Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.
kızlar saolun iyi dilekleriniz için birde üstüne akşam eşimle kavga ettik. anlattımya eve geldim kanama olmuş bende çocuğu yıkadım giydirdim saçlarını kuruttum sonrada koltuğa uzandım biraz. oğlum bilgisayarda oyun oynuyordu su istedi eşime getirirmisin dedim kendimi iyi hissetmiyorum dedim.zaten ne zaman iyi hissediyorsunki dedi bana oflaya puflaya gitti su getirmeye.sanki ben keyfimden hastayım.sonra sinirlerim boşaldı sanırım bir ağlama krizine girdim susturamıyorum kendimi o derece .gittim içeriki odaya ağladım ağladım rahatladım sonrada oğlumu alıp uyumaya çıktım.gece oğlumu yatağına koymuş babası sonra gece 3 gibi uyandım eşim çok horluyor normalde aslında hep dürterim uyarırım yine horluyorsun uyku tutmuyor dedim bu defa aldı yastığını salano indi söylene söylene.zaten canım burnumda bide bu adamın kaprisiyle yaşıyorum.sabahta biz uyanmadan defolup gitmiş işe görüşmedik.oğlumu hazırladım annemi çağırdım o götürdü okula.normalde her sabah eşimle gidiyor.bide beni çocukla bu şekilde yanlız bıraktı.içim burkuldu canım yandı.ben bunları haketmiyorum diye düşünüyorum.bu halimle çalışıyorum destek oluyorum ona.çocuğun yükü hep bende zaten.şimdi yeni doğacak olanda da öyle olacak.allah bana önce sabır sonrad güç versin versinki evlatlarıma faydam olsun.
yine kafa şişirdim sabah sabah kusura bakmayın.
internet sayfası var,orada açar açmaz kaydolun indirim kazanın yazıyor.adını soyadını telefonunu giriyorsun. kupon kodu veriyor.
walla eger ki yemek istedigim seyi yemezsem ben de daha cok etki yapar nefes almai bile unutabilirimo yuzden az da olsa yerim o gunn dikkat ederimmmm.....bebege zararli bisiye dayanamadisam o gun yogurda agirlik weririm 2 kase falan yerim gecede olsa tik da olsam cunku sutu gunde bi kez zor iciorum..........birde danismak istediim konu war kizlar burun tikanikligi bebegin en buyuk sorunmus mama yada emme isini bile aksatiomus cocuk nefes alamadigi icin ehh aglamasi cabasi ben bi serumdur okuyorum topiklerde bu serum ne ise yarior bilgisi olan var mi birde burun aspritoru diolar bu ne netten bakmaktansa deneyimli annelere sorim dedim.........birde ates olcmek icin derece benim normal koltuk alti ama digital bunu almisim begenip zamanin da o isime yarar mi sizler nasil alcaksiniz
nayn sana aglamak sekerim dr gidiosuniş konusunda bugün bir darbe daha yedim(
gittim belediyeye vergimizi yatırdım ama belediye o kadar kalabalıkki anlatamam yani, 2 ay rı yerden sıra aldım bekledim. hele veznede önümde bekleyen 66 kişi vardı. veznede de 2 kişi çalışıyordu. daracık koridor, oturma yeri vs yok. geldim dedim gidip gelmekte sorun yok ama önümde 66 kişi vardı ayakta bekledim dedim. neyse geçtim onu ben normalde bireysel bankacılık bölümünde çalışıyorum ama biri izne ayrıldı diye 1 hafta gişeye geçirdiler. tam da vergi döneminde. parayla uğraşmak zordur. her akşam kasam tuttu mu diye gerildim. bir arkadaşım 2000 TL açık verince daha da gerildim. ama akşam şube müdürüm bu sefer gişeden bi başkası izne ayrılıyor sen bakacaksın gene dedi. dedim ben de akşamları geriliyorum. sonuçta hep çalıştığım bildiğim bir yer de değil dedim ama nafile haftaya gene gişedeyim. hatta neymiş bireyseldeki arkadaşım dışarı çıkınca bireysele geçecekmişim o gelince gene gişeye geçecekmişim. yuhhh yani iki kişinin yapacağı işi ben hamile halimle yapacağım düşünebiliyormusunuz
