2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok çok dikkatli olmak lazım, aman diyorum.

dun gece ben de oğlanı sağa sola hafifce kaldırdım. anında belime bir sancı girdi tum gece geçmedi. hiçbişi olmasa bile belimi incitmek dert simdi...

Cok gecmis olsunn saglikla tamamlayalim insallahh cok zor kucuk bir cocugun varken hamile olmak ve calismakk

((( çok üzüldüm yazdıklarına.. eşime bazen carladığım içinde kendimi suçlu hissettim şimdi.

Çok zor canım inan. Yıllarca ailenden dolayı sıkıntı çekiyorsun sonra biriyle evleniyorsun. Bu sefer eşinin, senin ailenin gözünde ne kadar değersiz olduğunu görmesi çok zoruna gidiyor. İstiyorsun ki her normal aile gibi olsunlar ama biliyorsun ki bu bir hayal. Üstüne eşin durumu yüzüne vurursa, ya da 30 senedir değişmeyen-çözülmeyen şeyleri bugun çözebileceğini sanıp onları değiştirmeni beklerse, o an yok olsam diyorsun((

Oferta kuzummm, gözünü seveyim artık dikkatli ol canım. Sen etrafını uyarmazsan (hatta eşini de) belli ki kimse sana dikkat etmeyecek. Koliye kutuya sıkışmayın bir şekilde eşine görev düşüyor artık bu konuda... Biraz kendini ve karnındakini de düşün ne olur. Sonra çok üzülürsünüz, lütfen temkinli ol. Vallahi bir süre yazmasan buraya merak düşüyor içime... İşin çok zor biliyorum, seni çok iyi anlıyorum konuşmuştuk ama biraz korumaya çalış kendini lütfen.

Sen de mi canım((
Hayatta değil annen sanırım, nur içinde yatsın inşallah...
Benimkiler de çok şükür hayattalar ama ha var, ha yok. Hayatta olduklarında elinde bahanen de kalmıyor, şimdi olsaydı sunu yapardı ederdı diye( Bizzat senle olmamayı, ilgilenmemeyi, umursamamayı seçiyorlar.

Hoşgeldiniz aramıza. Uzun bir ara vermişsiniz gerçekten:)) Cinsiyeti belli mi bebeğinizin?

Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.

Evet canım çok dikkat etmek gerekiyor az kaldı zaten. Allah yardımcımız olsun

kızlar saolun iyi dilekleriniz için birde üstüne akşam eşimle kavga ettik. anlattımya eve geldim kanama olmuş bende çocuğu yıkadım giydirdim saçlarını kuruttum sonrada koltuğa uzandım biraz. oğlum bilgisayarda oyun oynuyordu su istedi eşime getirirmisin dedim kendimi iyi hissetmiyorum dedim.zaten ne zaman iyi hissediyorsunki dedi bana oflaya puflaya gitti su getirmeye.sanki ben keyfimden hastayım.sonra sinirlerim boşaldı sanırım bir ağlama krizine girdim susturamıyorum kendimi o derece .gittim içeriki odaya ağladım ağladım rahatladım sonrada oğlumu alıp uyumaya çıktım.gece oğlumu yatağına koymuş babası sonra gece 3 gibi uyandım eşim çok horluyor normalde aslında hep dürterim uyarırım yine horluyorsun uyku tutmuyor dedim bu defa aldı yastığını salano indi söylene söylene.zaten canım burnumda bide bu adamın kaprisiyle yaşıyorum.sabahta biz uyanmadan defolup gitmiş işe görüşmedik.oğlumu hazırladım annemi çağırdım o götürdü okula.normalde her sabah eşimle gidiyor.bide beni çocukla bu şekilde yanlız bıraktı.içim burkuldu canım yandı.ben bunları haketmiyorum diye düşünüyorum.bu halimle çalışıyorum destek oluyorum ona.çocuğun yükü hep bende zaten.şimdi yeni doğacak olanda da öyle olacak.allah bana önce sabır sonrad güç versin versinki evlatlarıma faydam olsun.

yine kafa şişirdim sabah sabah kusura bakmayın.

Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.

çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra yolunda gider herşey

aynen canım eşim benim ailemi çok eleştirir ama ben ne yapabilirim ki ne anne ne baba küçüklüğümden beri onların sorunları yakamı bırakmadı. hiçbirinin hayırını görmedim. ama eşimin tarafı çok ilgilenir babaannesine varasıya herkez bebeğin bir doğsun herşeyi alırız sıkma canını diyor. yalnız gel gelelim benim ailem bile yok onlar böyle yaptıkça ben utanıyorum ailem ( ailede değilde işte öyle diyelim) adına....zamanında ayrıldılar bi anne yanı bir baba yanı derken en sonunda okulu bırakıp çareyi evlenmekten yana buldum. annem yine yardımcı olur ama eşim onu hiç sevmiyor ondan birşey istemiyorum diyor. ne diyebilirim ki eşim haklı ben sevemedim omu sevsin benim tarafımı.

Günaydıınnn
Bugün kontrolümüz var,şeker testide yapılacak..
Başlarda randevu günlerini saydığımız,nasılda heyecanla gittiğimiz zamanlar geldi aklıma :)
Şimdi hem seviniyoruz yine,hemde tedirginliklerimiz yavaşlatıyor bizleri :)
Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin hepimize,heyecanla,sorunsuzca doğum hikayelerimizi paylaşalım kimse üzülmeden,kimseye üzülmeden

Geçmiş olsunn,acil şifalar diliyorum,inşallah iyi haberlerinizi duyarız..

