arkadaşlar, size bişey danışmak istiyorum.
dün iş çıkışı kendime lohusa pijama takımım aldım. krem rengi. üstü güzel ama alt pijaması çok ince ve krem rengi olduğu için içi belli ediyor. ee bizde mayısta doğurcaz (Allah nasip ederse) kalın bişey almak istemedim. ama buda içi belli edince kanama falan olucamız için hasta bezi olucak. çok mu kötü durur?
üzerime yelek falan alırım diyorum ama kararsız kaldımbana tavsiyede bulunur musunuz?
Selam arkadaşlarım giremedim kaç gündür biraz amniyon sıvımızı kaybettik, şimdi iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı
Kizlar nasilsiniz bakalim umarim sizde bebislerinizde iyisinizdir.gecmise hic bakamadim.annem geldi memleketten onunla ilgilenirken buraya hic bakamadim.sizlere bisey sorucam.bugun ikinci asim yapildi saglik ocaginda hemsire 5 adet yapiliyir ama 2de kesiyoruz genelde dedi.sen kactane istiyorsun dedi.siz 2 de kesicekmisiniz yoksa 5i tamamlayCakmisiniz.bu arada ankarada oturanlar cumartesi gunu istanbul yolunda babymall aciliyor gitmek isteyenlere duyurulur
Kızlar sizleri her gün takip ediyorum, elimden geldiğince okuyorum.
Sağlık sorunları yaşayanlara geçmiş olsun öncelikle...Bir an önce bebişleri kucağımıza alırız inşallah...
Doğum yaklaştıkca yapılacak işler gözümde büyüyor... Dün bir arkadasım dogum yaptı ve hastane odası süsledim ve onun bile baslı basına ayrı bir iş oldugunu anladım. Toplanıp eminönüne mi gitsek napsak?? :))) Şu çok güzel keçeler yapan arkadaşlar vardı, özeniyorum ama vakit de yok...İşler hep yogun...
Kendinize dikkat edin...Heee bir de yarın sizlere hamilelik çayı tarifi vericem. Bana dogumda doulalık yapacak ebe verdi. Artık bu haftalardan itibaren onu içecekmişiz. Bir de uyku sorununuz varsa, melisa çayı önerdi..bilginize
Öpüyorum hepinizi..
slm bayanlar size bir sorum olacaktı yardım edermisiniz ben haziranda doğum yapacağım ama size sormak istedim benim doktorum bugün şeker yüklemesini yaptı bana ben daha bugün 21+6 haftalığım herkes 24. hafta diyor neden benim doktorum erken yaptı moralim bozuk bebekte bir sorun mu gördü aceba ondan erken yaptı bana söylemiyor zaten soru sorulmuyor hic cevapta vermiyor gıcık doktor sizde erken yapan var mı bu testi ve bu testi tekrar başka bir hastanede 24. haftam gelince tekrarlatsam sorun olur muki zararı varmı ki bu ilacın 2 kere yapılınca bana bi yardımcı olun lütfen çünkü ben eşimin işi nedeniyle tatvan dayım ve doğru düzgün doktor yok soracağım malesef
kızlar birde size bişey soracagım ben daha yeni dr gittim bir sıkıntı yoktu ama bu bikaç gündür rahmimin aşagısına dogru bir ağrı var yani çok aşagısı vajınama dogru eşim şehir dışında dr aradım yerinde yoktu yarın gitsem mi yoksa bikaçgün beklesem mi karara veremedim sizdede bu sekılde ağsı olan varmı
kızlar birde size bişey soracagım ben daha yeni dr gittim bir sıkıntı yoktu ama bu bikaç gündür rahmimin aşagısına dogru bir ağrı var yani çok aşagısı vajınama dogru eşim şehir dışında dr aradım yerinde yoktu yarın gitsem mi yoksa bikaçgün beklesem mi karara veremedim sizdede bu sekılde ağsı olan varmı
