2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar.bu aralar burnu kanayan varmıı.benim 1 ay içinde 4-5 defa kanadı ya

Allah korumuş cnm seni de bebeğinide neyseki bişi olmamış.sende olur artık o kadar ağrı dinlenirsen geçer zamanla

Cok sukur kalici hasar olmasin da bu kadarina raziyim ben..
Aman dikkat edin yine de..olacak olana care yok belki ama gebeyken kaza cok cok daha zor

ya çok geçmiş olsun allah korumuş ben yukarı çok uzandım diye korktum trafik kazası bir de çok geçmiş olsun allah hepimizi bebeğimize sağlıkla kavuştursun amin

cok geçmiş olsun. insallah zamanla unutucaksın bu kötu olayı, Allah korusun ikinizi de.

ya çok geçmiş olsun allah korumuş ben yukarı çok uzandım diye korktum trafik kazası bir de çok geçmiş olsun allah hepimizi bebeğimize sağlıkla kavuştursun amin

Amin insallah,fazla endiselenmemek gerek demekki..alcak nefesi olani da vakti dolani da kimse tutamiyor ne de olsa..

cok geçmiş olsun. insallah zamanla unutucaksın bu kötu olayı, Allah korusun ikinizi de.

Bugune cok sukur rabbim kimseye yasatmasin

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar.bu aralar burnu kanayan varmıı.benim 1 ay içinde 4-5 defa kanadı ya

benim çok sık kanıyor, dr önemli değil. kuruyordur dedi yahut kan basıncı arttığı için kılcal damarlarda çatlama kolay olur dedi. bence muhim olan ne kadar kanadığı. benim birkaç dakikasuruyor dururyor. çok kan kaybetmiyorum. eğer kanaman uzun suruyorsa dikkat et.

canım benimde 3-4 dak suruyor.ama genelde gece kanıyor.cok fazla kanamıyor ama azda değil.bu arada ayrınılı ultrasona giren varmı.

Canim ben de 3 gündür cok yoruluyorum ve daha az hissediyorum inan şimdi geldim işten oturdum birseyler atıştırdim yeni hareket ediyor gün içinde çok az... önceden böyle değildi kötü dusunmeyelim pozisyonu onemli
Geçmiş olsun canım verilmiş sadaka niz varmış allah yardimcin olsun acil şifa versin

Canim normalmis bu zamanlarda kalorifer kurutuyormus kan hacmimiz de arttigindan olağan bir durum mus

çok geçmiş olsun.allah korumuş gerçektende.

Canim merak etme benimde öyle oluyo bazen. Bigun saskinlik derecesinde tepinirken disardan görüyorum hatta acitiyo bile. Bigunde dediğin gibi 2 3 kez ufacik kipirtilar. Sekline durusuna uykusuna herseyine gore degisebilir. Merak etme sen iyi onlar

çok geçmiş olsun canım, senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim. hepimiz için dua ediyorum, hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım diye

Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

çok geçmiş olsun.allah korumuş gerçektende.

çok geçmiş olsun canım, senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim. hepimiz için dua ediyorum, hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım diye

Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Allah razi olsun

kızlar hala yardımınıza ihtiyacım var. kızıma isim bulamadım hala :44:
ÖYKÜ
ÖZGÜ
ARMİN
arasından hangisi sizce? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…