çok güzel olmuş bayıldımm... bende yapcammm
S.a hanımlar.
27.haftanın icindeyiz kızımla.
Benim çok aşırı kaşıntım var.
Doktora da birkaç gün sonra gidiyorum.
Elimde travazol krem var kaşıntı için.
Acaba hamilelikte sakincasi olur mu, bilgisi olan ya da kullanan var mi???
Çok fena dayanamıyorum. Lütfen bilen varsa yardım etsin.....((
Tünaydın kızlar :)
Bebeğin çantasını hazırlamak için çok mu erken ? Ben çok sağlamcı ve aceleciyim, düğün zamanından beraber yazıştığımız arkadaşlar bilir.. İlla her şey hazır olacak
zaten çanta içi malzemelerden çok bir eksiğim kalmadı, ufak tefek şeyler alınacak..
selam kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı ve nur topu gibi bir sorun daha şeker yüksek çıktı diyete başladım. Allahım diyorum sağ salim kızımı kucağıma almayı nasip et bana ve diğer tüm hamişlere.
Canim bence kullanma dr a hemen gidebilirsiniz git gidemiyorsan ara sor derim mantar için fitil falan veriyorlar genelde ihmal etme iyice çoğalır muhakkak görüş dr unlaS.a hanımlar.
27.haftanın icindeyiz kızımla.
Benim çok aşırı kaşıntım var.
Doktora da birkaç gün sonra gidiyorum.
Elimde travazol krem var kaşıntı için.
Acaba hamilelikte sakincasi olur mu, bilgisi olan ya da kullanan var mi???
Çok fena dayanamıyorum. Lütfen bilen varsa yardım etsin.....((
Kızlarrrr kızımın emziği nasıl olmuş ben yaptımm :))
Canım benim de biraz yüksek çıktı şeker ama tam olarak nasıl diyet yapıcam bilemedim,sen danıştınmı doktora.ben mesela yatmadan önce meyve yiyodum portakal,havuç falan onlarda çok şeker varmış gün içinde yiyorum artık.sen nasıl yapıyosun...
,:44:
evett ben liste oluşturdum bile:) eksik listesievet iyi denk gelmiş canım, inşallah ihtiyaç duyduklarımızı uygun fiyatlara buluruz. çok heyecanlı bir şey bu yaa
Merhaba Kızlar kaç günden beri sizi gizli gizli takip ediyorum hiç beni sormuyorsunuz ya
Acele etme canim ya biraz sabret hamilelik cok hassas yapiyor hepimizi yoluna girer hersey
keşke herkes hazır biraradayken annene ihtiyacın olduğunu, şakayla karışık artık 6 ay kimse ondan medet ummasın, annem bana lazım filan deseydin.
Valla bir anne önce çocugunu düşünmeli bana göre. Aksini düşünemiyorum. Sorunu yine annenle konusarak çözmeni umuyorum. Benim eşimin annesi ilk bebeğimiz olduğunda sürekli 90 yaşındaki annesine, yiğenlerine filan koşardı. Eşim birgün bir haşladı, bunca yıl torun dediniz, alın size torun, şimdi kendinizi başkaları için heba ediyorsunuz yazık size dedi. Sonra hak verdiler ve değiştiler. Belki de onlara önceliklerini hatırlatman gerekiyordur?
canım inan şuan en hassas zamanlarımızdayız herşeyin en özelini yaşamak istiyoruz ama bazen olmuoyr işte.. Onlara göre şuna eminim daha çok erkendir o yüzden planlarına katmıyor olabilirler ama emin ol biraz zaman ilerlersin annende dört döner etrafında. He eğer dönmezsede alırsın eşini yanına misler gibi halledersin tüm işlerini. En fazla bi iki yerde hata olur onuda yaşadıkça sıfıra indiririz nasıl olsa. Fırsatınınz var mı beraber bişeyler yapmaya bilmiyorum ama ben eşimle alışveriş yaparken çok daha mutlu oluyorum. Ama herşeyden önce sakin ol biraz kendinede fıstığada zarar verirsin yoksa..
