Hani kötü rüyalar gören hamişler var ya, şimdiden söyleyeyim anne olunca yüreğinizin bir ucu hep havada oluyor...
Ben de sabaha karşı ağlayarak uyandım. Geçen hafta yaşananlardan etkilendim herhalde, çok kötü bir kabus gördüm. Eskiden gündelik yardıma gelen bir kadın vardı bize. Rüyamda evden oğlumu kaçırıyordu. Engel olamıyordum bir türlü, herkes bırak onun çocugu diyip beni tutuyordu. Kadın alıp gitti çocugumu resmen çeke çeke. Oğlum şimdikinden daha küçüktü rüyamda, ben arkasından koşmaya çalışırken kıkır kıkır gülüyordu. En sevdiği oyundur, babası kucağındayken ben onları yakalamak için kovalarım, çok güler.
Ben çırpınırken, onun o masum gülüşü halen gözümün önünden gitmiyor.
Sokaklara çıkıyorum arıyorum yoklar. Eşimi arıyorum cebim yok yanımda, bir telefon buluyorum ağlamaktan konuşamıyorum, sadece kadın Demir'i kaçırdı, kocası döver öldürür çocuğu çok kötü bir adam, yalvarırım bul oğlumu diyebiliyorum. Sonra inme indi rüyada bana felç geçirdim resmen üzüntüden ve boğulur gibi uyandım...Gittim oğlumun odasına sarıldım öptüm yanına kıvrıldım hemen...Şükrettim Allah'a kapım camım kapalı, oğlum eşim yanımda, kızım karnımda diye...
benim kızım olsa Naz koyacaktım adını.Kapı süsünü kendinmi yapacasın.
Benim doktorum sagolsun bana hicbi testi yaptirmiyo.seker yuklemeye de gerek yok dedi
Zaten seker olsa ne olcak fazla sekere yuklenme bisey olmaz dedi :))
ayy çok kötüymiş ben okurken fena oldum.bende geçen gece eve hırsız girdiğini ve oğlumun odasına gittiğini gördüm nasıl uyanıp içeri oğlumun yanına koştuysam eşim uyandı ne yapıyorsun nereye koşuyorsun diye.bu ara çok sık rüya görüyorum ama hepside kötü oluyor sanırım sıkıntılı uyuyoruz ondan oluyor böyle.ben geceleri artık hiç uyuyamıyorum karnımdan dolayı.bir sağa bir sola dönmekten sabah oluyor
şeker yükleme gerekli diye biliyordum ben. şekeriniz yüksekse bebeği de etkileyebiliyor. gereksiz yere baş ve omuz bölgesinin şişmesine ve sezeyanla doğuma neden oluyormuş. :44: ben de çıkar diye korkmuştum çok şükür çıkmadı.
günaydın güzel anneler ve miss kokulu bebekler.hafta sonu oğluma oda bakmaya gittik arabalı kırmızı bir tek yeni oda beğendik şimdi evde ufak bir tadilat işimiz var sonra oğlumun odasını alacağım.bebeğede oğlumun eski odasını vereceğim bir tek yeni beşik alacağım bebeğimede.bu oda eşya olayı böylece kafamda bitti.
bugün sabah yine oğlumu kucaklamak zorunda kaldım.hasta biraz o yüzdende çok mızmız illaki yataktan salona kucağında götür beni diye tutturdu.babası ben alayım dedi kabul etmedi.yine karnımda acayip bir sızı oluştu sabahtan beri.artık kucağa almamam lazım biliyordum doktorumda kesin almayacaksın kucağa dedi ama ben nasıl hayır diyebilrimki hem hasta hemde oda küçük daha.
bizden haberler böyle şimdilik.
çok teşekkür ederim kızlar, fkirleriniz benim için çok önemli, Armin le ilgili erkek adı gibi veya bu nasıl isim böyle gibi tepkileri, kızıma bu ismi verdikten sonra duysam falan çok üzülürdüm :44:
ama anladığım kadarıyla çoğunuz bu ismi beğendidedim ya ben anlamını özellikle çok seviyorum, insan herşeye titizleniyor ya bu annelik şimdiden sinyallerini verdi
Lilacsofie soyadımız da Özdemir. yani Ö ile başlayan Özgü ve Öykü soyadıyla son derece uyumlu : )) ama Armin in anlamı daha derin geliyor bana. bakalım son durum ne olacaksenin bebişin de kızdı, di mi yanlış hatırlamıyorsam?
Hani kötü rüyalar gören hamişler var ya, şimdiden söyleyeyim anne olunca yüreğinizin bir ucu hep havada oluyor...
Ben de sabaha karşı ağlayarak uyandım. Geçen hafta yaşananlardan etkilendim herhalde, çok kötü bir kabus gördüm. Eskiden gündelik yardıma gelen bir kadın vardı bize. Rüyamda evden oğlumu kaçırıyordu. Engel olamıyordum bir türlü, herkes bırak onun çocugu diyip beni tutuyordu. Kadın alıp gitti çocugumu resmen çeke çeke. Oğlum şimdikinden daha küçüktü rüyamda, ben arkasından koşmaya çalışırken kıkır kıkır gülüyordu. En sevdiği oyundur, babası kucağındayken ben onları yakalamak için kovalarım, çok güler.
Ben çırpınırken, onun o masum gülüşü halen gözümün önünden gitmiyor.
