şu an o kadar çok gerildim ki anlatamam.
insanlar o kadar düşüncesiz ki. sevgili md.yrd. şubenin tabela, reklam vergisi bana yatırtmaya çalışıyor. neymiş yavaş yavaş taksi dolmuşla gider gelirmişim. bugüne kadar daha bi dr. kontrolü ya da başka bişey için hiç izin, rapor bile istemedim. yolda başıma bişey gelse ne olacak peki? insaf yani ama. sesimizi çıkartmıyoruz diye bu kadar da yüklenilmez ki. zaten saat kaç olmuş gitsem yatırmaya almazlar bile belki. bunu bana yapan da hemcinsim yani. ben olsam hamile birine bunu sormam bile gidebilir misin diye?
iş konusu olunca bende gidemem diyemedim ama gerçekten çok sinirlendim.
Büyük geçmiş olsun, çok şükür atlatmışsın. gözünaydın arkadaşım
bana da 5 doz dediler 3 tanesi doğumdan sonra.bakalım fırsat bulup da gidebilecek miyiz
babymalle ben de geleceğim inşallah. lierac kestirdim gözüme indirimdeymiş. bir kaç tane alırım 3. kutuya geçtim çünkü. 100 tl üzerine de 20 tl indirim hakkı var açılışa özel. sanırım birkaç arkadaş orada karşılaşacağız
Teşekkür ederim akıntım vardı da fazla değildi enfeksiyonum çoktu ve hiç geçmedi ondan oldu malesef..geçmiş olsun arkadaşım, dikkat etmek lazım demek ki akıntının buna yol açabileceğini bilmiyordum ben.:44:
Dediğin gibi Allah'a emanetiz vallahi bakalım ben son günlerde bünyem daha da zayıf düştüğünde nasıl olacağım çok merak ediyorum.çok zor bu hamilelik işleri heran herşey olabliyor. Allah a emanet gidiyoruz. inşallah bir daha olmaz. bu idrar yolları gerçekten bela 1. de benim yakamıda hiç bırakmadı. 5 tane iğne vuruldum son gunlerde ona ragmen bitmedi...
Canım test sonucuna o kadar sevindim ki anlatamam, Allah hiç bir anneye bu kaygıyı yaşatmasın inşallah. Geçmiş olsun dileklerin için de çok teşekkür ederim.Kızlar merhaba,
bugün nifty sonucum çıkmış doktorumla konuştum sonuç gayet iyi temiz çıktı çook mutluyum:)
Ofertacım çok geçmiş olsun dikkat et ve çok yorma kendini.
Koseden çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
dün akşam diğer arkadaşlardaki aile sorunlarını okudum ve çok ağladım, üzüldüm. Biraz toparladıktan sonra hepinize bol bol dua ettim. Rabbim kabul eylesin.
Tamam canım deneyeceğim söylediklerini inşallah en kısa zamanda geçer.Canım cok geçmiş olsun.Ilık suya biraz sirke kat onunla yıka iç çamaşırının içinede eski atletlerinden kes yıka ütüle koy sık sık değiştir camasırın sakın ıslak kalmasın bu önemli bir konu cünkü
insanlar o kadar düşüncesiz ki. sevgili md.yrd. şubenin tabela, reklam vergisi bana yatırtmaya çalışıyor. neymiş yavaş yavaş taksi dolmuşla gider gelirmişim. bugüne kadar daha bi dr. kontrolü ya da başka bişey için hiç izin, rapor bile istemedim. yolda başıma bişey gelse ne olacak peki? insaf yani ama. sesimizi çıkartmıyoruz diye bu kadar da yüklenilmez ki. zaten saat kaç olmuş gitsem yatırmaya almazlar bile belki. bunu bana yapan da hemcinsim yani. ben olsam hamile birine bunu sormam bile gidebilir misin diye?
