- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
Canım arkadaşlarım, çok şükür oğlumun ikinci hastaneden sonuçları temiz çıktı. İlk hastanede halen sorun var, hem 3 saatte çıkacak testleri 3 günde çıkaramadılar, hem de sonuçları hatalı ve yapılan testlerin isimleri de yanlış. Bu farklı sonuclar biraz mide bulandırsa da, doktora açıkça sordum; bu son sonuçlara göre oğlum hepatit b ve c hastası değil diyebilir miyim diye? Evet diyebilirsiniz dedi.
2 saat oldu öğreneli tansiyonum öyle bir düşmüş ki, kendime gelemedim hala. Ömrümden ömür aldılar. Aklımdan neler geldi geçti üç günde, neler yaşadım ben bilirim.
İlk gittiğim hastane memorial ataşehirdi, ikincisi de acıbadem ataşehirdi. Kadın doğum bölümünden çok memnunum ama çocuk bölümünün bu ilk hatası da değil, zaten artık benim için tamamen bitmiştir. Enerji bulabilirsem şikayet edeceğim, benim yaşadığımı başkası yaşamasın.
Dün nerdeyse doğuruyordum üzüntüden. Test sonucu yuksek haberı oğlumla yoldayken geldi. Yollarda hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşimi aradım hemen, anlattım durumu, ben oturup kaldım yerden kalkamıyorum, kendimi kaybettim gel bizi al diye. Kaç gündür yavrumun yüzüne bakamıyorum ağlamadan...Allah'tan ikinci kanı vermişiz hiç tereddüt etmeden yoksa ne olurdum bilmiyorum. Hiç bu kadar aciz kalmamıştım hayatta. Allah'ım sen hiçbir anneyi evlatlarıyla sınama Yarabbi.
Bu arada hastalığı orta kulak iltihabına çevirmiş. Antibiyotik kullanıyoruz yine. Allah'ım bana güç versin, karnımdaki minik kızıma da nasıl üzülüyorum. Testler temiz haberi aldığım saniyede resmen tekmeleriyle batari çaldı karnımda. Resmen dans etti döne döne... İnanıyorum ki onlar orada herşeyin farkında.
Benimde şekerim yüksek çıktı 100gr yapıldı.
açlık.97
1 saat.203
2 saat.162
3 saat.98
2 hafta diet yapmamı daha sonra ac olarak gene gelmemi söledi açlık ve tokluk şekerime bakılcak.
hamur işi tatlı dondurma bezelye havuç beyaz ekmek şeker içiren herşeyi hayatımdan şimdilik kaldırdım.
kızım benim için umut demekti ama ama ama... böbreğime takılan stent hiç bi işe yaramamış.böbrek hala kötü durumda. dr kadın doğumcularla görüşücem eğer olur verirlerse epidural anestezi ile böbrekten taşı almaya çalışıcam dedi...bu epidural ye bebeğime zarar verirse ben naparım o zaman. ben doğumu epidural düşünüodum şimdi epidural alırsam doğumda tekrar almam riskli olur mu kafamda buna benzer tonlarca soru.eşim üzgün.ben üzgünüm.acaba mayıs gelirde bebeğimizi kucağımıza alırmıyım die düşünmeden edemiyorum.hiç bi kıyafet alamıyorum kızıma.... hep kendi derdimden bebeğimi mutlu edemedim yavrumu...
kızım benim için umut demekti ama ama ama... böbreğime takılan stent hiç bi işe yaramamış.böbrek hala kötü durumda. dr kadın doğumcularla görüşücem eğer olur verirlerse epidural anestezi ile böbrekten taşı almaya çalışıcam dedi...bu epidural ye bebeğime zarar verirse ben naparım o zaman. ben doğumu epidural düşünüodum şimdi epidural alırsam doğumda tekrar almam riskli olur mu kafamda buna benzer tonlarca soru.eşim üzgün.ben üzgünüm.acaba mayıs gelirde bebeğimizi kucağımıza alırmıyım die düşünmeden edemiyorum.hiç bi kıyafet alamıyorum kızıma.... hep kendi derdimden bebeğimi mutlu edemedim yavrumu...
