2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ya dimi sorun yoktur yani. Garip geldi banada

Musmutlu yıllar

Evet olabilir kronik yorgunum haftasonu bile yetmiyor dinlenmeme

Sarı kantaron bana doktorum içme sakın demişti ama. Doğumu tetikler dedi. Kolay doğum yapıcaz diye erken doğum yapmayalım da

Sarı kantaron bana doktorum içme sakın demişti ama. Doğumu tetikler dedi. Kolay doğum yapıcaz diye erken doğum yapmayalım da

Tek basına içmiyoruz, her bitkiden aynı dozda kullanıyoruz. En fazla 1 lt iciyoruz günde. Bu tarif epey tecrübeli bir ebeden alındı. Ben içiyorum, ufaklık henüz içeride :)))

Bitkileri dikkatli kullanmak gerekiyor kesinlikle. İçi rahat etmeyen içmek durumunda değil tabiki..Bunlar hep destekleyici öneriler :)

Bir de 4 hafta içip, 1 hafta ara veriyoruz. Bir de maksimum 5 dk demliyoruz, yoksa tadı acı oluyor

iltihap derecesini net olarak bilmiyorum canım ama iltihap olduğunu söyledi doktorum. zaten beni uzun zamandır rahatsız ediyordu iltihap. Ne yapalım artık ilacı içmek zorundayım galiba teşekkür ederim verdiğin tavsiye için.

slm kızlar,dün kına gecesi vardı,aslında hiç gitmek istemedim ama gitmek zorundaydım dayımın oğlunun kınasıydı,bebişim kınada çok hareketlendi hiç durmadı sesten korktumu acaba:26: pazarda dügün var off ya,bu arada bizim prensesimizin ismide % 90 ilayda olcak,% 90 diyorum çünkü eşimin işine hiç belli olmaz 2 gün sonra yok o olmasın der falan

Pazartesi başka bir doktor araştırdık ona gidicem bakalım o ne diyecek kızlar. Ben bir haftadan beri dikkat ediyorum. Tamam canım bi şeker ölçüm cihazı alayım bende teşekkür ederim. :)

Tamam canım teşekkür ederim. dikkat ediyorum zaten yediklerime. inş. sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :) ilk öğrendiğim gün moralim çok bozulmuştu. çünkü hiç tatlıyla arası olmayan bir insanım.

bayıldım, resmen içim kaynadı kızım olsaydı sanırım ilayda koyardım. ismiyle bin yaşasın.

otribebe damla mi yoksa aspirator mu canim

Bu haftalarda aşağı ya da yukarı dönseler de, sürekli pozisyon değiştiriyorlar değil mi:) Bildiğim 35-38 haftalardan sonra artık doğum pozisyonları ne olacaksa o pozisyona geçtikleri şeklinde. Kızım kontrollerde genelde yan yatıyor karnımda.
İlk bebeğini normal doğum yapabildin mi çok anlayamadım, dönmedi-kilolu yazmışsın. Benim oğlum sezeryanla doğdu, öyle gerekli oldu. Doktoruma kızımı normal doğurup doğuramayacağımı sordum, hayır hiç zorlamaya gerek yok dedi, önceki sezeryan olduğu için... Ben ilki sezeryan olsa da, ikincisini normal doğuranları duydum ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum.

Ya dimi sorun yoktur yani. Garip geldi banada

Benim minik hareketli canım,ama şöyle ki hareket halindeyken değil pek,oturduğumda yaslandığımda uzandığımda daha çok..Gün içinde sık sık hissediyorum hareketlerini..Ama hatırladığım kadarıyla sen çalışıyorsun,ben birşey yaparken kıpırdamıyor mesela..Hareket halindeysen belki hoşuna gidiyordur içinde sallanmak :) Dalokaysmom'un dediği gb sonucta anne,kilo,bebek unsurlarınıda unutmamak gerek..Kimisi kız daha hareketli der kiminin oğlu daha hareketlidir..şunu da söyleyeyim,dün kontrolümde doktorum son bir kez daha kontrolümüzü 1 ay sonraya düşünelim sonra araları azaltacaz yavas yavas dedi,bunun yanısıra bu zaman içinde hareketlerinin normalden çok azaldığını hissedersen,seni tedirgin eden herhangi birşey olursa gel en azından bir kontrol ederiz dedi geç kalmamak adına

Sonunda bulundu,çok beğendim :) İnşallah değişmez..Bu sefer sende değişmeyecek de :) Hamileliğin ilk aylarında kayınvalidem okuma yazması yoktur,bir isim duydum çok güzel yazdırdım bak fikir olur demişti,verdiği kağıtta İlayda yazıyordu :) Onu hatırlattın bana,tabii karar vermediğimiz için aklımızda olsun anne demiştim :) İsmiyle yaşasın inşallah minik

Son düzenleme:

hayırlı cumalar kızlar.bi sorum olacak.4-5 gundur kızım önceki kadar çok vurmuyor.arada belli şekilde vuruyor.bazende hafif hissedilir şekilde vuruyor.ara ara kasıklarıma batma oluyor.benimle aynı haftada olanlarda böle bişey varmı.bilgisi olan yazarmı

amin cnm inş,bizim kadar kararsız bir çift yok sanırım burda,bu sefer ilayda isminde annemde bastırıyor,inş beyefendi değiştirmez,değiştirirsede şaşırmayın siz karar verdinizmi minigin ismine ?

Valla kizim her konuda rahatliga alistirdi. Bu da oyle olmazsa yandik.
Yatistan rahatsiz oldugunu sanmkyorum. Yani arada ustune yatmis oluyirum ama ne zaman uzansam basliyor harekete tekmeye. Neyse kesif yapiyor galiba iceride :)

Bana bu sıralar hep ikinci bebek, ilkinin tersi olur diyorlar. Yani oğlum sakindi ya, kızım için gözümü korkutuyorlar güya:) iyi o zaman ben razıyım bu duruma, kızım da iştahlı olsun oğlumun tersine herhangi bir yemeği bir saat içinde bitirsin en azından((((((

Maaşallah demek gerek. Bir erkeği değiştirmek böyle olabiliyor demek ki ama içinde varmış eşinin. Benim eşim istede de, yapamıyor anlatmıştım geçenlerde, daha fazla soruna yol açıyor. Tez canlı olan kimse genelde başkasından yardım isteyeceğine hop atlıyor herşeye. Karşısındakiler bunu bildikleri için ağırdan alıyorlar. Ay bilmem ki, yapamam ki, diyip biraz da beceriksiz görünmek lazım belki ama kişilik yapısı değişmez demek istediğim buydu.

Merhaba Canım inan ben de onu dinlemekten geceleri uyuyamıyorum. Her an tekme attı mı atacak mı ona bir şey mi oldu diye düşünmekten sonunda psikolağa gittim. Doktor kaygı bozukluğu dedi. Doktor kontrolümde de bebekte çok şükür hiç bir şey yok. Dediğin gibi genelde kasıklarıma vuruyor ve bazen batmalar oluyor. Bazen çok hareketli olabiliyor ama bazen de hiç sesi çıkmıyor. Sana tavsiyem çok fazla onu dinleme bebeğin doktor kontrolünde herhangi bir şeyi yoksa hiç endişelenme böyle yaparak hem kendimize hem bebeğimize zarar veriyoruz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…