2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

gözünaydın cnm,çok sevindim inan,Rabbim birdaha yaşatmasın inş böyle şeyler...

kızım benim için umut demekti ama ama ama... böbreğime takılan stent hiç bi işe yaramamış.böbrek hala kötü durumda. dr kadın doğumcularla görüşücem eğer olur verirlerse epidural anestezi ile böbrekten taşı almaya çalışıcam dedi...bu epidural ye bebeğime zarar verirse ben naparım o zaman. ben doğumu epidural düşünüodum şimdi epidural alırsam doğumda tekrar almam riskli olur mu kafamda buna benzer tonlarca soru.eşim üzgün.ben üzgünüm.acaba mayıs gelirde bebeğimizi kucağımıza alırmıyım die düşünmeden edemiyorum.hiç bi kıyafet alamıyorum kızıma.... hep kendi derdimden bebeğimi mutlu edemedim yavrumu...

Çok aşırı yüksek değil bence benim 50 gr yüklemede bir saat sonra 207 çıktı. Düşünebiliyor musun

Çok geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza Allah'a emanetler..

Cok gecmis olsun allah yardimcin olsun insallah. Allah bebegini saglikla sihhatle kucagina slmayi nasip etsin

çok geçmiş olsun... Allah yardımcın olsun... inş bebeğini vaktinde hayırlısıyla kucağına alırsın. senin için 10 ayetel kürsi okudum şifa niyetine

Aaaaa ne güzel bir haber bu gerçi bize güzel de sizin için nasıldır bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun :)

sagol canım guzel haber kuskusuz allahım aratmasın ama cook cook surprız oldu.hala sokundayım.ıyı mı kotu mu yasayarak ogrenecegım ıns allah yardımcımız olsun.

oyle canım allah nasıp etmıs.sadece dıkıslerıme zarar ederse 9.ayın basında alınma ıhtımalı var.o da sarılık rıskı olusturuyormus ama ıns oyle bır duruma gerek kalmaz da gununde gelır bebegım.zaten oyle soylerse baska doktora da gorunurum.duanızda benı de unutmayın ıns.allah yardımcımız olsun.

Yine umudun o annesiii :)
Kıyamam,Allah kolaylık versin..
Zor bir süreç ama hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah..Benim çok yakınım,kuzenim,gebeliğinde böbrek sorunu yaşadı,anlatamayacağım kadar kötüydü diyebilirim..Şuan kendiside kızıda çok sağlıklı ki kızı 12 yaşında,çok akıllı,çok başarılı..Minikler ne yapacağını bizden iyi biliyor merak etme,Allahın bir lütfu bu,böyle bir zamanda sağlık sorunu zor evet ama bu sana daha çok dayanma gücü verecek..

kızlar detaylı ultrason için 25+0 geç olur mu

18-24. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum..Ben 18 gb yaptırmıştım 24 te yine olabilir diye,hersey normal çıkmıştı,bir daha yaptırmadım..Bebeğin eşi aşağıda demişti o doktor ama kendi doktorum şuan bunun için tedirgin olma dedi 6. aydan sonra önemli bizim için dedi..Şuan herşey normal çok şükür..Sen yine de öğrenebiliyorsan doktorunla iletişime geç derim

iyi aksamlat kizlar.bugun seker yuklemesí yaptirdim.hastanenin online sitesinden baktim dr ile paylasmadik henuz.açlik 79 cikmis.50 lik yukleme sonrasi 120 cikmis.referans degerlere gore anladigim kadariyla normsl cikmis.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Epiduralin bir zararı olsa doktor önermezdi diye düşünüyorum ama kesin bir bilgim yok tabi
Hastaneye yattığımda bana ilaç verirlerken ağlamıştım çok beebğe zararı olan şeyler veriyorsunuz ben istemiyorum diye. Doktor ve hemşire kızmıştı bana önce anneyi değil, bebeği düşünüyoruz merak etmeyin siz isteseniz de vermeyiz demişlerdi . Umarım senin durumunda öye olur.

Çok ağrın sancın var mı pekii?

iyi aksamlat kizlar.bugun seker yuklemesí yaptirdim.hastanenin online sitesinden baktim dr ile paylasmadik henuz.açlik 79 cikmis.50 lik yukleme sonrasi 120 cikmis.referans degerlere gore anladigim kadariyla normsl cikmis.

evet normal çıkmış canım.

yaşadığın süreci okudum, geçmiş olsun. Korkusunu yaşamak bile kötü.Allah sana ve yavrularına sağlık versin

Aslında bu konu kafamı karıştırdı ve beni mutsuz etti.annemin de kaynanamın da adı Havva. kızım olacak. Benim ismim de İlknur.Geçen gün annem isim düşünüz mü dedi. Hayır dedim , gerçekten minicik bir fikrim bile yok. Ama asil, modern bir isim olsun istiyorum. Annem annelerinin adı Havva senin adın da ilknur çocuğun adı Havvanur olsun dedi. ve ben bu ismi hiç sevmiyorum. Anneme çok değer veririm ve onun her istediğini yaparım.Nuru zaten koymam da. onun adını da koyarsam yanına başka bir isim koyacağım ve diğer ismiyle çağıracağız, daha kırıcı değil mi. eşim koymayı istemiyor bana bırakıyor.siz olsanız ne yapardınız?

Çok şükür allah a gözün aydın canım
Maşallah kuzuya en gec 24 canim
Geçmiş olsun canım bozma moralini dr kar zarar dengesi yapar merak etme
kızlar detaylı ultrason için 25+0 geç olur mu
Dr la görüş bence ama geç diye biliyorum
Canim anneni kırmadan eşinin başka bir ismi çok beğendiğini ve onu istediğini senin de sıcak baktığını söyleyebilirsiniz uygun bir dille

sağol canım ..

Canım bencede havva ilk isim olabilir ama siz diğer ismi ile hitap edeceğinizi söylersiniz. Zor bi durum gerçekten

biz oğlana mehmet dalokay koyduk, ön isim mehmet hem benim hem eşimin babasının adı. babam vefat etti yıllar önce. annemler ablamlar dahil herkes kısaca tum anne tarafı mehmet diye cağırıyor oğlumu. biz aile içi dalokayı kullanıyoruz baba tarafı ve kreşte dalokay diye sesleniliyor. kimse mutsuz değil. ben de ayak uyduruyorum annemlerin yanında mehmet diyorum geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…