ohhhh afiyet bal şeker olsun... cümlesi bile sanki yemişim gibi mutlu etti beni :)))
canım Allah kısmet etmiş. doktorunla görüş. eğer olumsuz bişeyler söylerse mutlaka bi uzman görüşü daha al. Sağ salim doğurursun inşallah diğer bebeğini de. Allah yardımcın olsun.
kızlar detaylı ultrason için 25+0 geç olur mu
iyi aksamlat kizlar.bugun seker yuklemesí yaptirdim.hastanenin online sitesinden baktim dr ile paylasmadik henuz.açlik 79 cikmis.50 lik yukleme sonrasi 120 cikmis.referans degerlere gore anladigim kadariyla normsl cikmis.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Epiduralin bir zararı olsa doktor önermezdi diye düşünüyorum ama kesin bir bilgim yok tabi
Hastaneye yattığımda bana ilaç verirlerken ağlamıştım çok beebğe zararı olan şeyler veriyorsunuz ben istemiyorum diye. Doktor ve hemşire kızmıştı bana önce anneyi değil, bebeği düşünüyoruz merak etmeyin siz isteseniz de vermeyiz demişlerdi . Umarım senin durumunda öye olur.
Çok ağrın sancın var mı pekii?
Çok şükür allah a gözün aydın canımCanım arkadaşlarım, çok şükür oğlumun ikinci hastaneden sonuçları temiz çıktı. İlk hastanede halen sorun var, hem 3 saatte çıkacak testleri 3 günde çıkaramadılar, hem de sonuçları hatalı ve yapılan testlerin isimleri de yanlış. Bu farklı sonuclar biraz mide bulandırsa da, doktora açıkça sordum; bu son sonuçlara göre oğlum hepatit b ve c hastası değil diyebilir miyim diye? Evet diyebilirsiniz dedi.
2 saat oldu öğreneli tansiyonum öyle bir düşmüş ki, kendime gelemedim hala. Ömrümden ömür aldılar. Aklımdan neler geldi geçti üç günde, neler yaşadım ben bilirim.
İlk gittiğim hastane memorial ataşehirdi, ikincisi de acıbadem ataşehirdi. Kadın doğum bölümünden çok memnunum ama çocuk bölümünün bu ilk hatası da değil, zaten artık benim için tamamen bitmiştir. Enerji bulabilirsem şikayet edeceğim, benim yaşadığımı başkası yaşamasın.
Dün nerdeyse doğuruyordum üzüntüden. Test sonucu yuksek haberı oğlumla yoldayken geldi. Yollarda hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşimi aradım hemen, anlattım durumu, ben oturup kaldım yerden kalkamıyorum, kendimi kaybettim gel bizi al diye. Kaç gündür yavrumun yüzüne bakamıyorum ağlamadan...Allah'tan ikinci kanı vermişiz hiç tereddüt etmeden yoksa ne olurdum bilmiyorum. Hiç bu kadar aciz kalmamıştım hayatta. Allah'ım sen hiçbir anneyi evlatlarıyla sınama Yarabbi.
Bu arada hastalığı orta kulak iltihabına çevirmiş. Antibiyotik kullanıyoruz yine. Allah'ım bana güç versin, karnımdaki minik kızıma da nasıl üzülüyorum. Testler temiz haberi aldığım saniyede resmen tekmeleriyle batari çaldı karnımda. Resmen dans etti döne döne... İnanıyorum ki onlar orada herşeyin farkında.
Maşallah kuzuya en gec 24 canimslm kızlar drdan geldik çok şükür herseyimiz normal. sorunumuz yok 460 gr olmuşuz. çok hareketli bir bebek dedi dr. ve hareketli bebekler mutlu bebeklermiş. kızım biraz terbiyeszidi sürekli dil çıkarıpdurdu ve ayağını ağzına götürdü. iki hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak.
kızlar detaylı ultrason hangi haftalar arası yapılıyor.
