2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canim aYNİ dert bendede varr......................bana travazol verdi doktorum.için rahat bi şekilde kullanabilirsin

ayyyyyyyy haftamiz aynii..maşaşalh herşeyiniz tam gibi görünüyo sizin...oysakii benim kelebegimin bi çorabi bile yok daha

Canım benim de biraz yüksek çıktı şeker ama tam olarak nasıl diyet yapıcam bilemedim,sen danıştınmı doktora.ben mesela yatmadan önce meyve yiyodum portakal,havuç falan onlarda çok şeker varmış gün içinde yiyorum artık.sen nasıl yapıyosun...
,:44:

Canim bence kullanma dr a hemen gidebilirsiniz git gidemiyorsan ara sor derim mantar için fitil falan veriyorlar genelde ihmal etme iyice çoğalır muhakkak görüş dr unla

Benim agrim yine başladı kızlar bugün 4. Gün 4 gün üstüste tempolu çalışmayı unutmuş bünyem 3 gün daha kaldı sabır çekiyorum böyle sanki küçük tuvaleti varmış da baskı yapıyormuş gibi bir ağrı aksamlari da sert oluyor karnım yatınca gevsiyor iyiden iyiye belli olmaya başladı gobegim bu hafta itibariylebu sabah tartildim ödem falan olmamış ise cumadan bu yana 1 kg almışım. .. korkunç bir hız bu e 1 haftadir sabahları poğaça simit yiyorum mecburiyetten... tatile bir gireyim sağlıklı beslenme diyeti yapacağım inşallah yavruma yararlı beslenemiyorum

canım beni doktorum önce dahiliyeye gönderdi onlarda dediki eğer diyetini birebir uygulamazsan insilün başlayacağız. şimdi doğru diyetisyen dedi. bende gittim doktor bana bir liste verdi herşey bol var ama hamur işi ve tatlı yok. yemediğim kadar ekmek ve galeta var en son yatmadan 2 saat önce 2 porsiyon meyve 1 bardak süt yada yoğurt 2 adet kepekli galeta var mesela. gün içinde toplam 6 porsiyon meyve ama meyvelerin gramını da verdi ölçünce 1/4 ayva veya küçücük elma 1 porsiyon. 6 adet galeta var sonra 7 dilim ekmek var varda var ama özlenecek çok şey var:))

Acele etme canim ya biraz sabret hamilelik cok hassas yapiyor hepimizi yoluna girer hersey

İNŞALLAH TATLIM GİRSİN ARTIK.....7 AYDIR SIRAMI BKLİORUM ANNEMİN HAYATIN DA NEYSE BUGUN BİRAZ DAHA SAKİNİM GERİLMİCEM HA RESİM EKLEMEYİ OZLEMİŞİM PC DEN BAKAIM DEDİM DE

kesinlikle katılıorum tatlım şeker yüklemesi yapılcak ya o gün annemmi de isticem yanım da bi kaç gün içinde sölücem hep geliom ya anneme yemeğe zaten (((anne seker yüklemesi günü gelmeni istiorum fena olurum flan sende ol öğleden sonr bi çarsı pazar gezer bütçe hazırlarız hem )))) gibi tıcam ortaya daha da gelmezse kızlar zaten artık anneme acımayı bırakırım e inanılmaz darılırım......babam bana çok düşkün annemde ama böle durumlarda heralde babalar daha ince düşünüo kızım hadi ne zaman alıncak falan dio bende demiom ki annem babandan ve anasından fırsat bulamıo die yoksa anneme sarıcak ablanı çağır görümceni çağır torunumu nie ihmal edion die eee tatsızlıkta cıkmasın ıstıom offf hayatım işte böleee

ewet hayatım hafta sonları tatil bnm eşim ve inanılmaz zewk ve haz alıoruz alşwerişte bu pazar choccada idirim warmış ıslak mendiller pudaralar bjk tulum falan aldık kız ama bjk maç seyredcez üçümüz falan........keske al bu parayı bizim adımıza bunu bunu al dese walla kırılmam ama yapıcaz dıe elimizi ayağımızı bağlıolar ya işte neyse tatlım battanielerini yıkamaktan başladım ya uğraşmak bnide oyalıo

ve ii ki varsınız sizi çok sewiorum

inanmıorum size yaaaa çok tatlısınız allah bozmasın aranızdaki bu bağıama inan bizde öyleyiz eşimle we en çalışmıorum artık tazminatımdaa ehliyet almama arabaya tadilata gitti tabi hamilee kalcağmı bilsem saklardımlakin kira kredi kartı ve masraflar aldı başını gidio....haklısın hepimizde aynı sorunlar war llahım hepimizin kapılarını açsın:26::26::26::26::26::26:

selam kızlar, bebek hazırlıkları konusunda haziran annelerine baktım bugün baya ilerlemişler çok hoşuma gitti maşallah çok güzel şeyler alınmış.
biz de bebek arabamızı beşiğimizi hazırladık. kıyafet konusunda kendimi durdurmaya çalışıyorum hediyeler geliyor aileden. büyüdükçe değişik değişik alırız artık.

güle güle kullanın tatlım allah nasip etsin bana da o günleri göstersin baya yazdım topiğe de daha sakinim bu gün okumşsundur

al benen de okadar ya hu erkei mi war herşei son dk da nasıl yapıcaz ben ütülemek yerleştirmek istiorum ama odası için şubatı atlatalı diorum badana kurumaz soguk die acamazsam kapı baca......ben ufak tefeklere başladım pazar itibari ile tam anlamıylada şubat btince başıcam odasına yani....ewet çok hassasız ve gergin

evett ben liste oluşturdum bile:) eksik listesi

benim eksik listesinden öte tüm alınması gerekenlerin olduğu bir listeye ihtiyacım var : ))
daha doğru dürüst bir şey almadım çünkü. ama cumartesiden umutluyum, belki mağazaya gidince eşim de heveslenir de alışveriş çılgınlığımın önüne geçmez

kızlar etrafımda doğru dürüst danışabileceğim kimse yok sizden başka, sürekli soru soruyorum affedin beni :44:
hastane için ve ilk üç ay için anneye ve bebeğe gerekli olan, alınması gerekenlerin listesini paylaşsanız benimle, olur mu?
hastaneye giderken yanımda neler olmalı?
evde ve ilk üç ay kullanmak için neyden kaç tane almalıyım???

Benimde oluyor ya bende korkuyorum kasılma mı yoksa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…