günaydın canlarım iyi haberlerinize seviniyorum inşallah hiçbirimiz kötü şeyler yaşamayız ben dün geceyi baya kötü geçirdim sanki ayarlanmış gibi saate bakmadım ama bir uyunadım 2 saat uyuyamadım sabah ezanında uyudum tabi uyanıkken kızım sürekli tekmeledi yani uykusuz geceler benim için başlamıştır ya bende bir korku başladı nedense süretli erken doğum olacakmış gibi kendimi dinliyorum bir rahat bırakıyım diyorum kendimi sakinleştiriyorum 5 dk sonra aynı düşünceler sizde durumlar nasıl?
selam kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı ve nur topu gibi bir sorun daha şeker yüksek çıktı diyete başladım. Allahım diyorum sağ salim kızımı kucağıma almayı nasip et bana ve diğer tüm hamişlere.
kızlar etrafımda doğru dürüst danışabileceğim kimse yok sizden başka, sürekli soru soruyorum affedin beni :44:
hastane için ve ilk üç ay için anneye ve bebeğe gerekli olan, alınması gerekenlerin listesini paylaşsanız benimle, olur mu?
hastaneye giderken yanımda neler olmalı?
evde ve ilk üç ay kullanmak için neyden kaç tane almalıyım???
Canım benim de biraz yüksek çıktı şeker ama tam olarak nasıl diyet yapıcam bilemedim,sen danıştınmı doktora.ben mesela yatmadan önce meyve yiyodum portakal,havuç falan onlarda çok şeker varmış gün içinde yiyorum artık.sen nasıl yapıyosun...
,:44:
canım ben aldıklarımı ve alacaklarımı markasına göre listeledim, istersen özelden yazayım reklama girer diye yazamadım buraya. markalarını silmeye de üşendim
Aynı korku bendede var geleni şeker çıktığından beri sürekli aklımda allahım korusun Zaman'ından önce gelmesinler..
bende şeker testi yaptırım kızlar çok şükür normal çıktı fakat içmiş olduğum glikozlu su bana dehşet dokundu baş dönmesi baş ağrısı yaptı dr olabilir dedi hatta 1 hafta da sürebilirmişminoset banamısın demiyor
bu arada bebişim de büyümüş 790 gr olmuş bebeğim iyiymiş çok şükür bi sıkıntı yok kızlar
kesinlikle katılıorum tatlım şeker yüklemesi yapılcak ya o gün annemmi de isticem yanım da bi kaç gün içinde sölücem hep geliom ya anneme yemeğe zaten (((anne seker yüklemesi günü gelmeni istiorum fena olurum flan sende ol öğleden sonr bi çarsı pazar gezer bütçe hazırlarız hem )))) gibi tıcam ortaya daha da gelmezse kızlar zaten artık anneme acımayı bırakırım e inanılmaz darılırım......babam bana çok düşkün annemde ama böle durumlarda heralde babalar daha ince düşünüo kızım hadi ne zaman alıncak falan dio bende demiom ki annem babandan ve anasından fırsat bulamıo die yoksa anneme sarıcak ablanı çağır görümceni çağır torunumu nie ihmal edion die eee tatsızlıkta cıkmasın ıstıom offf hayatım işte böleee
bişi diyeceğim. simit yedin örneğin hemen ardından yurume sansın var mı. örneğin ben denedim çok indiğini gördum. ama sabah farklı olarak azıcık bal yiyip uzerine uyudum hoooppp 156 gördum(hareket edersem 105-125 arası cıkıyor normalde). bir daha denedim yine yemekten sonra hiç kıpırdamadan oturdum tv izledim hoop 142.
bilemedim. işin de stresli. inşallah bir daha çıkmaz bu kadar.Benimde ilk defa bukadar yüksek çıktı en fazla 180 çıkmıştı genelde 130-150 arası çıkıyor. Ama simiti iş yerinde yedim zaten çok yoğun çalışıyorum. Simit yedikten sonra 18 hastanın takip tedavisini yaptım. Yani hareket halindeydim ama 1 saat sonra 205 çıktı işte
Kizlar bugun belim kasiklarim cok agridi suan bile kasik agrim devam ediyo. Geliyo gidiyo anlamadmki noldu
Benim bugün ağrım ve kasılmam çoklaştı. Nst ye girdim kasılma çıkmadı. İdrar tahlilim temiz çıktı. Hafif bir enfeksiyon oluşmuş fitil verdiler. Yorgunluk, aşırı hareketten olabilir, dinlen biraz dedi doktor. Çok mümkün olmuyor diyince kızdı, seni burada yatıralım o zaman dedi.
bugün yine iki saat kadar ağladım sinirlendim gerildim ... kocama kızdım içerledim bir de özür dilemedi kahrımdan daha çok gerildim
sonra saknleştim ama çok üzülüyorum böyle günler için inşallah sağlığına bi zarar vermiyorumdursizler nasılsınız hamiş arkadaşlarım
neye sinirleniyorsun canım benim. o an şöyle dusun kızdığın kişi senin kadar uzuluyor mu, başka işlerle kendini oyalıyor mu? benim eşimle kavga etsem anca kendimi uzduğumle kalıyorum. anında sıyrılır gider. suçlu olduğu 100 de 1000 ken bile 2 dk haksız duruma duserim. o yuzden artık kavga etmiyorum bile. nasıl olsa yine sonunda ben deliricem ben uzulucem. benim taktiğim su olay anında minumum tepki verip zamanı ve yeri gelince hatırlatıyorum sakince kavga etmeden hatta tatlı ama iğneleğici bir dille. işe yarıyor, daha fazla kafa yoruyor böyle olunca. sinirle olan herşey ters tepiyor inada bindiriyor çunku.
Kızlar su gibi akıntım var çok korkuyorum fitil kullanıyodum biteli iki gün oldu ama bugün yine su gibi akıntım var böyle sorun yaşayan varmı
neye sinirleniyorsun canım benim. o an şöyle dusun kızdığın kişi senin kadar uzuluyor mu, başka işlerle kendini oyalıyor mu? benim eşimle kavga etsem anca kendimi uzduğumle kalıyorum. anında sıyrılır gider. suçlu olduğu 100 de 1000 ken bile 2 dk haksız duruma duserim. o yuzden artık kavga etmiyorum bile. nasıl olsa yine sonunda ben deliricem ben uzulucem. benim taktiğim su olay anında minumum tepki verip zamanı ve yeri gelince hatırlatıyorum sakince kavga etmeden hatta tatlı ama iğneleğici bir dille. işe yarıyor, daha fazla kafa yoruyor böyle olunca. sinirle olan herşey ters tepiyor inada bindiriyor çunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?