Geçmiş olsun canım bozma moralini dr kar zarar dengesi yapar merak etmekızım benim için umut demekti ama ama ama... böbreğime takılan stent hiç bi işe yaramamış.böbrek hala kötü durumda. dr kadın doğumcularla görüşücem eğer olur verirlerse epidural anestezi ile böbrekten taşı almaya çalışıcam dedi...bu epidural ye bebeğime zarar verirse ben naparım o zaman. ben doğumu epidural düşünüodum şimdi epidural alırsam doğumda tekrar almam riskli olur mu kafamda buna benzer tonlarca soru.eşim üzgün.ben üzgünüm.acaba mayıs gelirde bebeğimizi kucağımıza alırmıyım die düşünmeden edemiyorum.hiç bi kıyafet alamıyorum kızıma.... hep kendi derdimden bebeğimi mutlu edemedim yavrumu...
Dr la görüş bence ama geç diye biliyorumkızlar detaylı ultrason için 25+0 geç olur mu
Canim anneni kırmadan eşinin başka bir ismi çok beğendiğini ve onu istediğini senin de sıcak baktığını söyleyebilirsiniz uygun bir dilleAslında bu konu kafamı karıştırdı ve beni mutsuz etti.annemin de kaynanamın da adı Havva. kızım olacak. Benim ismim de İlknur.Geçen gün annem isim düşünüz mü dedi. Hayır dedim , gerçekten minicik bir fikrim bile yok. Ama asil, modern bir isim olsun istiyorum. Annem annelerinin adı Havva senin adın da ilknur çocuğun adı Havvanur olsun dedi. ve ben bu ismi hiç sevmiyorum. Anneme çok değer veririm ve onun her istediğini yaparım.Nuru zaten koymam da. onun adını da koyarsam yanına başka bir isim koyacağım ve diğer ismiyle çağıracağız, daha kırıcı değil mi. eşim koymayı istemiyor bana bırakıyor.siz olsanız ne yapardınız?
Çok şükür allah a gözün aydın canım
Maşallah kuzuya en gec 24 canim
Geçmiş olsun canım bozma moralini dr kar zarar dengesi yapar merak etme
Dr la görüş bence ama geç diye biliyorum
Canim anneni kırmadan eşinin başka bir ismi çok beğendiğini ve onu istediğini senin de sıcak baktığını söyleyebilirsiniz uygun bir dille
Aslında bu konu kafamı karıştırdı ve beni mutsuz etti.annemin de kaynanamın da adı Havva. kızım olacak. Benim ismim de İlknur.Geçen gün annem isim düşünüz mü dedi. Hayır dedim , gerçekten minicik bir fikrim bile yok. Ama asil, modern bir isim olsun istiyorum. Annem annelerinin adı Havva senin adın da ilknur çocuğun adı Havvanur olsun dedi. ve ben bu ismi hiç sevmiyorum. Anneme çok değer veririm ve onun her istediğini yaparım.Nuru zaten koymam da. onun adını da koyarsam yanına başka bir isim koyacağım ve diğer ismiyle çağıracağız, daha kırıcı değil mi. eşim koymayı istemiyor bana bırakıyor.siz olsanız ne yapardınız?
Aslında bu konu kafamı karıştırdı ve beni mutsuz etti.annemin de kaynanamın da adı Havva. kızım olacak. Benim ismim de İlknur.Geçen gün annem isim düşünüz mü dedi. Hayır dedim , gerçekten minicik bir fikrim bile yok. Ama asil, modern bir isim olsun istiyorum. Annem annelerinin adı Havva senin adın da ilknur çocuğun adı Havvanur olsun dedi. ve ben bu ismi hiç sevmiyorum. Anneme çok değer veririm ve onun her istediğini yaparım.Nuru zaten koymam da. onun adını da koyarsam yanına başka bir isim koyacağım ve diğer ismiyle çağıracağız, daha kırıcı değil mi. eşim koymayı istemiyor bana bırakıyor.siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?