çok moralim bozuldu. haftaya dr. kontrolüm var dr dan rica edicem 10 gün bana rapor yazsın diye. ama zaten ricaya gerek kalmayacak o hafta 2 iş birden yapacağım için zaten yataklara düşerim herhalde(
oturup ağlamak istiyorum şimdi
Canım serum fizyolojik tuzlu serum demek yada okyanus suyuda aynı şey burun aspiratörü bilmiyorum. Ateş ölçer olarak ben alından ya da kulaktan ateşsen ölçer alacağım
walla eger ki yemek istedigim seyi yemezsem ben de daha cok etki yapar nefes almai bile unutabilirimo yuzden az da olsa yerim o gunn dikkat ederimmmm.....bebege zararli bisiye dayanamadisam o gun yogurda agirlik weririm 2 kase falan yerim gecede olsa tik da olsam cunku sutu gunde bi kez zor iciorum..........birde danismak istediim konu war kizlar burun tikanikligi bebegin en buyuk sorunmus mama yada emme isini bile aksatiomus cocuk nefes alamadigi icin ehh aglamasi cabasi ben bi serumdur okuyorum topiklerde bu serum ne ise yarior bilgisi olan var mi birde burun aspritoru diolar bu ne netten bakmaktansa deneyimli annelere sorim dedim.........birde ates olcmek icin derece benim normal koltuk alti ama digital bunu almisim begenip zamanin da o isime yarar mi sizler nasil alcaksiniz
Ya benim bebeğim aşırı hareketli değil özellikle akşam yediden sonra durgunlaşıyor hiç hareketini hissetmiyorum. Beraber çalıştığımız kızda gebe haftamızda aynı beni gece hiç uyutmuyor diyor arada ay nasıl vuruyor diyor. Ama benimki öle ay dedirtecek kadar vurmuyor yada gece uyutmamazlık yapmıyor bende mi bi yanlış var acaba:44::26:
iş konusunda bugün bir darbe daha yedim(
gittim belediyeye vergimizi yatırdım ama belediye o kadar kalabalıkki anlatamam yani, 2 ay rı yerden sıra aldım bekledim. hele veznede önümde bekleyen 66 kişi vardı. veznede de 2 kişi çalışıyordu. daracık koridor, oturma yeri vs yok. geldim dedim gidip gelmekte sorun yok ama önümde 66 kişi vardı ayakta bekledim dedim. neyse geçtim onu ben normalde bireysel bankacılık bölümünde çalışıyorum ama biri izne ayrıldı diye 1 hafta gişeye geçirdiler. tam da vergi döneminde. parayla uğraşmak zordur. her akşam kasam tuttu mu diye gerildim. bir arkadaşım 2000 TL açık verince daha da gerildim. ama akşam şube müdürüm bu sefer gişeden bi başkası izne ayrılıyor sen bakacaksın gene dedi. dedim ben de akşamları geriliyorum. sonuçta hep çalıştığım bildiğim bir yer de değil dedim ama nafile haftaya gene gişedeyim. hatta neymiş bireyseldeki arkadaşım dışarı çıkınca bireysele geçecekmişim o gelince gene gişeye geçecekmişim. yuhhh yani iki kişinin yapacağı işi ben hamile halimle yapacağım düşünebiliyormusunuz
çok moralim bozuldu. haftaya dr. kontrolüm var dr dan rica edicem 10 gün bana rapor yazsın diye. ama zaten ricaya gerek kalmayacak o hafta 2 iş birden yapacağım için zaten yataklara düşerim herhalde(
oturup ağlamak istiyorum şimdi
Canım geçmiş olsun, kendine dikkat et.
canım ben de 2 doz aşı oldum. bir de doğumdan sonra temmuz ayında olacakmışım.
canım, heyecanla yarın vereceğin tarifi bekliyoruz. :)
bu arada ben bu öğlen arasında optımum alışveriş merkezine gittim. demstock mağazasında mothercarenin hastane çıkışlarına baktım. gerçi 10 lu set yoktu, 7 li vardı (sadece battaniyesi yok) satış fiyatı 72 liradan 29 liraya düşmüş. çok ucuz değil mi?
ben mothercare fiyatlarını pek bilmiyorum bazı arkadaşlar oradan ürün almıştı. nasıl sizce?