walla eger ki yemek istedigim seyi yemezsem ben de daha cok etki yapar nefes almai bile unutabilirimo yuzden az da olsa yerim o gunn dikkat ederimmmm.....bebege zararli bisiye dayanamadisam o gun yogurda agirlik weririm 2 kase falan yerim gecede olsa tik da olsam cunku sutu gunde bi kez zor iciorum..........birde danismak istediim konu war kizlar burun tikanikligi bebegin en buyuk sorunmus mama yada emme isini bile aksatiomus cocuk nefes alamadigi icin ehh aglamasi cabasi ben bi serumdur okuyorum topiklerde bu serum ne ise yarior bilgisi olan var mi birde burun aspritoru diolar bu ne netten bakmaktansa deneyimli annelere sorim dedim.........birde ates olcmek icin derece benim normal koltuk alti ama digital bunu almisim begenip zamanin da o isime yarar mi sizler nasil alcaksiniz
Ya benim bebeğim aşırı hareketli değil özellikle akşam yediden sonra durgunlaşıyor hiç hareketini hissetmiyorum. Beraber çalıştığımız kızda gebe haftamızda aynı beni gece hiç uyutmuyor diyor arada ay nasıl vuruyor diyor. Ama benimki öle ay dedirtecek kadar vurmuyor yada gece uyutmamazlık yapmıyor bende mi bi yanlış var acaba:44::26:
slm bayanlar size bir sorum olacaktı yardım edermisiniz ben haziranda doğum yapacağım ama size sormak istedim benim doktorum bugün şeker yüklemesini yaptı bana ben daha bugün 21+6 haftalığım herkes 24. hafta diyor neden benim doktorum erken yaptı moralim bozuk bebekte bir sorun mu gördü aceba ondan erken yaptı bana söylemiyor zaten soru sorulmuyor hic cevapta vermiyor gıcık doktor sizde erken yapan var mı bu testi ve bu testi tekrar başka bir hastanede 24. haftam gelince tekrarlatsam sorun olur muki zararı varmı ki bu ilacın 2 kere yapılınca bana bi yardımcı olun lütfen çünkü ben eşimin işi nedeniyle tatvan dayım ve doğru düzgün doktor yok soracağım malesef
iş konusunda bugün bir darbe daha yedim(
gittim belediyeye vergimizi yatırdım ama belediye o kadar kalabalıkki anlatamam yani, 2 ay rı yerden sıra aldım bekledim. hele veznede önümde bekleyen 66 kişi vardı. veznede de 2 kişi çalışıyordu. daracık koridor, oturma yeri vs yok. geldim dedim gidip gelmekte sorun yok ama önümde 66 kişi vardı ayakta bekledim dedim. neyse geçtim onu ben normalde bireysel bankacılık bölümünde çalışıyorum ama biri izne ayrıldı diye 1 hafta gişeye geçirdiler. tam da vergi döneminde. parayla uğraşmak zordur. her akşam kasam tuttu mu diye gerildim. bir arkadaşım 2000 TL açık verince daha da gerildim. ama akşam şube müdürüm bu sefer gişeden bi başkası izne ayrılıyor sen bakacaksın gene dedi. dedim ben de akşamları geriliyorum. sonuçta hep çalıştığım bildiğim bir yer de değil dedim ama nafile haftaya gene gişedeyim. hatta neymiş bireyseldeki arkadaşım dışarı çıkınca bireysele geçecekmişim o gelince gene gişeye geçecekmişim. yuhhh yani iki kişinin yapacağı işi ben hamile halimle yapacağım düşünebiliyormusunuz
çok moralim bozuldu. haftaya dr. kontrolüm var dr dan rica edicem 10 gün bana rapor yazsın diye. ama zaten ricaya gerek kalmayacak o hafta 2 iş birden yapacağım için zaten yataklara düşerim herhalde(
oturup ağlamak istiyorum şimdi
