2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugün kontrolümüz ve seker testi vardı..İçip,1 saat sonra kanı verince döndüm,sonra telefonla aradım,doktor yoktu o an,10 dk kadar sonra sekreteri aradı,91 sonucunuz normal dedi..Kafamda soru işareti kalmalı mı bilemedim? Bir kere kan alındı..

Çok beğendim :) Gördüğüm kadarıyla yan tarafında renk seçenekleri mevcut,eğer öyleyse zaten hepsi açık aynı dert diğerlerindede olacaktır..Geceliklerle de pijamalarlada giyebileceğin yazlık şu renkli cicili bicili ya da sade sabahlıklardan alabilirsin çok rahat ettirecektir her türlü :)

Selam arkadaşlarım giremedim kaç gündür biraz amniyon sıvımızı kaybettik, şimdi iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı

Çok geçmiş olsun..İnşallah bir daha yaşanmaz sıkıntı..Sebebiyle ya da konuyla ilgili bilgi verdi mi doktor,merak ettim aklımızda olabilecek birşey var mıdır?

Şuan kafanı karıştırmana gerek yok bence..3. doz aşı 2.yi vurulduktan 6 ay sonra,diğerleride 1 sene arayla..Şuan yapman gerekeni tamamlamışsın..Doğumdan sonra durumuna göre,doktoruna danışarak devam edersin istersen

Bekliyoruum :) O uzun uzun bilgileride arıyor gözlerim bazen :)

Son düzenleme:
kızlar birde size bişey soracagım ben daha yeni dr gittim bir sıkıntı yoktu ama bu bikaç gündür rahmimin aşagısına dogru bir ağrı var yani çok aşagısı vajınama dogru eşim şehir dışında dr aradım yerinde yoktu yarın gitsem mi yoksa bikaçgün beklesem mi karara veremedim sizdede bu sekılde ağsı olan varmı

:26:
Burada bi çok kişi 24. Haftada yaptırdı canım hatta henüz yaptırmayanlar bile var senin doktor niye öyle yaptı bilemedim şimdi

Son düzenleme:

Canım ben o vajinadaki ağrı yüzünden yürüyemiyorum artık çok zorlanıyorum ve sürekli var. Doktorum bağların gerilmesinden olduğunu ve normal olduğunu söyledi inşallah başka sebebi yoktur. Ben birazda kilolu olduğum için bukadar çok diye düşünüyorum

Canım aynen dediğin şekilde bende de oldu ağrı,hatta oğluş hareket ettikçe daha da acıtıyodu canımı,doktor soluna yatıp dinlen eğer dinlenince geçiyorsa normaldir, ama dinlenirken de ağrıyorsa gelmen gerekir dedi..ben dinlenince geçiyo,ayağa kalkıp biraz fazla hareket etsem tekrar oluyo, özellikle akşama doğru artıyo, karın içi basıncın artışından dolayıymış benimki,hatta uzanırken bacaklarını karnına doğru çekme,uzatıp arasına ince yastık al bi dene bakalım..değilse de tabi doktora görünmekte fayda var,,

burun tıkanıklığı içi otribebe kullanabilirsin.ben oğlumda kullandım çok işe yarıyordu.ateş ölçer için ise kulaktan yada alından ölçenleri tavsiye ederim.

öyle benimkide güm güm vurmuyor uykudan filan uyandırmıyor.bence abartmış olabilir arkadaşın.hatta ben bazen gün içinde hiç hissetmiyorum.

şeker yüklemesini kaç gram yaptılar canım.. benimde 21 haftalıkken 50 gr ş. yüklemesi yapıldı. şubatın 7sinde kontrole gidicem. gerçi 2.li. 4lü tarama testlerimde bitti kontrole ne şekilde devam eder bilmiyorum belki 100 gr şeker yüklemesi yapar diye düşünüyorum.

