Aslında bu konu kafamı karıştırdı ve beni mutsuz etti.annemin de kaynanamın da adı Havva. kızım olacak. Benim ismim de İlknur.Geçen gün annem isim düşünüz mü dedi. Hayır dedim , gerçekten minicik bir fikrim bile yok. Ama asil, modern bir isim olsun istiyorum. Annem annelerinin adı Havva senin adın da ilknur çocuğun adı Havvanur olsun dedi. ve ben bu ismi hiç sevmiyorum. Anneme çok değer veririm ve onun her istediğini yaparım.Nuru zaten koymam da. onun adını da koyarsam yanına başka bir isim koyacağım ve diğer ismiyle çağıracağız, daha kırıcı değil mi. eşim koymayı istemiyor bana bırakıyor.siz olsanız ne yapardınız?
kızım benim için umut demekti ama ama ama... böbreğime takılan stent hiç bi işe yaramamış.böbrek hala kötü durumda. dr kadın doğumcularla görüşücem eğer olur verirlerse epidural anestezi ile böbrekten taşı almaya çalışıcam dedi...bu epidural ye bebeğime zarar verirse ben naparım o zaman. ben doğumu epidural düşünüodum şimdi epidural alırsam doğumda tekrar almam riskli olur mu kafamda buna benzer tonlarca soru.eşim üzgün.ben üzgünüm.acaba mayıs gelirde bebeğimizi kucağımıza alırmıyım die düşünmeden edemiyorum.hiç bi kıyafet alamıyorum kızıma.... hep kendi derdimden bebeğimi mutlu edemedim yavrumu...
kızlar çoğumuz park yatağı tercih ettik peki park yatak için dönence var mı
Günaydın güzel anneler.15 günlük tatilime çok şükür başlamış bulunmaktayım:) şu tatili güzel değerlendirmem lazım. Önce bir güzel dinlenip şu gribi atlatayım. Sonra tam gaz hazırlıklara başlayacam inşallah. Bu tatilde ne yaparsam o kar..
canim onlar herzaman umut bole dusunme bence kizini sana hep ihtiaci war esinin ikinize iht war........Allah caresiz dert wermesin gecmis olsun ........bilmioum ne kadar icini rahatlatir ama bi akrabamiz apandist amlyati oldu hamile hamile dusunsene ameliyat mi ameliyat her sekili urkutu ama bunlari yasayan tek degilsin ve hic te bisi olmucak......eger bebege zarari olcak olsa sana bunu teklif edermi onerir mi dr katil olur adi o zaman zatwn dr olmaz adi dimi.........allah yawrularimizi korusu icin daraldiginda al abdest bi yasin kitabi ac bi kac dua oku bi tanem insana okadar ii gelio ki misil misil uyursun....
Yine umudun o annesiii :)
Kıyamam,Allah kolaylık versin..
Zor bir süreç ama hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah..Benim çok yakınım,kuzenim,gebeliğinde böbrek sorunu yaşadı,anlatamayacağım kadar kötüydü diyebilirim..Şuan kendiside kızıda çok sağlıklı ki kızı 12 yaşında,çok akıllı,çok başarılı..Minikler ne yapacağını bizden iyi biliyor merak etme,Allahın bir lütfu bu,böyle bir zamanda sağlık sorunu zor evet ama bu sana daha çok dayanma gücü verecek..
evet normal çıkmış canım.
yaşadığın süreci okudum, geçmiş olsun. Korkusunu yaşamak bile kötü.Allah sana ve yavrularına sağlık versin
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Epiduralin bir zararı olsa doktor önermezdi diye düşünüyorum ama kesin bir bilgim yok tabi
Hastaneye yattığımda bana ilaç verirlerken ağlamıştım çok beebğe zararı olan şeyler veriyorsunuz ben istemiyorum diye. Doktor ve hemşire kızmıştı bana önce anneyi değil, bebeği düşünüyoruz merak etmeyin siz isteseniz de vermeyiz demişlerdi . Umarım senin durumunda öye olur.
Çok ağrın sancın var mı pekii?
Çok geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza Allah'a emanetler..
Cok gecmis olsun allah yardimcin olsun insallah. Allah bebegini saglikla sihhatle kucagina slmayi nasip etsin
çok geçmiş olsun... Allah yardımcın olsun... inş bebeğini vaktinde hayırlısıyla kucağına alırsın. senin için 10 ayetel kürsi okudum şifa niyetine
Allahım hepinizden razı olsun yazdıklarını okuyunca gözlerim nasıl doldu.burası ne kadar güzel bi yermiş.görmeden de sevmek görmeden de birbirimizin dertleriyle dertlenmek...düşün düşün elimize bir şey geçmio tek sığınaımız dua...
her zaman yaz icini dok selam de kac hayatim birimiz yoksa birimiz wardir muhakkak nobetlese gibi saatlerimiz bi iki saat aralarla uyur uyanir yazarizwalla espiri degil saatlere bak uyku tutmayan 3 te girer cise kalkip uykusu kacan 6 da ise giden 8 de gece hic uyumayan 10 da sabaha karsi uyuyan 1 de uyanir falan NASİL KİZLAR DOGRU İFADE ETTİM Mİ
evet cnm maalesef var hele bazen dayanılmaz oluyor bebeğimde içimde kıpır kıpır edio sancılarım gelince sanki anne seninleyim der gibi...işte o zaman ben kendimi daha kötü hissediyorum sağlıklı bi anne değilim diye. inş herşey düzelir...dualarınızla...
güldürdün beni kızzz çok güsel ifade hemde....
her zaman yaz icini dok selam de kac hayatim birimiz yoksa birimiz wardir muhakkak nobetlese gibi saatlerimiz bi iki saat aralarla uyur uyanir yazarizwalla espiri degil saatlere bak uyku tutmayan 3 te girer cise kalkip uykusu kacan 6 da ise giden 8 de gece hic uyumayan 10 da sabaha karsi uyuyan 1 de uyanir falan NASİL KİZLAR DOGRU İFADE ETTİM Mİ
aynen bende kulupten diioum hep dilimdesiniz....en yakinimiz bile yabanci olabilio bazen ama burda ayni seleri yasioruz cikar gozetmeksizin 2 kelime yazioruz tek amacimiz var birlikte bisilere care olmak mutlu olmak ......Ayyynen tatlım ana ben bu gece erken yapcam artık dayanamıyorum dün gece 3 te yattım sabah 8 buçukta dersim başladı 10 saat oldum bittim yarın da aynı tempo cumaya kadar böle bebeğim Bile küstü bana bu aksam konuştum uzun uzun onunla tepki verdi sonunda rahatladım fistigimin ihmal ettim kendimi de öyle iyiki kk var hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım dalga geçiyor forumdan kızlar deyince... Ama ben sizi onlardan ayirmiyorum güzel bir dünya burasi
Riya yok yalan yok menfaat yok içtenlik var uyuyan uyumayana uyuyamayana herkese iyi geceler öpüyorum sizleri
kızlar benim ayaklarım çok şişiyor ya davul gibi oldu napıcam daha şimdiden böyleyse.
evet cnm maalesef var hele bazen dayanılmaz oluyor bebeğimde içimde kıpır kıpır edio sancılarım gelince sanki anne seninleyim der gibi...işte o zaman ben kendimi daha kötü hissediyorum sağlıklı bi anne değilim diye. inş herşey düzelir...dualarınızla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?