2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benim yükleme sonrası 1. saat 236 2. saat 144 çıktı ama 15 gün diyet sonrası tekrar açlık ve tokluk şekerine bakıp karar verilecek insilüne.diyetine uy eczaneden 25 lira alet 20 lira uçlar olarak toplam 45 tl ye şeker ölçüm cihazı aldım bakıp duruyorum.şimdilik sorun yok. bozma moralini arkadaşım

Cnm ben ikinci döneme 24.haftamı geçmiş olrak başlayacağım nöbet yazmazlar diye düşünüyorum tabi önceden bi kez dahs dürterim heralde haftam doldu diye benim araştırdığım kadarıyla hep 24. Hafta yazıyor hep.

bu arada doğum iznine de 32 hafta dolunca ayrılcam, yönetmelikte bu şekilde geçiyor, bu da mart ayı sonu nisan başı gibi görünüyor. doğumum mayıs sonu zaten.

hepinize teşekkür ederm arkadaşlar okul açıldığında bende 24ü geçmiş oluorum zaten benm müdürüm biras gıcık olduğu için tedirginim açıkcası haftaya bi okula gitmek lazm öleyse en azından başlamadan konuşalm rapor falan isterse bide...benm doğumum 17 mayısa denk gelio tabi önce mi olur sonra bilinmez 32.haftayı doldurunca izne ayrılmayı düşünüorum yani zaten mayısa denk geldiği için doğum sonrasına aktaracak bi durumumuz olmuo son dönemleri rahat rahat evde geçireym diorum...son bi sorum daha :)) doğum izninde artma olmadı di mi hala 8+8 ??

tatlim insallah uyur ya annemin bakma ihtimali war calirsam cunku e oda bi koyde bi yazlikta bi de kislik ewinde burda o yuzden hersekille sokmam lazim zorluk cekmeyelim die.......

2 'li tarama ve 4'lü tarama yaptırdım. Detaylı ultrason için görüştük doktorumla. Organları ile ilgili bir problem göremediğini söyledi. Tercihimize bıraktı yaptırıp, yaptırmamayı.
Fetal Ekoyu kesin yaptır demiyor zaten, öneri olarak söyledi. Kalp ritmi, delik v.b. bu tip problemlerin erken tanısında henüz anne karnındayken müdahale edilebiliyormuş artık.

yok canım değişmedi zaten toplam 8+8=16 yı 18 yapacaklardı (ki bu da bizi etkilemiyor) o da olmadı. erken doğum olursa önceki 8 haftadan kullanmadığın kısım sonraya ekleniyor bir de ama bizim doğum mayıs ayı olduğundan hiçbirinin bize faydası yok :)
ben de 32 hafta dolar dolmaz ayrılacağım izne, okulunla görüş illa rapor isterlerse nöbet olayı için doktordan alırsın, sorun olmaz.
her koşulda eylülde iş başı yapmamız lazım ama ben seneye ilk dönem gitmeyi düşünmüyorum, okulda öğretmen sıkıntısı da yok zaten. heyet raporuyla flan en azından bebeğim 6 ayı doldurana kadar yanında olmak istiyorum inşallah.

himmmmmm cok ii anladimmm tatlim demek istedigini yok vajina rahim otaraflarda degil bu sikayetim ama gittigimde dr ma paylasirim...bn ce super ifade ettin saol......

arkadaşlar ben de yarın şeker testi için hastaneye gideceğim. ölçüm için ne yapıyorlar? bir de şekerimiz kaç olması gerekiyor ki diyet versin doktor? merak ediyorum çokta heyecanlıyım korkuyla karışık inş kötü bir şey çıkmaz.:18:

Teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim arkadasim ellerine sağlık.