Bana genelde 2 de kesiyoruz dedi kafam karisti sen karar ver dedi.bu arada babymalldaki indirimleri nasil öğrendin.baska neler var bakmak isterim. Lierac bendede problem bende alayim bari
Sagol canim.bakicam ben de
masallah canim
tatlim cok benzerini aldim ben de uzun kollu. Bu acidan dusunmemistim ama.hem ne zamandur nerelerdeydin valla seni merak ediyordum.mine8585 de kayip
canım, ben iyiyim çok şükür. hergün mutlaka tüm sayfaları okuyorum, acılarla kederlenip sevinçlerle bende mutlu oluyorum. ama her zaman yazamıyorum
500 ek ders icin calismayi dusunmuyorum.zaten 150 yol100 yemek..en erken alabilecegin zamanda al bence
Selam arkadaşlarım giremedim kaç gündür biraz amniyon sıvımızı kaybettik, şimdi iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı
Kizlar nasilsiniz bakalim umarim sizde bebislerinizde iyisinizdir.gecmise hic bakamadim.annem geldi memleketten onunla ilgilenirken buraya hic bakamadim.sizlere bisey sorucam.bugun ikinci asim yapildi saglik ocaginda hemsire 5 adet yapiliyir ama 2de kesiyoruz genelde dedi.sen kactane istiyorsun dedi.siz 2 de kesicekmisiniz yoksa 5i tamamlayCakmisiniz.bu arada ankarada oturanlar cumartesi gunu istanbul yolunda babymall aciliyor gitmek isteyenlere duyurulur
Kızlar sizleri her gün takip ediyorum, elimden geldiğince okuyorum.
Sağlık sorunları yaşayanlara geçmiş olsun öncelikle...Bir an önce bebişleri kucağımıza alırız inşallah...
Doğum yaklaştıkca yapılacak işler gözümde büyüyor... Dün bir arkadasım dogum yaptı ve hastane odası süsledim ve onun bile baslı basına ayrı bir iş oldugunu anladım. Toplanıp eminönüne mi gitsek napsak?? :))) Şu çok güzel keçeler yapan arkadaşlar vardı, özeniyorum ama vakit de yok...İşler hep yogun...
Kendinize dikkat edin...Heee bir de yarın sizlere hamilelik çayı tarifi vericem. Bana dogumda doulalık yapacak ebe verdi. Artık bu haftalardan itibaren onu içecekmişiz. Bir de uyku sorununuz varsa, melisa çayı önerdi..bilginize
Öpüyorum hepinizi..
bnce birak allahindan bulsunlar esinide gerip ewinin huzurunu bozma zaman geldiginde pat die carparsin esinin suratina ben bunlarla ugrasirken bi kere kapimi acmadilar falan die durup dururken huzursuzluktan sa cepte sakla derim .....Ben çalışıyorum ve varımı yoğumu bebeğim için harcıyorum. Eşim daha çorap bile almadı ama malesef sipariş verdiğimiz bebek odasını ve aldığımız halı uykuseti yorganı vs. O ödemek zorunda. Elimi bile sürmem . Benim annem ve babam bebek odasını alacaklarda ben onlara dedimki onu eşim yapsın sizde bazı eksikleri alın 1700 liralık eşya masrafı çıkardım onları annem ve babam alacak. Kayınvalidelere gelince daha bir kez bile sormadılar ne eksiği var biz ne alalım diye bir ihtiyacınız var mı diye bi oile diktiriyormuş bebeğe sanırım onunla gelecekler. Benim kredi kartımda her ay devreden 3000 tl borcum var ve hiç yardımcı olmuyorlar. Zaten evlendiğimiz günden beri bu şekilde. Daha bize yük oldular okadar ayıplıyorumki. Anneciğim neler alıyor neler örüyor şimdi alacaklarının dışında kadın bi tane mont almış sadece hiçbirşeyi yapmıyor. Ama annenlerin alacağı şeyleri gözüne gözüne sokacak onların bir zamanı gelsin de. Annem 3-4 haftada bir geliyor ben temizlik yapamıyorum diye yardıma ta 1 saatlik yoldan. Ama kayınvalidem bi kere olsun gelip demedi yardıma ihtiyacın var mı diye arka bloğumda oturuyor. Eşimlede konuşacağım bunları yakın zamanda gözüme batmıyor sanmasın.
ah be kuzum dikkat et ya ne olursun agirlasio artik bebiste oyle sikistirma allah korusun oteki kuzu da bi buyuse artik ühubugün işten sonra oğlumun saçlarını kestirmek için alışverişmerkezine gittik.eşimin işi dolayısıyla arabada bir sürü koli vardı bizde oğlumla bir köşeye sıkıştık yakın mesafe diye.neyse dıkış tepiş gittik işimizi hallettik yemek yedik filan derken yine eve dönerken oğlum mızmızlanıp sıkışıp kaldığımız koltukta karnıma sertçe yaslandı bir an engelleyemedim o an karnımda ve kasıklarımda acayip bir ağrı oldu ve ılık ılık bişey aktı gelene kadar kendimi zor tuttum.sonuçta oğlumda küçük onada kızamıyorum eve gelince bir baktım yine kanama olmuş.şu an bişey yok 10 dakikada bir bakıyorum.ağrımda kalmadı bebekte hareketli bir sorun yok gibi.ama anladımki artık hiç zorlanmamak lazım.allahım şu son 3.5 ayı bir bitirsek sorunsuz dua ediyorum sürekli.
