Canım sırt üstü yattiysan tansiyon düşmesi ona baglı olabilur..yan yatarak yaptırmayı dene...ağda hep yapıyosan onla alakalı degildir bence..günaydın canlarım sizlerden bir konuda yardım istiyorum ben dün kuaförüme gittim ağda için2-3 senedir gidiyorum çok kötü oldum kendimi çok sıktım sanırım çok terledim tansiyonum mu düştü çıktımı şekerim mi düştü bilemedim sürekli dinlendim baya uzun sürdü ve çok az bir kalmıştıkı bitmesine iyice fena oldum kuaförde korktu yarıda kesti dahada 3 ay var doğuma şimdi ben ne yapayım ağdayı bırakayım mı başka ne önerirsiniz tüy dökücü krem zararlı diye biliyorum hamilelikte bu arada bana çok fazla sıcak basması oluyor durduğum yerden terliyorum
hadi geçmiş olsun canım.. temizliktede çok yorma kendini. ben hiç bir kıyafetini yıkayıp ütülemeden giydirmeyi düşünmüyorum. heleki hastane çıkışları hijyen çok öenmli.sinehas çok geçmiş olsun canım.. Rabbim meleklerini sana bağışlamış..
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Sınavları atlattık çok şükür stresimiz geçti, artık tamamen bebeğime odaklanabilirim
Yapmam gereken çok şey var, öncelikle evimi temizlemem gerekecekuzun süredir ilgilenemedim. Sonra bebeğimize aldıklarımızı yerleştirmek istiyorum. Sizce doğum çantası hazırlarken illa kıyafetleri ütülemek gerekir mi ?
çok teşekkür ederim kızlar, fkirleriniz benim için çok önemli, Armin le ilgili erkek adı gibi veya bu nasıl isim böyle gibi tepkileri, kızıma bu ismi verdikten sonra duysam falan çok üzülürdüm :44:
ama anladığım kadarıyla çoğunuz bu ismi beğendidedim ya ben anlamını özellikle çok seviyorum, insan herşeye titizleniyor ya bu annelik şimdiden sinyallerini verdi
Lilacsofie soyadımız da Özdemir. yani Ö ile başlayan Özgü ve Öykü soyadıyla son derece uyumlu : )) ama Armin in anlamı daha derin geliyor bana. bakalım son durum ne olacaksenin bebişin de kızdı, di mi yanlış hatırlamıyorsam?
günaydın canım, gözünüzaydın. Allah bir daha yaşatmasın. Dikkat edin oğlunuza, bebişinize ve en çok da kendinize. Onların en çok ihtiyacı olan sizsiniz :))
Canım, benim de kızım olacak kısmetse. İsim konusunda halen karar veremedik biz. Aslında sürpriz değil çünkü oğluma da isim beğenememiştik, en sonunda ben yeter artık tamam Demir oluyor demiştim de konu kapanmıştı. Bu sefer de öyle olacak belli ki:))
Kerem ismini çok seviyordum, biri eşime " Aslı ile Kerem gibi olurlar ayrı düşerler demiş" (benim ismim Aslı) ; pehh desek te içimize oturdu tabii koyamadık. Arda'yı beğenmiştim, biri anlamı " arda kalan, arkadaki, sondaki "dedi kafamıza soktu, pehh desek te takıldık tabii. Yani kendi içinize sineni koyun, herkese ne isim düşündüğünüzü söylemeyin, kafanızı bulandırıyorlar illa ki ...
Ben tamamen kendi zevkimi söyleyeceğim; kolay bulunmasın, değişik-nadir olsun diye konulan ilginç isimler bana biraz zorlama geliyor. İsim zikretmeyeceğim çünkü tesadüfen o ismi seven, beğenen arkadaşımız olur gönlü kırılır, kafası karışır belki. Şimdi son moda gibi görülen bazı isimler o kadar çok tercih edilmeye başlandı ki, ilerde okula başladıklarında sınıfta 5'er 5'er o isimlerden olmasından korkuyorum. Belki de tam tersi şimdi sıradan sandığımız isimler az bulunur kalacak kimse seçmediği için.
Tüm bunlar benim düşüncelerim tabii. Gönlünüzde bir isim oluyor zaten duyunca bir gönül bağı kuruyorsunuz hemen ve evet budur benim yavrumun ismi diyorsunuz. İsimleriyle mutlu, sağlıklı yaşasınlar inşallah...
Hayırlı sabahlar mutlu haftalar hepimizeee güzel anneleerrr :)
haftaya seker yükleme sırası bana geliyor..
