2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Yakında bende bir patlama yaşayacağım sanırım sıkıyorum kendimi eşim eve geç geliyor iş yerim çok yoğun müthiş yoruluyorum. Gebelik şekeri çıktı çok endişeliyim. Hayatımda güzel olan tek şey bebeğim. Allah korusun yavrumu.

Benimde sol tarafım oluyor bazen ayaklarıma kadar ağrı sancı oluyor. Özellikle çok ayakta kalınca ve yorulunca

Ben kısa yaptıracağım tülü. Annem öyle dedi bi bildiği vardır :)

anammm ağır konuşmuş sanırım yorgunluktan evet persembe akşamı ankaraya gitcem haftasonumuda gezerek geçircem inşallah diye işlerimi bitirmeye çalışırken yordum kendimi sanırım:18: ama pazar gününden bu yana karnım daha büyük daha sert ve ağır gelmeye başladı

canım bu 1 aydır benimde içim içimi yiyor. kendime bile bir hamilelik tşörtü almadık. fırsat bulup çarşıya gidemiyoruz. artı eşimin ailesi çocuk doğmadan birşey almayın iyi değildir diye laflar etmişler eşime. oda bunu duyunca bebek reyonuna bile bakmaz. çok sinir oluyorum artık başlayalım birşeyler almaya doğunca hepsi üzerimize gelicek diyorum ama nrdeee kenara para bile koymuyor. bu sıralar aldığı maaşı bile vermiyor bana. internetteki oyununa para yatırmasını iyi biliyor. ama durrrr bebeğim bi doğsun eşimin anasını ağlatıcam görür o şimdi ne kenara para koyuyor ne bebişime birşeyler bakıyor. doğunca para dediğimde kalmadı derse harp kopacak

Aynen canım inşallah çıkmaz bu gidişle zaten 37. Haftaya kadar çalışamam heralde.ne yapacağımı bilmiyorum.

çok geçmiş olsun canım 3 ay daha sabret inşallah sonrasında geçecek bu şeker biliyorum hamileyken insanın canının istediğini yiyememesi çok kötü ama bebişler için dayanacağız

günaydın kızlar,

arkadaşım tokluk şekerinin 140'ın üzeri fazlaymış. ben dünden beri sürekli şekerimi ölçüyorum ama diyetimi de yapıyorum şimdilik sorun yok. tabii sabah dedimki şimdi simit yesem sonra ölçsem kaç olur acaba. milleltin canı bambaşka şeyler çeker ya benim canım simit istiyor yaaa.

günaydın kızlar,
hamilelik depresyonu mudur tembellik midir anlamadım ama bende de var. gerginim,uykuluyum hep takacak bir şey buluyorum. maddi sıkıntıları düşünüyorum sürekli. düşündükçe ailelere kızıyorum.işe gelmek de istemiyorum artık yol çok sarsıyor sabah akşam birer saat gidiyorum. insanlar çok düşüncesiz asansörde kuyrukta hep sıkıştırılmaktan karnıma çarpacaklar endişesi taşımaktan bıktım. hayırlısıyla doğsunlar da yavrularımız sağlıkla...

Bende mesaj olarak alabilir miyim

gönderiyorum hemen

Günaydın canım, benim eşimde erken almayalım dedi. eeee dedim son aylarda hareket edip gezemem ben, o zaman gider ben alırım dedi. (eşimle zevk konusunda inanılmaz zıttız:) o nerde çingene renkler cafcaflı şeyler var onu alır) İş bize düşüyor anlıycan sen kendin bişiler al eşine göster belki heveslenir yada sakla duruma göre. Doğunca nasıl alınacak bebekle mi ilgilenecekksin gelen gidenle mi? yada alınmamış eksikleri ile mi? İçine atma otur konuş eşinle inan bu şekilde bekleyip intikam düşünmek hiçbirşey kazandırmıyor olan bize oluyor malesef

erkekler niye bu kadar ağır kanlı anlamıyorum.bizde oğlum için oda yapacağız bebeğede oğlumun eski odasını hazırlayacağız biraz tadilat işi var ama eşimin hiççç umrunda değil.dün akşam artık dedim bu hafta sonu başlayalım ancak 1 ayda biter işimiz bebeğin eşyaları hep poşette tıkışık duruyor aldıklarımı yıkasam ütülesem dedim.baktı öyle boş boş bakalım yapacakmı?

