2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayır olsun diyelim

Benim doktorum sagolsun bana hicbi testi yaptirmiyo.seker yuklemeye de gerek yok dedi
Zaten seker olsa ne olcak fazla sekere yuklenme bisey olmaz dedi :))

şeker yükleme gerekli diye biliyordum ben. şekeriniz yüksekse bebeği de etkileyebiliyor. gereksiz yere baş ve omuz bölgesinin şişmesine ve sezeyanla doğuma neden oluyormuş. :44: ben de çıkar diye korkmuştum çok şükür çıkmadı.

Bence de kabuslar gercek hayata hazirlik asamasi..
Dogumdan sonra zaten surekli kabus gorur gibi yasaniyor.
Surekli yurek agizda dua dilde Allah a emanet elbet ama caresizligimiz de asikar
Tek duam rabbim evlatla sinamasin ins

Hem sıkıntı hem de hormonlar, artık son aylar rahat uyku yok bize.

Evet ama cocugun gelisimi farkli oluyor zaten seker yuksekse
İri oluyor en basiti.bi de doktorlar bizim gordugumuzden fazlasini goruyolar usg de,organlarindan da anlasiliyor.
Onceki gebelikte cikmadiysa bunda da cikmaz dikkat et fazla yuklenme sekerli gidaya yeter dedi

Canım seninle her konuda aynı durumdayız bir tek ikincilerin cinsiyeti tutumuyor, ben de az önce takla attırdım 15 kiloluk sıpacığa:)

Bende Özgü'yü beğendim :)
Armin'de baktığım bütün sitelerde erkek ismi olarak geçiyor aslında unisex bile değil..Ama söylendiğindede hiç öyle erkek ismi gb de durmuyor bence..Anlamıda güzel..Allah kolaylık versin :)

Oyy hayır olsun.. Bende geçen gece tekmeliyordum bir yerleri meğer gerçekten tekmeliyormuşum eşim uyandırdı

Son düzenleme:
yaa sormayın bnde aynı durumdayım uykusuz geceler başladı sabah 6 da gözlerimi açtım benm alt kataki komşunun yeni doğan bebeği ağlıyo dedim bu saatlerde benmkide beni uyandırcak:) sırt üstü yattığım zaman çok belim ağrıyo yüzüstünü çoktan unuttum zaten..sağda sola dönerkende karnım bacaklarım acıyo çok zor dönüyorum.. daha 3.5 ay falan nasıl geçicek şimdiden böyleysek bilemiyorum:18:

Lütfen kızlar bi yardımcı olun

teşekkür ederim canım yorumun için. her üç ismi de beğenenler var. burda sorduğumda armin ve özgü beğenildi. çevremdeki arkdaşlar da öykü yü beğendiler çogunlukla :44:
sanırım artık iç sesimi dinleyip bir karar vercem, çünkü hiç biri fark edilir şekilde öne çıkmadı

Merhaba Oferta. Surekli okuyorum burada yazilanlari birkac kere daha agrin ve lekelenmen olmustu sanirim. Seni korkutmak istemiyorum ama soylemek de istiyorum. Herkesin bunyesi ayni olacak diye birsey yok tabi. Guzell Allah'im koruyor meleklerimizi. Ama nacizane fikrim tasima olayina biraz ara ver. Arkadasimin engelli 5 yasinda kizi var. Surekli tuvaletti yemekti derken kucagina aliyordu hamileyken. Son aylarda annesi hep bakti ama yine de kiz sekiz aylik dogum yapti. Gerci hep asagidaydi bebek ama doktoru kizinin da etkisi oldugunu soyledi. Masallah simdi cok sagliklilar. Benim kizim da 16 kilo arada kucak istiyor ama anlatiyorum kardesinin cani yanar diye hemen babasina yoneliyor. Ben de vicdan yapiyorum bazen sirtima aliyorum o fazla rahatsiz etmiyor daha cok egleniyor. Bunu dene bir de istersen. Allah yardimcimiz olsun.

erkek ismi işi zormuş kız olsa "dora" koyacaktım ben (özturkçe doruk anlamında-birçok yabancı dilde de hediye-tanrının hediyesi anlamına geliyormuş).
ama erkek işi karıştı. atlas koymak istiyorum bana da dunyanın yukunumu taşısın gibi yorum yapılıyor. bana okyanusu, pırıltılı kumaşları, aklı ve gucu hatırlatıyor atlas oysa. bir de gulben koydu muhabbeti...
2. isim de koyacağız 1 tane bulduk 2. si kaldı oda ayrı...

