2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Lütfen kızlar bi yardımcı olun

Bence masa ona içaçıcı gelmeyecektir :)
Baharda yaklaşıyor dışarıda kullanabileceği farklı birşey olabilir diye düşündüm..

Seni düşününce ayrı bir zorluk,anneni düşününce onunda işi ayrı zor..
Anneanne 1-2 saat duramaz mı arasıra yalnız ya da hiç mi eşlik edecek biri yok o 1-2 saatte en azından muhabbet etsinler..Annenede değişiklik olacaktır..

ben de gitmeyi düşünüyorum, bir de sitesinde form doldurunca açılış günü için 20 tl indirim kuponu veriyorlar. aklınızda olsun kızlar.

gerçektende aynı şeyler yaşadıklarımız ben işte sırf bu yüzden arkasından toplamak zor olduğu için kendim yapmayı tercih ediyorum herşeyi tabi çok yorucu oluyor buda malesef.bende senin gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor diye atlatmaya çalışıyorum bizim sıpayı ama yinede olmuyor ben sana ilaç vereyim iyileş annecim diyor.neyseki az kaldı çoğu bitti allahım şu son günleri sorunsuz geçirmemize yardım etsin.

cok haklsin cok mantiksiz gelio eli ayagi tutan insanlar bi kac saat kendini idare edemio anneme de acidigim icin susuorum inan

cok haklsin cok mantiksiz gelio eli ayagi tutan insanlar bi kac saat kendini idare edemio anneme de acidigim icin susuorum inan

Şakayla sen söyle o zaman :) Anneanne kaçırayım annemi 1-2 saat de

bence de açıkca söylesen canım, senin de naz yapmaya hakkın var şu durumda. bir şekilde fırsat bulacaktır annen de. çok ağırlaşmadan gezme işlerini halletmemiz lazım desen.

kızlar bugün karnım çok şiş acayip gergin ne oldu anlamadım karnım ağzıma girecek resmen.

Amin canım amin... Ben şimdi arka tarafı toplarken 2 dk.da tüm erzak dolabını indirmiş aşağıya, un paketini de patlatmış... Okula gidemediği için de çok sıkılıyor. Ne diyeyim Allah yardımıcımız olsun of offf
Nasıl 5 tane yapılıyormuş eskiden acaba?

Şakayla sen söyle o zaman :) Anneanne kaçırayım annemi 1-2 saat de

gündüz uyku filan uyumazmıki o arada kaçsanız bir iki saat.

bence de açıkca söylesen canım, senin de naz yapmaya hakkın var şu durumda. bir şekilde fırsat bulacaktır annen de. çok ağırlaşmadan gezme işlerini halletmemiz lazım desen.

dicem hep bi arada kalabalikken ben artik cabul yorulupm alsw daha fazla ertelemek istemiorum nasil yapalim dicem....sonrada kizimin odasinin hazirliklarini yapicam artik yeter 7 aydir sira bekliom bana da gunah.......badana olucak esyalar gelicek ve kiafetleri yikanip utulenip yerlescek perdesi avizesi halisi falan derken zaten 2 ayi bulmaz mi yawas yawas ben yapica.....gelip yapcak 3....5.... insan olsa kafaya takmicam ama bende tek basima yawas yawas yapinca ancak degil mi yanlis mi dusunuorum kizlar

Aynen canim 5 yasinda benim cadi da ama gun gectikce dertleri de buyuyor.Allah eksikliklerini gostermesin..

