2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
dün şeker yüklemesi yapıldı banada.. açlık 83 tokluk 50 mg 1 saat sonra 137 çıktı normal dedi doktorum 145 den yukarısı sorun dedi ama 137 yüksek geldi kafam karıştı.bebeğimide gördüm 4 boyutlu baktı ama elini yüzüne koymuş neler yaptık çekmedi tam göremedim yüzünü ben 1 ay bekliyorum görmek için onun bana yaptığına bak yaa:) canı sağ olsun doğunca doya doya görcez nasıl olsa...bide idrar testinde idrar yollarında iltihap var dedi. ama benim bi şikayetim yoktu tahllde çıktı şaşırdım tek kullanımlık suya atılan urocare diye bişey verdi kullanna oldumu zararı yoktur dimi kızlar

merhaba kızlar bir turlü fırsat bulamıyorum siteye girmeye birde android uygulaması çok kötü tlf ve tabletden cok uğraştırıyor.
bulantılarım hala geçmedi malesef oğluşum baya hareketlendı geçen hafta 2.düzey usg çekildi ondada bişey çıkmadı çok şükür bir sonrakı kontrolümüz 20 şubatta heyecanla beklıyorum..

Allah kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum. maalesef insanoğlu çok vicdansız. fakat lütfen sessiz kalma. benim de ilk başlarda çok üzerime geldiler. devlet dairesi ama özelden farkı yok. arıza bir karaktere büründüm işyerinde, ezdirmiyorum kendimi. burdan da o insana acil akıl ve vicdan diliyorum.

Kızlar sizleri her gün takip ediyorum, elimden geldiğince okuyorum.

Sağlık sorunları yaşayanlara geçmiş olsun öncelikle...Bir an önce bebişleri kucağımıza alırız inşallah...

Doğum yaklaştıkca yapılacak işler gözümde büyüyor... Dün bir arkadasım dogum yaptı ve hastane odası süsledim ve onun bile baslı basına ayrı bir iş oldugunu anladım. Toplanıp eminönüne mi gitsek napsak?? :))) Şu çok güzel keçeler yapan arkadaşlar vardı, özeniyorum ama vakit de yok...İşler hep yogun...

Kendinize dikkat edin...Heee bir de yarın sizlere hamilelik çayı tarifi vericem. Bana dogumda doulalık yapacak ebe verdi. Artık bu haftalardan itibaren onu içecekmişiz. Bir de uyku sorununuz varsa, melisa çayı önerdi..bilginize

Öpüyorum hepinizi..

Bana genelde 2 de kesiyoruz dedi kafam karisti sen karar ver dedi.bu arada babymalldaki indirimleri nasil öğrendin.baska neler var bakmak isterim. Lierac bendede problem bende alayim bari

geçmiş olsun arkadaşım, dikkat etmek lazım demek ki akıntının buna yol açabileceğini bilmiyordum ben.:44:
Teşekkür ederim akıntım vardı da fazla değildi enfeksiyonum çoktu ve hiç geçmedi ondan oldu malesef..

Dediğin gibi Allah'a emanetiz vallahi bakalım ben son günlerde bünyem daha da zayıf düştüğünde nasıl olacağım çok merak ediyorum.

Canım test sonucuna o kadar sevindim ki anlatamam, Allah hiç bir anneye bu kaygıyı yaşatmasın inşallah. Geçmiş olsun dileklerin için de çok teşekkür ederim.

Tamam canım deneyeceğim söylediklerini inşallah en kısa zamanda geçer.

insafsızlık bu resmen. kadının yapması daha da acı verici bir şey ne diyeyim. etme bulma dünyası çıkar bir şekilde.

Bana genelde 2 de kesiyoruz dedi kafam karisti sen karar ver dedi.bu arada babymalldaki indirimleri nasil öğrendin.baska neler var bakmak isterim. Lierac bendede problem bende alayim bari

internet sayfası var,orada açar açmaz kaydolun indirim kazanın yazıyor.adını soyadını telefonunu giriyorsun. kupon kodu veriyor.