canım merhaba, şu müdürün tam bir öküzmüş, bende bankada çalışıyorum. Borsa kısmında geçen sene eğitim için şubeden katılan arkadaşlarda aynı şikayetlerde bulunuyorlardı ve çözüm istiyorlardı. Gerçekten şube çalışanları daha yoğun ve birçok görevi yapmak zorunda bırakılıyorlar. Durumuna çok üzüldüm Ve müdürünü Allah a havale ediyorum nasıl bu kadar acımasız olabiliyor aklım almıyor. İnşallah bir an önce herşey yoluna girer. Doktordan raporunu iste ve bol bol dinlen.

canım benim oğlum da öyleydi çok hareket etmezdi yani beni rahatsız edecek kadar değildi doğduğundan beride öyle çok sakin bir çocuk belki senin için daha iyidir böylesi şimdi kızım baya hareketli geceleri bazen bende hissediyorum hareketlerini

kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
dün aldığım haberden sonra artık daha pozitifim:) bide bugün doğum günüm en güzel hediye yavrumun iyi olması oldu:)
yarın şeker yükleme testine gidicem ve kızımızı görücez inşallah bu arada biz isim olarak Ayşe de karar kıldık:)
Hepinize güzel bi gün diliyorum:)

ah canım yaa bende özeldeyim, inan şartlarımız çok zor heleki hamileyken, öğretmen arkadaşlar alınmasın bende öğretmen çocuğuyum ama zorlukları olmasına rağmen çok rahatlığıda var tatili,çıkış saati yani mesai diye bir zorunlulukları yok ayrıca rapor rahatça kullanabiliyorlar idealist olduğum için kızıyorum kendime bir bayan için öğretmenlik en güzeli bence

iyiki doğdun suuugarrrrrrr,,, mutlu yıllar sana

ne güzel işte gece rahatça uyuyorsun.ben sabaha kaç defa uyanıyorum bilmiyorum.bebeğimde hep uyanık.gün içinde yorgun olursam benimde hareketlerinde durulma oluyo.ama uzanıp bi süre dinlendimmi başlıyo içimde dönmeye.bence senin sıkıntın yorgun olmak...

slm annişler... hepiniz iyisinizdir umarım..kızıma hala bi isim bulamadım sizde isimler hazırmı?

malesef henüz bizde bi isim bulamadık.

20 haftalıkken bende antibiyotik aldım.bi sorun olacağını düşünmüyorum.

bebeğimin ayakları ya sağımda yada tam mesane tarafında.vurdukça nasıl rahatsız oluyorum bi bilsen.sürekli uzanıp okşuyorumki şekil değiştirsin ama nafile hanımefendi şaha kalkıyo içimde

ALLAH evladın ve eşinle hayırlı sağlıklı bi ömür nasip etsin.doğum günün kutlu olsun canım.nice mutlu yaşlara..:119:

sana katılıyorum devlet memurları için rapor gibi durumlar sıkıntı olmuyor en azından. iş yerinde bulunulan çalışma saatleri de bir çok mesleğe göre kesinlikle cazip. ben de öğretmenim, matematik öğretmeni ve okulda bulunduğum saatler içinde oturduğum toplam süre 10 dk yı geçmez aralar dahil. hep ayakta ve fiziken de zihnen de aktif olmam gerekiyor. evde öğrenciler için ayırmak durumunda olduğum zaman diliminden bahsetmiyorum çünkü işin bu kısmını zaten kimse düşünmüyor ve görmüyor. bir de ben master yapıyorum üstüne üstlük.
öğretmenliğin tek artısının iş kaygısı yaşamamak olduğunu düşünüyorum. ideali zaten birilerine bir şeyler öğretmek, eğitimlerine katkıda bulunmak olan biri için de öğretmen olmak da idealist bir bakış açısıdır bence. her işi vicdanı rahat tam anlamıyla yapan da var, laf olsun diye mesaiyi doldurmaya çalışan da. düşüncelerimi söyledim, yanlış anlamayın, özelde çalışan arkadaşların sıkıntılarını biliyorum çevremden. ama herkesin yaşadığı sorunlar farklı alanlarda ve en iyi kendisi billiyor ne yaşadığını ne şartlarda çalıştığını.

hepinize günaydın bu arada : )

mutlu yıllarrrr : ))

Gunaydinnnnn
Mutlu yillarrrr canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…