Sokaklara çıkıyorum arıyorum yoklar. Eşimi arıyorum cebim yok yanımda, bir telefon buluyorum ağlamaktan konuşamıyorum, sadece kadın Demir'i kaçırdı, kocası döver öldürür çocuğu çok kötü bir adam, yalvarırım bul oğlumu diyebiliyorum. Sonra inme indi rüyada bana felç geçirdim resmen üzüntüden ve boğulur gibi uyandım...Gittim oğlumun odasına sarıldım öptüm yanına kıvrıldım hemen...Şükrettim Allah'a kapım camım kapalı, oğlum eşim yanımda, kızım karnımda diye...
yaa sormayın bnde aynı durumdayım uykusuz geceler başladı sabah 6 da gözlerimi açtım benm alt kataki komşunun yeni doğan bebeği ağlıyo dedim bu saatlerde benmkide beni uyandırcak:) sırt üstü yattığım zaman çok belim ağrıyo yüzüstünü çoktan unuttum zaten..sağda sola dönerkende karnım bacaklarım acıyo çok zor dönüyorum.. daha 3.5 ay falan nasıl geçicek şimdiden böyleysek bilemiyorum:18:ayy çok kötüymiş ben okurken fena oldum.bende geçen gece eve hırsız girdiğini ve oğlumun odasına gittiğini gördüm nasıl uyanıp içeri oğlumun yanına koştuysam eşim uyandı ne yapıyorsun nereye koşuyorsun diye.bu ara çok sık rüya görüyorum ama hepside kötü oluyor sanırım sıkıntılı uyuyoruz ondan oluyor böyle.ben geceleri artık hiç uyuyamıyorum karnımdan dolayı.bir sağa bir sola dönmekten sabah oluyor
Eki Görüntüle 950703 Eki Görüntüle 950702
konumuzla alakalı değil biliyorum ama fikre ihtiyacım var.... 9 şubat oğlumun doğum günü 5 yaşına giricek ve bir sürü oyuncağı var hatta fazlasıyla bende o yüzden oyuncak almak istemiyorum ama ne alıcağıma kararda veremiyorum....fısher price smart fit'i kız kardeşim kuzenimle birlikte alıcak.. bende resimdeki masayı alim diyoorum aslında süpermenli masası var ama çok kötü bi halee geldi oturma yeri falan yırtıldı çöp oldu yani bu masayı alsammı diyorum oğluma göre küçükmü birazda uzun boylu...başka önerileriniz varsa onuda değerlendirebilirim
Bende Özgü'yü beğendim :)
Armin'de baktığım bütün sitelerde erkek ismi olarak geçiyor aslında unisex bile değil..Ama söylendiğindede hiç öyle erkek ismi gb de durmuyor bence..Anlamıda güzel..Allah kolaylık versin :)
günaydın güzel anneler ve miss kokulu bebekler.hafta sonu oğluma oda bakmaya gittik arabalı kırmızı bir tek yeni oda beğendik şimdi evde ufak bir tadilat işimiz var sonra oğlumun odasını alacağım.bebeğede oğlumun eski odasını vereceğim bir tek yeni beşik alacağım bebeğimede.bu oda eşya olayı böylece kafamda bitti.
bugün sabah yine oğlumu kucaklamak zorunda kaldım.hasta biraz o yüzdende çok mızmız illaki yataktan salona kucağında götür beni diye tutturdu.babası ben alayım dedi kabul etmedi.yine karnımda acayip bir sızı oluştu sabahtan beri.artık kucağa almamam lazım biliyordum doktorumda kesin almayacaksın kucağa dedi ama ben nasıl hayır diyebilrimki hem hasta hemde oda küçük daha.
bizden haberler böyle şimdilik.
Lütfen kızlar bi yardımcı olun
Aaa tesadüfe bakar mısın Ofertacım:))) Ben çok seviyordum Kerem ismini, valla hiç aklıma da öyle ayrılık olur filan gelmemişti Allah korusun olsa sanki isim yüzünden mi oldu diyeceğiz ama mide bulanıyor bir kere biri söyleyince değil mi?
Şimdi ne isim koyacağız hiç bilmiyorum. Kapı süsüne bile başlayamadım sallanıyorum.
teşekkür ederim canım yorumun için. her üç ismi de beğenenler var. burda sorduğumda armin ve özgü beğenildi. çevremdeki arkdaşlar da öykü yü beğendiler çogunlukla :44:
sanırım artık iç sesimi dinleyip bir karar vercem, çünkü hiç biri fark edilir şekilde öne çıkmadı
çok geçmiş olsun......sağlıklı günler herkeze.....
Benim oglusumun adida KUZEY olacak allah nasip ederse daha hamile kalmadan once kiz olursa berra erkek olursa kuzey demistik
Sukurler olsunki saglikli suan insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz..
Lütfen kızlar bi yardımcı olun
Hayırlı sabahlar mutlu haftalar hepimizeee güzel anneleerrr :)
haftaya seker yükleme sırası bana geliyor..
Doktorum 50lik yapacağını söyledi. Sağlık ocaklarında 75gr yapacağız demişti ebe hanım.. Doktorumun sağlık ocağında dogru sonuç çıkmayabilir burda yaptır demesi beni ikilemde bıraktı..
Hastaneye sabahtan gidip 3-4 saat oralarda ac susuz dolaşmak açıkçası gözümü korkutuyor. 50 yada 75lik yapılan testler arasında yanlış sonuç çıkacak kadar fark olurmu sizce ? Öyle olsa kimse Sağlık ocağında yaptırmazdı heralde diye düsünüyorum. Yada sağlık ocağında direk 50grlık mı yaptırsam kii??
Bence de kabuslar gercek hayata hazirlik asamasi..
Dogumdan sonra zaten surekli kabus gorur gibi yasaniyor.
Surekli yurek agizda dua dilde Allah a emanet elbet ama caresizligimiz de asikar
Tek duam rabbim evlatla sinamasin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?