2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.

Çok sevindim canım, inşallah kurtuldunuz bu sıkıntıdan. Bebişten yeni haberler gelince bize de bilgi ver. Geçmiş olsun.

Çok üzüldüm yine. Kanaman ve riskin olduğunu bile bile oğlunuza banyosunu yaptırması gerekirdi sen söylemeden... Su getirirken surat yapmış, üstüne ağlamışsın yanına gelip gönlünü almamış, sabaha da aynı durum devam etmiş anlaşılan. Neden böyle oluyor, bazen erkekleri anlamak o kadar imkansız ki... Nasıl bu kadar bencil ve duygusuz olabiliyorlar. Biraz konuşsan değişmez mi? Senin ne kadar hassas bir dönemden geçtiğini, çalıştığını, küçük çocuk baktığını ve zor bir gebelik geçirdiğini acaba hatırlatman mı gerekli?

Bi küçük pizza yedim ınm ama şimdi vicdan azabı çekiyorum bi saat sonra şekerime bakacağım saat geçsin diye bekliyorum. ama ama ben yiyemediğim zaman depresyona giriyorum:18:

iş konusunda bugün bir darbe daha yedim (

gittim belediyeye vergimizi yatırdım ama belediye o kadar kalabalıkki anlatamam yani, 2 ay rı yerden sıra aldım bekledim. hele veznede önümde bekleyen 66 kişi vardı. veznede de 2 kişi çalışıyordu. daracık koridor, oturma yeri vs yok. geldim dedim gidip gelmekte sorun yok ama önümde 66 kişi vardı ayakta bekledim dedim. neyse geçtim onu ben normalde bireysel bankacılık bölümünde çalışıyorum ama biri izne ayrıldı diye 1 hafta gişeye geçirdiler. tam da vergi döneminde. parayla uğraşmak zordur. her akşam kasam tuttu mu diye gerildim. bir arkadaşım 2000 TL açık verince daha da gerildim. ama akşam şube müdürüm bu sefer gişeden bi başkası izne ayrılıyor sen bakacaksın gene dedi. dedim ben de akşamları geriliyorum. sonuçta hep çalıştığım bildiğim bir yer de değil dedim ama nafile haftaya gene gişedeyim. hatta neymiş bireyseldeki arkadaşım dışarı çıkınca bireysele geçecekmişim o gelince gene gişeye geçecekmişim. yuhhh yani iki kişinin yapacağı işi ben hamile halimle yapacağım düşünebiliyormusunuz

çok moralim bozuldu. haftaya dr. kontrolüm var dr dan rica edicem 10 gün bana rapor yazsın diye. ama zaten ricaya gerek kalmayacak o hafta 2 iş birden yapacağım için zaten yataklara düşerim herhalde (

oturup ağlamak istiyorum şimdi

walla eger ki yemek istedigim seyi yemezsem ben de daha cok etki yapar nefes almai bile unutabilirim o yuzden az da olsa yerim o gunn dikkat ederimmmm.....bebege zararli bisiye dayanamadisam o gun yogurda agirlik weririm 2 kase falan yerim gecede olsa tik da olsam cunku sutu gunde bi kez zor iciorum..........birde danismak istediim konu war kizlar burun tikanikligi bebegin en buyuk sorunmus mama yada emme isini bile aksatiomus cocuk nefes alamadigi icin ehh aglamasi cabasi ben bi serumdur okuyorum topiklerde bu serum ne ise yarior bilgisi olan var mi birde burun aspritoru diolar bu ne netten bakmaktansa deneyimli annelere sorim dedim.........birde ates olcmek icin derece benim normal koltuk alti ama digital bunu almisim begenip zamanin da o isime yarar mi sizler nasil alcaksiniz

Canım serum fizyolojik tuzlu serum demek yada okyanus suyuda aynı şey burun aspiratörü bilmiyorum. Ateş ölçer olarak ben alından ya da kulaktan ateş ölçer alacağım

nayn sana aglamak sekerim dr gidiosun belim diosun kasiklarim m diosun hop 1 hafta izni kapiosun bu yalan degil bebeginin sagligi ici salak insanlar banane calismasin hamilese otursun ewinde mantiginda o yizden allaj gunah yazmaz sen bebeginin sagliini dusunuosun...bilirim ben de calisirken o kasa kapamanin stresini ocakta kar yagarken paltosuz cikar yururdum ewe palto elimde ne stresimi ne atesim dusmezdi o yuzden 2 ye de boluncen iste boswr tam desrekcinim
Canım serum fizyolojik tuzlu serum demek yada okyanus suyuda aynı şey burun aspiratörü bilmiyorum. Ateş ölçer olarak ben alından ya da kulaktan ateşsen ölçer alacağım

hiiimmm burnuna mi damlatioz ii mis ...aspiratorde gorunen pislii cekiomus sumkuremio ya kuzu mantiklimis

serum fizyolojik deniz suyu gibi birşey. onu sıkıyorsun önce sonra da otribebe diye bir alet var. onunla bebeğin burnunda ne varsa çekiyorsun. ben rahat ettim bu marka ile ama ağızla cektiğin için bebek 2 yaşını geçince işkence oluyor burun temizleme. galiba çikkonun da var ona bakabilirsin bir de. ben kulaktan ölçüyorum. çocuk dr sorun yok kulaktan braun marka dijital doğru ölçer diyor.

