Bana dogumdan cikinca hasta bezi baglamislardi belden asagi uyusuk diye 1 gun hasta beziyle gezdim sonra normal kilot giydim lohusa kilodu falan hic haberim yok oyle seylerden :)) hastanede hic sutyen takmadim hatta eve geldim misafir falan gelmezse oyle takmadan dolastim:))kizlar lohisa kilodu da nasil oluo ki war mi sizlerin biz ilk dogumdan cikinca ne giycez ki yani sezaryen olarak dusunuorumda ben dikis hizama falan gelir nasil ayarlanir o......bi de emzirme sudyeni kac tane alinmali sizce hastanede dogumdan sonra sut gelmesede onu mu takicaz hemen
Kızlar bebek arabası alan veya almayı düşünen var mı? daha erken ama 1 Şubattan itibaren yüzde 20 zam gelecek dediler dolar artışından dolayı, o yüzden ben hemen almayı düşünüyorum.
almadım ama graco dan almayı düşünüyorum yakın zamanda, sadece modeline karar veremedim ve gidip mağazada görmedim.
ama çevremden ve netten aldığım yorumlara göre herkes memnun, travel set alıcam ben, araba için de ana kucağı gibi bir şeyi oluyor da o yüzden. çok ağır olmasın araba dediler, graconun 7 kg civarındaki modellerinden düşünüyorum.
Tatlım, pazar günü dışardaydık. Oğlumu tuvalete götürmesini rica ettim eşimden, tuvalet çok ters bir yerdeydi ve dışarda tuvalete kaldırmak daha zor oluyor. Çocuk bir geldi ki, ayakkabısı, pantolonu, donuna kadar her yeri çiş olmuş, az buz da değil sırılsıklam...Eve geldim ayakkabıları, oğlumu yıkadım, kıyafetleri yıkadım. Eşim spora gitti... Ne o? Bana yardımcı oldu babası sözde hiiiç yorulmadım çok iyi oldu!!!!! Geçenlerde ben uyuyordum, o da oğlumuza süt verecekti, elli kere yanıma geldi gitti soru soruyor... sank süt mühendisi olacak sanırsın!!!off pufff dedi kalktım mecburen.... Yine bir akşam diş fırçaladılar, üst baş batmış sırılsıklam geldi çocuk anne üstümü değiştir ıslandım diyor....
Ne yaparsın babalık annelik çok farklı şeyler... Hadi beceremedin ıslattın çocugu. Tum gece öyle ıslak mı yatacak uyuyacak, bari üstünü değiştir.
Bizde durumlar cidden çok vahim. Ben de oğlum cephe almasın diye hep belim ağrıyor oğlum diyorum. Neden anne sen hasta mısın diyor? Cevap veremiyorum. Hastayım desem farklı tür endişelenecek biliyorum. Değilim diyince de ısrar devam ediyor kucak veya riskli şey neyse onun için...
Çok aynı durumumuz seninle daha önce de söylemiştim:) Sanırım yapı olarak ta çok benzer anneleriz..
Cok sukur mucize vermis rabbim size de..
İsteyen herkesin gonlune gore olur insallah
Kizim alisti biraz daha..cinsiyet problemi yasadik biz erkek istoyordu kiz oldugunu ogrenince saldirganligi basladi.
Simdi surekli kiz olursa seni sevmeyecek halim yok ya sen benim ilk gozagrimsin falan yaglar ballar alisiyo yavastan
kizlar lohisa kilodu da nasil oluo ki war mi sizlerin biz ilk dogumdan cikinca ne giycez ki yani sezaryen olarak dusunuorumda ben dikis hizama falan gelir nasil ayarlanir o......bi de emzirme sudyeni kac tane alinmali sizce hastanede dogumdan sonra sut gelmesede onu mu takicaz hemen
Kızlar bebek arabası alan veya almayı düşünen var mı? daha erken ama 1 Şubattan itibaren yüzde 20 zam gelecek dediler dolar artışından dolayı, o yüzden ben hemen almayı düşünüyorum.
emzirme sutyeni ben hiç kullanamadı. sevmedim öyle aç kapa. ama memişler uzadı gitti tabi(27 ay emzirdim). sen en az 1 tane al bak bakalım rahat ediyormusun. ona göre çoğaltırsın.
Bana dogumdan cikinca hasta bezi baglamislardi belden asagi uyusuk diye 1 gun hasta beziyle gezdim sonra normal kilot giydim lohusa kilodu falan hic haberim yok oyle seylerden :)) hastanede hic sutyen takmadim hatta eve geldim misafir falan gelmezse oyle takmadan dolastim:))
hamile kilotlarına benzer olabiir. suan ben memişlerime kadar çıkan donlar gıyıyorum eşim gördu "Bana dogumdan cikinca hasta bezi baglamislardi belden asagi uyusuk diye 1 gun hasta beziyle gezdim sonra normal kilot giydim lohusa kilodu falan hic haberim yok oyle seylerden :)) hastanede hic sutyen takmadim hatta eve geldim misafir falan gelmezse oyle takmadan dolastim:))
almadım ama graco dan almayı düşünüyorum yakın zamanda, sadece modeline karar veremedim ve gidip mağazada görmedim.
ama çevremden ve netten aldığım yorumlara göre herkes memnun, travel set alıcam ben, araba için de ana kucağı gibi bir şeyi oluyor da o yüzden. çok ağır olmasın araba dediler, graconun 7 kg civarındaki modellerinden düşünüyorum.
Ben gobusun altinda kalan kilotlari tercih ediyorum diger turlu gobusum cok kasiniyor :)hamile kilotlarına benzer olabiir. suan ben memişlerime kadar çıkan donlar gıyıyorum eşim gördu "Allahım sabır diyor. "
benim kızım olsa Naz koyacaktım adını.Kapı süsünü kendinmi yapacasın.
Son ana birakma canim cunku ben 15 gundur ugrasiyorum oda boyanacak parkesi yenilenecek diye deli oldum ustalar soz verdikleri gunde asla bitirmiyolardicem hep bi arada kalabalikken ben artik cabul yorulupm alsw daha fazla ertelemek istemiorum nasil yapalim dicem....sonrada kizimin odasinin hazirliklarini yapicam artik yeter 7 aydir sira bekliom bana da gunah.......badana olucak esyalar gelicek ve kiafetleri yikanip utulenip yerlescek perdesi avizesi halisi falan derken zaten 2 ayi bulmaz mi yawas yawas ben yapica.....gelip yapcak 3....5.... insan olsa kafaya takmicam ama bende tek basima yawas yawas yapinca ancak degil mi yanlis mi dusunuorum kizlar
Ben gobusun altinda kalan kilotlari tercih ediyorum diger turlu gobusum cok kasiniyor :)
Rahatlik onemli bosver estetigi :))evet olabilir ben rahat ettim bir de pazarda çok uyguna çok esnek, lastik kısmı belirsiz, pamuklu donuslar bulunca 12 tane aldım. seçip seçip giyiyorum şimdi. 9 değil 15 ay hamilelik olsa giyecek kadar genişliyorlar. ama gerçekten estetik demeğe bin sahit.
kız kıza daha iyi anlaşıyorlarmış kesinlikle. birde cinsiyetten dolayı kıskanma olmuyormuş. ben de kız istiyordum ama oğlan, 2 erkek daha iyi anlaşır diyor deneğimliler.
Yaa bende naz ismini çok seviyotum ama koyma adı gibi nazlı olur diyorlar kafam karışıyor. Soyadımızda yılmaz "naz yılmaz" güzel duruyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?