Selam arkadaşlarım giremedim kaç gündür biraz amniyon sıvımızı kaybettik, şimdi iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı

Canım geçmiş olsun, kendine dikkat et.

canım ben de 2 doz aşı oldum. bir de doğumdan sonra temmuz ayında olacakmışım.

canım, heyecanla yarın vereceğin tarifi bekliyoruz. :)

bu arada ben bu öğlen arasında optımum alışveriş merkezine gittim. demstock mağazasında mothercarenin hastane çıkışlarına baktım. gerçi 10 lu set yoktu, 7 li vardı (sadece battaniyesi yok) satış fiyatı 72 liradan 29 liraya düşmüş. çok ucuz değil mi?
ben mothercare fiyatlarını pek bilmiyorum bazı arkadaşlar oradan ürün almıştı. nasıl sizce?

nasilsiniz biraz sagligi bozulanlar gecmis olsun ben de dis ve migrenle ugrasiom 2gundur allah hepimizin yardimcisi olsun.....
bnce birak allahindan bulsunlar esinide gerip ewinin huzurunu bozma zaman geldiginde pat die carparsin esinin suratina ben bunlarla ugrasirken bi kere kapimi acmadilar falan die durup dururken huzursuzluktan sa cepte sakla derim .....
ah be kuzum dikkat et ya ne olursun agirlasio artik bebiste oyle sikistirma allah korusun oteki kuzu da bi buyuse artik ühu ((((

tavrını koy canım yapma her denileni ne vijdansız bu millet ya anlamıyorum

kizlar inanin daha beteri de mevcut...esimin ailesinde sanki kocam uwey ewlatmis gibi buyutmusler hepsinin doum gunu kutlanir esiminki kutlanmaz mis......butin foto larinda kosede aglio esim cocuklugun da.....we suan bende aglipum yazarken....simdi de esim gorusmuor onlarla ama eminim hep bitarafi eksiktir dugunumzde falanda yoktular o yuzden ben sizden biraz daha zawalliyim hirslancak insan bile yok...ama hic uzulmuorum kpcam ve ailem bana yeter insallah bnde kpcama yetiorum dur.....bizde de bebege ve anneye taki takilir ama takcak kimse yok belki esim bana ufak yollu bi hediye yapar.....yapmasada agzimi accak durumum yok halini biliorum eger bnde calio olsaydim hala kizimada kendimede neler yapardim neleer ama kismet bolemis ((((( ((((((( (((((

bende canm öncesindeki 8 haftanın hepsini kullanmak istiorum..

kızlar ben de öğretmenim izne nisan 15 te çıkmayı düşünüyorum biz de ev aldık kredi borcu baya yüklü o yüzden son 15 güne kadar çalışıcam inş bebek izin verirse ama şimdiden ağırlaşmaya başladım sizce daha önce mi ayrılsam izne :S[/QUOTE]

canm sen ek ders için mi son 15 güne kadar çalışacaksın ?? eğer çok kasmayacaksa maddi açıdan bence öncesinde ayrıl rahat rahat evde geçir hamileliği valaa ben özellikle merdivenden inip çıkarken korkuorum çocuklar o kadar kontrolsüzlerki diorum kesin birisi düşecek üstüme allah korusun tabi.

Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.
Cok gecmis olsun canım..allah bir an once kurtarsın..
Kesinlikle katılıyorum..insanin esine acizlenmesi güçsüz oldugu manasına gelmiyor bana gore..o benim esim ona karşı niye güçlü olayım o zaman niye onun çocuğunu doğuruyorum niye aynı evde yasıyoruz ki.. onunla güçlü olurum budağa guzel diye düşünüyorum..ve ben ne kadar aciz oldugumu hissettirirsem o kadar elimden tutuyor ne kadar kafa tutarsam o kadar merhametini kaybediyorum..bence kadınlar olarak biraz daha zayıf ve ihtiyacli olmak elimizde cok buyuk bi güç bunun farkına varmak lazım..cunku istesek de cok güçlü olamayacağımız ve feda edemeyeceğimiz olan durumlar oluyo..insanız=aciziz karı-koca farketmez ihtiyac içindeyiz hepimiz..

Çok iyiymiş fiyatı, ben oradan sık sıka alışveriş yaparım.

nasılsınız güzel anneler bugün ayrıntılı ultrasonum tekrarlandı Allah'a şükür oğluşumun kalbinde bişey yokmuş... 800 gram olmuş bebeğim sabahtan beri dışardayım daha yeni eve geldim hava buz gibi dışarı çıkılcak gibi değil çalışanlara Allah yardım etsin geçmişi okumadım henüz şimdi okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…