bilemedim. işin de stresli. inşallah bir daha çıkmaz bu kadar.
bugün yine iki saat kadar ağladım sinirlendim gerildim ... kocama kızdım içerledim bir de özür dilemedi kahrımdan daha çok gerildim
sonra saknleştim ama çok üzülüyorum böyle günler için inşallah sağlığına bi zarar vermiyorumdursizler nasılsınız hamiş arkadaşlarım
Sevgili anne adaylari! İçinizde siyatik olan var mı? 4 gündür sağ kalçam topuguma kadar ağrıyor. Üzerine basamiyorum. Topalliyorum. Doktor bir şey yapamam dedi. Merhem verdi ama işe yaramıyor. Sol da agrimaya başladı. Oturdum ağladım ben de. Sinirlerim bozuldu. Hiçbir şey yapamıyorum. Geceleri de uyuyamiyorum artık. Çok erken değil mi bunlar için?
slm kızlar,bebek odası hazırlayan arkadaşlar tül seçiminde uzun yerlere kadarmı yoksa kısa tülmü tercihiniz,zebra yada stor istemiyorum temizlik bakımından,uzun tül istiyordum ama çevremdekiler kısa tül yaptır diyor çocuk odasında uzun kullanışlı olmuyor diyorlar,barbie bebekli kalpli zemini beyaz olan bir tül begendim ama karar veremedim kısamı uzunmu konusunda,tülcüde kısa tercih etmemi söylüyor,sizce nasıl olmalı ?
anammm ağır konuşmuşBenim bugün ağrım ve kasılmam çoklaştı. Nst ye girdim kasılma çıkmadı. İdrar tahlilim temiz çıktı. Hafif bir enfeksiyon oluşmuş fitil verdiler. Yorgunluk, aşırı hareketten olabilir, dinlen biraz dedi doktor. Çok mümkün olmuyor diyince kızdı, seni burada yatıralım o zaman dedi.
günaydın canım, çok hassas bi dönemden geçiyoruz kimimiz burda paylaşıyor kimimiz içine atıyor. Ama ne yazık ki hiçbirimiz dört dört değiliz. Herkesin ufakta büyükte olsa sorunları oluyor malesef. Ben hiçbir şey yapamadım hala kızımainşallah hayırlı haberi alıcam bu hafta. Haftasonu eşimle tartıştık sebepte para:) kredi kartı, kredi, yeterse kirayı ben kendi maaşımdan ödüyorum. Eşimin maaşını kenara atıyoruz. Bana hiçbirşey kalmıyor eşimden para istediğimde çok harcama yapıyrosun gibi birkaç kez laf etmişti sesimi çıkarmadım taaaki haftasonuna kadar. Haftasonu pazara gidecekti 200 lirayı bozdurmiyim sende bozuk para varsa ver dedi. Son 50 liramın kaldığını söyledim. Oda senin gün paraların vardır dedi. Ben o paraları kızım için saklıyordum dedim ve birden sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya eşimde üzüldü sonradan yanlış anladın beni dedi eşimde başladı ağlamaya:) neyse sorunu hallettik o bana 200 lirayı verdi bende 50 lirayı ona verdim anlaştık:)
Bu günlerde geçecek iyi veya kötü ama moralini bozma çünkü bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda herşey bitecek inşallah:)
Aynen canım inşallah çıkmaz bu gidişle zaten 37. Haftaya kadar çalışamam heralde.ne yapacağımı bilmiyorum.
Gunaydin fistiklar.guzel gunler sizin olsun
Geçmiş olsun canım hamileyken diyet çok zor gerçekten ben diyetine tam anlamıyla uyanasının için şekerlerim gittikçe yükselmeye başladı dikkat etmek lazım. Örneğin bu sabah bi simit yedim tokluk şekerim 205 çıktı :18:
Bende mesaj olarak alabilir miyim
canım bu 1 aydır benimde içim içimi yiyor. kendime bile bir hamilelik tşörtü almadık. fırsat bulup çarşıya gidemiyoruz. artı eşimin ailesi çocuk doğmadan birşey almayın iyi değildir diye laflar etmişler eşime. oda bunu duyunca bebek reyonuna bile bakmaz. çok sinir oluyorum artık başlayalım birşeyler almaya doğunca hepsi üzerimize gelicek diyorum ama nrdeee kenara para bile koymuyor. bu sıralar aldığı maaşı bile vermiyor bana.internetteki oyununa para yatırmasını iyi biliyor. ama durrrr bebeğim bi doğsun eşimin anasını ağlatıcam görür o şimdi ne kenara para koyuyor ne bebişime birşeyler bakıyor. doğunca para dediğimde kalmadı derse harp kopacak
çok teşekkürler arkadaşım. bu listeyi fiyatlandırdın mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?