2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sevgili anne adaylari! İçinizde siyatik olan var mı? 4 gündür sağ kalçam topuguma kadar ağrıyor. Üzerine basamiyorum. Topalliyorum. Doktor bir şey yapamam dedi. Merhem verdi ama işe yaramıyor. Sol da agrimaya başladı. Oturdum ağladım ben de. Sinirlerim bozuldu. Hiçbir şey yapamıyorum. Geceleri de uyuyamiyorum artık. Çok erken değil mi bunlar için?

slm kızlar,bebek odası hazırlayan arkadaşlar tül seçiminde uzun yerlere kadarmı yoksa kısa tülmü tercihiniz,zebra yada stor istemiyorum temizlik bakımından,uzun tül istiyordum ama çevremdekiler kısa tül yaptır diyor çocuk odasında uzun kullanışlı olmuyor diyorlar,barbie bebekli kalpli zemini beyaz olan bir tül begendim ama karar veremedim kısamı uzunmu konusunda,tülcüde kısa tercih etmemi söylüyor,sizce nasıl olmalı ?

Selam kıslar geçmiii pkumadan bi msj atayım dedim yarın şeker yüklemesine gideceğim dayanabilirsem bişi yemeyeceğim :)

ben yaşıyorum galiba kaç gündür o kadar sinirliyim ki anlatamam kafamda birşeyler kurup sinirleniyorum ağlıyorum inş çabuk geçer

o sinir bende 2 aydır var onu takmıyorum ama kaygılar başladı bende sürekli bir üzüntü halindeyim, işdah falan kalmadı ilerlemesinden ve ilaç kullanmaktan korkuyorum rabbim şu 3 ayı hayırlısıyla kolay atlatmamızı nasip etsin (amin)
birde lohusalık var....

bebek odası için kısa tül tercihin olsun bence.

Ben 3,5 yasindaki oglum icin hep bir karartma perdesi bir tul bir dekor perde kullandim. Ogle uykularinda da karanlik oda yaptik hep cunku. 2. Bir sey de kaloriferi ortmeyen perde kullanmak isi kaybini onler.

iyi akşamlar kızlar ... bacım buğün şeker testni yaptrmış normal çıkmış çok şükür
ultrasnoda girmiş hrşey iyiymiş 1 ay snra tekrar gel demiş ... bizden böyle şimdilik

kızlar şeker testini yaptırdım fakat çıkardım şekerli yediğimde beni ço etkiliyor zaten..yani sonuç yok şu ana kadar 2 kilo aldım bakaım nasıl devam edeceğiz..

Değil canım tam zamanı. Bende de başladı. Son üç aya giriyoruz, giderek artacak. Kaslar gevşeyecek, vucut ağırlaşacak. Az sabır. Daha çok dinlenmeli, ayakta uzun sure kalmamalı ve vucudumuzla inatlaşmamalıyız...

Benim kısaydı oğlumda. Yıne kısa dusunurum.

ah be tatlim tamam bi an agla sakinles kendini kasmaktan ii dir ama saatlerce aglamak ta olmaz ki tatlimmmmmmm biraz daha sakin olmaya calissan

tatlim simdi bi bana de bakim bu kasilmalar falan nasil....yani benim de sole bir sikayetim war karnim bole bi tarafi sagi solu asasi yukarsi ben bebisim oldugu yer die dusunuorum hani yatiosam falan o tarafta hissediorum sanki o bolge tas kesio bi guruldama degil donme degil kas kati bisi gibi oluo hiissediorum dinliorum owuyorum 2 dk dan fazla surmuodur bole bisi mi bu kasilma

Kızlar su gibi akıntım var çok korkuyorum fitil kullanıyodum biteli iki gün oldu ama bugün yine su gibi akıntım var böyle sorun yaşayan varmı
bende de olmustu fitil kullandigim donem

bilmiorum o ogumdan sonra gerekirse yirtinip annemi yollamayi dusunmuorum......5 tezem 1 halam 1 yengem 3 kuzenim 1 yigenim war ama kimsem yok :-------( olmasinda zaten bn muhtac olmiyimde kimseye kimsemde olmasin hepimiz ayni kafadyiz dogumlarimiz gibi kafamizda ayni.....insanlarla ugrasmaktansa az asim agrisiz basim .........sadece belli donemde hamilelik ic gudusuyle anne ye babaya ve kocaya biraz daha ilgi duyup ilgi beklioz galiba......

tatlim kesinlikle dediigin gibi storlar hic kullanisli degil bende memnun degilim 3 storum 2 tulum war burusmayan bi yikayip asiorum mis oluo......haaaa uzunlar ewet suslemelerle japonlarla guzel ama kizimin odasina sanirim bendr kisa tul alicam boleeee uzunlar cok miaafir odasi tipi gibi geldi.......bi de altina guneslik tamam iste.......daha kalin perde onermis arkadaslar fakat annemde yada kuzenime gittgimde odayi karartmaua calismak istemiorum aydinliksa uyumaz cocuklar cok zeki burnumdan gelir die dusunuom yani cokkkkkkkk fazla sey disunuom )))))))))

O iki ucu b.klu degnek. Yani bebegin uyumasi icinbazi ritueller olusturuyorsun karanlik oda, ozel kiyafet, emzirme gibi. Bunlari yapinca cocuk hic sorunsuz tik diye uyuyor, sallamiyorsun, zorlamiyorsun vs. Ama bunlara alisinca istiyor. Ama bu duzenegi çin de de kursan uyur. İnsallah sen aydinlik ortamlar da da uyumayi ogretirsin. Kolay olur her ortamda uyutman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…