans dileyinnnnnnnnnnnnnnnnn...herşey yolunda olsun

Son düzenleme:

Canim isimi ben daha eşime kabullendiremedim ama dün akşam ben eşime oğlumun ismi yiğit Aras olucak dedim ama inananıyorumki kabullenecek :) beni kıramaz iki ismin anlamınıdaaa çok beğeniyorum senin yerinde olsam tereddüt etmeden koyarım canım

Yarin yakışıklı kelebegimi görmeye gidiyorum...saat 1.30da bana sans dileyinnnnnnnnnnnnnnnnn...herşey yolunda olsun

iyi haberlerle gel innşallah,,,
LILACSOFT
Hiiç üzülme talihsizlik olmuş ama benim içime kötü bşi doğmuyor hani olur ya bişi duyunca endişelenirsin ben hiç endişelenmedim,sendende tertemiz sonuçlar bekliyoruz inşallah,
buarada herkese merhabaaa

teşşkür ederimmmmm...hoşgeldinnn sefa getiridinn

çok geçmiş olsun inşallah bu sıkıntılı günleriniz bir an önce biter. Oğlunuz sağlığına kavuşur dualarım sizinle. Siz çekmeköydeydiniz yanlış hatırlamıyorsam hastane olarak özele mi gidiyorsunuz. Nasıl böyle hata yaparlar ve strese sokarlar insanları anlam veremiyorum. Tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…