2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

evett emin ol super anne super kadın super kariyerli çalışan olsan bile kimse sana madalya takmıyor. bana su getir bi çay koy oluyor erkekler her zaman... bir de sunu gördum 35 yıllık hayatım da erkekler genel olarak tam anlamıyla birşeyi 3-4 kez tekrar etmezsen anlamıyor yahut sallamıyorlar. yani çocuk gibi sabırla o anlayana kadar söyleyeceksiniz. ama daima sakin kavgasız asabileşmeden neyazıkki daima alttan alarak... özellikle guçlu karakterlerde (yahut öyle dusunen) kişilerle beraberken. "canım sen de haklısın ama -onun çok önem verdiği bir şeye bağlayarak para, sağlık, çocuklar, aile neyse artık- böyle devam edersen bunlar da zarar görecek gibi. kurnazca ama böyle.... örneğin " hamilelikte senle yeterince ilgilenemedim haklısın, ama bebeğe bir şey olursa ne yaparız canım benim, hastanelerde çok zor, gunlerce kalmamız gerekir, o yuzden bana en azından 3-4 ay iyi bakmalısın çocuklarımın babası, zor ama bugunler gececek, öyle bir durum mali olarak ta manevi olarak ta çok yorucu Allah vermesin..." ne cakalım ben

çakallık konusunda bende hiç fena sayılmam hep alttan altan mesajı veriyorum o otururken yanına yatıp aşkım çok yoruldum bugün babası bize meyve getirsin de yiyelim oğlumuz hareket etsin diyorum seni de çok yoruyoruz sevgilim biliyorum ama geçicek bunlar diye diye istediklerimin çoğunu yaptırıyorum ne yazık ki benim eşimin anladığı dil bu istediklerimi sakince ve sessizce güzel sözlerle söylersem yapıyor yoksa hiç birşey yapmaz

Selam arkadaşlarım giremedim kaç gündür biraz amniyon sıvımızı kaybettik, şimdi iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı

Sagol canim.bakicam ben de
masallah canim

tatlim cok benzerini aldim ben de uzun kollu. Bu acidan dusunmemistim ama.hem ne zamandur nerelerdeydin valla seni merak ediyordum.mine8585 de kayip

500 ek ders icin calismayi dusunmuyorum.zaten 150 yol100 yemek..en erken alabilecegin zamanda al bence

Selam arkadaşlarım giremedim kaç gündür biraz amniyon sıvımızı kaybettik, şimdi iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı
geçmiş olsun neden kaybettin acaba. Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın, alalım su minnakları kucağımıza...

Naz konusu konusulmus.ben de cok nazliyim.hemen duygulanirim.esim mizmizlanmasin diye her dedigimi yapiyo.4 yildir evliyim is yapmam pek kaybanamlar da bana boyle alisti beklentiye girmiyorlar.kendinizi uzmenizle yormanizla kalmayin.ne kadar verilirse o kadar isteniyor valla.
. Tamamen katiliyorum
kızlar bu arada ben tam 10 kilo almışım biraz fazla olmuş
uzulme bendee oyle.

Gecmis olsun canim

geçmiş olsun neden kaybettin acaba. Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın, alalım su minnakları kucağımıza...

Canım sürekli yazıyorum ya burdan da idrar yolu enfeksiyonum bitmek tükenmek bilmedi diye, malesef ondan kaynaklı olarak amniyotik sıvı kesesinde aşınma meydana gelmiş, aynı zamanda sıvının akmasını engelleyen bir mukus tabakası varmış onun hafif bir çıkışı söz konusuymuş. Allah başka dert vermesin diyorum ne yapayım valla elimden geldiğince herşeyi kontrol etmeye çalışıyorum ama yine de başımıza böyle şeyler geliyor...

