2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hastane cantami hazirlamaya basladi kizimla kendimin........koydum koseeye hernekadar hastane cikisimiz falan olmasada yigenimin verdigi bi kac zibin ve sapkalar ceyizimden orme battaniler sapkalar yikanip utulenip koncak sirayla yaptim bi sele yarin renklerine gore yikicam.....biberon alicakmiyim yanima bilemiorum ama koydum cantaya islak mendilini pisik kremini pamugunu falannnnn bu saat olmus bunlarla ugrasiommm pkadar hirslandim ki bu gun orda anlatamam annemde yani onlar beni kale almadan plan yaptikca tezemler halamlar yani benim icim yandi annem biraz beni katti ama umurlarinda degildim......kimse de artil bnm umurumda degil hic kimseye sewdirmicem kizimi bi yigenim war aileden kimsele gorusmez saygisiz umirsamaz bi tip boyle olmazsam neyim bende bayramdan bayrama artik herkes biiti bnm icin.....ben kendi istek we zewkime gore istedigim tarih ve zman da baslicam hazirligima isteyen yanimda olur anneme canta hazirliom diom napion die aradi aaaa hazirlanirdi nie hazirlion dedi ne dicektin anne dedim cewap bile wrmedim ........ kuzenim netten gel yarin kahwaltiya dedi ona gitcem yarin pisman oldum tamam dedigime kafa da ne warsa gelcek benle bi de yapmacik gulmeye caliscam......surekli bnm gibi basi hep dert icinde olan war mi ya her zaman kafami uzcek bisi buluprum.....

bu arada biz de isim bulmadik bunu bi tek kafama takmiorum cunku eminim ki bi si bulucaz ve bayilcaz bole aramakla icine sinmio insanin.......

Acele etme canim ya biraz sabret hamilelik cok hassas yapiyor hepimizi yoluna girer hersey

canım bizde geçen hafta tiyatroya gittik oğlumla eşim demediki ben sizi bırakayım .gittik geldik oğlumla iyide oldu çok eğlendik bu haftada sinemaya götüreceğim oğlumu.ben onunla gezmeyi çok seviyorum.
benimde ellerim ayaklarım şişiyor sanırım yorgunluktan oluyor dikkat etmek lazım bu ikinciler doğunca ne olacaka ben esas onu merak ediyorum.

Keşke herkes hazır biraradayken annene ihtiyacın olduğunu, şakayla karışık artık 6 ay kimse ondan medet ummasın, annem bana lazım filan deseydin.

Valla bir anne önce çocugunu düşünmeli bana göre. Aksini düşünemiyorum. Sorunu yine annenle konusarak çözmeni umuyorum. Benim eşimin annesi ilk bebeğimiz olduğunda sürekli 90 yaşındaki annesine, yiğenlerine filan koşardı. Eşim birgün bir haşladı, bunca yıl torun dediniz, alın size torun, şimdi kendinizi başkaları için heba ediyorsunuz yazık size dedi. Sonra hak verdiler ve değiştiler. Belki de onlara önceliklerini hatırlatman gerekiyordur?

Canım inan şuan en hassas zamanlarımızdayız herşeyin en özelini yaşamak istiyoruz ama bazen olmuoyr işte.. Onlara göre şuna eminim daha çok erkendir o yüzden planlarına katmıyor olabilirler ama emin ol biraz zaman ilerlersin annende dört döner etrafında. He eğer dönmezsede alırsın eşini yanına misler gibi halledersin tüm işlerini. En fazla bi iki yerde hata olur onuda yaşadıkça sıfıra indiririz nasıl olsa. Fırsatınınz var mı beraber bişeyler yapmaya bilmiyorum ama ben eşimle alışveriş yaparken çok daha mutlu oluyorum. Ama herşeyden önce sakin ol biraz kendinede fıstığada zarar verirsin yoksa..

Benim de en yakın arkadaşım oğlum vallahi, hep onuna geziyorum. Dikkatimi çekti de; erkeklerin şöyle bir özgürlüğü olmamalı aslında; bizim babamız da ben sıkılırım diyip gelmiyor tiyatroya. Aslında gelmeli ve çocuguyla paylaşmalı. Bırak sinema kapısına bırakmayı, yanımızda olmalılar ama neyse çok düşününce işler sarpa sarıyor(((

Ben de çok düşünüyorum ikinci gelince nasıl olacak diye. Ben ikinciydim, babaanne baktı bize. Allah rahmet eylesin, ablamı çok kayırırdı, resmen iki ayrı evde iki ayrı çocuk gibi buyuduk, çok ayırım yapılırdı iki kardeş arasında. Ben kendi çocuklarımda çok hasssasım bu yuzden. Umarım ikisine de yetebilirim. Çok kaygılarım var ama Allah'a güveniyorum güç verecektir elbet bize. Tek derdim kaygım çocuklarım....

