2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım 50 gr açlıkta refarans değeri yükleme yapmadan önce yukarıda söylediğin gibi yükleme yaptıktan sonra sınır 140 140 dan sonra risk grubuna giriyorsun sanırım biraz var ama sana karbonhidrata ve şekerli şeylere dikkat et diyecektir cünkü cok yüksek değil

teşekkürederim. dünde baya şekerli şeyler yemiştim onunda etkisi varmı acaba dikkat ederim bundan sonra bakalım yarında doktor ne diyecek

Benim doktorum sagolsun bana hicbi testi yaptirmiyo.seker yuklemeye de gerek yok dedi
Zaten seker olsa ne olcak fazla sekere yuklenme bisey olmaz dedi :))

Hiiii sakinn koymaaaa.. :))
Benim kizimin adi melis naz.ahh nerden naz koydum diye hergun isyandayim :)
Tanidigim tum nazlar da boyle.
Sabrin varsa koy derim yoksa delirtebilir :)))

kız değilki zaten erkek ikincide ama kız olsa naz ismini çok isterdim koymak.nazlı bir cimcime olurdu ne güzel

Bence de kabuslar gercek hayata hazirlik asamasi..
Dogumdan sonra zaten surekli kabus gorur gibi yasaniyor.
Surekli yurek agizda dua dilde Allah a emanet elbet ama caresizligimiz de asikar
Tek duam rabbim evlatla sinamasin ins

benim ilk gebeliğimde yüksekti şekerim son 3 ay diyet uyguladım bebek 3050 gr doğdu.şişmanda değildi.doktorum çok dikkat etmemi istemişti.bu cumartesi bende yüklememi yaptıracağım muhtemelen yine çıkacak.çünkü ilkinde çıkınca ikincide çıkarmış.

Canım seninle her konuda aynı durumdayız bir tek ikincilerin cinsiyeti tutumuyor, ben de az önce takla attırdım 15 kiloluk sıpacığa:)

ayy sorma canım ya.ne yapıcaz bu tatlı sıpalarla bakalım biz.

canım çok çok haklısın.doktorum kesin bir şekilde söyledi kaldırmaycaksın dedi.ama ben bir bahane bulamıyorum oğlum isteyince kardeşini hiç söyleyemiyorum cephe alır kıskanır diye.
eşimde bu konuda hiç yardımcı değil deli ediyor beni.artık bazı ihtiyaçlarını oda karşılayabilir ama beyfendi yapmaz söylemeden.bende sürekli onu yap bunu yap diyince kendi sinirim bozuluyor en iyisi klkıp kendim yapıyorum.artık oğlumu kaldırmasam iyi olacak ama yine sabahtan beri karnımda tuhaf sızı gibi bir ağrı oldu.ama leke filan yok çok şükür.allah hepimizin yardımcısı olsun küçük çocukla hamilelik çok zormuş çok.

kızlar merhaba... bizimde şeker testimiz yarın bakalım . hayırlısı Rabbimden

canım bence masa güzel hem ikincide oynar
Evet masa güzel duruyo ama emin olamıyorum bi türlü
Canım hemen kırılacak gibi gözüküyor bence alma derim.Hem cocuğunun boyuda uzunmuş farklı bişi düşünsen...

Evet boyu uzun öyleki 7 yaşında gibi.... sandalye çok küçük kalırda rahat oturamazsa ... eşimde saçma sapan bişey alma çocuğa diyo..
Bu hediye seçmek ne zor yaaa

Şu dönem en çok ihtiyacımız olan şey eş desteği bence de. Bizimkine de söylemek gerekiyor ben de söylüyorum valla napim. Üşenmez sağolsun kızı yedirir giydirir tuvalete bile götürüyor. Kız çocuğu olduğu için pek tuvalete götürmesini istemiyorum ama klozete oturturken bile bazen ağrım oluyor. Dört beş ay daha idare etsinler artık napalım. Oğlun sana çok düşkün anladığım kadarıyla. Arada kardeşinden bahsetmekten korkma eminim abi havasına girecektir =) Bizimki adını da koydu Ali aşağı Ali yukarı. Herkese anlatıyor, Ali'nin ablasıyım ben diye. Seninle doğum tarihimiz aynı. Sezeryan olacağı için ayın 22'sinde doğum yapmayı önerdim doktorum da kabul etti.

Bu arada ben şeker yüklemesi yapamayacağım galiba kızlar. Mide bulantımdan dolayı iki kere denemiştim olmamıştı. Kızımda da baklava dondurma yiyip tokluk şekerime bakılmıştı. Her şey normaldi. Şimdi ilkinde şeker çıkmadığına göre ikincisinde de çıkmaz mı? Söylediklerinizden öyle anladım ben.

