2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım çok sevindim herşey in yolunda gitmesine.eleviti bende azalttım aşırı kilo almaya ve çok yemek yememek için kendim ile savaş halindeydim:)

çok uzuldum, inşallah hiçbir sorun olmaz. Allah guzel oğlunu tum kötülüklerden, hastalıklardan korusun.

bizim isim meselesinde eşim babasının ismini istiyor. bende biraz isim konusunu açmaktan korkuyorum çünkü eşim anlayışsızdır açılamadım kendimce bir çekincem var bunu bende anlamadım tartışıp sinirlenmek istemiyorum. aslında bir akıla ihtiyacım var eşimi ikna yolunda nasıl yaklaşım gösterebilirim

Allahım yazık yavrucağa olsun canım en azından farkedilebilmiş cok g.olsun en kısa sürede hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

Güzel haberlerle gelenleri tebrik ederim.Kocaman bir maşallah

Bugün sabah şeker yüklemem vardı kötü oldum tansiyonum düştü gözlerim karardı felan 136 çıktı hayırlısı olsun bakalım

maşallah bebişine,inş şekerde çıkmaz

inş hayırlı haberlerle gelirsiniz,bebişinide düşün üzme kendini...

Geç de olsa sana da Günaydın fıstık
Çatlak kremi almadım henüz arada bebe yağı arada vücut kremi arada kayısı yağı kullanarak geldim bu zamana kadar ama artik profosyonel bakim şart

kegel egzersizlerine başladınızmı?

Ah canım ya dualarımiz sizinle iyi sonuçlar çıkacak inşallah merak etme

Babasının ismini yine koyabilir sen birde yiğit eklersin yanına iki isim olur güZelce konuşabilirsin sonuçta her zorluğunu sen yaşıyosun isim hakkının olduğunu düşünüyorum eşinde belki anlayışla karşılar sıkma canını lütfen umarım ortak bir noktaya varırsınız

Merhaba arkadaslar benim sizlere sormak istediğim bisey vardı ben bu aralar biraz vesveseleniyorum aslında benim ve bebeğimle ilgili hersey yolunda cok şükür ama iste bazen düşünmekten kendimi alamıyorum cok şükür namazımı kılar kuranımı okur allahıma sığınırım hep ama iste tum bunlara rağmen oluyor. Özellikle söyle bir sıkıntım var k. Pederim 2. Esinden 2 cocuğu var 7 yasında bir kızı var ve ben onu pek sevimli bulmuyorum benim hoşuma gitmeyen huyları var ben bunun icin cocuğu kınamıyor ve ayiplamiyorum çünkü o kadar yanlis yetistiriliyorki sadece yetiştirilme tarzını eleştiriyorum ( k peder yaşlı hanım genc) aile ici huzursuzlukları var neyse iste ben gecen bı akrabaya cocuk hakkında söyle böyle dedim ama kınamak icin degil cocugun durumunu söyledim. Aman dedi kınama sende bebek bekliyorsun falan dedi sen mısın onu soyleyen tabi ben taktım kafaya. Ama o cocuğu sevmek ve onaylamak zorunda değilim k. Validede benim cocuğumu sevmesin diyorum ama artık o kadar etkilendim ki oraya gitmek istemiyorum tövbeler ediyorum kendi kendime iste kimsenin yanında o cocukla ilgili olumlu olumsuz yorum yapmicam diyorum. Lütfen yardim edin ne yapabilirim sizde de böyle vesveseleneler varmi ( cocukla ilgili herkes benim gibi düşünüyor bu arada)

Merhaba arkadaslar benim sizlere sormak istediğim bisey vardı ben bu aralar biraz vesveseleniyorum aslında benim ve bebeğimle ilgili hersey yolunda cok şükür ama iste bazen düşünmekten kendimi alamıyorum cok şükür namazımı kılar kuranımı okur allahıma sığınırım hep ama iste tum bunlara rağmen oluyor. Özellikle söyle bir sıkıntım var k. Pederim 2. Esinden cocuğu var 7 yasında bir kızı ve ben onu pek sevimli bulmuyorum benim hoşuma gitmeyen huyları var ben bunun icin cocuğu kınamıyor ve ayiplamiyorum çünkü o kadar yanlis yetistiriliyorki sadece yetiştirilme tarzını eleştiriyorum ( k peder yaşlı hanım genc) aile ici huzursuzlukları var neyse iste ben gecen bı akrabaya cocuk hakkında söyle böyle dedim ama kınamak icin degil cocugun durumunu söyledim. Aman dedi kınama sende bebek bekliyorsun falan dedi sen mısın onu soyleyen tabi ben taktım kafaya. Ama o cocuğu sevmek ve onaylamak zorunda değilim diye dusunuyorum k. Validede benim cocuğumu sevmesin diyorum ama artık o kadar etkilendim ki oraya gitmek istemiyorum tövbeler ediyorum kendi kendime iste kimsenin yanında o cocukla ilgili olumlu olumsuz yorum yapmicam diyorum ama laf acilincada konuşuyorum ama dediğim gibi asla kınamak icin degil ama hoşlanmadığım ve sevmediğim huylarının olduguda bı gercek malesef hatalimi davranıyorum Lütfen yardim edin ne yapabilirim sizde de böyle vesveseleneler varmi ( cocukla ilgili herkes benim gibi düşünüyor bu arada)

tam adamini buldu tatlim bende aynen oyleyim birinin solemesine gerek yok benim kendime yeter weswesem zatennn.....bi suru acincak ayiplancak kinancak hic bir bebek ve cocuha bakamioum gozumu kaciriorum allahima buyuk gelmesin allahim sen koru dioum yada allahim kinamiom biz ewladimizi duzgun yetistirelim diorum falan filan uzuo gidio ))))

