bugün işten sonra oğlumun saçlarını kestirmek için alışverişmerkezine gittik.eşimin işi dolayısıyla arabada bir sürü koli vardı bizde oğlumla bir köşeye sıkıştık yakın mesafe diye.neyse dıkış tepiş gittik işimizi hallettik yemek yedik filan derken yine eve dönerken oğlum mızmızlanıp sıkışıp kaldığımız koltukta karnıma sertçe yaslandı bir an engelleyemedim o an karnımda ve kasıklarımda acayip bir ağrı oldu ve ılık ılık bişey aktı gelene kadar kendimi zor tuttum.sonuçta oğlumda küçük onada kızamıyorum eve gelince bir baktım yine kanama olmuş.şu an bişey yok 10 dakikada bir bakıyorum.ağrımda kalmadı bebekte hareketli bir sorun yok gibi.ama anladımki artık hiç zorlanmamak lazım.allahım şu son 3.5 ayı bir bitirsek sorunsuz dua ediyorum sürekli.
yazılanları okudum sanırım bu aile problemleri hep ortak en iyisi başımızın çaresine bakmak .sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
bugün işten sonra oğlumun saçlarını kestirmek için alışverişmerkezine gittik.eşimin işi dolayısıyla arabada bir sürü koli vardı bizde oğlumla bir köşeye sıkıştık yakın mesafe diye.neyse dıkış tepiş gittik işimizi hallettik yemek yedik filan derken yine eve dönerken oğlum mızmızlanıp sıkışıp kaldığımız koltukta karnıma sertçe yaslandı bir an engelleyemedim o an karnımda ve kasıklarımda acayip bir ağrı oldu ve ılık ılık bişey aktı gelene kadar kendimi zor tuttum.sonuçta oğlumda küçük onada kızamıyorum eve gelince bir baktım yine kanama olmuş.şu an bişey yok 10 dakikada bir bakıyorum.ağrımda kalmadı bebekte hareketli bir sorun yok gibi.ama anladımki artık hiç zorlanmamak lazım.allahım şu son 3.5 ayı bir bitirsek sorunsuz dua ediyorum sürekli.
yazılanları okudum sanırım bu aile problemleri hep ortak en iyisi başımızın çaresine bakmak .sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
((( çok üzüldüm yazdıklarına.. eşime bazen carladığım içinde kendimi suçlu hissettim şimdi.
bu kadar güzel anlatılırdı....
çok şeyler yazıp ta kalabalık etmeme gerek yok. dediklerine harfiyen katılıyorum...tek fark benim annem yok . ee tabii anne olmayınca babada olmuyo. ilk evladımda aynısını yaşadım (2. yi söylemiyorum bile) bende o karşı taraf olduğum için tüm samimiyetimle söylüyorum eşinize hiç yansıtmayın bırakın Allah bilsin... inanın çok daha ağır yaşıyolar olanları
Sevgili hamiş arkadaşlarım bende hamiş olarak uzaktan izlemekle olmuyor dedim aranıza katılmaya karar verdim.Şuan 26+2 haftalık hamişim hayırlısıyla inşallah mayısta kucağımıza alırız bebişlerimizi bu ara da bende 2. bebeğimi bekliyorum 12 sene sonra inşallah zorlanmıcaz.
Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.
Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.
Çok zor canım inan. Yıllarca ailenden dolayı sıkıntı çekiyorsun sonra biriyle evleniyorsun. Bu sefer eşinin, senin ailenin gözünde ne kadar değersiz olduğunu görmesi çok zoruna gidiyor. İstiyorsun ki her normal aile gibi olsunlar ama biliyorsun ki bu bir hayal. Üstüne eşin durumu yüzüne vurursa, ya da 30 senedir değişmeyen-çözülmeyen şeyleri bugun çözebileceğini sanıp onları değiştirmeni beklerse, o an yok olsam diyorsun((
kızlar saolun iyi dilekleriniz için birde üstüne akşam eşimle kavga ettik. anlattımya eve geldim kanama olmuş bende çocuğu yıkadım giydirdim saçlarını kuruttum sonrada koltuğa uzandım biraz. oğlum bilgisayarda oyun oynuyordu su istedi eşime getirirmisin dedim kendimi iyi hissetmiyorum dedim.zaten ne zaman iyi hissediyorsunki dedi bana oflaya puflaya gitti su getirmeye.sanki ben keyfimden hastayım.sonra sinirlerim boşaldı sanırım bir ağlama krizine girdim susturamıyorum kendimi o derece .gittim içeriki odaya ağladım ağladım rahatladım sonrada oğlumu alıp uyumaya çıktım.gece oğlumu yatağına koymuş babası sonra gece 3 gibi uyandım eşim çok horluyor normalde aslında hep dürterim uyarırım yine horluyorsun uyku tutmuyor dedim bu defa aldı yastığını salano indi söylene söylene.zaten canım burnumda bide bu adamın kaprisiyle yaşıyorum.sabahta biz uyanmadan defolup gitmiş işe görüşmedik.oğlumu hazırladım annemi çağırdım o götürdü okula.normalde her sabah eşimle gidiyor.bide beni çocukla bu şekilde yanlız bıraktı.içim burkuldu canım yandı.ben bunları haketmiyorum diye düşünüyorum.bu halimle çalışıyorum destek oluyorum ona.çocuğun yükü hep bende zaten.şimdi yeni doğacak olanda da öyle olacak.allah bana önce sabır sonrad güç versin versinki evlatlarıma faydam olsun.
yine kafa şişirdim sabah sabah kusura bakmayın.
