kızlar hamilelk depresyonu yaşayan var mı?
ben yaşıyorum galiba kaç gündür o kadar sinirliyim ki anlatamam kafamda birşeyler kurup sinirleniyorum ağlıyorum inş çabuk geçer
slm kızlar,bebek odası hazırlayan arkadaşlar tül seçiminde uzun yerlere kadarmı yoksa kısa tülmü tercihiniz,zebra yada stor istemiyorum temizlik bakımından,uzun tül istiyordum ama çevremdekiler kısa tül yaptır diyor çocuk odasında uzun kullanışlı olmuyor diyorlar,barbie bebekli kalpli zemini beyaz olan bir tül begendim ama karar veremedim kısamı uzunmu konusunda,tülcüde kısa tercih etmemi söylüyor,sizce nasıl olmalı ?
slm kızlar,bebek odası hazırlayan arkadaşlar tül seçiminde uzun yerlere kadarmı yoksa kısa tülmü tercihiniz,zebra yada stor istemiyorum temizlik bakımından,uzun tül istiyordum ama çevremdekiler kısa tül yaptır diyor çocuk odasında uzun kullanışlı olmuyor diyorlar,barbie bebekli kalpli zemini beyaz olan bir tül begendim ama karar veremedim kısamı uzunmu konusunda,tülcüde kısa tercih etmemi söylüyor,sizce nasıl olmalı ?
bebek odası için kısa tül tercihin olsun bence.
Ben 3,5 yasindaki oglum icin hep bir karartma perdesi bir tul bir dekor perde kullandim. Ogle uykularinda da karanlik oda yaptik hep cunku. 2. Bir sey de kaloriferi ortmeyen perde kullanmak isi kaybini onler.
Kızlar su gibi akıntım var çok korkuyorum fitil kullanıyodum biteli iki gün oldu ama bugün yine su gibi akıntım var böyle sorun yaşayan varmı
Değil canım tam zamanı. Bende de başladı. Son üç aya giriyoruz, giderek artacak. Kaslar gevşeyecek, vucut ağırlaşacak. Az sabır. Daha çok dinlenmeli, ayakta uzun sure kalmamalı ve vucudumuzla inatlaşmamalıyız...Sevgili anne adaylari! İçinizde siyatik olan var mı? 4 gündür sağ kalçam topuguma kadar ağrıyor. Üzerine basamiyorum. Topalliyorum. Doktor bir şey yapamam dedi. Merhem verdi ama işe yaramıyor. Sol da agrimaya başladı. Oturdum ağladım ben de. Sinirlerim bozuldu. Hiçbir şey yapamıyorum. Geceleri de uyuyamiyorum artık. Çok erken değil mi bunlar için?
benim olmuştu geçen hafta gece tuvalete kalkınca su boşaldı gibi olmuştu ertesi günde devam etti hastaneye gittik su takibi yapıldı turnusollu kağıtla yapılıyor bişey çıkmadı mantar oluşmuş o çıktı bir tek iki gün fitil kullandım şu an geçti.sende doktoruna danış istersen önemli olabilir
Sağol canım yarında geçmezse doktora gideyim
canım dikkat et bebeğin suyu falan azalır bi dr git istersen
ah be tatlim tamam bi an agla sakinles kendini kasmaktan ii dir ama saatlerce aglamak ta olmaz ki tatlimmmmmmm biraz daha sakin olmaya calissanbugün yine iki saat kadar ağladım sinirlendim gerildim ... kocama kızdım içerledim bir de özür dilemedi kahrımdan daha çok gerildim
sonra saknleştim ama çok üzülüyorum böyle günler için inşallah sağlığına bi zarar vermiyorumdursizler nasılsınız hamiş arkadaşlarım
Benim bugün ağrım ve kasılmam çoklaştı. Nst ye girdim kasılma çıkmadı. İdrar tahlilim temiz çıktı. Hafif bir enfeksiyon oluşmuş fitil verdiler. Yorgunluk, aşırı hareketten olabilir, dinlen biraz dedi doktor. Çok mümkün olmuyor diyince kızdı, seni burada yatıralım o zaman dedi.
bende de olmustu fitil kullandigim donemKızlar su gibi akıntım var çok korkuyorum fitil kullanıyodum biteli iki gün oldu ama bugün yine su gibi akıntım var böyle sorun yaşayan varmı
Çok ihtiyacın varsa, annenden başkasından destek alamayacaksan çekinme bence biraz babacığına bahset durumdan. Daha doğumu yaptığında ve sonrasında ne kadar fazla ihtiyacın olacak o günleri de düşün canım?
tatlim kesinlikle dediigin gibi storlar hic kullanisli degil bende memnun degilim 3 storum 2 tulum war burusmayan bi yikayip asiorum mis oluo......haaaa uzunlar ewet suslemelerle japonlarla guzel ama kizimin odasina sanirim bendr kisa tul alicam boleeee uzunlar cok miaafir odasi tipi gibi geldi.......bi de altina guneslik tamam iste.......daha kalin perde onermis arkadaslar fakat annemde yada kuzenime gittgimde odayi karartmaua calismak istemiorum aydinliksa uyumaz cocuklar cok zeki burnumdan gelir die dusunuom yani cokkkkkkkk fazla sey disunuom)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?