günaydın canım, çok hassas bi dönemden geçiyoruz kimimiz burda paylaşıyor kimimiz içine atıyor. Ama ne yazık ki hiçbirimiz dört dört değiliz. Herkesin ufakta büyükte olsa sorunları oluyor malesef. Ben hiçbir şey yapamadım hala kızımainşallah hayırlı haberi alıcam bu hafta. Haftasonu eşimle tartıştık sebepte para:) kredi kartı, kredi, yeterse kirayı ben kendi maaşımdan ödüyorum. Eşimin maaşını kenara atıyoruz. Bana hiçbirşey kalmıyor eşimden para istediğimde çok harcama yapıyrosun gibi birkaç kez laf etmişti sesimi çıkarmadım taaaki haftasonuna kadar. Haftasonu pazara gidecekti 200 lirayı bozdurmiyim sende bozuk para varsa ver dedi. Son 50 liramın kaldığını söyledim. Oda senin gün paraların vardır dedi. Ben o paraları kızım için saklıyordum dedim ve birden sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya eşimde üzüldü sonradan yanlış anladın beni dedi eşimde başladı ağlamaya:) neyse sorunu hallettik o bana 200 lirayı verdi bende 50 lirayı ona verdim anlaştık:)
bu günlerde geçecek iyi veya kötü ama moralini bozma çünkü bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda herşey bitecek inşallah:)
canım ben bebeğimin herşeyini kendim aldım. Kendim ilgilendim araştırdım buldum kimini internetten kimini mağazadan aldım.hepsi içime sindi iyiki almışım diyorum şimdi. Sende ağırlaşmadan alacağın herşeyi kendin al bence kimseden medet umma. Ha çağırsam söylesem annem koşa koşa gelirdi kaşrdeşlerimde ama ben istemedim. Tavsiye ederim
Canım bu dönemde hepimiz o kadar hassasız ki gönül koyduğum arkadaşım çok oldu, ben doğum iznine ayrıldığımda gideriz hepsini bir yerden alırız demişti annem. Bnede önceden netten falan araştırma yapmaya başladım. baktım fiyatlar oynuyor ona göre kalite farklarıda oluyor. O yüzden uygun bulduğumu aldım. ister mağazadan ister netten. çünkü annemde olsa başkasıyla alışverişe çıkınca cok fazla geriliyorum. düğün alışverişinde de böyle olmuştu. sırf başkaları beğendi diye aldığım şeyler oldu. Ama kızımın alışverişinde hep kendi beğendiklerimi aldım kendi bütçeme göre. Hem 7 aylık olunca o göbekle rahat rahat bakacağımı dolaşacağımı hiç sanmıyorum. Bi de herkes daha erken acele etme deyince de bozuluyorum. Allah korusun sanki bişey olcakmış gibi. Sonuçta bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ama yinede heyecanla kollarımıza alacağımız yavrumuzun hakkında garantici konuşmakta hele bi doğsunlarla yaşamak istemiyorum.
O yüzden herşeyini ben aldım. Bi tek yatağı ve benim eşyalarım kaldı. Ona da Allah kerim diyorum çünkü yoruldum birazcık. Seninde vaktin varsa zevkine güvendiğin, mutlu mesut bir arkadaşını al yanına, nette zaten ilk aylarda en çok ne lazım oluyor gibi listeler var yavaştan başlayabilirsin alışverişe şeker. Yeterki gerilmeden strese girmeden süreci tamamlayabilelim.
güle güle kullanın tatlım allah nasip etsin bana da o günleri göstersin baya yazdım topiğe de daha sakinim bu gün okumşsundur
evett ben liste oluşturdum bile:) eksik listesi
Karinda sertlesmelerim oluyor bu kac gundur.. normal oldugunu biliyorumda, genellikle cok yorgun olunca olan biseydi
diye hatirliyorum ilk gebeligimde. ama simdi lavobaya git gel, tas gibi oluyor karnim. uzaninca anca rahatliyor, gevsiyor.
ayni sikayetleri yasiyan varmi? 26/27 haftada olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?