Doktorum 50lik yapacağını söyledi. Sağlık ocaklarında 75gr yapacağız demişti ebe hanım.. Doktorumun sağlık ocağında dogru sonuç çıkmayabilir burda yaptır demesi beni ikilemde bıraktı..
Hastaneye sabahtan gidip 3-4 saat oralarda ac susuz dolaşmak açıkçası gözümü korkutuyor. 50 yada 75lik yapılan testler arasında yanlış sonuç çıkacak kadar fark olurmu sizce ? Öyle olsa kimse Sağlık ocağında yaptırmazdı heralde diye düsünüyorum. Yada sağlık ocağında direk 50grlık mı yaptırsam kii??
bende kerem ismini çok seviyorum benimde adım aslı sırf dediğin sebeplerden bende koyamadım.kuzey oldu oğlumun adı.şimdide bebeğe ayaz düşünüyoruz bakalım kısmetse.
Aaa tesadüfe bakar mısın Ofertacım:))) Ben çok seviyordum Kerem ismini, valla hiç aklıma da öyle ayrılık olur filan gelmemişti Allah korusun olsa sanki isim yüzünden mi oldu diyeceğiz ama mide bulanıyor bir kere biri söyleyince değil mi?
Şimdi ne isim koyacağız hiç bilmiyorum. Kapı süsüne bile başlayamadım sallanıyorum.
benim kızım olsa Naz koyacaktım adını.Kapı süsünü kendinmi yapacasın.
Canım, benim de kızım olacak kısmetse. İsim konusunda halen karar veremedik biz. Aslında sürpriz değil çünkü oğluma da isim beğenememiştik, en sonunda ben yeter artık tamam Demir oluyor demiştim de konu kapanmıştı. Bu sefer de öyle olacak belli ki:))
Kerem ismini çok seviyordum, biri eşime " Aslı ile Kerem gibi olurlar ayrı düşerler demiş" (benim ismim Aslı) ; pehh desek te içimize oturdu tabii koyamadık. Arda'yı beğenmiştim, biri anlamı " arda kalan, arkadaki, sondaki "dedi kafamıza soktu, pehh desek te takıldık tabii. Yani kendi içinize sineni koyun, herkese ne isim düşündüğünüzü söylemeyin, kafanızı bulandırıyorlar illa ki ...
Ben tamamen kendi zevkimi söyleyeceğim; kolay bulunmasın, değişik-nadir olsun diye konulan ilginç isimler bana biraz zorlama geliyor. İsim zikretmeyeceğim çünkü tesadüfen o ismi seven, beğenen arkadaşımız olur gönlü kırılır, kafası karışır belki. Şimdi son moda gibi görülen bazı isimler o kadar çok tercih edilmeye başlandı ki, ilerde okula başladıklarında sınıfta 5'er 5'er o isimlerden olmasından korkuyorum. Belki de tam tersi şimdi sıradan sandığımız isimler az bulunur kalacak kimse seçmediği için.
Tüm bunlar benim düşüncelerim tabii. Gönlünüzde bir isim oluyor zaten duyunca bir gönül bağı kuruyorsunuz hemen ve evet budur benim yavrumun ismi diyorsunuz. İsimleriyle mutlu, sağlıklı yaşasınlar inşallah...
Allah razi olsun kizlar
Kimseye yasatmasin insallah
Tek avuntum kizim arabada degildi Allah tan o daha zor atlatirdi buna sukurler olsun
Hani kötü rüyalar gören hamişler var ya, şimdiden söyleyeyim anne olunca yüreğinizin bir ucu hep havada oluyor...
Ben de sabaha karşı ağlayarak uyandım. Geçen hafta yaşananlardan etkilendim herhalde, çok kötü bir kabus gördüm. Eskiden gündelik yardıma gelen bir kadın vardı bize. Rüyamda evden oğlumu kaçırıyordu. Engel olamıyordum bir türlü, herkes bırak onun çocugu diyip beni tutuyordu. Kadın alıp gitti çocugumu resmen çeke çeke. Oğlum şimdikinden daha küçüktü rüyamda, ben arkasından koşmaya çalışırken kıkır kıkır gülüyordu. En sevdiği oyundur, babası kucağındayken ben onları yakalamak için kovalarım, çok güler.
Ben çırpınırken, onun o masum gülüşü halen gözümün önünden gitmiyor.
