2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

maşallah bebişine

hahah doğru söylüyosun cnaım bak gün saydığımı unutmuşum bile:)) bu haftasonuda ankaradayım kendimi alışverişe veririm hemen haftaya olur:))

Hadi yine iyisin çabucak geçecek günler neyse bu bi hafta gçsin ondan sonra da benim bi haftam kalmış olacak bnde ozaman başlarım geri sayıma. Vay başıma gelenler geri sayıma başlamak için bile geri sayıyorum

Son düzenleme:
günaydın canlarım iyi haberlerinize seviniyorum inşallah hiçbirimiz kötü şeyler yaşamayız ben dün geceyi baya kötü geçirdim sanki ayarlanmış gibi saate bakmadım ama bir uyunadım 2 saat uyuyamadım sabah ezanında uyudum tabi uyanıkken kızım sürekli tekmeledi yani uykusuz geceler benim için başlamıştır ya bende bir korku başladı nedense süretli erken doğum olacakmış gibi kendimi dinliyorum bir rahat bırakıyım diyorum kendimi sakinleştiriyorum 5 dk sonra aynı düşünceler sizde durumlar nasıl?

Canım bu dönemde hepimiz o kadar hassasız ki gönül koyduğum arkadaşım çok oldu, ben doğum iznine ayrıldığımda gideriz hepsini bir yerden alırız demişti annem. Bnede önceden netten falan araştırma yapmaya başladım. baktım fiyatlar oynuyor ona göre kalite farklarıda oluyor. O yüzden uygun bulduğumu aldım. ister mağazadan ister netten. çünkü annemde olsa başkasıyla alışverişe çıkınca cok fazla geriliyorum. düğün alışverişinde de böyle olmuştu. sırf başkaları beğendi diye aldığım şeyler oldu. Ama kızımın alışverişinde hep kendi beğendiklerimi aldım kendi bütçeme göre. Hem 7 aylık olunca o göbekle rahat rahat bakacağımı dolaşacağımı hiç sanmıyorum. Bi de herkes daha erken acele etme deyince de bozuluyorum. Allah korusun sanki bişey olcakmış gibi. Sonuçta bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ama yinede heyecanla kollarımıza alacağımız yavrumuzun hakkında garantici konuşmakta hele bi doğsunlarla yaşamak istemiyorum.
O yüzden herşeyini ben aldım. Bi tek yatağı ve benim eşyalarım kaldı. Ona da Allah kerim diyorum çünkü yoruldum birazcık. Seninde vaktin varsa zevkine güvendiğin, mutlu mesut bir arkadaşını al yanına, nette zaten ilk aylarda en çok ne lazım oluyor gibi listeler var yavaştan başlayabilirsin alışverişe şeker. Yeterki gerilmeden strese girmeden süreci tamamlayabilelim.

kızlar ebebekte chicco, mamas&papas bodyler indirimde, daha önce aldınız mı bunlardan? kaliteleri nasıldır sizce?

Ben mamas papasın bodylerinden aldım canım, çok beğendim yumuşacık aynı pamuk gibi. 6aylık ya da daha büyük olsa keşke yine alıcam.

benimki guınny canım zor kapanmıyo alışınca bikaç sn anca sürüyo hemde ufacık oluyo küçük arabalara biile sığabilir hatta koltukta ayak altına bile alınabilir:)

ben de quinny aldım, çok beğenmiştim dış görünüşünü, en çok içime sinen o oldu. gidip gelip bakıyoruz evde de =)

işte bu süper oldu:))) bende sana yardım ederim canım beraber sayarız

selam kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı ve nur topu gibi bir sorun daha şeker yüksek çıktı diyete başladım. Allahım diyorum sağ salim kızımı kucağıma almayı nasip et bana ve diğer tüm hamişlere.

Merhabalar sevgili annecikler,
İnternetim olmadığı için 2 haftayı aşkın bir süredir sizi takip edemiyordum, 100-150 sayfa kadar okumadığım kısım var, geçmişten gelerek okumaya çalışıyorum.
Dilerim herkes iyidir ve herşey yolundadır. Mailime gelen uyarı sayesinde okuyabildiğim ve benim yazdıklarıma yorum yapan, endişelerimi paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Bu konu geçen haftalarda konuşuldu mu takip edemediğim için bilmiyorum, fakat size bir şey sormak istiyorum, yaklaşık 3-4 gündür şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Özellikle sol tarafımda ve bazen koltuktan kalkmamı engelleyecek kadar şiddetli oluyor. Akıntımda da artış olunca bu bikaç günde endişelendim, sanıyorum Lilacsofie bahsetmişti daha önce bu tür ağrılar, kasılmalar yaşadığından ve doktoru dikkatli olmak gerektiğini söylemişti.
Zaten bu Cumartesi kontrolüm olduğu için işten izin alıp hafta içi tekrar gitmeyim diye düşündüm ama, bu durum doktora gitmemi gerektiren bir durum mudur, yoksa endişelenmemi gerektiren bir durum değil midir emin olamıyorum.
Deneyimli anneler ve benimle benzer durumu yaşayanlar varsa aranızda bana da yol gösterebilirseniz çok sevinirim..

S.a hanımlar.
27.haftanın icindeyiz kızımla.
Benim çok aşırı kaşıntım var.
Doktora da birkaç gün sonra gidiyorum.
Elimde travazol krem var kaşıntı için.
Acaba hamilelikte sakincasi olur mu, bilgisi olan ya da kullanan var mi???
Çok fena dayanamıyorum. Lütfen bilen varsa yardım etsin..... ((

Ben mamas papasın bodylerinden aldım canım, çok beğendim yumuşacık aynı pamuk gibi. 6aylık ya da daha büyük olsa keşke yine alıcam.

ben de alayım o zaman, oleyyy sonunda miniğimin alışverişine başladım, eşimin bi dur demesine rağmen

Tünaydın kızlar :)

Bebeğin çantasını hazırlamak için çok mu erken ? Ben çok sağlamcı ve aceleciyim, düğün zamanından beraber yazıştığımız arkadaşlar bilir.. İlla her şey hazır olacak

zaten çanta içi malzemelerden çok bir eksiğim kalmadı, ufak tefek şeyler alınacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…