yazılanları okudum sanırım bu aile problemleri hep ortak en iyisi başımızın çaresine bakmak .sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.[
canim gecmis olsu hayirli haberler insallah))
ah su erkekler ya deliritr adami hem calisiosun hem elinde hem karninda bu adamin gozu kprmu die disunur hraldekızlar saolun iyi dilekleriniz için birde üstüne akşam eşimle kavga ettik. anlattımya eve geldim kanama olmuş bende çocuğu yıkadım giydirdim saçlarını kuruttum sonrada koltuğa uzandım biraz. oğlum bilgisayarda oyun oynuyordu su istedi eşime getirirmisin dedim kendimi iyi hissetmiyorum dedim.zaten ne zaman iyi hissediyorsunki dedi bana oflaya puflaya gitti su getirmeye.sanki ben keyfimden hastayım.sonra sinirlerim boşaldı sanırım bir ağlama krizine girdim susturamıyorum kendimi o derece .gittim içeriki odaya ağladım ağladım rahatladım sonrada oğlumu alıp uyumaya çıktım.gece oğlumu yatağına koymuş babası sonra gece 3 gibi uyandım eşim çok horluyor normalde aslında hep dürterim uyarırım yine horluyorsun uyku tutmuyor dedim bu defa aldı yastığını salano indi söylene söylene.zaten canım burnumda bide bu adamın kaprisiyle yaşıyorum.sabahta biz uyanmadan defolup gitmiş işe görüşmedik.oğlumu hazırladım annemi çağırdım o götürdü okula.normalde her sabah eşimle gidiyor.bide beni çocukla bu şekilde yanlız bıraktı.içim burkuldu canım yandı.ben bunları haketmiyorum diye düşünüyorum.bu halimle çalışıyorum destek oluyorum ona.çocuğun yükü hep bende zaten.şimdi yeni doğacak olanda da öyle olacak.allah bana önce sabır sonrad güç versin versinki evlatlarıma faydam olsun.
yine kafa şişirdim sabah sabah kusura bakmayın.
canim bnm de surekli akintim war ne sekilde muayne etti dr ve neler tahlil olarak istedi bu sonuclara wardiCanım sürekli yazıyorum ya burdan da idrar yolu enfeksiyonum bitmek tükenmek bilmedi diye, malesef ondan kaynaklı olarak amniyotik sıvı kesesinde aşınma meydana gelmiş, aynı zamanda sıvının akmasını engelleyen bir mukus tabakası varmış onun hafif bir çıkışı söz konusuymuş. Allah başka dert vermesin diyorum ne yapayım valla elimden geldiğince herşeyi kontrol etmeye çalışıyorum ama yine de başımıza böyle şeyler geliyor...
Kızlar sizleri her gün takip ediyorum, elimden geldiğince okuyorum.
Sağlık sorunları yaşayanlara geçmiş olsun öncelikle...Bir an önce bebişleri kucağımıza alırız inşallah...
Doğum yaklaştıkca yapılacak işler gözümde büyüyor... Dün bir arkadasım dogum yaptı ve hastane odası süsledim ve onun bile baslı basına ayrı bir iş oldugunu anladım. Toplanıp eminönüne mi gitsek napsak?? :))) Şu çok güzel keçeler yapan arkadaşlar vardı, özeniyorum ama vakit de yok...İşler hep yogun...
Kendinize dikkat edin...Heee bir de yarın sizlere hamilelik çayı tarifi vericem. Bana dogumda doulalık yapacak ebe verdi. Artık bu haftalardan itibaren onu içecekmişiz. Bir de uyku sorununuz varsa, melisa çayı önerdi..bilginize
Öpüyorum hepinizi..
beklioruz
bende canm öncesindeki 8 haftanın hepsini kullanmak istiorum..
Cok gecmis olsun canım..allah bir an once kurtarsın..Arkadaşlar bugun ameliyat oldu m böbreğimde ki taşın bi kısmını Dr kırmış 2 sa anestezi aldım bebeğim iyimiş şükürler olsun yarın bi daha görecek drlar inşallah ii haberler verirler.
