2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ben dogum yaptigim zaman pierre cardin modaydi aldik travel setlerinden sonra okuz gibi agir aman kalsin diyip kosa kosa baston puset aldigimi bilirim :))

Bizim babamız için hiç umut yok maalesef. Çok yorgun sinirli stresli hep, ondan iş istemek için önce bulmak, bulunca da kıyabilmek lazım... Şeker hastası, bu saat oldu halen işyerinde aç. Evde yiyebilmek için sabrediyor, tabii açken eve gelince o saatte delirmiş gibi oluyor şeker yüzünden. Yemeği yiyince de sızıyor (bu sefer de şekeri fırlıyor tabi)
Benim tek umudum iyi bir yardımcı bulmak. Başka hiçbir çıkar yolum yok. Şimdi oğluma yemek yediricem, benim karnım aç. Ona kıyamıyorum hastaydı diye, bir oturdum resmen belim, kasıklarım, rahmim sızlıyor yorgunluktan(

Bugün mutfaktaki kiler kaç yere indi çıktı, makarnalar evin nerelerine dağıldı sayamıyorum. Yarın da temizlik var akşam dinlenemezsem yarın ölebilirim.

2-3 yaşında da sokağa bırakılmaz diye düşünüyorum ama kimbilir ne yapıyorlardı geçmişe gidip incelemek isterdim valla.
Bizim oturduğumz yer bir site, çok fazla park, çim alan, şelale vs var, çıkıyoruz geziyoruz da ama ne bileyim işte bu aralar çok gerildi o da yaşananlardan ötürü. Pazar günü babası çalışıyordu, ben yorgunluktan bayılıyor olmama rağmen onu çocuk tiyatrosuna götürdüm eğlensin açılsın diye. İşte hep aklımda ikinciye haksızlık ettiğim düşüncesi var. Yorgunluktan bugun ilk kez ellerim ayaklarım şişti. Yazık kızıma da( bugun tek tık bile yapmadı ben hep hareket halindeydim((

Kurabiye vardı teyzesi evde, bir de bugun ufak tadilatımsı işler vardı, yemeği bile zor yapabildim(((

kızlar ebebekte chicco, mamas&papas bodyler indirimde, daha önce aldınız mı bunlardan? kaliteleri nasıldır sizce?

Son ana birakma canim cunku ben 15 gundur ugrasiyorum oda boyanacak parkesi yenilenecek diye deli oldum ustalar soz verdikleri gunde asla bitirmiyolar

diyemedim simdi ewe geldik tel.sarza taktim size yaziorum hicbisi diemedim okadar sinirliyim ki biri dokunsa patlicam .......annem bna bn ona bisi deriz die demedim cok uzgunum......hiiii sadece badana war ustalik ama subati atlatsam mi acaba sizce mart ayi yeterli mi

Karinda sertlesmelerim oluyor bu kac gundur.. normal oldugunu biliyorumda, genellikle cok yorgun olunca olan biseydi
diye hatirliyorum ilk gebeligimde. ama simdi lavobaya git gel, tas gibi oluyor karnim. uzaninca anca rahatliyor, gevsiyor.
ayni sikayetleri yasiyan varmi? 26/27 haftada olanlar?

Bendede var ayni durum. Hatta ayaga kalkinca asagi dogru bi baski oluyo ve sertlesiyor. Doktor proluton igne verdi ultrasyonda kasilma gordu. 2 haftada 1 kontrole gidiyorum

1-2 haftadır bende de var. sertleşiyor karnım. yemekten sonra oluyor. yuruyunce yahut uzanınca geçiyor. dr sordum erken falan dedi ama unuttum bir daha ciddi ciddi konuşmayı. gazım var gibi balon gibi hissediyorum ve karnım taş gibi oluyor. ama öyle hemen geçmiyor sanki bböyle 20-20 dk kalıyor.

anladim ozaman kulodu dusunmuorum bi adet te emzirme sudyeni aliorummmmm bide gogus pedim war onlarida icine sokarim
Emzirme südyeni bence çok kullanışlı oğlumda hep kullanmıştım... lohusa kilodu almamıştım sonra pişman oldum tabi çok kanamam oldu benim nerdeyse 40 gün hasta bezi kullandım normal kilotlada zor oldu.. şimdi 1 tanede olsa alıcam dursun kenarda

Yaa bende naz ismini çok seviyotum ama koyma adı gibi nazlı olur diyorlar kafam karışıyor. Soyadımızda yılmaz "naz yılmaz" güzel duruyor yahu
Benim soyadımda yılmaz:))) ilk oğlumun adı alper ali yılmaz 3 ismi var gibi ayni:)) Allahın izniyle doğacak bebeğimin adıda ömer taha yılmaz olucak oğlum illaki benim 2 ismim var onunda olsun dedi bizde napalım mecbur:))))

Emir büyük yerden desene :)) ben evlenmeden önceki soyadımı çok severdim evlenince yılmaz oldu haliyle, üşendiğimden kendi soyadımı kullanmadım :)) eşime diyorum sıradan bi insan yaptın beni şimdi bende herkes gibi yılmaz oldum :)) elimi sallasam yılmaza çarpıyor, bak iki yılmaz karşılaştık koskoca kk da

guldum valla gece gece
Karismicam soz :)) benimki melis naz hem
Cifte kavrulmus melis bal,bal arisi demek
Bal gibi tatli bal arisi gibi caliskan olsun dedim ama arilarin vizildadigini unutmusum :)
Naz kismi zaten fenaaaa

Heh şimdide melis iptal oldu, pekte güzel oldu çokta güzel oldu şaka bi yana çok zor şu isim konusu çooook :) hayırlısıyla karar verme yeteneğimiz bi geri gelse herşey yoluna girecek ama belkiyoruz bakalım daha 3,5 ay var en azından bişeyler buluruz heralde :)

Gercekten olmasi gereken ismi buldugunda cok rahat evet iste bu diyeceksin
Bu gece ruyanda gorursun insallah :))

ben bu haftaya kadr cok yorulduumda bebek geriilio falan diodum ama butun gun ewdeken de olmaya basladi artik

Bendede var ayni durum. Hatta ayaga kalkinca asagi dogru bi baski oluyo ve sertlesiyor. Doktor proluton igne verdi ultrasyonda kasilma gordu. 2 haftada 1 kontrole gidiyorum
hoppala yani bu onemli bisimi

ben kizim kendini hissettirio die sewiniodum acisina rahmen hoppala bi de bu cikti allahimmm ne zormus bu isler ;(((()

Evet maşallah yılmaz bolluğu var elimi sallasam bi yılmazlıya çarpıyo ama be seviyorum önceki soyadımı hiç sevmezdim topçu ydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…