Pardon telefondan girdigim icin yanlis anladigimda olabiliyor
Ama olsun yine de naz koymasin kimse

Es destegi konusunda bisey diyemeyecegim..
Sifir destek cunku esim sadece yapim asamasinda burdaydi sonra yurtdisina gitti calismaya..
Ben calisiyorum cocuk ta var ve kaza su bu yoruldum da bu ara (
Seker icin evet ilkinde cikmadiysa bunda da cok ekstrem bisey olmadikca cikmaz dedi.
Tansiyon tiroit falan gebelikte degisebiliyo da seker degismiyo sanirim

canım belliki anneciğinde 2 ara bir derede kalmış, direk söyle bence atık ağırlaşıyorum bugün bikaç saat annemle dışarı cıkıcam diye, yada bi arkadaşını alsan yanına olmazmı:26:

Bu gebelikte yapilmamasi gereken ne varsa yaptim sanirim o yuzden cok sakinmayin derim..
Sadece uzanmak ve cocuk kaldirmak olsa keske..yuk te tasidim,gebe oldugumu gec farkettim epilasyona da gittim.igne de yaptirdim,dise dolgu yaptirdim,agri kesiciler antibiyotikler falan derken bi de ustune kaza yaptim emniyet kemeri de takili degildi ( ..ilk 3 ay sigarayi birakamadim.okulda zaten 350 kadar ogrencim var deli ediyolar zor zaptediyorum..
Kizim istemedi ne tekmeler yumruklar atti ki kendisi sari kusak kick bokscu oyle hafif te degil..karnima firlatmadigi sey kalmadi..
Kisaca Allah in takdiri sanirim

onu bende anlamıyorum sanırım düşe kalka büyüyordu eskilerin deyimiyle çocuklar.birde sokak kültürü vardı bütün gün sokakta oynardı çocuklar şimdi öylemi en fazla kreşe gidiyorlar oda olmasa çocuklar evde hapis resmen.

hazır un paketi patlamışken yapın bir kek beraberce güzel olmazmı bu saatte.

Arkadaşlar merhaba, iyi haftalar,
ben hiçbir hazırlık yapamadım henüz malum henüz sonuçlanamayan bir test sonucumu bekliyorum kira da oturuyorum ev almayı düşünüyoruz. çocuk odasını dolapları da ev belirsizliğinden dolayı alamıyorum ne yapcam bilmiyorum:)

lilacsofie merhaba, tahlilerin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim geçmiş olsun. Ben ümraniye de oturuyorum büyük ihtimal çekmeköye taşıncam. Kadıköy acıbadem e gidiyorum ama doğumdan sonra hastanemi değiştircem bana uzak kalıyor. Ataşehir memorial düşünüyordum o nedenle hastane fikirleri öğrenmek istedim. Özellikle çocuk doktoru ama yaşadıklarından sonra vazgeçtim. bilgilendirme için çok saol:)

bilmiom tatlimmmmm artik bakalim gelsin bi bakalim yazicam yine sizede.....annem babam gider bursada carsidan yapariz dedi die bu kadar uzadi ozendiler ilk torun die sanirim (((( ama kursaklarinda kaldi......yoksa ben kocamla 30 kere alip yapmistim hersei guzelce.....hakkimizda hayirlisi dilerim bnm kadar annemde bni dusunuodur yoksa bn cok agresif ve cadiyimdir bu kadar sessiz kalmam mucize.....annelik icgudusu sanirim.....

gerçektende yiyecek ekmeği varsa bişeycik olmaz.bak benimkide 5 yıllık donmuş embriyo idi hiç umudumuz yoktu her gittiğimiz doktor detay sormaktan bıktırdı bizi.ilginç geliyor biraz.yaşatacak ömür verecek olan rabbim ne mucizeler yaratıyor.o yüzden dediğin doğru birazda rahat olmak lazım.

kızın alıştımı peki artık kardeş fikrine

Cok sukur mucize vermis rabbim size de..
İsteyen herkesin gonlune gore olur insallah
Kizim alisti biraz daha..cinsiyet problemi yasadik biz erkek istoyordu kiz oldugunu ogrenince saldirganligi basladi.
Simdi surekli kiz olursa seni sevmeyecek halim yok ya sen benim ilk gozagrimsin falan yaglar ballar alisiyo yavastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…