Ya benim bebeğim aşırı hareketli değil özellikle akşam yediden sonra durgunlaşıyor hiç hareketini hissetmiyorum. Beraber çalıştığımız kızda gebe haftamızda aynı beni gece hiç uyutmuyor diyor arada ay nasıl vuruyor diyor. Ama benimki öle ay dedirtecek kadar vurmuyor yada gece uyutmamazlık yapmıyor bende mi bi yanlış var acaba:44::26:
iş konusunda bugün bir darbe daha yedim(
gittim belediyeye vergimizi yatırdım ama belediye o kadar kalabalıkki anlatamam yani, 2 ay rı yerden sıra aldım bekledim. hele veznede önümde bekleyen 66 kişi vardı. veznede de 2 kişi çalışıyordu. daracık koridor, oturma yeri vs yok. geldim dedim gidip gelmekte sorun yok ama önümde 66 kişi vardı ayakta bekledim dedim. neyse geçtim onu ben normalde bireysel bankacılık bölümünde çalışıyorum ama biri izne ayrıldı diye 1 hafta gişeye geçirdiler. tam da vergi döneminde. parayla uğraşmak zordur. her akşam kasam tuttu mu diye gerildim. bir arkadaşım 2000 TL açık verince daha da gerildim. ama akşam şube müdürüm bu sefer gişeden bi başkası izne ayrılıyor sen bakacaksın gene dedi. dedim ben de akşamları geriliyorum. sonuçta hep çalıştığım bildiğim bir yer de değil dedim ama nafile haftaya gene gişedeyim. hatta neymiş bireyseldeki arkadaşım dışarı çıkınca bireysele geçecekmişim o gelince gene gişeye geçecekmişim. yuhhh yani iki kişinin yapacağı işi ben hamile halimle yapacağım düşünebiliyormusunuz
çok moralim bozuldu. haftaya dr. kontrolüm var dr dan rica edicem 10 gün bana rapor yazsın diye. ama zaten ricaya gerek kalmayacak o hafta 2 iş birden yapacağım için zaten yataklara düşerim herhalde(
oturup ağlamak istiyorum şimdi
kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
dün aldığım haberden sonra artık daha pozitifim:) bide bugün doğum günüm en güzel hediye yavrumun iyi olması oldu:)
yarın şeker yükleme testine gidicem ve kızımızı görücez inşallah bu arada biz isim olarak Ayşe de karar kıldık:)
Hepinize güzel bi gün diliyorum:)
iyiki doğdun suuugarrrrrrr,,, mutlu yıllar sana
slm annişler... hepiniz iyisinizdir umarım..kızıma hala bi isim bulamadımsizde isimler hazırmı?
kızlar bana bugün şeker yüklemesi ve idrar tetkiki yaptılar. Şeker yüklemesinde biraz şekerim yüksek çıktı ama doktorum önemli olmadığını söyledi. idrar tahlilinde ise iltihap var dedi AUGMENTIN BID 1000 mg verdi. yani bir çeşit antibakteriyel ilaç. Kızlar aranızda benim gibi idrarında iltihap olan ve ilaç kullanan var mı? ben biraz tereddüt ettim açıkçası ama doktor verdiği için daha yeni kullanmaya başladım. Yine de içim hiç rahat değil beni bilgilendirirseniz sevinirim.
dün aldığım haberden sonra artık daha pozitifim:) bide bugün doğum günüm en güzel hediye yavrumun iyi olması oldu:)
yarın şeker yükleme testine gidicem ve kızımızı görücez inşallah bu arada biz isim olarak Ayşe de karar kıldık:)
çok teşekkür ederim canım:)))
ah canım yaa bende özeldeyim, inan şartlarımız çok zor heleki hamileyken, öğretmen arkadaşlar alınmasın bende öğretmen çocuğuyum ama zorlukları olmasına rağmen çok rahatlığıda var tatili,çıkış saati yani mesai diye bir zorunlulukları yok ayrıca rapor rahatça kullanabiliyorlar idealist olduğum için kızıyorum kendime bir bayan için öğretmenlik en güzeli bence
Mutlu yillarrrr canimkızlar günaydın, hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?