2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sinehas gecmis oldun canım..
Canım sırt üstü yattiysan tansiyon düşmesi ona baglı olabilur..yan yatarak yaptırmayı dene...ağda hep yapıyosan onla alakalı degildir bence..

hadi geçmiş olsun canım.. temizliktede çok yorma kendini. ben hiç bir kıyafetini yıkayıp ütülemeden giydirmeyi düşünmüyorum. heleki hastane çıkışları hijyen çok öenmli.

günaydın kızlar cumartesi oğlumu görmeye gittim oğlum gayet iyi ve keyfi yine yerindeydi çok keyifli bir çocuk olacak diye her seferinde söylüyor doktorumuz şeker tahlili yaptırdım sonuçları göremedi doktorum henüz pazartesi ara dedi gerçi benim anladığım kadarıyla şekerim yok ama bir de siz bakın kızlar..

-- OGTT 75G -----------------
Glukoz ( AKŞ) 88 mg/dL 70,00 - 100,00 mg/dL
Glukoz ( 1.saat) 130 mg/dL
Glukoz ( 2.saat) 106 mg/dL

günaydın güzel anneler ve miss kokulu bebekler.hafta sonu oğluma oda bakmaya gittik arabalı kırmızı bir tek yeni oda beğendik şimdi evde ufak bir tadilat işimiz var sonra oğlumun odasını alacağım.bebeğede oğlumun eski odasını vereceğim bir tek yeni beşik alacağım bebeğimede.bu oda eşya olayı böylece kafamda bitti.
bugün sabah yine oğlumu kucaklamak zorunda kaldım.hasta biraz o yüzdende çok mızmız illaki yataktan salona kucağında götür beni diye tutturdu.babası ben alayım dedi kabul etmedi.yine karnımda acayip bir sızı oluştu sabahtan beri.artık kucağa almamam lazım biliyordum doktorumda kesin almayacaksın kucağa dedi ama ben nasıl hayır diyebilrimki hem hasta hemde oda küçük daha.
bizden haberler böyle şimdilik.

Hayırlı sabahlar mutlu haftalar hepimizeee güzel anneleerrr :)
haftaya seker yükleme sırası bana geliyor..

Doktorum 50lik yapacağını söyledi. Sağlık ocaklarında 75gr yapacağız demişti ebe hanım.. Doktorumun sağlık ocağında dogru sonuç çıkmayabilir burda yaptır demesi beni ikilemde bıraktı..
Hastaneye sabahtan gidip 3-4 saat oralarda ac susuz dolaşmak açıkçası gözümü korkutuyor. 50 yada 75lik yapılan testler arasında yanlış sonuç çıkacak kadar fark olurmu sizce ? Öyle olsa kimse Sağlık ocağında yaptırmazdı heralde diye düsünüyorum. Yada sağlık ocağında direk 50grlık mı yaptırsam kii??

Canım, benim de kızım olacak kısmetse. İsim konusunda halen karar veremedik biz. Aslında sürpriz değil çünkü oğluma da isim beğenememiştik, en sonunda ben yeter artık tamam Demir oluyor demiştim de konu kapanmıştı. Bu sefer de öyle olacak belli ki:))
Kerem ismini çok seviyordum, biri eşime " Aslı ile Kerem gibi olurlar ayrı düşerler demiş" (benim ismim Aslı) ; pehh desek te içimize oturdu tabii koyamadık. Arda'yı beğenmiştim, biri anlamı " arda kalan, arkadaki, sondaki "dedi kafamıza soktu, pehh desek te takıldık tabii. Yani kendi içinize sineni koyun, herkese ne isim düşündüğünüzü söylemeyin, kafanızı bulandırıyorlar illa ki ...

Ben tamamen kendi zevkimi söyleyeceğim; kolay bulunmasın, değişik-nadir olsun diye konulan ilginç isimler bana biraz zorlama geliyor. İsim zikretmeyeceğim çünkü tesadüfen o ismi seven, beğenen arkadaşımız olur gönlü kırılır, kafası karışır belki. Şimdi son moda gibi görülen bazı isimler o kadar çok tercih edilmeye başlandı ki, ilerde okula başladıklarında sınıfta 5'er 5'er o isimlerden olmasından korkuyorum. Belki de tam tersi şimdi sıradan sandığımız isimler az bulunur kalacak kimse seçmediği için.

Tüm bunlar benim düşüncelerim tabii. Gönlünüzde bir isim oluyor zaten duyunca bir gönül bağı kuruyorsunuz hemen ve evet budur benim yavrumun ismi diyorsunuz. İsimleriyle mutlu, sağlıklı yaşasınlar inşallah...

bende kerem ismini çok seviyorum benimde adım aslı sırf dediğin sebeplerden bende koyamadım.kuzey oldu oğlumun adı.şimdide bebeğe ayaz düşünüyoruz bakalım kısmetse.

Sağlık ocağında neden hatalı olsun ki? Özel hastanelere de binlerce lira ödenip yapılan aşıları, karışan sonuçları biliyoruz, geçen hafta yaşadıklarımı okumussunuzdur belki. Sorarsın olmazsa 75 gr ile 50 gr arasında fark oluyor mu diye. Muhtemelen 75 gr olunca onun referans aralığı farklıdır ama onu gözetmek zorunda değil mi doktorlar söyleyince.

bende kerem ismini çok seviyorum benimde adım aslı sırf dediğin sebeplerden bende koyamadım.kuzey oldu oğlumun adı.şimdide bebeğe ayaz düşünüyoruz bakalım kısmetse.