Ya benim bebeğim aşırı hareketli değil özellikle akşam yediden sonra durgunlaşıyor hiç hareketini hissetmiyorum. Beraber çalıştığımız kızda gebe haftamızda aynı beni gece hiç uyutmuyor diyor arada ay nasıl vuruyor diyor. Ama benimki öle ay dedirtecek kadar vurmuyor yada gece uyutmamazlık yapmıyor bende mi bi yanlış var acaba :44::26:

benim ki de öyle ne zıplatıyor ne gum gum vuruyor. hem de iri sozde 2 hafta kadar. ama sağlıklı. dr ctesi gördü ben de aynı seyi söyledim. bu haftalarda çok hissetmelisiniz, bir bakalım önce dedi. kafa yukarıda dedi o yuzden daha çok iç organlara vurur dedi. mesaneye falan. ikincisi ise çok geniş karnınız dedi hem içten hem dıştan. yani bebek çok geniş alanda o yuzden pek hissetmiyor olabilrsiniz dedi. bilmiyorum sağlıklı ise sorun yok bence. bir de benim gunduz uyuyor hatta akşam da 12 de hareketleniyor 1 kadar yatınca zaten duymuyorum ben.

inşallah alabilirsin rapor. bu dunya böyle inşallah bebekten sonra da daha iyi sartlarda çalısırsın.

Bebek urunlerinde en kalitali yer.hemen yarin ben de gidecegim

tatlim bnmde cok hareketli hissetmedigim anlar diom ki bi bosluk war ama gece uykdan uyandirmiyor okadar da abarti degil haa donuosam falan onu da uyandirmisim gibi kipirdanio ama o kadar uyanmaz heralde o kadar guclu acitmaz bu haftaparda die dusunuorum

slm annişler... hepiniz iyisinizdir umarım..kızıma hala bi isim bulamadım sizde isimler hazırmı?

slm bayanlar size bir sorum olacaktı yardım edermisiniz ben haziranda doğum yapacağım ama size sormak istedim benim doktorum bugün şeker yüklemesini yaptı bana ben daha bugün 21+6 haftalığım herkes 24. hafta diyor neden benim doktorum erken yaptı moralim bozuk bebekte bir sorun mu gördü aceba ondan erken yaptı bana söylemiyor zaten soru sorulmuyor hic cevapta vermiyor gıcık doktor sizde erken yapan var mı bu testi ve bu testi tekrar başka bir hastanede 24. haftam gelince tekrarlatsam sorun olur muki zararı varmı ki bu ilacın 2 kere yapılınca bana bi yardımcı olun lütfen çünkü ben eşimin işi nedeniyle tatvan dayım ve doğru düzgün doktor yok soracağım malesef

kızlar bana bugün şeker yüklemesi ve idrar tetkiki yaptılar. Şeker yüklemesinde biraz şekerim yüksek çıktı ama doktorum önemli olmadığını söyledi. idrar tahlilinde ise iltihap var dedi AUGMENTIN BID 1000 mg verdi. yani bir çeşit antibakteriyel ilaç. Kızlar aranızda benim gibi idrarında iltihap olan ve ilaç kullanan var mı? ben biraz tereddüt ettim açıkçası ama doktor verdiği için daha yeni kullanmaya başladım. Yine de içim hiç rahat değil beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Benimde 24 haftadan once yapti doktorum ama benim annem babam ve aileleri seker hastasi.100 gramlik yapildi hemde 4 defa kan verdim.seninde ailede seker hastasi varsa ondan olabilir.tekrar yaptirmana gerek yok bence cunku bende senden 4 gun sonra yaptirmisim.doktorum bana derdi tekrar yapalim 24 haftada diye.

Seker yuklemesinde ekstradan bir ilac almiyorsun arkadasim. Sekerli su gibi birsey iciyorsun. 20. Haftadan sonra oluyor. Doktorun ne zaman derse o zaman yaparsin bir sorun teskil etmez bence. Bosuna uzme kendini. Bebekte sorun gorse soylemeyen doktor olmaz herhalde. Sonucun iyi ciktiysa kafaya takacak bir durum yok :)

Agumentin hamilelik ve emzirme dineminde kullanilabilen bir ilac. Dozundan emin degilim ama doktor verdiyse vardir bir bildigi. Iltihap derecesi yuksek miydi? Genelde tek kullanimlik toz ilac veriliyor gebelikte ama iltihabin amniyo sivisi kaybina ve erken doguma neden oldugunu dusunursek ilaci kullanmanda yarar var bence. Cok bildigimden degil tabi ama iltihabin ilerleyince gercekten rahatsiz olursun. Ben surekli cekiyorum cunku. Antibiyotik ictigin icin bol bol da su icmeni tavsiye ederim. Gecmis olsun.

hımm ama benim ailemde şeker hastası yok ki bende neden erken yaptı anlamadım bana 50 gr lık yaptı sadece 1 defa kan verdim sana fazla vermiş ....sanada demediyse yaptırmaya gerek yok ozaman sağol cvp için allah razı olsun rahatladım biraz

insan panikliyor herşeyde bide bi düşüğüm var buda biraz sorunlu geçince herşeyden nem kapar oldum maalesef ve panikliyorum haklısın aslında herhalde sorun görünce söylemeyen doktor yoktur sendende allah razı olsun cvp için

sağolun kızlar rahatlattınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…