2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Armin değişik ve guzel

Armin diyorum annesi :)

bence armin kulağa hoş geliyor:)

hepiniz Armin dediniz kızlar. bu isim bana da çok yakın geliyor. özellikle anlam olarak.
diğer ikisi de fonetik olarak çok hoş, ne bileyim işte ben acayip arada kaldım :44:
daha önce çoğunluk olarak öykü beğeniliyordu, ama hem anlam ve farklı olması, hem de sizin beğenileriniz açısından Armin e daha yakınım
çoooookk teşekkürler yorumlarınız için

rabbim korumuş ALLAH daha beterinden korusun inşallah

Arkadaşlar da yazmışlar, benim bebeğim de kimi zaman çok hareketli, kimi zaman da minicik bir tıkırtıya bile hasret bırakıyor beni. Kendimi izleyince, fiziksel olarak yorucu bir iş yaparken, açken, özellikle moralim bozukken az hareket ettiğini gözlemledim. Tesadüf olabilir belki sadece o anki konumundan ötürü az ya da çok hissediyoruzdur.
Yalnız uzanarak iş yapılmaması gerektiğini çok duydum. Yiksek raflara, çamaşır asmaya vb gibi yerlere sakın uzanmayın kızlar...

Çok çok geçmişler olsun, Allah birbirinize bağışlamış, çok dikkat edin bundan sonra.

kızlar hala yardımınıza ihtiyacım var. kızıma isim bulamadım hala :44:
ÖYKÜ
ÖZGÜ
ARMİN
arasından hangisi sizce? :44:
Ben Özgü'yü çok beğendim. Soyadınız da önemli tabii ki...Biz de hala isim bulamadık, işimiz de çok zor. Eşim çok kararsız, ben ise beğendiğim tüm isimlerden soğuyorum zaman geçtikçe. Ne yapacağım bilmiyorum...

Arkadaslar ben sali gunu seker yuklemesi yaptiracagim yalniz ac karnına derken su bilemi icmeyecegim? Ilaclarimi?? Bir de bir gun oncesinden ne yememek gerekiyor?
Su dahil hiçbirşey yenilip içilmeyecek diye biliyorum. İlaç derken vitamin mi?
Ben özel bir perhiz yapmamıştım, normal yediğimi yemiştim ki doğru şeker seviyesi çıksın, bebeğim normaldeki beslenmemden nasıl etkileni yorsa o görülebilsin diye.

Çok geçmiş olsun..Sevindim ikinizinde iyi olmasına..Rabbim korusun görünen görünmeyen tüm kazalardan cümlemizi..İnşallah ağrılarında çabuk geçer çok yormaz seni..

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş ikinizide. Rabbim yardımcın olsun tez zamanda unutur gidersin inşallah.

Benimde öyle oluyor canım bazen bütün gün tepiniyor resmen bazen saatlerce uğraşıyorum tık yok. Bende kendi yorgunluğuma değilde onun yorgunluğuna veriyorum kendim yorulmadığım için diyorum dün çok yoruldu herhalde bugün dinleniyor. Ama şöyle birşey var şu malum çikolata var ya fıstıklı ben oldum olası bayılırım ona. Onu elime alır almaz kıpırdamaya başlıyor daha yemeden benim hormonlardan da kaynaklanıyor sanırım mutluysak iyiysek daha çok hareket ediyorlar :)

Bu arada bende de mantar çıktı ve doktor fitil verdi lakin ben o şeyi şey edemiom işte (( Daha başka yolu yok mu bunun

benceeeeeeeeeee armin :)

çok teşekkür ederim kızlar, fkirleriniz benim için çok önemli, Armin le ilgili erkek adı gibi veya bu nasıl isim böyle gibi tepkileri, kızıma bu ismi verdikten sonra duysam falan çok üzülürdüm :44:
ama anladığım kadarıyla çoğunuz bu ismi beğendi dedim ya ben anlamını özellikle çok seviyorum, insan herşeye titizleniyor ya bu annelik şimdiden sinyallerini verdi

Lilacsofie soyadımız da Özdemir. yani Ö ile başlayan Özgü ve Öykü soyadıyla son derece uyumlu : )) ama Armin in anlamı daha derin geliyor bana. bakalım son durum ne olacak senin bebişin de kızdı, di mi yanlış hatırlamıyorsam?

günaydın canlarım sizlerden bir konuda yardım istiyorum ben dün kuaförüme gittim ağda için2-3 senedir gidiyorum çok kötü oldum kendimi çok sıktım sanırım çok terledim tansiyonum mu düştü çıktımı şekerim mi düştü bilemedim sürekli dinlendim baya uzun sürdü ve çok az bir kalmıştıkı bitmesine iyice fena oldum kuaförde korktu yarıda kesti dahada 3 ay var doğuma şimdi ben ne yapayım ağdayı bırakayım mı başka ne önerirsiniz tüy dökücü krem zararlı diye biliyorum hamilelikte bu arada bana çok fazla sıcak basması oluyor durduğum yerden terliyorum

günaydin canlar cigerler......cumartesiii kelebegimi görmeye gitiim.....şükür olsun herşey yolunda 540 gr olmus minik erkegim.....renkli fotosunuda verdi dok.sanirim saclıı yada karartı pek anlamadim :) radyolaga gitttigimi fakat bana rapor falan vermedigini bebeginde iyi oldugunu söyledim ama eger bu sizi tatmin etmiyosa sizin yonlendirdiginize gidem dedim...doktorum dısardan seni aldıgı için rapora gerek duymadigini.eger bi promlem görse mutlaka söyleyecegini ve 20-24 haftalar arasi bir defa ayrıntılı ultrasonun yeterli oldugunu söyledi içimi rahatlattii... benden ara ara su geliyodu aminosentesz suyumu ölçtürdüm şükür eksigi yok fazlasii varmişş..ayy ben bu arada 80 olmusum

malesef onu koycan şekercim ben de sevmem onu hiç

sinehas çok geçmiş olsun canım.. Rabbim meleklerini sana bağışlamış..

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?

Sınavları atlattık çok şükür stresimiz geçti, artık tamamen bebeğime odaklanabilirim

Yapmam gereken çok şey var, öncelikle evimi temizlemem gerekecek uzun süredir ilgilenemedim. Sonra bebeğimize aldıklarımızı yerleştirmek istiyorum. Sizce doğum çantası hazırlarken illa kıyafetleri ütülemek gerekir mi ?

Canım, çok geçmiş olsun. Allah her türlü kazadan beladan bizi uzak tutsun.

günaydın canım, gözünüzaydın. Allah bir daha yaşatmasın. Dikkat edin oğlunuza, bebişinize ve en çok da kendinize. Onların en çok ihtiyacı olan sizsiniz :))

Çok aşırı yüksek değil bence benim 50 gr yüklemede bir saat sonra 207 çıktı. Düşünebiliyor musun

Arkadaşlar benim de şeker yüklemem yapıldı 5o lik 1 saat sonra 141 çıktı,sınır 140 mış.doktorum biraz pinpirikli gel 100 lük yapalım dedi.ben başka bi doktora danıştım gerek yok,hafif bir diyet yap dedi.Kafama takıldı benim napsam diye..önerisi olan ya da 50 lik yüklemede şekeri bu sınırlarda çıkan varmı aramızda...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…