2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

tatlim hic mutsuz olma benim babamda annenizin adini koyun dedi sakayla karisik (benim anem bbm) esım ölur dedı bn soka grdım hemen ya olur tabıde kiznca falan bagirinca annemi yaninda bn cok utanir gerilirim gibi bi kac ornekle kestirip attim....sonra dan iki isim li olarak dusundum annemi kirdisam die cok uzuldum....iki isim cok uzun oluo kendi adimdan biliorum hic biyere sigmio o yuzden de hic tawsiye etmioum kendi cocugumada koymak istemiorum anneme koyalim seker senin adini ne dersin falan dedim fatos adi yok kiz dedi soyle modern guzel anlamli bisi bulalim dedi oyle kapandi konu......bnce sende abuk subuk bi bahanede bulsan bul we istemiosan koyma ailende anlayisli olacaktir eminim....insan kac kez yasar ki bole bi duyguyu dimi...hic uzulme tatlim

canim onlar herzaman umut bole dusunme bence kizini sana hep ihtiaci war esinin ikinize iht war........Allah caresiz dert wermesin gecmis olsun ........bilmioum ne kadar icini rahatlatir ama bi akrabamiz apandist amlyati oldu hamile hamile dusunsene ameliyat mi ameliyat her sekili urkutu ama bunlari yasayan tek degilsin ve hic te bisi olmucak......eger bebege zarari olcak olsa sana bunu teklif edermi onerir mi dr katil olur adi o zaman zatwn dr olmaz adi dimi.........allah yawrularimizi korusu icin daraldiginda al abdest bi yasin kitabi ac bi kac dua oku bi tanem insana okadar ii gelio ki misil misil uyursun....

ohhhhh ii tatiller kuzum bnm.....bi bem kaliorum sanirim alsw cikamayan anamin yuzunden ondan oturu yaniiiii ananem dedem bana hic sira gelmio ;,,,((((((((

Allahım hepinizden razı olsun yazdıklarını okuyunca gözlerim nasıl doldu.burası ne kadar güzel bi yermiş.görmeden de sevmek görmeden de birbirimizin dertleriyle dertlenmek...düşün düşün elimize bir şey geçmio tek sığınaımız dua...

amşn canım benim çok saolun destekleriniz için....Rabbim o umutlarımızı bizden hiç ayırmasın....

evet cnm maalesef var hele bazen dayanılmaz oluyor bebeğimde içimde kıpır kıpır edio sancılarım gelince sanki anne seninleyim der gibi...işte o zaman ben kendimi daha kötü hissediyorum sağlıklı bi anne değilim diye. inş herşey düzelir...dualarınızla...

her zaman yaz icini dok selam de kac hayatim birimiz yoksa birimiz wardir muhakkak nobetlese gibi saatlerimiz bi iki saat aralarla uyur uyanir yazariz walla espiri degil saatlere bak uyku tutmayan 3 te girer cise kalkip uykusu kacan 6 da ise giden 8 de gece hic uyumayan 10 da sabaha karsi uyuyan 1 de uyanir falan NASİL KİZLAR DOGRU İFADE ETTİM Mİ

güldürdün beni kızzz çok güsel ifade hemde....

Allah ikinizi de korusun. hiçbilmiyorum zararı varmı epuduralin ama çok zararlı olsa doğumda zaten yapmazlar eminim sen gönlünü ferah tut. çok zor ama gerçekten içimizdekiler herşeyi hissediyor.

Ayyynen tatlım ana ben bu gece erken yapcam artık dayanamıyorum dün gece 3 te yattım sabah 8 buçukta dersim başladı 10 saat oldum bittim yarın da aynı tempo cumaya kadar böle bebeğim Bile küstü bana bu aksam konuştum uzun uzun onunla tepki verdi sonunda rahatladım fistigimin ihmal ettim kendimi de öyle iyiki kk var hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım dalga geçiyor forumdan kızlar deyince... Ama ben sizi onlardan ayirmiyorum güzel bir dünya burasi
Riya yok yalan yok menfaat yok içtenlik var uyuyan uyumayana uyuyamayana herkese iyi geceler öpüyorum sizleri

aynen bende kulupten diioum hep dilimdesiniz....en yakinimiz bile yabanci olabilio bazen ama burda ayni seleri yasioruz cikar gozetmeksizin 2 kelime yazioruz tek amacimiz var birlikte bisilere care olmak mutlu olmak ......
kızlar benim ayaklarım çok şişiyor ya davul gibi oldu napıcam daha şimdiden böyleyse.

alllahhhhhh yaaa ne yapilir ki hic bilemedim bol bol havaya kaldrin diolar hep ama gunluk tempon ne kadar

Boşuna cennet annelerin ayakları altındadır denilmiyor. Sen o acı içinde bile bebeğini düşünüyorsun. Sen tabii ki sağlıksız bir anne değilsin, doğumu yaptıktan sonra belki de doktorlar izin verirse hemen kurtulacaksın bu illetten. Bu kadar acıya rağmen bebeğini taşıyorsun sağlıkla, günden güne büyüyor. İnşallah onu kucağına aldığında ikiniz de bugünlerin acısını çıkaracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…