Cnm en iyisi kura çek keşke bizde birkaç isim arasında kalsak,eşimin aklında var bir isim ama söylemiyor bana sinir ediyor beni,daha doguma var diyor,bizim bebiş isimsiz dogcak heralde bu gidişle

kızlar selam bugün şeker yüklememi yaptırdım aks 92 çıktı onun normal değerleri 75-115 gr/dl olması gerekiyormuş. birde 1h glukoz değerim var oda 150 çıkmış ama onun normal değerleri yazmıyor. sabah aç karnına 50 gr yükeleme yapıldı sizce şekerim varmı? doktoruma yarın göstericem ama merak ettim

çok geçmiş olsun......sağlıklı günler herkeze.....

ayy çok geçmiş olsunn,bi kan akıtın bence şükür iyisiniz,
bizimde başımıza geldi kuzum daha 1 yaşında bile değildi,kırmızı ışıkta biz dururken arkadan alkollü pisliğin teki bize çarptı benim burnum filan kırıldı yavrumu da tam mama vermek için koltuğundan alımp kucağımda beslemiştim ve cam biberon tam mama bitti kaza oldu ya o biberon.....doktorda şaşırdı iyi korumuşsun kuzunu dedi ama ben nasıl koruyayım anlık bişi o rabbim korudu onu yaklaşık 2 sene oldu ben hala etkisinden kurtulamadım, hemen kurban kestik Allah kabul etsin biz tatile çıkacaktık ertesi günü ogünde tatil alışverişinden dönüyorduk ben hep belki orada başıma birşeyler gelebilirdi rabbim ondan korudu belki bizi ,
Allahım hiç ama hiçkimseye yaşatmasın tüm kaza bela ve nazarlardan esirgesin hepimizii

Benim oglusumun adida KUZEY olacak allah nasip ederse daha hamile kalmadan once kiz olursa berra erkek olursa kuzey demistik
Sukurler olsunki saglikli suan insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz..

ıhımmm ıhımmmm anladın sen umarım fatoş hanımmmmmm

Lütfen kızlar bi yardımcı olun

Canım hemen kırılacak gibi gözüküyor bence alma derim.Hem cocuğunun boyuda uzunmuş farklı bişi düşünsen...

Her iki taraftada kandan bakılıyor eğer özele gidiyorsan doktorun hastaneyi zengin etmek istemiş sadece ama 50 lik yaptır ilk aşamada zaten cok yüksek cıkarsa diğerlerinede bakıyorlar..

Sinehas çok geçmiş olsun arkadaşım sanada Allah korumuş...

Cumartesi kontrole gitti bende ondan önce eminönüne uğradım bir daha cıkamam diye şeker koymak için kutu lavanta keseleri için kumaş felan aldım ve artık yürüyemediğimin nefesimin sıkıştığını daha cok anladım gezmeyi cok seven ben yığılıp kalıcaktım nerdeyse doktor artık bol bol dinlenmeye başlamamı tavsiye etti yorulmamılıymışım çok şükür minişlerde büyüyor herşey yolunda dedi umarım böyle deva eder hayırlısıyla bakalım

Bence de kabuslar gercek hayata hazirlik asamasi..
Dogumdan sonra zaten surekli kabus gorur gibi yasaniyor.
Surekli yurek agizda dua dilde Allah a emanet elbet ama caresizligimiz de asikar
Tek duam rabbim evlatla sinamasin ins

Amin canım. Baksana ben üç yaşındaki oğlumla ilgili kabus görüyorum henüz ufaklığınkiler başlamadı. Bir de olar başlarsa düşünemiyorum halimi...
Dediğin çok çok doğru "yürek ağızda, dilde dua"... Aynen annelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…