çok güzel bir pijama takımı ama bende gecelik tavsiye ederim.hastaneler çok sıcak oluyor zaten.

versin versin canım.yoksa işimiz çok zor.

canım benim kıyamam sana yaa bence artık karşına al ve açıkça içindeki herşeyi dök. eminim yumuşayıp hak verecektir sana. insanlığı olan herkesin içi sızlar yani. rabbim yardımcın olsun

benim kaynanam işten çıkınca üzüldü düşün oğlu tek maaşla ne yapacak şimdi diye.tekrar işe girincede sen alışıksın dedi bana ya...

kızlar bu arada ben tam 10 kilo almışım biraz fazla olmuş

bende 9 kilo aldım ne olacak sonumuz

ne güzel yazmışsın aynen katılıyor tüm yazdıklarına .bende bu akşamdan itibaren taktik değiştiriyorum kesin.bak sabah oğlunu sormaya aradı bir dahada beni aramadı.akşama çok ena şeyler olacak çok.

geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim.

geçmiş olsun arkadaşım, dikkat etmek lazım demek ki akıntının buna yol açabileceğini bilmiyordum ben.:44:

aman dikkat canım, fena şeyler olacak derken kendini hırpalama. nazını yap çekil kenara

Kizlar nasilsiniz bakalim umarim sizde bebislerinizde iyisinizdir.gecmise hic bakamadim.annem geldi memleketten onunla ilgilenirken buraya hic bakamadim.sizlere bisey sorucam.bugun ikinci asim yapildi saglik ocaginda hemsire 5 adet yapiliyir ama 2de kesiyoruz genelde dedi.sen kactane istiyorsun dedi.siz 2 de kesicekmisiniz yoksa 5i tamamlayCakmisiniz.bu arada ankarada oturanlar cumartesi gunu istanbul yolunda babymall aciliyor gitmek isteyenlere duyurulur

çok zor bu hamilelik işleri heran herşey olabliyor. Allah a emanet gidiyoruz. inşallah bir daha olmaz. bu idrar yolları gerçekten bela 1. de benim yakamıda hiç bırakmadı. 5 tane iğne vuruldum son gunlerde ona ragmen bitmedi...

Kızlar merhaba,
bugün nifty sonucum çıkmış doktorumla konuştum sonuç gayet iyi temiz çıktı çook mutluyum:)
Ofertacım çok geçmiş olsun dikkat et ve çok yorma kendini.
Koseden çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

dün akşam diğer arkadaşlardaki aile sorunlarını okudum ve çok ağladım, üzüldüm. Biraz toparladıktan sonra hepinize bol bol dua ettim. Rabbim kabul eylesin.

insallah iyi sonuçlanır girişimim ama istikrarlı olursan eminim zamanla daha iyi olur herşey.

bana iki doz gebelikte üç dozda sonrasında demişti sağlık ocağı.

çok sevindim temiz çıkmasına .allah razı olsun canım duaların için.

Canım cok geçmiş olsun.Ilık suya biraz sirke kat onunla yıka iç çamaşırının içinede eski atletlerinden kes yıka ütüle koy sık sık değiştir camasırın sakın ıslak kalmasın bu önemli bir konu cünkü

Büyük geçmiş olsun, çok şükür atlatmışsın. gözünaydın arkadaşım

bana da 5 doz dediler 3 tanesi doğumdan sonra.bakalım fırsat bulup da gidebilecek miyiz
babymalle ben de geleceğim inşallah. lierac kestirdim gözüme indirimdeymiş. bir kaç tane alırım 3. kutuya geçtim çünkü. 100 tl üzerine de 20 tl indirim hakkı var açılışa özel. sanırım birkaç arkadaş orada karşılaşacağız

şu an o kadar çok gerildim ki anlatamam.

insanlar o kadar düşüncesiz ki. sevgili md.yrd. şubenin tabela, reklam vergisi bana yatırtmaya çalışıyor. neymiş yavaş yavaş taksi dolmuşla gider gelirmişim. bugüne kadar daha bi dr. kontrolü ya da başka bişey için hiç izin, rapor bile istemedim. yolda başıma bişey gelse ne olacak peki? insaf yani ama. sesimizi çıkartmıyoruz diye bu kadar da yüklenilmez ki. zaten saat kaç olmuş gitsem yatırmaya almazlar bile belki. bunu bana yapan da hemcinsim yani. ben olsam hamile birine bunu sormam bile gidebilir misin diye?

iş konusu olunca bende gidemem diyemedim ama gerçekten çok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…