Ya benim bebeğim aşırı hareketli değil özellikle akşam yediden sonra durgunlaşıyor hiç hareketini hissetmiyorum. Beraber çalıştığımız kızda gebe haftamızda aynı beni gece hiç uyutmuyor diyor arada ay nasıl vuruyor diyor. Ama benimki öle ay dedirtecek kadar vurmuyor yada gece uyutmamazlık yapmıyor bende mi bi yanlış var acaba:44::26:
slm bayanlar size bir sorum olacaktı yardım edermisiniz ben haziranda doğum yapacağım ama size sormak istedim benim doktorum bugün şeker yüklemesini yaptı bana ben daha bugün 21+6 haftalığım herkes 24. hafta diyor neden benim doktorum erken yaptı moralim bozuk bebekte bir sorun mu gördü aceba ondan erken yaptı bana söylemiyor zaten soru sorulmuyor hic cevapta vermiyor gıcık doktor sizde erken yapan var mı bu testi ve bu testi tekrar başka bir hastanede 24. haftam gelince tekrarlatsam sorun olur muki zararı varmı ki bu ilacın 2 kere yapılınca bana bi yardımcı olun lütfen çünkü ben eşimin işi nedeniyle tatvan dayım ve doğru düzgün doktor yok soracağım malesef
slm bayanlar size bir sorum olacaktı yardım edermisiniz ben haziranda doğum yapacağım ama size sormak istedim benim doktorum bugün şeker yüklemesini yaptı bana ben daha bugün 21+6 haftalığım herkes 24. hafta diyor neden benim doktorum erken yaptı moralim bozuk bebekte bir sorun mu gördü aceba ondan erken yaptı bana söylemiyor zaten soru sorulmuyor hic cevapta vermiyor gıcık doktor sizde erken yapan var mı bu testi ve bu testi tekrar başka bir hastanede 24. haftam gelince tekrarlatsam sorun olur muki zararı varmı ki bu ilacın 2 kere yapılınca bana bi yardımcı olun lütfen çünkü ben eşimin işi nedeniyle tatvan dayım ve doğru düzgün doktor yok soracağım malesef
kızlar bana bugün şeker yüklemesi ve idrar tetkiki yaptılar. Şeker yüklemesinde biraz şekerim yüksek çıktı ama doktorum önemli olmadığını söyledi. idrar tahlilinde ise iltihap var dedi AUGMENTIN BID 1000 mg verdi. yani bir çeşit antibakteriyel ilaç. Kızlar aranızda benim gibi idrarında iltihap olan ve ilaç kullanan var mı? ben biraz tereddüt ettim açıkçası ama doktor verdiği için daha yeni kullanmaya başladım. Yine de içim hiç rahat değil beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Benimde 24 haftadan once yapti doktorum ama benim annem babam ve aileleri seker hastasi.100 gramlik yapildi hemde 4 defa kan verdim.seninde ailede seker hastasi varsa ondan olabilir.tekrar yaptirmana gerek yok bence cunku bende senden 4 gun sonra yaptirmisim.doktorum bana derdi tekrar yapalim 24 haftada diye.
Seker yuklemesinde ekstradan bir ilac almiyorsun arkadasim. Sekerli su gibi birsey iciyorsun. 20. Haftadan sonra oluyor. Doktorun ne zaman derse o zaman yaparsin bir sorun teskil etmez bence. Bosuna uzme kendini. Bebekte sorun gorse soylemeyen doktor olmaz herhalde. Sonucun iyi ciktiysa kafaya takacak bir durum yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?