Armin değişik ve guzelkızlar hala yardımınıza ihtiyacım var. kızıma isim bulamadım hala :44:
ÖYKÜ
ÖZGÜ
ARMİN
arasından hangisi sizce? :44:
Armin değişik ve guzel
Armin diyorum annesi :)
bence armin kulağa hoş geliyor:)
Kizlar ben gecen hafta trafik kazasi gecirdim.arabayi kendim kullaniyordum lastigim patladi ve siddetli bi sekilde savruldum..sonuc olarak bariyerlere gomuldum ve mucize eseri tek parca kurtarildim..bebegimde beni terketmedi.hastaneden taburcu oldum ama etlerim dokuluyor heryerim agriyor ve halsizim.ama bugune cok sukur elbette..dualarinizi esirgemeyin lutfen kazasiz belasiz atlatalim bugunleri insallah
sinehas.........gecmis olsun tatlimmmmm
Sinehas çok geçmiş olsun. Umarım etkisini çabuk atlatırsın.
rabbim korumuş ALLAH daha beterinden korusun inşallah
Arkadaşlar da yazmışlar, benim bebeğim de kimi zaman çok hareketli, kimi zaman da minicik bir tıkırtıya bile hasret bırakıyor beni. Kendimi izleyince, fiziksel olarak yorucu bir iş yaparken, açken, özellikle moralim bozukken az hareket ettiğini gözlemledim. Tesadüf olabilir belki sadece o anki konumundan ötürü az ya da çok hissediyoruzdur.kızlar 24 hafta bitti bebeğim bazen o kadar hareketli oluyo ki dönüyo tepiyo sanki geçen gün çok sevinçliydim fazla şımarıp unuttum sanırım ve yukarı uzandım göbek deliğimde bir acı hissedene kadar sonra karnımın gerildiğini hissettim bebek de hiç kıpırdamadığı kadar kıpırdanmaya başladı ama bir saat sonrasından bu yana iki gündür o kadar ince ve çok çok seyrek sizin de öyle oluyo mu iki gün hareketli iki gün sessiz ? yoksa geçwn gün göbeğimi acıttım da bi zarar mı verdim??
Çok çok geçmişler olsun, Allah birbirinize bağışlamış, çok dikkat edin bundan sonra.Kizlar ben gecen hafta trafik kazasi gecirdim.arabayi kendim kullaniyordum lastigim patladi ve siddetli bi sekilde savruldum..sonuc olarak bariyerlere gomuldum ve mucize eseri tek parca kurtarildim..bebegimde beni terketmedi.hastaneden taburcu oldum ama etlerim dokuluyor heryerim agriyor ve halsizim.ama bugune cok sukur elbette..dualarinizi esirgemeyin lutfen kazasiz belasiz atlatalim bugunleri insallah
Ben Özgü'yü çok beğendim. Soyadınız da önemli tabii ki...Biz de hala isim bulamadık, işimiz de çok zor. Eşim çok kararsız, ben ise beğendiğim tüm isimlerden soğuyorum zaman geçtikçe. Ne yapacağım bilmiyorum...kızlar hala yardımınıza ihtiyacım var. kızıma isim bulamadım hala :44:
ÖYKÜ
ÖZGÜ
ARMİN
Su dahil hiçbirşey yenilip içilmeyecek diye biliyorum. İlaç derken vitamin mi?Arkadaslar ben sali gunu seker yuklemesi yaptiracagim yalniz ac karnına derken su bilemi icmeyecegim? Ilaclarimi?? Bir de bir gun oncesinden ne yememek gerekiyor?
allah adiyla yasatsin guzel seler dusun artikİsim demisken benim kizimin adi Allah nasip eder de dogarsa melek havin olacak hayirlisiyla
kızlar şeker yüklemesinden sonra başka rutin test kaldımı
Kizlar ben gecen hafta trafik kazasi gecirdim.arabayi kendim kullaniyordum lastigim patladi ve siddetli bi sekilde savruldum..sonuc olarak bariyerlere gomuldum ve mucize eseri tek parca kurtarildim..bebegimde beni terketmedi.hastaneden taburcu oldum ama etlerim dokuluyor heryerim agriyor ve halsizim.ama bugune cok sukur elbette..dualarinizi esirgemeyin lutfen kazasiz belasiz atlatalim bugunleri insallah
benceeeeeeeeeee armin :)kızlar hala yardımınıza ihtiyacım var. kızıma isim bulamadım hala :44:
ÖYKÜ
ÖZGÜ
ARMİN
canımçok geçmiş olsun allah korusun .. iyice dinlen kendine gel atlatırsın merak etme size bişey olmamışya çok şükür..Allah razi olsun kizlar
Kimseye yasatmasin insallah
Tek avuntum kizim arabada degildi Allah tan o daha zor atlatirdi buna sukurler olsun
kızlar 24 hafta bitti bebeğim bazen o kadar hareketli oluyo ki dönüyo tepiyo sanki geçen gün çok sevinçliydim fazla şımarıp unuttum sanırım ve yukarı uzandım göbek deliğimde bir acı hissedene kadar sonra karnımın gerildiğini hissettim bebek de hiç kıpırdamadığı kadar kıpırdanmaya başladı ama bir saat sonrasından bu yana iki gündür o kadar ince ve çok çok seyrek sizin de öyle oluyo mu iki gün hareketli iki gün sessiz ? yoksa geçwn gün göbeğimi acıttım da bi zarar mı verdim??
Ben Özgü'yü çok beğendim. Soyadınız da önemli tabii ki...Biz de hala isim bulamadık, işimiz de çok zor. Eşim çok kararsız, ben ise beğendiğim tüm isimlerden soğuyorum zaman geçtikçe. Ne yapacağım bilmiyorum...
benceeeeeeeeeee armin :)
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş ikinizide. Rabbim yardımcın olsun tez zamanda unutur gidersin inşallah.
Benimde öyle oluyor canım bazen bütün gün tepiniyor resmen bazen saatlerce uğraşıyorum tık yok. Bende kendi yorgunluğuma değilde onun yorgunluğuna veriyorum kendim yorulmadığım içindiyorum dün çok yoruldu herhalde bugün dinleniyor. Ama şöyle birşey var şu malum çikolata var ya fıstıklı ben oldum olası bayılırım ona. Onu elime alır almaz kıpırdamaya başlıyor daha yemeden benim hormonlardan da kaynaklanıyor sanırım mutluysak iyiysek daha çok hareket ediyorlar :)
Bu arada bende de mantar çıktı ve doktor fitil verdi lakin ben o şeyi şey edemiom işte(( Daha başka yolu yok mu bunun
çok teşekkür ederim, sağlık gerçekten herşeyin başıymış bir kere daha anladım. şu hastalık lafı filan bitsin, kendimi kızımın hazırlıklarına verip şımartacağım. Canm yavrum sağlıkla gelsin de prensesim...
Çok aşırı yüksek değil bence benim 50 gr yüklemede bir saat sonra 207 çıktı. Düşünebiliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?