dün oğlumdan kalan anı diye sakladığım bir iki parça bişey vardı onlarıda çıkardım ortaya ayy çok tatlılar nasılda küçükmüş benim sıpam.şimdi kocaman kucaklara sığmıyor.yeniden en baştan başlayacağımı düşündüm çok heyecanlı bir süreç bekliyor bizi.allaha şükrettim yavrularım için.bende sanırım bu gebelik depresyonundan başladı durup durup duygusallaşıp ağlıyorum.

kızlar bunlar benim aldığım ya da almayı planladığım şeyler. hastane çıkışı hariç sayısı vs yazmadım herkese hediye gelebiliyor ya da önceki çocuğundan kalanlar olabiliyor. ben lazım olanları internette bir site var en ucuz fiyatı veren, oradan araştırıyorum piyasadaki fiyatlara da bakıyorum hangisi uygunsa oradan alıyorum yavaş yavaş. unuttuklarım olabilir tecrübeli annelerden yardımlarını bekliyorum. hepimize keyifli alışverişler

1 tane 10lu hastane çıkışı
2 tane 5li hastane çıkışı
ağız mendilleri
ahşap beşik
alt açma seti
Süt Pompası ( Çiftli )
ana kucağı
anne çantası
ateşölçer kulaktan
ayakkabı
battaniye 5 tane polar-triko-penye
bebe yağı
bebek arabası
bebek yan yatma yastığı
biberon cam
çoraplar
dalin alt açma pedi 10lu
emzik yenidoğan
dönence
Bebek Çamaşır Deterjanı
havlu içine koymak için tülbent
ıslak mendil
kısa kollu badiler boy boy
göğüs pedi
göğüs ucu kremi(32.haftadan itibaren kullanılacak)
süt saklama poşetleri
vucüt temizleme jeli yıkanma gerektirmeyen
önlükler (hazneli olanlardan da olmalı)
patikler yumuşak-kadife olanlardan
patikli tek altlar 0-3 ay
pijama takımları
pişik kremi
sabun
şampuan
tulumlar boy boy
Islak Pamuk Mendil
penye yelekler
örme hırka ve yelekler
bebek külodu

Emzirme Sütyeni
göğüs ucu koruyucu
Bebek Bezi
Küvet Ayağı
Giderli Banyo Küveti
bebek bakım seti (tırnak makası,fırça,burun aspiratörü vs)
havlu yumuşak bambu
biberon Temizleme Fırçası
Dijital Bebek İzleme Cihazı (kameralı olanlar çok işe yarıyormuş)
Banyo ve Oda Termometresi
doğal banyo süngeri (yamuk şekillilerden olmalı)
bebek şekerleri, kapı süsü, lohusa şerbeti ve takımı,takı yastığı (havuzluhandan)
lohusa pijama takımı, gecelik, terlik, lohusa tacı, hasta pedi
pamuk mendil

uyku seti
nevresim takımı
perde
halı
oda lambası
büyüyebilen karyola
3 kapılı gardrop
(şifonyer benim var o yüzden listeye eklemedim,ihtiyaç varsa alınmalı)

çok teşekkürler arkadaşım. bu listeyi fiyatlandırdın mı acaba ?

fiyatlandırmıştım hediye gelenleri ve ailelerin alacaklarını çıkararak ama işin içinden çıkamadım çünkü beklemediğim yerlerden hediye gelmeye başladı. ben de vazgeçtim o ayki durumumuza göre değerlendirip kenara koymaya çalışıyoruz yavaş yavaş. ama sırf ıvır zıvırlar bile baya bir tutuyormuş onu anladım.

Günaydın :)

Listeleri seviyorum :) teşekkürler.

Elinde listesi olan bana mesaj ile atabilir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…