mirage modeline baktım ben. guzel katlaması kolay. ben anakucağını çok sevemedim o yuzden vazgeçtim son anda. araba koltuğu yoğun kullanılmayacaksa alınabilir.

evet o model çok pratik görünüyor. bi gidip mağazada inceliyeyim diyorum, sonra daha uygunsa yine netten alıcam beğendiğim modeli.
n11 de bayağa indirim var travel setlerde

günaydın tatlı bebişler güzel annişler...
dün ayrıntılı usg mi yaptırdım kızlar allahıma şükürler olsun herşeyi normal çıktı kuzumun. gerçi dr bakmakta zorlandı biraz ama
okadar hareketliki adamcağız 2 sn görüntü durduramadı birde bağdaş kurmuş oturmuş.. elleriyle etrafı yumrukluyo sıpa. dedim ama çok hareketli diye babası inanıyodu gördü oda:) boyu uzun dedi drumuz 30 cmmiş. kilosunu söylemedi bizimde aklımıza gelmedi kalktıktan sonra sorduk boşverin şuan önemli değil zatengibi bişeyler söyledi. ayrıntılı usg ye girmeyen arkadaşlarıma tavsiyem 23 haftalık olmasını bekleyin. yanakları bile tombiş olmuştu okadar şekerdiki meleğim.. rabbim hepimizinkini nazarlardan kazalardan belalardan korusun haftaya şeker yüklemesi var o bahaneyle bidaha görürüm diye bekliyorum haftaya olsun biran önceeeeeee..

ayy süper denk geldi bende haftasonu ankarada olcam cumartesi gideyim bari :)

günaydın canım, çok hassas bi dönemden geçiyoruz kimimiz burda paylaşıyor kimimiz içine atıyor. Ama ne yazık ki hiçbirimiz dört dört değiliz. Herkesin ufakta büyükte olsa sorunları oluyor malesef. Ben hiçbir şey yapamadım hala kızıma inşallah hayırlı haberi alıcam bu hafta. Haftasonu eşimle tartıştık sebepte para:) kredi kartı, kredi, yeterse kirayı ben kendi maaşımdan ödüyorum. Eşimin maaşını kenara atıyoruz. Bana hiçbirşey kalmıyor eşimden para istediğimde çok harcama yapıyrosun gibi birkaç kez laf etmişti sesimi çıkarmadım taaaki haftasonuna kadar. Haftasonu pazara gidecekti 200 lirayı bozdurmiyim sende bozuk para varsa ver dedi. Son 50 liramın kaldığını söyledim. Oda senin gün paraların vardır dedi. Ben o paraları kızım için saklıyordum dedim ve birden sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya eşimde üzüldü sonradan yanlış anladın beni dedi eşimde başladı ağlamaya:) neyse sorunu hallettik o bana 200 lirayı verdi bende 50 lirayı ona verdim anlaştık:)
Bu günlerde geçecek iyi veya kötü ama moralini bozma çünkü bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda herşey bitecek inşallah:)

Ohhh hadi hayırlı olsunn :) bak pazartesi geldide geçti bile çok güzel bi his gerçekten onu öyle hareketli görmek ya :))
hadi bakalım yeniden geri sayım başladı kaldı 6 gün

ben de quinnyden travel set beğendim. mağazada da gördüm ancak zor katlanıyor gibi geldi. ama zam gelecek diye duyunca telaşa kapıldım, zam gelmeden almak istiyorum.
benimki guınny canım zor kapanmıyo alışınca bikaç sn anca sürüyo hemde ufacık oluyo küçük arabalara biile sığabilir hatta koltukta ayak altına bile alınabilir:)

canım ben bebeğimin herşeyini kendim aldım. kendim ilgilendim araştırdım buldum kimini internetten kimini mağazadan aldım.hepsi içime sindi iyiki almışım diyorum şimdi. sende ağırlaşmadan alacağın herşeyi kendin al bence kimseden medet umma. ha çağırsam söylesem annem koşa koşa gelirdi kaşrdeşlerimde ama ben istemedim. tavsiye ederim

Ohhh hadi hayırlı olsunn :) bak pazartesi geldide geçti bile çok güzel bi his gerçekten onu öyle hareketli görmek ya :))
hadi bakalım yeniden geri sayım başladı kaldı 6 gün
hahah doğru söylüyosun cnaım bak gün saydığımı unutmuşum bile:)) bu haftasonuda ankaradayım kendimi alışverişe veririm hemen haftaya olur:))

hoppala yani bu onemli bisimi

ben kizim kendini hissettirio die sewiniodum acisina rahmen hoppala bi de bu cikti allahimmm ne zormus bu isler ;(((()

evet ben bu sebeblerle hamileliği çok sevmiyorum, herşey kontrolumuz dışında ama vucudumuzun içinde ceryan ediyor. hiçbirşeyi de doğru duzgun bilemiyoruz. zor çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…