2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Aynı korku bendede var geleni şeker çıktığından beri sürekli aklımda allahım korusun Zaman'ından önce gelmesinler..

Geçmiş olsun canım hamileyken diyet çok zor gerçekten ben diyetine tam anlamıyla uyanasının için şekerlerim gittikçe yükselmeye başladı dikkat etmek lazım. Örneğin bu sabah bi simit yedim tokluk şekerim 205 çıktı :18:

canım ben aldıklarımı ve alacaklarımı markasına göre listeledim, istersen özelden yazayım reklama girer diye yazamadım buraya. markalarını silmeye de üşendim

Dr bana dedikleri; karbonhidrat kesinlikle yasak. Sadece sabah kahvaltısında bi dilim kepek ekmeği yiyebilirsin öğle ve akşam yok. Tatlı hamur işi ve cips falan yasak 3 ana 3 ara öğün aç kalma. Meyveleri leğene koyup yeme ara öğünlerde bir tane. Diyetine dîkkat et şekerin düşmezse insülin başlamamız gerekir. Akşam 8 den sonra hiçbirşeyi yeme. Tabiki bu diyete uyamadım doktorda bu değerli gittiğimde söyledim oda biraz daha dikkat et ozaman dedi :)

Kızlar su gibi akıntım var çok korkuyorum fitil kullanıyodum biteli iki gün oldu ama bugün yine su gibi akıntım var böyle sorun yaşayan varmı

Aynı korku bendede var geleni şeker çıktığından beri sürekli aklımda allahım korusun Zaman'ından önce gelmesinler..

bişi diyeceğim. simit yedin örneğin hemen ardından yurume sansın var mı. örneğin ben denedim çok indiğini gördum. ama sabah farklı olarak azıcık bal yiyip uzerine uyudum hoooppp 156 gördum(hareket edersem 105-125 arası cıkıyor normalde). bir daha denedim yine yemekten sonra hiç kıpırdamadan oturdum tv izledim hoop 142.

bende şeker testi yaptırım kızlar çok şükür normal çıktı fakat içmiş olduğum glikozlu su bana dehşet dokundu baş dönmesi baş ağrısı yaptı dr olabilir dedi hatta 1 hafta da sürebilirmiş minoset banamısın demiyor
bu arada bebişim de büyümüş 790 gr olmuş bebeğim iyiymiş çok şükür bi sıkıntı yok kızlar

maşallah bebeğine

Çok ihtiyacın varsa, annenden başkasından destek alamayacaksan çekinme bence biraz babacığına bahset durumdan. Daha doğumu yaptığında ve sonrasında ne kadar fazla ihtiyacın olacak o günleri de düşün canım?

Benimde ilk defa bukadar yüksek çıktı en fazla 180 çıkmıştı genelde 130-150 arası çıkıyor. Ama simiti iş yerinde yedim zaten çok yoğun çalışıyorum. Simit yedikten sonra 18 hastanın takip tedavisini yaptım. Yani hareket halindeydim ama 1 saat sonra 205 çıktı işte

bilemedim. işin de stresli. inşallah bir daha çıkmaz bu kadar.

bugün yine iki saat kadar ağladım sinirlendim gerildim ... kocama kızdım içerledim bir de özür dilemedi kahrımdan daha çok gerildim
sonra saknleştim ama çok üzülüyorum böyle günler için inşallah sağlığına bi zarar vermiyorumdur sizler nasılsınız hamiş arkadaşlarım

Kizlar bugun belim kasiklarim cok agridi suan bile kasik agrim devam ediyo. Geliyo gidiyo anlamadmki noldu

Benim bugün ağrım ve kasılmam çoklaştı. Nst ye girdim kasılma çıkmadı. İdrar tahlilim temiz çıktı. Hafif bir enfeksiyon oluşmuş fitil verdiler. Yorgunluk, aşırı hareketten olabilir, dinlen biraz dedi doktor. Çok mümkün olmuyor diyince kızdı, seni burada yatıralım o zaman dedi.

doğru söylemiş dr bebeğimize bişey olsa keşke dünya yıkılsaydı da dinlenseydim bir yolunu bulsaydım deriz allah muhafaza etsin

neye sinirleniyorsun canım benim. o an şöyle dusun kızdığın kişi senin kadar uzuluyor mu, başka işlerle kendini oyalıyor mu? benim eşimle kavga etsem anca kendimi uzduğumle kalıyorum. anında sıyrılır gider. suçlu olduğu 100 de 1000 ken bile 2 dk haksız duruma duserim. o yuzden artık kavga etmiyorum bile. nasıl olsa yine sonunda ben deliricem ben uzulucem. benim taktiğim su olay anında minumum tepki verip zamanı ve yeri gelince hatırlatıyorum sakince kavga etmeden hatta tatlı ama iğneleğici bir dille. işe yarıyor, daha fazla kafa yoruyor böyle olunca. sinirle olan herşey ters tepiyor inada bindiriyor çunku.

aylardır dağınık bekleyen eşyalarını ( sürekli düzeltmesini istediğim) artık saatlerce uğraşıp ben düzelttim ve de karıştım diye suçlu oldum .. adam dağınık ev küçük kızıma yatak koyacak yeri bile zor hazırlıyorum benim derdim başka onun ki başka .. kahrımdan ölücektim 2 saat sonra tam olarak ancak yanıma geliyo bir de tövbe tövbeee ben bebeğime o kadar zarar verdikten sonra geçmiş olsun dedim ben de .. offf ama keşke sakin olabilseydim

Kızlar su gibi akıntım var çok korkuyorum fitil kullanıyodum biteli iki gün oldu ama bugün yine su gibi akıntım var böyle sorun yaşayan varmı

benim olmuştu geçen hafta gece tuvalete kalkınca su boşaldı gibi olmuştu ertesi günde devam etti hastaneye gittik su takibi yapıldı turnusollu kağıtla yapılıyor bişey çıkmadı mantar oluşmuş o çıktı bir tek iki gün fitil kullandım şu an geçti.sende doktoruna danış istersen önemli olabilir canım.

aynı benim eşim bende artık hiççççç takmıyorum ve kavga etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…