günaydın tatlı bebişler güzel annişler...
dün ayrıntılı usg mi yaptırdım kızlar allahıma şükürler olsun herşeyi normal çıktı kuzumun. gerçi dr bakmakta zorlandı biraz ama
okadar hareketliki adamcağız 2 sn görüntü durduramadı birde bağdaş kurmuş oturmuş.. elleriyle etrafı yumrukluyo sıpa. dedim ama çok hareketli diye babası inanıyodu gördü oda:) boyu uzun dedi drumuz 30 cmmiş. kilosunu söylemedi bizimde aklımıza gelmedi kalktıktan sonra sorduk boşverin şuan önemli değil zatengibi bişeyler söyledi. ayrıntılı usg ye girmeyen arkadaşlarıma tavsiyem 23 haftalık olmasını bekleyin. yanakları bile tombiş olmuştu okadar şekerdiki meleğim.. rabbim hepimizinkini nazarlardan kazalardan belalardan korusunhaftaya şeker yüklemesi var o bahaneyle bidaha görürüm diye bekliyorum haftaya olsun biran önceeeeeee..
hahah doğru söylüyosun cnaım bak gün saydığımı unutmuşum bile:)) bu haftasonuda ankaradayım kendimi alışverişe veririm hemen haftaya olur:))
Anlamadik teyzesi:86::119:
hoppala yani bu onemli bisimi
ben kizim kendini hissettirio die sewiniodum acisina rahmen hoppala bi de bu cikti allahimmm ne zormus bu isler ;(((()[/QU
bana önemli oduğunu söyledi erken doğum tehlikesi var dedi. o yüzden açılma omasın diye iğne verdi bide 2 gece kullanmam için kasılma önleyici fitil vermişti. son kontrolde şikayetlerim devam ediyor dedim ama ultasyonda kasılma görmedi. sanırım bi dahaki gidişimde nstye bağlayacak
hastane cantami hazirlamaya basladi kizimla kendimin........koydum koseeye hernekadar hastane cikisimiz falan olmasada yigenimin verdigi bi kac zibin ve sapkalar ceyizimden orme battaniler sapkalar yikanip utulenip koncak sirayla yaptim bi sele yarin renklerine gore yikicam.....biberon alicakmiyim yanima bilemiorum ama koydum cantaya islak mendilini pisik kremini pamugunu falannnnn bu saat olmus bunlarla ugrasiommm pkadar hirslandim ki bu gun orda anlatamam annemde yani onlar beni kale almadan plan yaptikca tezemler halamlar yani benim icim yandi annem biraz beni katti ama umurlarinda degildim......kimse de artil bnm umurumda degil hic kimseye sewdirmicem kizimi bi yigenim war aileden kimsele gorusmez saygisiz umirsamaz bi tip boyle olmazsam neyim bende bayramdan bayrama artik herkes biiti bnm icin.....ben kendi istek we zewkime gore istedigim tarih ve zman da baslicam hazirligima isteyen yanimda olur anneme canta hazirliom diom napion die aradi aaaa hazirlanirdi nie hazirlion dedi ne dicektin anne dedim cewap bile wrmedim ........ kuzenim netten gel yarin kahwaltiya dedi ona gitcem yarin pisman oldum tamam dedigime kafa da ne warsa gelcek benle bi de yapmacik gulmeye caliscam......surekli bnm gibi basi hep dert icinde olan war mi ya her zaman kafami uzcek bisi buluprum.....
kızlar ebebekte chicco, mamas&papas bodyler indirimde, daha önce aldınız mı bunlardan? kaliteleri nasıldır sizce?
benimki guınny canım zor kapanmıyo alışınca bikaç sn anca sürüyo hemde ufacık oluyo küçük arabalara biile sığabilir hatta koltukta ayak altına bile alınabilir:)
Hadi yine iyisin çabucak geçecek günlerneyse bu bi hafta gçsin ondan sonra da benim bi haftam kalmış olacak bnde ozaman başlarım geri sayıma. Vay başıma gelenler geri sayıma başlamak için bile geri sayıyorum
ben oda oda gezdiriyorum bideben de quinny aldım, çok beğenmiştim dış görünüşünü, en çok içime sinen o oldu. gidip gelip bakıyoruz evde de =)
ben oda oda gezdiriyorum bide
işte bu süper oldu:))) bende sana yardım ederim canım beraber sayarız
Ben mamas papasın bodylerinden aldım canım, çok beğendim yumuşacık aynı pamuk gibi. 6aylık ya da daha büyük olsa keşke yine alıcam.
ayy süper denk geldi bende haftasonu ankarada olcam cumartesi gideyim bari :)
ben hep onlardan aldım canım 1 günde geldi. çok çok kaliteli ve güzeller tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?