2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Harikasın:) Ağzına sağlık canım:)

kızlar benim ayaklarım çok şişiyor ya davul gibi oldu napıcam daha şimdiden böyleyse.

soğuk suyla yıka ve gece yatarken bile ayaklarının altına yastık koy ii gelio. varis çorabı beni çok rahatlatıo ama bilmiorum cnm işte. ama soğuk suyu ihmal etme özellkle yatmadan önce

Arkadaslar ben sali gunu seker yuklemesi yaptiracagim yalniz ac karnına derken su bilemi icmeyecegim? Ilaclarimi?? Bir de bir gun oncesinden ne yememek gerekiyor?

Oferta çok fazla şişiyorsa tansiyon kontrolünü ihmal etme. Idrarında çok azalma olursa falan doktoruna haber ver. Bun kreatinin değerlerine baktır idrarda.

kızlar 24 hafta bitti bebeğim bazen o kadar hareketli oluyo ki dönüyo tepiyo sanki geçen gün çok sevinçliydim fazla şımarıp unuttum sanırım ve yukarı uzandım göbek deliğimde bir acı hissedene kadar sonra karnımın gerildiğini hissettim bebek de hiç kıpırdamadığı kadar kıpırdanmaya başladı ama bir saat sonrasından bu yana iki gündür o kadar ince ve çok çok seyrek sizin de öyle oluyo mu iki gün hareketli iki gün sessiz ? yoksa geçwn gün göbeğimi acıttım da bi zarar mı verdim??

çok çook doğru bu uyku işi uyuyamama insanı mahfediyo hele yanındaki horul horul uyurken sinirlerim bozuluyo, uykusuz gecelere hazırlıyo vucudumuz bizi heralde

siz de böyle neredeyse hareketsiz günler geçiriyor musunuz benim gibi

Evet bazen oluyor benim kızımın güçlü tekmeleri daha yeni yeni başladı zaten. Bazen çikolata yiyorum karnımı sallıyorum konuşuyoruz onunla ama bana mısın demiyor genelde iş yerindeyken yorulunca falan daha çok hissediyorum. 26. Haftam bitiyor daha yeni net hissediyorum bende endişe etme. Ama günlerce hiç hareket etmiyorsa git kontrole tabi

yani hiç hareketsiz değil şükür ama günde bir iki defa hissediyorum ve küçük küçük hareketler 2-3 gün sürüyo sonra 1-2 gün inanılmaz hareketli bi öyle bi böyle allahım sağsalim doğana kadar rahat yok hep bir endişe

Canim merak etme benimde öyle oluyo bazen. Bigun saskinlik derecesinde tepinirken disardan görüyorum hatta acitiyo bile. Bigunde dediğin gibi 2 3 kez ufacik kipirtilar. Sekline durusuna uykusuna herseyine gore degisebilir. Merak etme sen iyi onlar

konumuzla alakalı değil biliyorum ama fikre ihtiyacım var.... 9 şubat oğlumun doğum günü 5 yaşına giricek ve bir sürü oyuncağı var hatta fazlasıyla bende o yüzden oyuncak almak istemiyorum ama ne alıcağıma kararda veremiyorum....fısher price smart fit'i kız kardeşim kuzenimle birlikte alıcak.. bende resimdeki masayı alim diyoorum aslında süpermenli masası var ama çok kötü bi halee geldi oturma yeri falan yırtıldı çöp oldu yani bu masayı alsammı diyorum oğluma göre küçükmü birazda uzun boylu...başka önerileriniz varsa onuda değerlendirebilirim

ayyy çok teşekkür ederim cevabın için insanın içi rahatlıyo

Demek ki ben tek değilmişim. İş yerindeyken kıpır kıpır oynuyodu bizimki de ama bu hafta sonu evde bi temizlik yapayım dedim cumartesi temizlik yaptım bitirdim. temizlik yaptığım sırada hiç oynamadı. oturup dinlenince de hiç oynamadı. Üzüntüden kahroldum yanlış bi hareket yaptım da bebeğime bi şey mi oldu diye gece boyu elim göbeğimdeydi. gece saat 03.00 gibi bi tane vurdu sadece. Bugün yine aynı şekilde tek tük vurmaya başladı ama toplasan 2 ya da 3 kez vurmuştur. Şuan bile bekliyorum vursa da mutlu olsam. hafta içi daha çoktu oysa. bbi daha temizlik filan yok bana

benim öyle oluyor. ama sıfır hareket değilde azalma seklinde. benim fikrim şu; bebek değişik konumlara geçiyor bazen çok hissediliyor misal benimki başını aşağıya verirse karnımda tekmeleri hissediyorum-ama kafa yukarı çıkarsa minik durtmeleri hissediyorum o da gunde 5-6 kez.

Kizlar ben gecen hafta trafik kazasi gecirdim.arabayi kendim kullaniyordum lastigim patladi ve siddetli bi sekilde savruldum..sonuc olarak bariyerlere gomuldum ve mucize eseri tek parca kurtarildim..bebegimde beni terketmedi.hastaneden taburcu oldum ama etlerim dokuluyor heryerim agriyor ve halsizim.ama bugune cok sukur elbette..dualarinizi esirgemeyin lutfen kazasiz belasiz atlatalim bugunleri insallah

Allah korumuş cnm seni de bebeğinide neyseki bişi olmamış.sende olur artık o kadar ağrı dinlenirsen geçer zamanla

Çok geçmiş olsun Allah korumuş bebeğinide senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…