CEWAP.....birlikte icilince bisi olmuo mu yani o zaman icerim hetapde bi deniyim ya))

gecmis olsun tatlim cok uzuldum size yaaaa allah yardimciniz olsun ucunuzunde
wapla :)))) kiamam

Kıyamam ben ona yavrum benim. allah cezalarını versin işten anlamayan o çalışanların ne deyim. merak etme canım dua etmezmiyiz hiç. inşallah tertemiz sonuçlar çıkacak sende burda bize müjdeee diyeceksin.

çok uzuldum, inşallah hiçbir sorun olmaz. Allah guzel oğlunu tum kötülüklerden, hastalıklardan korusun.

inş hayırlı haberlerle gelirsiniz,bebişinide düşün üzme kendini...

Canım arkadaşlarım, çok şükür oğlumun ikinci hastaneden sonuçları temiz çıktı. İlk hastanede halen sorun var, hem 3 saatte çıkacak testleri 3 günde çıkaramadılar, hem de sonuçları hatalı ve yapılan testlerin isimleri de yanlış. Bu farklı sonuclar biraz mide bulandırsa da, doktora açıkça sordum; bu son sonuçlara göre oğlum hepatit b ve c hastası değil diyebilir miyim diye? Evet diyebilirsiniz dedi.

2 saat oldu öğreneli tansiyonum öyle bir düşmüş ki, kendime gelemedim hala. Ömrümden ömür aldılar. Aklımdan neler geldi geçti üç günde, neler yaşadım ben bilirim.

İlk gittiğim hastane memorial ataşehirdi, ikincisi de acıbadem ataşehirdi. Kadın doğum bölümünden çok memnunum ama çocuk bölümünün bu ilk hatası da değil, zaten artık benim için tamamen bitmiştir. Enerji bulabilirsem şikayet edeceğim, benim yaşadığımı başkası yaşamasın.

Dün nerdeyse doğuruyordum üzüntüden. Test sonucu yuksek haberı oğlumla yoldayken geldi. Yollarda hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşimi aradım hemen, anlattım durumu, ben oturup kaldım yerden kalkamıyorum, kendimi kaybettim gel bizi al diye. Kaç gündür yavrumun yüzüne bakamıyorum ağlamadan...Allah'tan ikinci kanı vermişiz hiç tereddüt etmeden yoksa ne olurdum bilmiyorum. Hiç bu kadar aciz kalmamıştım hayatta. Allah'ım sen hiçbir anneyi evlatlarıyla sınama Yarabbi.

Bu arada hastalığı orta kulak iltihabına çevirmiş. Antibiyotik kullanıyoruz yine. Allah'ım bana güç versin, karnımdaki minik kızıma da nasıl üzülüyorum. Testler temiz haberi aldığım saniyede resmen tekmeleriyle batari çaldı karnımda. Resmen dans etti döne döne... İnanıyorum ki onlar orada herşeyin farkında.

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun, hastaneler nasıl hata yapıyorlar, insanları nasıl bu şekilde etkileyebilecek kadar özensiz olabiliyorlar anlamıyorum
Allah çaresiz dert vermesin inşallah, oğlun da en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım, sevgiler..

ohh ya nasıl da nefessiz okudum çok şükür testler temiz çıkmış.inşallah kulak iltahabıda çabuk geçer.sende neler yaşadın canım kaç gündür inşallah artık sorunsuz sakin günler seninle olur.

gözünaydın, geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin kimseye, inşallah çocukla sınamaz Allah hiçbirimizi. çok zor. yine iyi dayanmışsın, cok zor kontrolumuz dışında gelişen durumlar, ben de resmen çarpıntı olmustu harmony test sonuçlarını öğrenmeye çalışırken.

Ben 3 aydan sonra haftada bir vazelin sürüyordum,son 1 aydırda bebek yagı sürüyorum dus cıkısı ve geceleri,simdilik hicbirsey yok..Son aya dogru catlak kremi düsünüyorum hala kararsızım..
Buarada göbise,gögüs etrafına bel cevresine,bacaklarıma sürüyorum..

Allah yardımcınız olsun ya,dualarım ufaklıkla canım,vardır bi hayır birde onlara sinirlenme,hayırlı haberleriniz olsunda..

kegel egzersizlerine başladınızmı?

Ben başladım bu hafta :)

Son düzenleme:

Cok çok geçmiş olsun kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm kaç gündür Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi onların acılarını hastalıklarını göstermesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…