Cnm en iyisi kura çek keşke bizde birkaç isim arasında kalsak,eşimin aklında var bir isim ama söylemiyor bana sinir ediyor beni,daha doguma var diyor,bizim bebiş isimsiz dogcak heralde bu gidişle

böyle giderse son çare o olacak gibi zaten
ayy ben meraktan çatlardım seninki gibi bir durum olsa, her ayrıntı aklımı acayip oyalıyor

o kadar gergin bi gun yasiorum ki anlatmak imkansiz....ananemi yine anneme yolluyolar kizlar dusumsenize dedem gidio yine ananem gelio ve biz yine bireye cikamicaz alisweris yapamicaz biktim artik biktim yaaaaaaaa biraz agzini aradim sunu bunu aliriz die alisweriste aliriz dio saka gibi......ben 10 aylik olunca gideriz dedim sadece.......((((((((( biktim ya

kızlar ya şu ankaradaki bebek mağazası 1 şubatta açılıyormuş. istanbul yolu üzerinde açılacak olan hani. %90 a varan indirimler diyor sitesine baktım diğer birçok siteye göre zaten daha ucuz geldi bana. Ankara olup haberi olmayanlar varsa kaçırmasın
ben cumartesi günü ordayım kısmet olursa, zaten daha hiçbir şey almadım, bi yerden başlıyayım artık :44:

Sitesinin adresi neymis bende baksam :) ayin 1 inde bdnde oraya gitmeyi dusunuyorum kismetse :)

Sitesinin adresi neymis bende baksam :) ayin 1 inde bdnde oraya gitmeyi dusunuyorum kismetse :)

babymall canım, bilgisayardan giriyorsan forumun üstünde reklamı da var. ben çoğunlukla telefondan girdiğim için benim gibi olanlar göremez belki diye yazayım dedim fark etmişken : ))

Mrh bende o mağazanın açılmasını bekliyorum cnm adı neydi sitesini bulamadım ben

babymall canım, bilgisayardan giriyorsan forumun üstünde reklamı da var. ben çoğunlukla telefondan girdiğim için benim gibi olanlar göremez belki diye yazayım dedim fark etmişken : ))

Tesekkur ederim .Bende telefondan giriyorum :)

Tatlım, pazar günü dışardaydık. Oğlumu tuvalete götürmesini rica ettim eşimden, tuvalet çok ters bir yerdeydi ve dışarda tuvalete kaldırmak daha zor oluyor. Çocuk bir geldi ki, ayakkabısı, pantolonu, donuna kadar her yeri çiş olmuş, az buz da değil sırılsıklam...Eve geldim ayakkabıları, oğlumu yıkadım, kıyafetleri yıkadım. Eşim spora gitti... Ne o? Bana yardımcı oldu babası sözde hiiiç yorulmadım çok iyi oldu!!!!! Geçenlerde ben uyuyordum, o da oğlumuza süt verecekti, elli kere yanıma geldi gitti soru soruyor... sank süt mühendisi olacak sanırsın!!!off pufff dedi kalktım mecburen.... Yine bir akşam diş fırçaladılar, üst baş batmış sırılsıklam geldi çocuk anne üstümü değiştir ıslandım diyor....
Ne yaparsın babalık annelik çok farklı şeyler... Hadi beceremedin ıslattın çocugu. Tum gece öyle ıslak mı yatacak uyuyacak, bari üstünü değiştir.

Bizde durumlar cidden çok vahim. Ben de oğlum cephe almasın diye hep belim ağrıyor oğlum diyorum. Neden anne sen hasta mısın diyor? Cevap veremiyorum. Hastayım desem farklı tür endişelenecek biliyorum. Değilim diyince de ısrar devam ediyor kucak veya riskli şey neyse onun için...

Çok aynı durumumuz seninle daha önce de söylemiştim:) Sanırım yapı olarak ta çok benzer anneleriz..

Acaba biraz açık konusup, 50 kere doğum yapmayacağım anne, sana ihtiyacım var, benmle ilgilen mi desen?

Bizde durumlar farklı ben yıllar önce vazgeçtim yardım istemekten. Evlenirken yanımda 1-2 gün kal, evden tekbaşıma çıkmayayım ayıp olur ele güne diyince, ben saçımı "sizin için süpürge mi edeyim yani?" demişti... Ben de eşimin evinden gelin çıkmıştım. Yüreğim kaldırmamıştı ana baba evinden, tekbaşına gelinliği giyip çıkmaya.....

Neyse canım geçmiş zaman hatırlayıverdim birden şimdi. Eğer annenin benimki gibi bir durumu yoksa, bazen açıkça hatta sertçe uyarmak bile gerekebilir. O zaman kendilerine gelebiliyorlar. Eğer benimki gibiyse zaten hiç umut yok demektir. Kendini hiç üzme, aranın iyi olduğu akraba, kayınvalide, arkadaş vs ile destek bulmaya çalış, ve kendine güven en çok tabii, tıpkı benim gibi (((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…