Kesinlikle katılıyorum..insanin esine acizlenmesi güçsüz oldugu manasına gelmiyor bana gore..o benim esim ona karşı niye güçlü olayım o zaman niye onun çocuğunu doğuruyorum niye aynı evde yasıyoruz ki.. onunla güçlü olurum budağa guzel diye düşünüyorum..ve ben ne kadar aciz oldugumu hissettirirsem o kadar elimden tutuyor ne kadar kafa tutarsam o kadar merhametini kaybediyorum..bence kadınlar olarak biraz daha zayıf ve ihtiyacli olmak elimizde cok buyuk bi güç bunun farkına varmak lazım..cunku istesek de cok güçlü olamayacağımız ve feda edemeyeceğimiz olan durumlar oluyo..insanız=aciziz karı-koca farketmez ihtiyac içindeyiz hepimiz..su "nazlı değilim "durumu çok yalnış canım benim. ben de ne yazıkki öyleğim. ilk bebeğimde hiç nazlanmadım 7-8 aylık hamile ev taşıdık, topladık, boşaltık, hiç sesim çıkmadan uğraştım durdum. ikea dan bir suru sey alındı tek kişi kurulacak herşeyi kurmaya çalıştım. hastane santiyesi yapıyordum hem de acil. o ara domuz gribi vakkaları vardı ölenler oluyordu ortamda o derece. hoppp erkenden geldi bebek. emziremedim uğraş uğraş. normal doğum yaptım herkes ooo ne var pırt diye cıkıvermiş muhabbetine başladı. losalığın l sini yaşamadım koştur koştur. eşim manuel makina almış sut sağmaya meme acısı ayrı endişe uykusuzluk ayrı ellerimin ağrısı ayrı. saat 8 yatak odasındayız eşime yardım et ellerim çok ağrıyor dedim eşim bunla da mı ben uğrasayım dedi. hiç unutmuyorum. ağlaya ağlaya maf oldum 3 gunluk bebek elimde. özetle o gunler geçti ama yaraladı çok. oğlan 2 yaşını geçince benim ki çocuk sevgisini tattı. çok olmamakla birlikte yacas yavas oynamaya başladı. oğlanında iç guduleri ve davranışları sayesinde iyice bağlandı babamız çocuğa. 2. ye karar verdik. bu kez de sansa taşınmaya denk geldi hatta bilmiyordum hastalıkta vurdu ilk haftalarda yapmadığım hamilelik hatası kalmadı. öğrendik hala bana 3 gunluk bebek ama sen sanki 9 aylıksın muhabbeti başladı. bu sefer aklımı başıma aldım. hadi kızım akıllan. yavaş yavaş elimi eteğimi çekmeye başladım ağır işlerden beni uzecek yoracak seylerden. midem kötü olunca ay fenayım ben değip yattım. hiç sallamadım. bebek belirmeye başladıkça baba duzelmeye ilgilenmeye başladı. şimdi en azından oğlanla ilgileniyor. gunde 2-3 arayıp kontrol ediyor. iş seyehatlerini erteliyor hafta sonları maximum bizimle ilgilenmeye çalışıyormaşallah.
kısaca nazlı olmamak gerçekten kahramanlık değil. hatta kızmayın ama biraz aptallık. anneme "bana unuversite de neden yardım etmediniz maddi manevi" değince" e kızım istemedin ki" demişliği var dusunun. hep yakının demiyorum ama hep iyi ve guçlu olununca insanlar hemen ellerini çekip "e o kadar guçlüsün bana da bir omuz ver ozaman" moduna geçiyor. işte de evlilikte de akrabalıkta da...
evet canım buda erkek :)
Çok iyiymiş fiyatı, ben oradan sık sıka alışveriş yaparım.Canım geçmiş olsun, kendine dikkat et.
canım ben de 2 doz aşı oldum. bir de doğumdan sonra temmuz ayında olacakmışım.
canım, heyecanla yarın vereceğin tarifi bekliyoruz. :)
bu arada ben bu öğlen arasında optımum alışveriş merkezine gittim. demstock mağazasında mothercarenin hastane çıkışlarına baktım. gerçi 10 lu set yoktu, 7 li vardı (sadece battaniyesi yok) satış fiyatı 72 liradan 29 liraya düşmüş. çok ucuz değil mi?
ben mothercare fiyatlarını pek bilmiyorum bazı arkadaşlar oradan ürün almıştı. nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?