Arkadaşım bende öğretmenim ama rehber öğretmen psikolojik danışmanim. Doğum iznine mart sonu nisan başı cikmayi düşünüyorum.

canım liste için çok teşekkürler
biz bebeğin nerdeyse bütün eksiklerini tamamladık beşik olarak hem oyun parkı hem de küçük sallanabilen sepet beşik aldık
birtane de çift çekmeceli iki kapılı elbise dolabı aldık

bebek için sanırım sadece bebek arabası eksiğimiz kaldı
kendime henüz bir şey almadım doğum iznine çıkınca da kendi eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum

bu arada kızıma bebek mevlüdü için minik beyaz bir elsibe aldık görseniz bayılırsınız, Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepimize

intikam değil canım olacak şeyler bunlar. daha bu sabah konuştum sesi çıkmıyor bana kalırsa anne babadan bekliyor herşeyi. geçenlerde hastane çıkışı bebek mağazasına gittik puset arabaları beğenmiştim bana '' oğluşumun dedesine aldır bunları '' dedi . nerde birşey görsem almaz var yok dedesi alır dedesi alır başka bir bildiği yok.. hepsi seviniyor üstüme düşüyolar ama bebeğin şusu busu meselesi açıldığında kimseninde umursadığı yok. yemin ederim çalışıyor olsam elimde 5 kuruş olsa sadece bebeğim için harcardım

Canım benimde 50gr yüklemede 207 çıktı 1 saat sonunda şekerim ve doktor diyet dedi. Düşmezse insülin gerekebilir dedi. Ben devamlı kontrol ediyorum ama. Tokluk 1 saat sonra. 130 un altında olması lazım açlıkta 90 altı olacak sen hemen bir şeker ölçme aleti edin ve takip et bu şekilde . Düşmezse gidersin

Ben çalışıyorum ve varımı yoğumu bebeğim için harcıyorum. Eşim daha çorap bile almadı ama malesef sipariş verdiğimiz bebek odasını ve aldığımız halı uykuseti yorganı vs. O ödemek zorunda. Elimi bile sürmem . Benim annem ve babam bebek odasını alacaklarda ben onlara dedimki onu eşim yapsın sizde bazı eksikleri alın 1700 liralık eşya masrafı çıkardım onları annem ve babam alacak. Kayınvalidelere gelince daha bir kez bile sormadılar ne eksiği var biz ne alalım diye bir ihtiyacınız var mı diye bi oile diktiriyormuş bebeğe sanırım onunla gelecekler. Benim kredi kartımda her ay devreden 3000 tl borcum var ve hiç yardımcı olmuyorlar. Zaten evlendiğimiz günden beri bu şekilde. Daha bize yük oldular okadar ayıplıyorumki. Anneciğim neler alıyor neler örüyor şimdi alacaklarının dışında kadın bi tane mont almış sadece hiçbirşeyi yapmıyor. Ama annenlerin alacağı şeyleri gözüne gözüne sokacak onların bir zamanı gelsin de. Annem 3-4 haftada bir geliyor ben temizlik yapamıyorum diye yardıma ta 1 saatlik yoldan. Ama kayınvalidem bi kere olsun gelip demedi yardıma ihtiyacın var mı diye arka bloğumda oturuyor. Eşimlede konuşacağım bunları yakın zamanda gözüme batmıyor sanmasın.

Yazar mısın canım ama lütfen makul bi liste olsun ya KIZLAR ben resmen depresyondayım hemde istediğim herşeyi yiyemediğim için okadar mutsuzumki

sabah 7
2 kibrit kutusu kadar az yağlı beyaz peynir yada 1 peynir+1 haşlama yumurta (ben peynirde kısıtlama yapmıyorum)
3-4 adet zeytin
1 porsiyon meyve (bunu atlıyorum ben)
söğüş yağsız domates salatalık (hormonlu diye yemiyorum)

kuşluk 10:00 (birlikte yenecek)
1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt yada yoğurt
2 adet kepekli galeta

öğle 12
1 kase çorba
1 porsiyon ana yemek (susuz)
4 yemek kaşığı bulgur pilavı veya makarna
1/2 su bardağı kadar yoğurt
2 ince dilim kepek ekmeği
yağsız salata

ikindi 15(birlikte yenecek)
2 porsiyon meyve
2 adet kepekli galeta

akşam 18
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba
6 yemek kaşığı pilav veya makarna
1/2 su bardağı kadar yoğurt
2 ince dilim kepek ekmeği
yağsız salata

gece yatmadan 2 saat önce 21:00
2 porsiyon meyve
2 adet kepekli galeta

Sağol canım senin listen biraz insancılmış yine :)azıcık değiştirip bunu uygulayabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…