Sokaklara çıkıyorum arıyorum yoklar. Eşimi arıyorum cebim yok yanımda, bir telefon buluyorum ağlamaktan konuşamıyorum, sadece kadın Demir'i kaçırdı, kocası döver öldürür çocuğu çok kötü bir adam, yalvarırım bul oğlumu diyebiliyorum. Sonra inme indi rüyada bana felç geçirdim resmen üzüntüden ve boğulur gibi uyandım...Gittim oğlumun odasına sarıldım öptüm yanına kıvrıldım hemen...Şükrettim Allah'a kapım camım kapalı, oğlum eşim yanımda, kızım karnımda diye...
Arkadaşlar da yazmışlar, benim bebeğim de kimi zaman çok hareketli, kimi zaman da minicik bir tıkırtıya bile hasret bırakıyor beni. Kendimi izleyince, fiziksel olarak yorucu bir iş yaparken, açken, özellikle moralim bozukken az hareket ettiğini gözlemledim. Tesadüf olabilir belki sadece o anki konumundan ötürü az ya da çok hissediyoruzdur.
Yalnız uzanarak iş yapılmaması gerektiğini çok duydum. Yiksek raflara, çamaşır asmaya vb gibi yerlere sakın uzanmayın kızlar...
Çok çok geçmişler olsun, Allah birbirinize bağışlamış, çok dikkat edin bundan sonra.
Ben Özgü'yü çok beğendim. Soyadınız da önemli tabii ki...Biz de hala isim bulamadık, işimiz de çok zor. Eşim çok kararsız, ben ise beğendiğim tüm isimlerden soğuyorum zaman geçtikçe. Ne yapacağım bilmiyorum...
Su dahil hiçbirşey yenilip içilmeyecek diye biliyorum. İlaç derken vitamin mi?
Ben özel bir perhiz yapmamıştım, normal yediğimi yemiştim ki doğru şeker seviyesi çıksın, bebeğim normaldeki beslenmemden nasıl etkileni yorsa o görülebilsin diye.
allah adiyla yasatsin guzel seler dusun artik
super soru ewet kizlar war mi
Çok geçmiş olsun..Sevindim ikinizinde iyi olmasına..Rabbim korusun görünen görünmeyen tüm kazalardan cümlemizi..İnşallah ağrılarında çabuk geçer çok yormaz seni..
canımçok geçmiş olsun allah korusun .. iyice dinlen kendine gel atlatırsın merak etme size bişey olmamışya çok şükür..
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş ikinizide. Rabbim yardımcın olsun tez zamanda unutur gidersin inşallah.
Benimde öyle oluyor canım bazen bütün gün tepiniyor resmen bazen saatlerce uğraşıyorum tık yok. Bende kendi yorgunluğuma değilde onun yorgunluğuna veriyorum kendim yorulmadığım içindiyorum dün çok yoruldu herhalde bugün dinleniyor. Ama şöyle birşey var şu malum çikolata var ya fıstıklı ben oldum olası bayılırım ona. Onu elime alır almaz kıpırdamaya başlıyor daha yemeden benim hormonlardan da kaynaklanıyor sanırım mutluysak iyiysek daha çok hareket ediyorlar :)
Bu arada bende de mantar çıktı ve doktor fitil verdi lakin ben o şeyi şey edemiom işte(( Daha başka yolu yok mu bunun
sinehas çok geçmiş olsun canım.. Rabbim meleklerini sana bağışlamış..
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Sınavları atlattık çok şükür stresimiz geçti, artık tamamen bebeğime odaklanabilirim
Yapmam gereken çok şey var, öncelikle evimi temizlemem gerekecekuzun süredir ilgilenemedim. Sonra bebeğimize aldıklarımızı yerleştirmek istiyorum. Sizce doğum çantası hazırlarken illa kıyafetleri ütülemek gerekir mi ?
Canım, çok geçmiş olsun. Allah her türlü kazadan beladan bizi uzak tutsun.
Sinehas gecmis oldun canım..
Canım sırt üstü yattiysan tansiyon düşmesi ona baglı olabilur..yan yatarak yaptırmayı dene...ağda hep yapıyosan onla alakalı degildir bence..
günaydın arkadaşlar,
sinehas arkadaşım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. verilmiş sadakan varmış.
hasta olan ya da çocuğu hasta olanarkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum.
ben de geçen hafta boyu yattım soğuk algınlığından işe gelemedim. kontrolümüz de vardı iyi geçti çok şükür.sorun görünmüyor.
başka yapılacak test kaldı mı kzılar? ben de merak ediyorum.
çok geçmiş olsun......sağlıklı günler herkeze.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?