2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar ben bugün pijama takımlarımı almaya kararlıyım. Sabahtan beri tüm siteleri dolaştım. Mompery de dagi de 3 al 2 öde kampanyası var 2 gecelik 1 sabahlık alıcım oradan. 59.90a geliyor. Ama daha önce o siteden hiç alışveriş yapmadım. O yüzdenkorkutuyor açıkcası. Pijama takımı da 1v1y sen beğendim. 39.90 lohusa pijama takımı. Arnetta markası yanlış hatırlamıyorsam. İsteyenler kampanyalara bakabilir. Bana çok uygun geldiler.

kizlar lohisa kilodu da nasil oluo ki war mi sizlerin biz ilk dogumdan cikinca ne giycez ki yani sezaryen olarak dusunuorumda ben dikis hizama falan gelir nasil ayarlanir o......bi de emzirme sudyeni kac tane alinmali sizce hastanede dogumdan sonra sut gelmesede onu mu takicaz hemen

Kızlar bebek arabası alan veya almayı düşünen var mı? daha erken ama 1 Şubattan itibaren yüzde 20 zam gelecek dediler dolar artışından dolayı, o yüzden ben hemen almayı düşünüyorum.

Bana dogumdan cikinca hasta bezi baglamislardi belden asagi uyusuk diye 1 gun hasta beziyle gezdim sonra normal kilot giydim lohusa kilodu falan hic haberim yok oyle seylerden :)) hastanede hic sutyen takmadim hatta eve geldim misafir falan gelmezse oyle takmadan dolastim:))

Kızlar bebek arabası alan veya almayı düşünen var mı? daha erken ama 1 Şubattan itibaren yüzde 20 zam gelecek dediler dolar artışından dolayı, o yüzden ben hemen almayı düşünüyorum.

almadım ama graco dan almayı düşünüyorum yakın zamanda, sadece modeline karar veremedim ve gidip mağazada görmedim.
ama çevremden ve netten aldığım yorumlara göre herkes memnun, travel set alıcam ben, araba için de ana kucağı gibi bir şeyi oluyor da o yüzden. çok ağır olmasın araba dediler, graconun 7 kg civarındaki modellerinden düşünüyorum.

ben de quinnyden travel set beğendim. mağazada da gördüm ancak zor katlanıyor gibi geldi. ama zam gelecek diye duyunca telaşa kapıldım, zam gelmeden almak istiyorum.

pes etme uyar enin de sonunda doğrusunu yapacaklar. cunku daha da ağırlaşıcaz. ben 16 haftaya kadar kustum. ana nevar seklindeydi. sonra karnım çıkmaya başlayınca azıcık toparlanmaya başladı. yapmıyorum ağır işleri hemen "canım gel bak diyorum" surat 8 karış olsa da 1-2 sonra duzgun yapmaya başladı. en çok da 2. gelince nasıl olacaktan korkuyorum o yuzden babayı ihtiyacımız olmadığını dusunsek bile işlere dahil etmek gerekiyor. 2. daha fazla ilgi kucak istedikçe buyuğun uzulmemesi için babanın devreye girmesi gerek bence. daha ilgili daha çok iş halleden biri olmazsa buyukler daha da kırılacaklar.

kız kıza daha iyi anlaşıyorlarmış kesinlikle. birde cinsiyetten dolayı kıskanma olmuyormuş. ben de kız istiyordum ama oğlan, 2 erkek daha iyi anlaşır diyor deneğimliler.

emzirme sutyeni ben hiç kullanamadı. sevmedim öyle aç kapa. ama memişler uzadı gitti tabi(27 ay emzirdim). sen en az 1 tane al bak bakalım rahat ediyormusun. ona göre çoğaltırsın.

b-angle romer- travel set aldım ben. çok araştırdım. 8 kg. tek parça, kolayca açıklıp kapanıyor. oto koltuğu sınıfının en iyilerinden(adac testlerine bakabilirsin). 1000 lira verdim. ytupe tan kesinlikle yorumlara videolara bakıp alın. iki parça olan(oturma yeri ayrılan) arabalardan, selesi kucuk olanlardan, 3 tekerleklilerden, 9 kg ustu arabalardan uzak durun bence.

emzirme sutyeni ben hiç kullanamadı. sevmedim öyle aç kapa. ama memişler uzadı gitti tabi(27 ay emzirdim). sen en az 1 tane al bak bakalım rahat ediyormusun. ona göre çoğaltırsın.

anladim ozaman kulodu dusunmuorum bi adet te emzirme sudyeni aliorummmmm bide gogus pedim war onlarida icine sokarim

hamile kilotlarına benzer olabiir. suan ben memişlerime kadar çıkan donlar gıyıyorum eşim gördu "Allahım sabır diyor."

bebek arabasi konusunda da biz baby max aldik puseti de takilio normal koltuguda war takim

mirage modeline baktım ben. guzel katlaması kolay. ben anakucağını çok sevemedim o yuzden vazgeçtim son anda. araba koltuğu yoğun kullanılmayacaksa alınabilir.

Son ana birakma canim cunku ben 15 gundur ugrasiyorum oda boyanacak parkesi yenilenecek diye deli oldum ustalar soz verdikleri gunde asla bitirmiyolar

Ben gobusun altinda kalan kilotlari tercih ediyorum diger turlu gobusum cok kasiniyor :)

evet olabilir ben rahat ettim bir de pazarda çok uyguna çok esnek, lastik kısmı belirsiz, pamuklu donuslar bulunca 12 tane aldım. seçip seçip giyiyorum şimdi. 9 değil 15 ay hamilelik olsa giyecek kadar genişliyorlar. ama gerçekten estetik demeğe bin sahit.

Rahatlik onemli bosver estetigi :))

kız kıza daha iyi anlaşıyorlarmış kesinlikle. birde cinsiyetten dolayı kıskanma olmuyormuş. ben de kız istiyordum ama oğlan, 2 erkek daha iyi anlaşır diyor deneğimliler.

Kiskanclik erkek olsaydi olmazdi bizde ram tersi :)) hayirlisu elbette yalan yok ben iki kiz istiyordum :)

Yaa bende naz ismini çok seviyotum ama koyma adı gibi nazlı olur diyorlar kafam karışıyor. Soyadımızda yılmaz "naz yılmaz" güzel duruyor yahu

Bizimde soyad korkmaz uyar dedik ama isim konusunda cok akillandim..
İnsan ismiyle yasiyor vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…