Ofertaa çok geçmiş olsun:26: Çok üzüldüm..Zaten derdin başından aşkın eniştede ayıp etmiş..Bilmiyormuydu kanaman olduğunu?
Galiba herşeyin üstesinden gelmek,gelmeye çalışmak karşımızdaki insanları biraz köreltiyor,alıştırmak lazım

Çok geçmiş olsun canım birdaha aynı sorunla karşılaşmassın inşallah...

Oferta dikkat et artık kendine kaldırma oğlunu bundan sonrası erken doğum tehlikesi aman Allah korusun tatlım....

Günaydın herkese ,

Yazılanların hepsini okuyamadım ama aile sorunları gözüme çarptı.Hepimiz dertliyiz sanırım bu konuda eşimin aileside okadar rahat ki anlatamam size gurbette yasıyorum annem 2 defa geldi hem evimi temizledi hem bir sürü şey yapmış benim için ve doğuma memlekete gidicem düşünün.En son kandilde aradım o günden beri bir defa aramadılar beni çok üzülüyorum aslında cünkü hiç bir zaman elim boş gitmem herşeylerini yapmaya calısırım 2 yıllık evliyiz evliliğimin 3. ayında kayınvalidem cıktı geldi 1 ay bizimle kaldı gece hiç uyuyamıyorum felan derdi özel hayat felan kalmadı tabi bizde evliliğimizin 6. ayında ameiyat oldu ziyarete gittik İstanbuldan kalkıp o an hastaneden herkes kaçtı eşimle biz kaldık şok olmustum 2 gün boyunca basında düşünün 7 saat yoldan geldik bebeklerimiz oluyolar herkese hava atmasını biliyolar ama inanın 1 iğne bile yok.

Gelmek istediğim nokta eşim cok mahcup oluyor farkındayım.Ben hep diyorum olsun herşeyde vardır bir hayır ilk hamile kaldığımda cok düşünmüştüm nasıl yetiştiririz diye 2 bebek birde ama şöyle arkama baktığımda cok şükür hepsi hallolmuş.Rabbim bir şekilde yardım ediyor insanlar cok acımasız sanki bütün bunlar baslarından geçmedi ama Allaha havale etmek en güzeli sanırım yoksa stresten erken doğururum valla:44:

canım inşallah güzel haberlerle gel bende cumartesi yaptıracağım şeker yüklemesi.oğlumda şeker çıkmıştı şimdi de çıkacakmı merak ediyorum bende.

ben yapım gereği öyle naz yapabilen biri değilim erkek gibi yetiştirdi ailem belkid ondan.şimdi azıcık hasta olsam batıyor galiba hep dimdik durmaya alıştırmışım.evlatlarım için herşey onların varlığı herşeyle mücadele etmeme yeter kimseye ihtiyacıma yok.ama içimdeki kırgınlığı tarif edemem bugün.zaten kanama,ağrı filan uğraşıp duruyorum bide eşimin kaprisleri.neyseki bebeğim sabahtan beri güm güm vuruyor karnıma moral veriyor bana.oğlum gece yatarken sen ağlama anne üzülme ben büyüyünce sana bakarım hasta olunca dedi.sımsıkı sarıldı bana öyle uyuduk.zaten buda bana yettti başkada ne isterimki bu dünyada....

Bi kaç yazı önce sen demedinmi ben babamın kızıyım çalışır yaparım diye bak bu söz bile nekadar güçlü olduğunun göstergesi erkekler gerçekten cok sığ düşünüyorlar aynı durum kendi basına gelmediği için ne cektiğin konusunda bir fikri yok bu kadar rahat akşama kadar bu düşünceyle kendini yiyip bitirme tartışmada görmemezlikten gel biraz onu anlar inşallah canım

zaten artık tartışmıyorum inan ben ne kadar hakılıda olsam haksız duruma düşürür eşim beni o yüzden uzaklaşıyorum hemen ortamdan.inan ben nazlı biri değilim neler yaşarım yinede gıkım çıkmaz.ama dün gerçekten rahatsızdım ve aldığım tepki deli etti beni.az önce aramış ne yaptın diyor kuzeyi soruyor nasıl okula gitti diye.ben hallettim sen merak etme rahat ol dedim işim var diyip kapattım telefonu.allah annemi babamı başımdan eksik etmesin onlar olmasa çok zor halim çok zor.

günaydın kızlar

Hayirli olsun masallah baya almissin.o sitenin adini yazabilir misin

tabi yazayım akakçe diye bir siteden araştırıyorum hep.

geçmiş olsun oferta, doktora bir git istersen için rahat etsin. en son yazdıklarını da okudum, eşinle olan tartışmanıza üzüldüm. bu durumda bari biraz daha anlayışlı olabilse. en çok onun desteğine ihtiyaç duyuyorsun.hayat müşterek. kendi oğluna su getirmiş çok mu anlamıyorum bu erkekleri. nasıl ağa paşa gibi yetiştirildilerse artık sen çekiyorsun.

işte tam olarak ben de eşim böyle hissediyor diye düşünüyorum. kötüleyerek konuşmasam da biliyorum ki üzülüyor farkında olmama bile.elinde olmayan değiştiremeyeceği bir durum, kabullenmekten başka çare yok.

Amin inşallah..
Oyy yesinler onu ya,küçük adam :) Naz değilde aslında sorumluluğunu farkettirmek ama bu da zamanla oturuyor işte,sonra değiştirmeye çalışmak sadece yorucu olur..Halbuki böyle güçlü bir eş herkese nasip olmaz..Allah yardımcın olsun..Çocuklarının üzüntülerini göstermesin,en güzel mükafat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…