Aaa tesadüfe bakar mısın Ofertacım:))) Ben çok seviyordum Kerem ismini, valla hiç aklıma da öyle ayrılık olur filan gelmemişti Allah korusun olsa sanki isim yüzünden mi oldu diyeceğiz ama mide bulanıyor bir kere biri söyleyince değil mi?

Şimdi ne isim koyacağız hiç bilmiyorum. Kapı süsüne bile başlayamadım sallanıyorum.

benim kızım olsa Naz koyacaktım adını.Kapı süsünü kendinmi yapacasın.

benim kızım olsa Naz koyacaktım adını.Kapı süsünü kendinmi yapacasın.

Güzel isimmiş, ben severim Buna da çok Nazlı olur, baş edemezsiniz diye kılıf bulur o çoooook bilenler:))

Ben kendim yapacağım, malzemesini bile aldım... Oğlumunki bitti, son zamanlarda herşey üst üste gelince elim varrmadı bir türlü...
Çok zarif değişik birşey var aklımda.

amin canım, sana katılıyorum, farklı olsun diye zorlama isimler çıkıyor hiçbir anlamı olmayan veya söylenişi anlaşılmayacak. bence de içine sinen bir isim olunca insan daha fazla düşünmeden yavrusuna bu ismi yakıştırır. sağlıkla doğarlar ve isimleriyle yaşarlar inşallah

Selam KIZLAR günaydın işteyim bende. Pazartesiden nefret ediyorum zaman geçmek bilmiyor. Herkesler iyidir inşallah. Dün rahatsızdık akşam bacaklarına aşırı kramp girecekmiş gibi oluyor. Hafta sonu annem geldi temizlik yaptık :) bizden bu kadar. Diyeti kaçırdım iyice haftasonu 154 geldi şekerim 130 un altına düşmedi şekerim uff şuan bile açım doy-mu-yo-rum. Ne olacak böyle

Hani kötü rüyalar gören hamişler var ya, şimdiden söyleyeyim anne olunca yüreğinizin bir ucu hep havada oluyor...

Ben de sabaha karşı ağlayarak uyandım. Geçen hafta yaşananlardan etkilendim herhalde, çok kötü bir kabus gördüm. Eskiden gündelik yardıma gelen bir kadın vardı bize. Rüyamda evden oğlumu kaçırıyordu. Engel olamıyordum bir türlü, herkes bırak onun çocugu diyip beni tutuyordu. Kadın alıp gitti çocugumu resmen çeke çeke. Oğlum şimdikinden daha küçüktü rüyamda, ben arkasından koşmaya çalışırken kıkır kıkır gülüyordu. En sevdiği oyundur, babası kucağındayken ben onları yakalamak için kovalarım, çok güler.
Ben çırpınırken, onun o masum gülüşü halen gözümün önünden gitmiyor.
Sokaklara çıkıyorum arıyorum yoklar. Eşimi arıyorum cebim yok yanımda, bir telefon buluyorum ağlamaktan konuşamıyorum, sadece kadın Demir'i kaçırdı, kocası döver öldürür çocuğu çok kötü bir adam, yalvarırım bul oğlumu diyebiliyorum. Sonra inme indi rüyada bana felç geçirdim resmen üzüntüden ve boğulur gibi uyandım...Gittim oğlumun odasına sarıldım öptüm yanına kıvrıldım hemen...Şükrettim Allah'a kapım camım kapalı, oğlum eşim yanımda, kızım karnımda diye...

günaydın arkadaşlar,

sinehas arkadaşım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. verilmiş sadakan varmış.

hasta olan ya da çocuğu hasta olanarkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum.
ben de geçen hafta boyu yattım soğuk algınlığından işe gelemedim. kontrolümüz de vardı iyi geçti çok şükür.sorun görünmüyor.

başka yapılacak test kaldı mı kzılar? ben de merak ediyorum.

ayy çok kötüymiş ben okurken fena oldum.bende geçen gece eve hırsız girdiğini ve oğlumun odasına gittiğini gördüm nasıl uyanıp içeri oğlumun yanına koştuysam eşim uyandı ne yapıyorsun nereye koşuyorsun diye.bu ara çok sık rüya görüyorum ama hepside kötü oluyor sanırım sıkıntılı uyuyoruz ondan oluyor böyle.ben geceleri artık hiç uyuyamıyorum karnımdan dolayı.bir sağa bir sola dönmekten sabah oluyor

allah adiyla yasatsin guzel seler dusun artik

super soru ewet kizlar war mi

Çok geçmiş olsun..Sevindim ikinizinde iyi olmasına..Rabbim korusun görünen görünmeyen tüm kazalardan cümlemizi..İnşallah ağrılarında çabuk geçer çok yormaz seni..

canımçok geçmiş olsun allah korusun .. iyice dinlen kendine gel atlatırsın merak etme size bişey olmamışya çok şükür..

Canım, çok geçmiş olsun. Allah her türlü kazadan beladan bizi uzak tutsun.

Sinehas gecmis oldun canım..

Canım sırt üstü yattiysan tansiyon düşmesi ona baglı olabilur..yan yatarak yaptırmayı dene...ağda hep yapıyosan onla alakalı degildir bence..

çok geçmiş olsun......sağlıklı günler herkeze.....

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum..
Rabbim evlatla sinamasin hicbirimizi onun disinda hersey gelip geciyor Allah in izniyle..

Benim doktorum sagolsun bana hicbi testi yaptirmiyo.seker yuklemeye de gerek yok dedi
Zaten seker olsa ne olcak fazla sekere yuklenme bisey olmaz dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…