pes etme uyar enin de sonunda doğrusunu yapacaklar. cunku daha da ağırlaşıcaz. ben 16 haftaya kadar kustum. ana nevar seklindeydi. sonra karnım çıkmaya başlayınca azıcık toparlanmaya başladı. yapmıyorum ağır işleri hemen "canım gel bak diyorum" surat 8 karış olsa da 1-2 sonra duzgun yapmaya başladı. en çok da 2. gelince nasıl olacaktan korkuyorum o yuzden babayı ihtiyacımız olmadığını dusunsek bile işlere dahil etmek gerekiyor. 2. daha fazla ilgi kucak istedikçe buyuğun uzulmemesi için babanın devreye girmesi gerek bence. daha ilgili daha çok iş halleden biri olmazsa buyukler daha da kırılacaklar.
onu bende anlamıyorum sanırım düşe kalka büyüyordu eskilerin deyimiyle çocuklar.birde sokak kültürü vardı bütün gün sokakta oynardı çocuklar şimdi öylemi en fazla kreşe gidiyorlar oda olmasa çocuklar evde hapis resmen.
hazır un paketi patlamışken yapın bir kek beraberce güzel olmazmı bu saatte.
Son ana birakma canim cunku ben 15 gundur ugrasiyorum oda boyanacak parkesi yenilenecek diye deli oldum ustalar soz verdikleri gunde asla bitirmiyolar
Karinda sertlesmelerim oluyor bu kac gundur.. normal oldugunu biliyorumda, genellikle cok yorgun olunca olan biseydi
diye hatirliyorum ilk gebeligimde. ama simdi lavobaya git gel, tas gibi oluyor karnim. uzaninca anca rahatliyor, gevsiyor.
ayni sikayetleri yasiyan varmi? 26/27 haftada olanlar?
Karinda sertlesmelerim oluyor bu kac gundur.. normal oldugunu biliyorumda, genellikle cok yorgun olunca olan biseydi
diye hatirliyorum ilk gebeligimde. ama simdi lavobaya git gel, tas gibi oluyor karnim. uzaninca anca rahatliyor, gevsiyor.
Emzirme südyeni bence çok kullanışlı oğlumda hep kullanmıştım... lohusa kilodu almamıştım sonra pişman oldum tabi çok kanamam oldu benim nerdeyse 40 gün hasta bezi kullandım normal kilotlada zor oldu.. şimdi 1 tanede olsa alıcam dursun kenardaanladim ozaman kulodu dusunmuorum bi adet te emzirme sudyeni aliorummmmm bide gogus pedim war onlarida icine sokarim
Benim soyadımda yılmaz:))) ilk oğlumun adı alper ali yılmaz 3 ismi var gibi ayni:)) Allahın izniyle doğacak bebeğimin adıda ömer taha yılmaz olucak oğlum illaki benim 2 ismim var onunda olsun dedi bizde napalım mecbur:))))Yaa bende naz ismini çok seviyotum ama koyma adı gibi nazlı olur diyorlar kafam karışıyor. Soyadımızda yılmaz "naz yılmaz" güzel duruyor yahu
Offf offf işte böyle duya duya soğu soğudum isimden, isim bulamayacağız sanırım biz şişt kızzzz diye çağırırız artıkBizimde soyad korkmaz uyar dedik ama isim konusunda cok akillandim..
İnsan ismiyle yasiyor vesselam
Offf offf işte böyle duya duya soğu soğudum isimden, isim bulamayacağız sanırım biz şişt kızzzz diye çağırırız artık
Benim soyadımda yılmaz:))) ilk oğlumun adı alper ali yılmaz 3 ismi var gibi ayni:)) Allahın izniyle doğacak bebeğimin adıda ömer taha yılmaz olucak oğlum illaki benim 2 ismim var onunda olsun dedi bizde napalım mecbur:))))
:)) tek eksigi ismi olsun uzulme
Daha cok var bulursun ins guzel icine sinen bi isim
Blursam da sana söylemicem hevesimi kırıyosun yaa
guldum valla gece gece
Karismicam soz :)) benimki melis naz hem
Cifte kavrulmusmelis bal,bal arisi demek
Bal gibi tatli bal arisi gibi caliskan olsun dedim ama arilarin vizildadigini unutmusum :)
Naz kismi zaten fenaaaa
Heh şimdide melis iptal oldu, pekte güzel oldu çokta güzel olduşaka bi yana çok zor şu isim konusu çooook :) hayırlısıyla karar verme yeteneğimiz bi geri gelse herşey yoluna girecek ama belkiyoruz bakalım daha 3,5 ay var en azından bişeyler buluruz heralde :)
hoppala yani bu onemli bisimiBendede var ayni durum. Hatta ayaga kalkinca asagi dogru bi baski oluyo ve sertlesiyor. Doktor proluton igne verdi ultrasyonda kasilma gordu. 2 haftada 1 kontrole gidiyorum
1-2 haftadır bende de var. sertleşiyor karnım. yemekten sonra oluyor. yuruyunce yahut uzanınca geçiyor. dr sordum erken falan dedi ama unuttum bir daha ciddi ciddi konuşmayı. gazım var gibi balon gibi hissediyorum ve karnım taş gibi oluyor. ama öyle hemen geçmiyor sanki bböyle 20-20 dk kalıyor.
Emir büyük yerden desene :)) ben evlenmeden önceki soyadımı çok severdim evlenince yılmaz oldu haliyle, üşendiğimden kendi soyadımı kullanmadım :)) eşime diyorum sıradan bi insan yaptın beni şimdi bende herkes gibi yılmaz oldum :)) elimi sallasam yılmaza çarpıyor, bak iki yılmaz karşılaştık koskoca kk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?