Günaydıınnn
Bugün kontrolümüz var,şeker testide yapılacak..
Başlarda randevu günlerini saydığımız,nasılda heyecanla gittiğimiz zamanlar geldi aklıma :)
Şimdi hem seviniyoruz yine,hemde tedirginliklerimiz yavaşlatıyor bizleri :)
Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin hepimize,heyecanla,sorunsuzca doğum hikayelerimizi paylaşalım kimse üzülmeden,kimseye üzülmeden
Geçmiş olsunn,acil şifalar diliyorum,inşallah iyi haberlerinizi duyarız..
Ofertaa çok geçmiş olsun:26: Çok üzüldüm..Zaten derdin başından aşkın eniştede ayıp etmiş..Bilmiyormuydu kanaman olduğunu?
Galiba herşeyin üstesinden gelmek,gelmeye çalışmak karşımızdaki insanları biraz köreltiyor,alıştırmak lazım
kızlar saolun iyi dilekleriniz için birde üstüne akşam eşimle kavga ettik. anlattımya eve geldim kanama olmuş bende çocuğu yıkadım giydirdim saçlarını kuruttum sonrada koltuğa uzandım biraz. oğlum bilgisayarda oyun oynuyordu su istedi eşime getirirmisin dedim kendimi iyi hissetmiyorum dedim.zaten ne zaman iyi hissediyorsunki dedi bana oflaya puflaya gitti su getirmeye.sanki ben keyfimden hastayım.sonra sinirlerim boşaldı sanırım bir ağlama krizine girdim susturamıyorum kendimi o derece .gittim içeriki odaya ağladım ağladım rahatladım sonrada oğlumu alıp uyumaya çıktım.gece oğlumu yatağına koymuş babası sonra gece 3 gibi uyandım eşim çok horluyor normalde aslında hep dürterim uyarırım yine horluyorsun uyku tutmuyor dedim bu defa aldı yastığını salano indi söylene söylene.zaten canım burnumda bide bu adamın kaprisiyle yaşıyorum.sabahta biz uyanmadan defolup gitmiş işe görüşmedik.oğlumu hazırladım annemi çağırdım o götürdü okula.normalde her sabah eşimle gidiyor.bide beni çocukla bu şekilde yanlız bıraktı.içim burkuldu canım yandı.ben bunları haketmiyorum diye düşünüyorum.bu halimle çalışıyorum destek oluyorum ona.çocuğun yükü hep bende zaten.şimdi yeni doğacak olanda da öyle olacak.allah bana önce sabır sonrad güç versin versinki evlatlarıma faydam olsun.
yine kafa şişirdim sabah sabah kusura bakmayın.
Bi kaç yazı önce sen demedinmi ben babamın kızıyım çalışır yaparım diye bak bu söz bile nekadar güçlü olduğunun göstergesi erkekler gerçekten cok sığ düşünüyorlar aynı durum kendi basına gelmediği için ne cektiğin konusunda bir fikri yok bu kadar rahat akşama kadar bu düşünceyle kendini yiyip bitirme tartışmada görmemezlikten gel biraz onu anlar inşallah canım
Hayirli olsun masallah baya almissin.o sitenin adini yazabilir misin
Çok zor canım inan. Yıllarca ailenden dolayı sıkıntı çekiyorsun sonra biriyle evleniyorsun. Bu sefer eşinin, senin ailenin gözünde ne kadar değersiz olduğunu görmesi çok zoruna gidiyor. İstiyorsun ki her normal aile gibi olsunlar ama biliyorsun ki bu bir hayal. Üstüne eşin durumu yüzüne vurursa, ya da 30 senedir değişmeyen-çözülmeyen şeyleri bugun çözebileceğini sanıp onları değiştirmeni beklerse, o an yok olsam diyorsun((
canım inşallah güzel haberlerle gel bende cumartesi yaptıracağım şeker yüklemesi.oğlumda şeker çıkmıştı şimdi de çıkacakmı merak ediyorum bende.
ben yapım gereği öyle naz yapabilen biri değilim erkek gibi yetiştirdi ailem belkid ondan.şimdi azıcık hasta olsam batıyor galiba hep dimdik durmaya alıştırmışım.evlatlarım için herşey onların varlığı herşeyle mücadele etmeme yeter kimseye ihtiyacıma yok.ama içimdeki kırgınlığı tarif edemem bugün.zaten kanama,ağrı filan uğraşıp duruyorum bide eşimin kaprisleri.neyseki bebeğim sabahtan beri güm güm vuruyor karnıma moral veriyor bana.oğlum gece yatarken sen ağlama anne üzülme ben büyüyünce sana bakarım hasta olunca dedi.sımsıkı sarıldı bana öyle uyuduk.zaten buda bana yettti başkada ne isterimki bu dünyada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?