Lütfen kızlar bi yardımcı olun
o kadar gergin bi gun yasiorum ki anlatmak imkansiz....ananemi yine anneme yolluyolar kizlar dusumsenize dedem gidio yine ananem gelio ve biz yine bireye cikamicaz alisweris yapamicaz biktim artik biktim yaaaaaaaa biraz agzini aradim sunu bunu aliriz die alisweriste aliriz dio saka gibi......ben 10 aylik olunca gideriz dedim sadece.......((((((((( biktim ya
kızlar ya şu ankaradaki bebek mağazası 1 şubatta açılıyormuş. istanbul yolu üzerinde açılacak olan hani. %90 a varan indirimler diyor sitesine baktım diğer birçok siteye göre zaten daha ucuz geldi bana. Ankara olup haberi olmayanlar varsa kaçırmasın
ben cumartesi günü ordayım kısmet olursa, zaten daha hiçbir şey almadım, bi yerden başlıyayım artık :44:
Tatlım, pazar günü dışardaydık. Oğlumu tuvalete götürmesini rica ettim eşimden, tuvalet çok ters bir yerdeydi ve dışarda tuvalete kaldırmak daha zor oluyor. Çocuk bir geldi ki, ayakkabısı, pantolonu, donuna kadar her yeri çiş olmuş, az buz da değil sırılsıklam...Eve geldim ayakkabıları, oğlumu yıkadım, kıyafetleri yıkadım. Eşim spora gitti... Ne o? Bana yardımcı oldu babası sözde hiiiç yorulmadım çok iyi oldu!!!!! Geçenlerde ben uyuyordum, o da oğlumuza süt verecekti, elli kere yanıma geldi gitti soru soruyor... sank süt mühendisi olacak sanırsın!!!off pufff dedi kalktım mecburen.... Yine bir akşam diş fırçaladılar, üst baş batmış sırılsıklam geldi çocuk anne üstümü değiştir ıslandım diyor....
Ne yaparsın babalık annelik çok farklı şeyler... Hadi beceremedin ıslattın çocugu. Tum gece öyle ıslak mı yatacak uyuyacak, bari üstünü değiştir.
Bizde durumlar cidden çok vahim. Ben de oğlum cephe almasın diye hep belim ağrıyor oğlum diyorum. Neden anne sen hasta mısın diyor? Cevap veremiyorum. Hastayım desem farklı tür endişelenecek biliyorum. Değilim diyince de ısrar devam ediyor kucak veya riskli şey neyse onun için...
Çok aynı durumumuz seninle daha önce de söylemiştim:) Sanırım yapı olarak ta çok benzer anneleriz..
Bence masa ona içaçıcı gelmeyecektir :)
Baharda yaklaşıyor dışarıda kullanabileceği farklı birşey olabilir diye düşündüm..
Seni düşününce ayrı bir zorluk,anneni düşününce onunda işi ayrı zor..
Anneanne 1-2 saat duramaz mı arasıra yalnız ya da hiç mi eşlik edecek biri yok o 1-2 saatte en azından muhabbet etsinler..Annenede değişiklik olacaktır..
cok haklsin cok mantiksiz gelio eli ayagi tutan insanlar bi kac saat kendini idare edemio anneme de acidigim icin susuorum inan
cok haklsin cok mantiksiz gelio eli ayagi tutan insanlar bi kac saat kendini idare edemio anneme de acidigim icin susuorum inan
İsmi yeri nesi acaba? Ankara'da hamiş canım arkadaşım var, ona söylemeyi çok isterim
Anlamadik teyzesiıhımmm ıhımmmm anladın sen umarım fatoş hanımmmmmm
gerçektende aynı şeyler yaşadıklarımız ben işte sırf bu yüzden arkasından toplamak zor olduğu için kendim yapmayı tercih ediyorum herşeyi tabi çok yorucu oluyor buda malesef.bende senin gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor diye atlatmaya çalışıyorum bizim sıpayı ama yinede olmuyor ben sana ilaç vereyim iyileş annecim diyor.neyseki az kaldı çoğu bitti allahım şu son günleri sorunsuz geçirmemize yardım etsin.
Şakayla sen söyle o zaman :) Anneanne kaçırayım annemi 1-2 saat de
gündüz uyku filan uyumazmıki o arada kaçsanız bir iki saat.
bence de açıkca söylesen canım, senin de naz yapmaya hakkın var şu durumda. bir şekilde fırsat bulacaktır annen de. çok ağırlaşmadan gezme işlerini halletmemiz lazım desen.
Amin canım. Baksana ben üç yaşındaki oğlumla ilgili kabus görüyorum henüz ufaklığınkiler başlamadı. Bir de olar başlarsa düşünemiyorum halimi...
Dediğin çok çok doğru "yürek ağızda, dilde dua"... Aynen annelik...
kız değilki zaten erkek ikincide ama kız olsa naz ismini çok isterdim koymak.nazlı bir cimcime olurdu ne güzel
benim ilk gebeliğimde yüksekti şekerim son 3 ay diyet uyguladım bebek 3050 gr doğdu.şişmanda değildi.doktorum çok dikkat etmemi istemişti.bu cumartesi bende yüklememi yaptıracağım muhtemelen yine çıkacak.çünkü ilkinde çıkınca ikincide çıkarmış.
ayy sorma canım ya.ne yapıcaz bu tatlı sıpalarla bakalım biz.
canım çok çok haklısın.doktorum kesin bir şekilde söyledi kaldırmaycaksın dedi.ama ben bir bahane bulamıyorum oğlum isteyince kardeşini hiç söyleyemiyorum cephe alır kıskanır diye.
eşimde bu konuda hiç yardımcı değil deli ediyor beni.artık bazı ihtiyaçlarını oda karşılayabilir ama beyfendi yapmaz söylemeden.bende sürekli onu yap bunu yap diyince kendi sinirim bozuluyor en iyisi klkıp kendim yapıyorum.artık oğlumu kaldırmasam iyi olacak ama yine sabahtan beri karnımda tuhaf sızı gibi bir ağrı oldu.ama leke filan yok çok şükür.allah hepimizin yardımcısı olsun küçük çocukla hamilelik çok zormuş çok.
Şu dönem en çok ihtiyacımız olan şey eş desteği bence de. Bizimkine de söylemek gerekiyor ben de söylüyorum valla napim. Üşenmez sağolsun kızı yedirir giydirir tuvalete bile götürüyor. Kız çocuğu olduğu için pek tuvalete götürmesini istemiyorum ama klozete oturturken bile bazen ağrım oluyor. Dört beş ay daha idare etsinler artık napalım. Oğlun sana çok düşkün anladığım kadarıyla. Arada kardeşinden bahsetmekten korkma eminim abi havasına girecektir =) Bizimki adını da koydu Ali aşağı Ali yukarı. Herkese anlatıyor, Ali'nin ablasıyım ben diye. Seninle doğum tarihimiz aynı. Sezeryan olacağı için ayın 22'sinde doğum yapmayı önerdim doktorum da kabul etti.
Bu arada ben şeker yüklemesi yapamayacağım galiba kızlar. Mide bulantımdan dolayı iki kere denemiştim olmamıştı. Kızımda da baklava dondurma yiyip tokluk şekerime bakılmıştı. Her şey normaldi. Şimdi ilkinde şeker çıkmadığına göre ikincisinde de çıkmaz mı? Söylediklerinizden öyle anladım ben.
dicem hep bi arada kalabalikken ben artik cabul yorulupm alsw daha fazla ertelemek istemiorum nasil yapalim dicem....sonrada kizimin odasinin hazirliklarini yapicam artik yeter 7 aydir sira bekliom bana da gunah.......badana olucak esyalar gelicek ve kiafetleri yikanip utulenip yerlescek perdesi avizesi halisi falan derken zaten 2 ayi bulmaz mi yawas yawas ben yapica.....gelip yapcak 3....5.... insan olsa kafaya takmicam ama bende tek basima yawas yawas yapinca ancak degil mi yanlis mi dusunuorum kizlar
Amin canım amin... Ben şimdi arka tarafı toplarken 2 dk.da tüm erzak dolabını indirmiş aşağıya, un paketini de patlatmış... Okula gidemediği için de çok sıkılıyor. Ne diyeyim Allah yardımıcımız olsun of offf
Nasıl 5 tane yapılıyormuş eskiden acaba?
Bu gebelikte yapilmamasi gereken ne varsa yaptim sanirim o yuzden cok sakinmayin derim..
Sadece uzanmak ve cocuk kaldirmak olsa keske..yuk te tasidim,gebe oldugumu gec farkettim epilasyona da gittim.igne de yaptirdim,dise dolgu yaptirdim,agri kesiciler antibiyotikler falan derken bi de ustune kaza yaptim emniyet kemeri de takili degildi( ..ilk 3 ay sigarayi birakamadim.okulda zaten 350 kadar ogrencim var deli ediyolar zor zaptediyorum..
Kizim istemedi ne tekmeler yumruklar atti ki kendisi sari kusak kick bokscu oyle hafif te degil..karnima firlatmadigi sey kalmadi..
Kisaca Allah in takdiri sanirim
gerçektende yiyecek ekmeği varsa bişeycik olmaz.bak benimkide 5 yıllık donmuş embriyo idi hiç umudumuz yoktu her gittiğimiz doktor detay sormaktan bıktırdı bizi.ilginç geliyor biraz.yaşatacak ömür verecek olan rabbim ne mucizeler yaratıyor.o yüzden dediğin doğru birazda rahat olmak lazım.
kızın alıştımı peki artık kardeş fikrine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?